Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#481 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 22 February 2011 - 13:38

Glad to have you back as Stefi-chan.:riiight:
Για το Σάββατο δεν ξέρω,γιατί έγινε μια αλλαγή στο πρόγραμμα της εξεταστικής και δίνω εκείνη τη μέρα το τελευταίο μάθημα (fail...:damn:)
Όσον αφορά το cosplay shopping,ας το συζητήσουμε privately για τις λεπτομέριες.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#482 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 22 February 2011 - 13:44

D: Αν γίνει το απόγευμα?

Οκα, πριβε ιτ ιζ~~~~~
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#483 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 posts

Posted 22 February 2011 - 15:21

Άντε ρε Zulabar! Πρέπει να μαζευτούμε.Κάτι θα κανονίσουμε.Έχουμε καιρό να τα πούμε.

That is so effing true mate. Τοσο καιρο που σε κοβω να μοιαζεις με παπα με τοσο γενι που θα εχεις αφησει !!! ( Ατιμη εξεταστικη που χρονος για ξυρισμα μου λες ? :hahaha::hahaha::hahaha: )

Στεφι προσπερνωντας το σχολιο gia underlings (για το οποιο θα σε στρωσω ειτε στο meeting ειτε στο cosplay ) κοιτα να κανονισεις ςρα για το Σαββατο την οποια παρακαλουνται να τηρησουν επακριβως οι συμμετεχοντες οχι παλι να φτανουμε σε attack waves. Oυτε tower defence στο Warcraft 3 τετοια καταντια :oo::oo::oo:

As always looking forward to meet with all you trolls again (η μπορει και οχι μετα απο τοση αποχη απο το trolling θα παθω κανα overdose :hot::terror2: και θα μοιαζω καπως ετσι ===>:uhh: )
I'm like fire and ice and rage.I'm like the night and the storm and the heart of the sun.I'm ancient,forever and....wonderful.
FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!! :hehehe: )
Posted Image
Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!! :tensai:
http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html

#484 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 22 February 2011 - 17:16

Δηλαδη ειναι σιγουρο το meeting το Σαββατο ? :nooooo:
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#485 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 22 February 2011 - 19:50

Pretty much, yeah. Απλά να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι για να είναι 100 official, και 8α γίνει η "επίσημη" ανακοίνωση...

Posted Image

#486 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 22 February 2011 - 21:03

Εκτός απροόπτου, θα είμαι και εγώ εκεί (μη με ρωτήσετε τι απρόοπτο, η σχολή μου είναι απρόβλεπτή :P).

#487 Gomu Gomu No Mi

Gomu Gomu No Mi

Anime Amateur

• Members
  • 120 posts
  • LocationPatra

Posted 22 February 2011 - 22:42

Aiorral εννοείται θα σαι. Άντε να μαζευόμαστε.
Oi,Oi,Oi baka.

#488 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 25 February 2011 - 00:07

Λοιπόν, τότε να το επισημοποιήσουμε για το

Σάββατο 26/2/11, στις 5:30 στο καφέ "ΝΕΟΝ"

όσοι πιστοί και άπιστοι προσέλθετε

Posted Image

#489 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 25 February 2011 - 00:33

T_T
Posted Image

Posted Image

#490 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 29 March 2011 - 01:43

Παιδιά, μιας και το είπαμε χαλαρά με κάποια άτομα, τι θα λέγατε να κανονίζαμε κάνα meeting για αυτό το Σαββατοκύριακο ξέρω γω; Τους περισσότερους πότε σας βολεύει;
Posted Image

#491 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 29 March 2011 - 08:25

Μπορεί να είμαι λίγο offtopic, αλλά είμαι κι εγώ Πατρινός και είμαι καινούριος εδώ. Χαίρομαι που σας βρήκα!!!:riiight:

#492 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 29 March 2011 - 10:40

Καθόλου offtopic! :ureshii: You're in the right place!

Όσο για meeting, συμφωνώ για αυτό το Σάββατο, κλασσικά (Σάββατο, 5:30, Νέον)... Καιρό έχουμε να βρεθούμε~ (τι, 1-2 εβδομάδες? Στέρησηηη :sadist: Love ya guys)

Παίρνουμε μερικά οκ και βγάζω αφίσα, οι περισσότεροι απλά βλέπουν την αφίσα στο facebook και έρχονται, no problems :ureshii:

Spoiler:

Όσο για τους καινούργιους, you know the drill (actually... you don't XD). Αν θέλετε να έρθετε, απλά ανταλλάσσετε τηλέφωνα με κάποιον από εδώ, ή με εμένα (like a boss) και βρισκόμαστε, για να μην χαθείτε~ (αν θέλετε of course, συνήθως περιμένουμε λίγο στην στάση έξω από την καφετέρια για να έρθουν μερικοί και μετά μπαίνουμε, μας βρίσκετε και εκεί)

Posted Image

#493 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 posts

Posted 30 March 2011 - 13:48

Oi oi oi konoyaros !!!!

At last κανονισαμε meeting !!! (Παιζει να εχουνε γκρεμιστει καμια 15αρια φοθρνοι παει το ψωμι του λαου !!!:OMG3::OMG3::OMG3: )

Εγω κλασσικα μεσα δεν τα ρωταμε αυτα !!! Αντε να παρουμε την μηνιαια δοση μας απο trolls και να πουμε κανα θεμα σοβαρο (ΝΟΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ) !!!

Και μην ξεχνιεστε ερχεται η Comicdom στην Αθηνα . Οσοι ενδιαφερονται θα σας ενημερωσω στο ερμο το meeting ( Η ενημερωση θα γινει καπου μεταξυ trolling και σπασιματος νευρων των συμμετεχοντων [ YES THAT GOES FOR ALL OF YOU :oo::tensai::hahaha:!!! ] )
I'm like fire and ice and rage.I'm like the night and the storm and the heart of the sun.I'm ancient,forever and....wonderful.
FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!! :hehehe: )
Posted Image
Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!! :tensai:
http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html

#494 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 30 March 2011 - 23:21

So, it's settled! Αφίσα έρχεται σύντομα, ελπίζω...

Σάββατο, 2/4/2011, στις 5:30 μμ στον ΝΕΟΝ!

Comicdom, huh? :burningbe3: Θα συμμετέχουμε στον διαγωνισμό cosplay, with cosplay and dancing and all >:3

Posted Image

#495 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 30 March 2011 - 23:31

Smells like....smells like an old-time classic meeting. :erk:

Just as expected from the trolls that we are. And once again, προβλεπω τους μισους να μιλανε για το ενα θεμα, τους αλλους μισους για το αλλο, και εγω με το Γιαννη να βλεπουμε μπαλα ( οτι εχει, αρκει να εχει )......awsome, much ?
Posted Image

Posted Image