Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#541 Nekyia

Nekyia

Lt. Obnoxious

• Members
  • 52 posts

Posted 28 April 2011 - 13:16

Υπόκυψε.:tensai:

Fixed.

Ααα δεν ξέρω αν θα καταφέρω να'ρθω Τ_Τ Θα βάλω τα δυνατά μου, μου'λειψε το άσκοπο trolling. Θα δω. Μπορεί απλά να αργήσω λίγο.
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#542 deck-kun

deck-kun

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 29 April 2011 - 21:12

ρε παιδιά επειδή θα σκάσω μύτη για πρώτη φορά
πως θα σας αναγνωρίσω ; :hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:
Posted Image

#543 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 29 April 2011 - 21:22

ρε παιδιά επειδή θα σκάσω μύτη για πρώτη φορά
πως θα σας αναγνωρίσω ; :hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:

Χαχαχα πιστεψε με, θα μας καταλαβεις ! :kakaka:

Srsly now, ανταλλαξε κινητο με καποιον να συνενοηθεις, σε περιπτωση που δεν εισαι εξ αρχης. Αμα ερθεις απο την αρχη του meeting , εμεις περιμενουμε εξω ωρα πριν....
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#544 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 29 April 2011 - 21:32

Ok, με δημοκρατικές διαδικασίες, αποφασίστηκε ότι αύριο, 30/4, Σάββατο, στις 17μιση η ώρα το απόγευμα στο Νεον. Θα περιμένουμε 15-20 λεπτά στη στάση πάνω στην Τριών Ναυάρχων. Όσες πιστές προσέλθετε. (*εγώ αρκώ, οι άντρες μόνο σε crossdressing φάση αν είναι καλά τράπς, οι κοπελιές ζαρτιέρες...)

Edited by Aiorral, 29 April 2011 - 22:54.

#545 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 29 April 2011 - 21:34

Θεατράκι??Πότε επιστρέψαμε στο παλιό στέκι??:hmmm:

Posted Image
Does this darkness have a name?

#546 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 29 April 2011 - 21:46

Εγώ μέσα για το meeting και θα πρότεινα και εγώ θεατράκι τώρα που έχει καλό καιρό. Όσο για το άλλο ορεξούλες βλέπω Aiorral. Αλλά και για αυτό μέσα είμαι, αλλά εγώ θα κάνω τον κεντρικό χαρακτήρα σε harem theme.....

#547 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 29 April 2011 - 21:46

Θεατράκι??Πότε επιστρέψαμε στο παλιό στέκι??:hmmm:

Να μη θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές; Άνοιξε ο καιρός, ανοίξαν οι ορίζοντες, τα μυαλά, μαζί και οι κ.... αχεμ, ναι. Αυτό. Οπότε είναι και προφανές το γιατί επιστρέφουμε στο Θεατρουάκι.:8):

Αλλά και για αυτό μέσα είμαι, αλλά εγώ θα κάνω τον κεντρικό χαρακτήρα σε harem theme.....

Αι φύγε απο δω ρε. Σε θέλω ντυμένο σε γκοθλόλι. Αλλιώς μην έρχεσαι!

#548 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 29 April 2011 - 21:49

Δε φύγαμε ρε παιδιά από το Θεατράκι λόγω καιρού,αλλά λόγω χώρου.Ειδικά τώρα που άνοιξε ο καιρός και πηγαίνει περισσότερος κόσμος θα'χουμε πρόβλημα.Εξάλλου είναι και το πιο δίκαιο να βρισκόμαστε στο κέντρο.

Posted Image

#549 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 29 April 2011 - 21:57

Ναι η αληθεια ειναι πως δεν ηταν ο καιρος που φυγαμε ( απ'οσο θυμαμαι ) αλλα το προβλημα χωρου....πιστευετε θα ειμαστε οκ παλι στο θεατρακι η θα δημιουργηθει παλι προβλημα με τον χωρο ? :/
Posted Image

Posted Image

#550 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 29 April 2011 - 22:00

Άστα αυτά. Με θέλεις goth για να δεις το +5 flaming tongue, vorpal two-handed sword of slashing μου!

#551 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 29 April 2011 - 22:07

Δε φύγαμε ρε παιδιά από το Θεατράκι λόγω καιρού,αλλά λόγω χώρου.Ειδικά τώρα που άνοιξε ο καιρός και πηγαίνει περισσότερος κόσμος θα'χουμε πρόβλημα.Εξάλλου είναι και το πιο δίκαιο να βρισκόμαστε στο κέντρο.

Για τον χώρο νταξει, για το πιο δίκαιο δεν ξέρω :P. Αν έχω καταλάβει σωστά, ένα μεγάλο μέρος των παιδιών που έρχονται είναι πιο κοντά Αγυιά, τουλάχιστον τώρα (εγώ δεν μετράω, το ίδιο μου κάνει). Αλλά μπορεί και να κάνω λάθος. Πάντα κάποιος θα αδικείται σε τέτοιες περιπτώσεις. Απλά αυτή τη φορά μπορεί να είμαστε και λίγοι οπότε κάτι γίνεται. Αν και το μεγάλο χαρέμι το θέλω. Μήπως να το κάνουμε ΝΕΟΝ τελικά;

#552 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 29 April 2011 - 22:10

Um... βασικά... guys...
:golgo:
Είχα κάνει ήδη ανακοίνωση (μεγάλα κόκκινα γράμματα as per usual) μου το εμφάνισε στο forum, αλλά αμέσως μετά έκλεισε το internet... Οπότε απ' ότι φαίνεται, δεν στάλθηκε
Επίσης, να υπενθυμίσω μία ατάκα του Samu

Τι πάει να πει τις "ανακοινώσεις καλό θα ήταν να τις κάνει όποιος το κανονίζει" και " Ανιγουει η Στεφ αποφασιζει";;;;;;; Όλοι μαζί κανονίζουμε όχι μόνο ένα άτομο. Δεν θυμάμαι να αποφασίσαμε ποτέ η Στέφι να παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες.

Εγώ μέσα για το meeting και θα πρότεινα και εγώ θεατράκι τώρα που έχει καλό καιρό. Όσο για το άλλο ορεξούλες βλέπω Aiorral. Αλλά και για αυτό μέσα είμαι, αλλά εγώ θα κάνω τον κεντρικό χαρακτήρα σε harem theme.....

Ακριβώς αυτό. Όταν συνεννοήθηκα με τα υπόλοιπα παιδιά είπαμε Νεον λόγω χώρου. Εκεί είμαστε άνετα, ενώ στο θεατράκι στα τελευταία meeting μερικοί ήταν εκτός τραπεζιού

Οπότε, Σάββατο 17:30, στο καφέ "ΝΕΟΝ"

Επίσης, για τους καινούργιους, θα σας στείλω το κινητό μου για να μας βρείτε.

Θα εφαρμόσουμε και την τεχνική του προηγούμενου meeting :P

-Και ο Sasuke έχει γίνει πολύ τούμπανος~~~~
- Sharingan~~~~
- Dattebayo~~
*shifty eyes*
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#553 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 29 April 2011 - 22:13

Για τον χώρο νταξει, για το πιο δίκαιο δεν ξέρω :P. Αν έχω καταλάβει σωστά, ένα μεγάλο μέρος των παιδιών που έρχονται είναι πιο κοντά Αγυιά, τουλάχιστον τώρα (εγώ δεν μετράω, το ίδιο μου κάνει). Αλλά μπορεί και να κάνω λάθος. Πάντα κάποιος θα αδικείται σε τέτοιες περιπτώσεις. Απλά αυτή τη φορά μπορεί να είμαστε και λίγοι οπότε κάτι γίνεται. Αν και το μεγάλο χαρέμι το θέλω. Μήπως να το κάνουμε ΝΕΟΝ τελικά;

Το κέντρο είναι κέντρο,όπως και να το κάνουμε.Όλοι κάπως έχουν πρόσβαση.Τελευταία κιόλας έχουμε αρκετά newbia οπότε πιστεύω ότι είναι καλύτερη επιλογή το Νέον.

Posted Image

#554 Nekyia

Nekyia

Lt. Obnoxious

• Members
  • 52 posts

Posted 29 April 2011 - 22:16

Εγώ θεατράκι δεν έρχομαι, και δεν ποόκειται να έρθω αν και όποτε αποφασίσετε να πάτε στο μέλλον. Saying this for future reference.
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#555 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 29 April 2011 - 22:16

Neon - Θεατρακι 4-2

Come on people, δεχομαι στοιχηματα, dattebayo !!!!
Posted Image

Posted Image