Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#436 ge0_

ge0_

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 06 January 2011 - 21:43

Κατανοητό,αν πεις στον Μηνά ότι δε διάβασες για το διαγώνισμα επειδή έβλεπες anime θα σε κλωτσάει γύρω γύρω στα Ψηλαλώνια...:kowai:

χαχαχαχ όπως τα λες φίλε μου....αξέχαστος Μηνάς...

ρε παιδια 8έλω πολύ να έρθω...το μαγαζί είναι 3ων ναβάρχων έτσι; αλλά δεν ξερω κανένα, θα είμαι σαν κομπάρσος:nod:

#437 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 06 January 2011 - 22:54

αλλά δεν ξερω κανένα, θα είμαι σαν κομπάρσος:nod:

Nooo, δε θα σαι. Μην ανησυχείς. Είμαστε καλά παιδιά :himitsu:.

Και κάτι στα παραπάνω σας σχόλια για τα διαβάσματα. Επειδή δεν ξέρω τι γίνεται στα σπίτια σας και ούτε θέλω να μάθω (ακόμα...:terror2:) (seriously though, no offence) και δεν μπορώ να ξέρω τις ώρες σας, ένα πράγμα λέω μόνο. Αντί να γκρινιάζετε βρε παιδιά, προσπαθείστε να βρείτε ένα τρόπο να βλέπετε περισσότερα άνιμε. Δεν ξέρω πώς, ούτε μπορώ να ξέρω. Εμένα με νοιάζει να κάνουμε το μίτινγκ πιο ευχάριστο για όλους μας και όχι να καταλήξουμε παίζουμε χαρτιά. Όχι ότι δεν είχε πλάκα, αλλά ξεφύγαμε πολύ (μια φορά πα στο διάλο, αλλά αφού έγινε και την προηγούμενη φορα, μην το παραχέξουμε).

Π.Σ. Αυτά τα λέει ένας που ήταν στη θέση σας πριν 2 χρόνια btw και έχει ακούσει πολλά για το πόσες ώρες έπαιζε κιθάρα τη μέρα και διάβασε όλο το Angel Sanctuary όταν έδινε πανελλήνιες. :hahaha: (και κουράστηκε πολύ, για να μην μου πείτε ότι δεν σας καταλαβαίνω καθόλου δλδ)

Edited by Aiorral, 06 January 2011 - 23:01.

#438 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 07 January 2011 - 02:12

Το point είναι ότι τώρα τελευταία δεν έχω και όρεξη για να δω anime. Ξαναπιάνω το pace, αλλά σιγά σιγά

ρε παιδια 8έλω πολύ να έρθω...το μαγαζί είναι 3ων ναβάρχων έτσι; αλλά δεν ξερω κανένα, θα είμαι σαν κομπάρσος:nod:

3ων Ναυάρχων και Μαιζώνος. ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ

No pressure here :wis: Όχι, σοβαρά, τώρα τελευταία έχουμε αρκετά νέα μέλη, και όλοι προσαρμόζονται μια χαρά. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

PS. Μπορούμε πάλι να περιμένουμε έξω στη στάση για λίγο, αλλά να μη γίνει σαν την προηγούμενη φορά :mador2:

#439 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 07 January 2011 - 02:51

Nooo, δε θα σαι. Μην ανησυχείς. Είμαστε καλά παιδιά :himitsu:.

Και κάτι στα παραπάνω σας σχόλια για τα διαβάσματα. Επειδή δεν ξέρω τι γίνεται στα σπίτια σας και ούτε θέλω να μάθω (ακόμα...:terror2:) (seriously though, no offence) και δεν μπορώ να ξέρω τις ώρες σας, ένα πράγμα λέω μόνο. Αντί να γκρινιάζετε βρε παιδιά, προσπαθείστε να βρείτε ένα τρόπο να βλέπετε περισσότερα άνιμε. Δεν ξέρω πώς, ούτε μπορώ να ξέρω. Εμένα με νοιάζει να κάνουμε το μίτινγκ πιο ευχάριστο για όλους μας και όχι να καταλήξουμε παίζουμε χαρτιά. Όχι ότι δεν είχε πλάκα, αλλά ξεφύγαμε πολύ (μια φορά πα στο διάλο, αλλά αφού έγινε και την προηγούμενη φορα, μην το παραχέξουμε).

Π.Σ. Αυτά τα λέει ένας που ήταν στη θέση σας πριν 2 χρόνια btw και έχει ακούσει πολλά για το πόσες ώρες έπαιζε κιθάρα τη μέρα και διάβασε όλο το Angel Sanctuary όταν έδινε πανελλήνιες. :hahaha: (και κουράστηκε πολύ, για να μην μου πείτε ότι δεν σας καταλαβαίνω καθόλου δλδ)

Κανονισε να ερθεις, τ'ακους ?? Ποσο καιρο εχουμε να σε δουμε ρε ???? :madtodeath:
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#440 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 07 January 2011 - 03:10

Anon delivers

Όταν είπες Dogs Bullets & Carnage... I HAD to do this! Kaname <3

Posted Image

#441 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 07 January 2011 - 03:24

Kaname <3

Kaname, like, Kuran Kaname ?
Posted Image

Posted Image

#442 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 07 January 2011 - 03:26

Αν δεν κάνω λάθος αυτός που κάνει το cosplay στη παραπάνω εικόνα λέγεται Kaname.

Posted Image

#443 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 07 January 2011 - 03:44

Yup! Ο Kaname είναι ένας γνωστός ιάπωνας cosplayer

#444 Gomu Gomu No Mi

Gomu Gomu No Mi

Anime Amateur

• Members
  • 120 posts
  • LocationPatra

Posted 07 January 2011 - 04:03

Ωραια!Θα μαι κι εγώ στο μήτινγκ.Πάντως για το διάβασμα παιδιά σας καταλαβαίνουμε μη νομίζετε.Κι εγώ τα άπειρα είχα τραβήξει στην τρίτη λυκείου και τώρα βλέπω όλη μέρα ανιμέ(εντάξει υπερβάλλω).Πάντως θα το συζητήσουμε αυτό με τη σειρά σίγουρα.Τα λέμε εκεί!
Oi,Oi,Oi baka.

#445 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 posts

Posted 07 January 2011 - 12:19

Will be at the meeting ( το προτεινα και σαν ιδεα αλλωστε αυτο ελειπε ) απλα δειτε λιγο ρεαλιστικα το θεμα με το κοινο viewing of an anime. Different people (οπως κλεει και το cutty sark :P ) differents tastes one goal (in this case anime watching). Ισως λεω ισως χρειαστει η αναλυση της αναλυσης ω αναλυση για να βγαλουμε ακρη μεταξυ μας. Nevertheless I am open to anime suggestions :D (αν και ο εξωτερικος παλι γεμισε με anime :unlucky: και πρεπει να παρω καινουργιο :tensai: )
I'm like fire and ice and rage.I'm like the night and the storm and the heart of the sun.I'm ancient,forever and....wonderful.
FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!! :hehehe: )
Posted Image
Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!! :tensai:
http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html

#446 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 07 January 2011 - 15:53

Anon delivers

Όταν είπες Dogs Bullets & Carnage... I HAD to do this! Kaname <3

Posted Image

:lovulovu::lovulovu: Heine,e??
Domo arigato,stefi-chaa~n!

Posted Image
Does this darkness have a name?

#447 ge0_

ge0_

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 07 January 2011 - 21:56

δηλαδή συγκεντρωνόμαστε όλοι μεχρι τις 5 και μισή στη στάση του λεωφορείου έτσι;
πως θα σας ξεχωρίσω; περίπου πόσα άτομα θα είμαστε (αγόρια/κορίτσια);
πόση ώρα περίπου θα διαρκέσει το μιτινγκ;

btw η αφίσα rules:riiight:

#448 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 07 January 2011 - 22:50

δηλαδή συγκεντρωνόμαστε όλοι μεχρι τις 5 και μισή στη στάση του λεωφορείου έτσι;

Κοιτα φιλε, μη κομπλαρεις. Και εγω ετσι ημουν στην αρχη ( καλα νταξ χειροτερα ημουν ) αλλα ειναι ολοι τους καλα " παιδια " . Και κοιτα με τωρα, ολοι με τρεμουν αφου ειμαι μελος της dark side. :hero:
Posted Image

Posted Image

#449 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 07 January 2011 - 23:25

Kyahaha the dark side will naturally lose

Αν και λέμε θα μαζευτούμε τότε, μέχρι τις 6 ακόμα έρχονται οι περισσότεροι, και μας βρίσκουν μέσα (την προηγούμενη φορά βρεθήκαμε μέσα, την προ-προηγούμενη περιμέναμε 3 άτομα έξω μέσα στο κρύο και οι άλλοι περίμεναν σε αυτοκίνητο, και δεν τους είχαμε δει, και όταν μπήκαμε μέσα μετά από ώρα ακολούθησαν αντί να έρθουν να μας πουν να πάμε από την αρχή μέσα :mador2: ). Λογικά θα φροντίσω να περιμένω έξω, εκτός και αν τύχει κάτι. Μπορούμε να ανταλλάξουμε κινητά για να μην χαθούμε (αυτό θα ήταν το καλύτερο, όλο και κάτι θα συμβεί, αρκετοί την πρώτη φορά που ήρθαν δεν μας βρήκαν, ή μας είδαν και δεν μας μίλησαν, μήπως έκαναν λάθος, και είναι κρίμα). Συνήθως ξεχωρίζουμε :hahaha: (you'll see...). Τα meeting διαρκούν συνήθως μέχρι τις 10 or so. Είμαστε πάνω κάτω 15 άτομα, περισσότερα αγόρια (πάνω κάτω 4 ανήλικοι, οι υπόλοιποι φοιτητές or so).

BTW!!

Χρόνια πολλά Aiorral-senpai~~~~~ :nod2:

#450 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 07 January 2011 - 23:28

Κοιτα φιλε, μη κομπλαρεις. Και εγω ετσι ημουν στην αρχη ( καλα νταξ χειροτερα ημουν ) αλλα ειναι ολοι τους καλα " παιδια " . Και κοιτα με τωρα, ολοι με τρεμουν αφου ειμαι μελος της dark side. :hero:

Teruteruuu:wooi2:

@ge0_:Κοίτα,ένα μπουλούκι απροσάρμοστα είμαστε,κάνουμε απίστευτη φασαρία και πετάμε ιαπωνικές λέξεις άσχετα μέσα στην κουβέντα (οι κοπέλες δηλαδή:hehehe:).Ο αριθμός νομίζω ότι είναι 10+ συνήθως.Ηλικίες κυμαίνονται από 15 ως 25 οπότε εκτός των άλλων είμαστε και παράταιροι.
Με λίγα λόγια,θα μας αναγνωρίσεις σίγουρα.

Posted Image
Does this darkness have a name?