Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#451 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 07 January 2011 - 23:41

Teruteruuu:wooi2:

Ηλικίες κυμαίνονται από 15 ως 25

:wooi2:

Κοιτα, δεν το λες " κυμαινονται "......ολοι obaa-san και ojii-san ειστε :hahaha:
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#452 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 07 January 2011 - 23:52

:wooi2:

Κοιτα, δεν το λες " κυμαινονται "......ολοι obaa-san και ojii-san ειστε :hahaha:

Γιατί ρε Teruteru?Εσύ,η LNEnja,η Stefi-chan,η Σοφία και η Shadow (που ακόμα να τη γνωρίσω..:unlucky:) είστε chibia. Aiorral,Zulabar,Gomu,Dina-chan είναι στα 20-21.Μόνο geu-chan,kaiser,samu κι εγώ είμαστε πλέον οι "μεγάλοι".Γι'αυτό θα σου ζητήσω να δείξεις λίγο σεβασμό στους πρεσβύτερους.:tensai:

Posted Image
Does this darkness have a name?

#453 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 07 January 2011 - 23:56

Έχουμε ηλικίες 15,16,17,18,19,20,21 σίγουρα, παραπάνω δεν ξέρω. Οπότε ναι, κυμαίνονται :3

#454 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 07 January 2011 - 23:57

Έχουμε ηλικίες 15,16,17,18,19,20,21 σίγουρα, παραπάνω δεν ξέρω. Οπότε ναι, κυμαίνονται :3

Δεν το ειχα σκεφτει ρε σεις....I stand defeated.
Posted Image

Posted Image

#455 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 12 January 2011 - 21:10

Παιδιά, sorry που μπαίνω σφήνα στην συζήτησή σας, αλλά σκέφτομαι την περίπτωση της πιθανότητας να έρθω Πάτρα στις φετινές απόκριες (μόνος μου ή και με τους υπόλοιπους) και να κάνω κάπως εκεί ένα anime πάρτι, όπως περίπου αυτό που κάναμε εδώ στην Αθήνα πριν λίγες μέρες.
Ξέρω ότι υπάρχει λαός στην Πάτρα με ενδιαφέρον στα Anime, αλλά για να μεταφερθεί εκεί το Ultimate Anime Gathering έχει πάρα πολλά έξοδα (εξ' ορισμού δεν θα μπορέσει να είναι ελεύθερο σε είσοδο, το τάλιρο είναι σίγουρο...). Αφού θα συναντηθήκατε μεθαύριο, δεν κουβεντιάζεται και αυτήν την πιθανότητα; Θέλω να ενημερωθώ πόσος είναι ο ενεργός ή ο εν δυνάμει κόσμος της Πάτρας που ενδιαφέρετε για anime, αν θα μπορούσε να στηριχθεί (να βγάλει τα έξοδά της δηλαδή...) μια τέτοια προσπάθεια, αν υπάρχουν cosplay fans εκεί, κλπ.
Χοντρικά, με 150 άτομα αν μπορέσουν να μαζευτούν αξίζει να το δοκιμάσω. Για λιγότερα άτομα, θα σας το πω ευθαρσώς ότι δεν βγάζουμε ούτε την βενζίνη για να έρθουμε εκεί...

#456 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 12 January 2011 - 21:32

Παιδιά, sorry που μπαίνω σφήνα στην συζήτησή σας, αλλά σκέφτομαι την περίπτωση της πιθανότητας να έρθω Πάτρα στις φετινές απόκριες (μόνος μου ή και με τους υπόλοιπους) και να κάνω κάπως εκεί ένα anime πάρτι, όπως περίπου αυτό που κάναμε εδώ στην Αθήνα πριν λίγες μέρες.
Ξέρω ότι υπάρχει λαός στην Πάτρα με ενδιαφέρον στα Anime, αλλά για να μεταφερθεί εκεί το Ultimate Anime Gathering έχει πάρα πολλά έξοδα (εξ' ορισμού δεν θα μπορέσει να είναι ελεύθερο σε είσοδο, το τάλιρο είναι σίγουρο...). Αφού θα συναντηθήκατε μεθαύριο, δεν κουβεντιάζεται και αυτήν την πιθανότητα; Θέλω να ενημερωθώ πόσος είναι ο ενεργός ή ο εν δυνάμει κόσμος της Πάτρας που ενδιαφέρετε για anime, αν θα μπορούσε να στηριχθεί (να βγάλει τα έξοδά της δηλαδή...) μια τέτοια προσπάθεια, αν υπάρχουν cosplay fans εκεί, κλπ.
Χοντρικά, με 150 άτομα αν μπορέσουν να μαζευτούν αξίζει να το δοκιμάσω. Για λιγότερα άτομα, θα σας το πω ευθαρσώς ότι δεν βγάζουμε ούτε την βενζίνη για να έρθουμε εκεί...

Θα πραγματοποιηθει συσκεψη κορυφης, και θα σε ενημερωσουμε αμεσα. :himitsu:
Posted Image

Posted Image

#457 Gomu Gomu No Mi

Gomu Gomu No Mi

Anime Amateur

• Members
  • 120 posts
  • LocationPatra

Posted 12 January 2011 - 22:42

150 άτομα απ'την Πάτρα πάντως μην περιμένεις με τίποτα.Άντε να είμαστε καμιά 20αρια μαξ οι φανς εδώ.
Oi,Oi,Oi baka.

#458 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 12 January 2011 - 23:26

150 άτομα απ'την Πάτρα πάντως μην περιμένεις με τίποτα.Άντε να είμαστε καμιά 20αρια μαξ οι φανς εδώ.

Τι λες ρε Νικ ? 20 ατομα μαζευομαστε μονο αυτοι του anime.gr !
Posted Image

Posted Image

#459 Gomu Gomu No Mi

Gomu Gomu No Mi

Anime Amateur

• Members
  • 120 posts
  • LocationPatra

Posted 12 January 2011 - 23:30

Εντάξει.Αλλά όχι και 150!
Oi,Oi,Oi baka.

#460 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 12 January 2011 - 23:38

Είμαστε πάνω από 150, σίγουρα. Άλλο είναι το θέμα. PMed, και το αναλύουμε και στο meeting

#461 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 12 January 2011 - 23:42

Δηλαδη θα εχουμε σοβαρο θεμα να συζητησουμε στο meeting ?!?!? YAY!! :joyful:
Posted Image

Posted Image

#462 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 12 January 2011 - 23:46

Ωωω ναι~ Ελπίζω να γίνει κάτι :wooi2: Get ready for it!

#463 Gomu Gomu No Mi

Gomu Gomu No Mi

Anime Amateur

• Members
  • 120 posts
  • LocationPatra

Posted 13 January 2011 - 00:51

Καλά εννοείται ότι θέλουμε ανιμέ πάρτυ στην Πάτρα.Μακάρι να μαζευτούμε αρκετά άτομα!
Oi,Oi,Oi baka.

#464 ge0_

ge0_

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 14 January 2011 - 23:27

150 άτομα στην πάτρα δεν υπάρχουν με τίποτα...έτσι πιστεύω

#465 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members