Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#256 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 01 August 2010 - 09:11

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

OMG, That was astronomic fail xDDDD

Meh, την πάτησα σαν n00b xD
Πάντα πρέπει να συμβουλεύομαι την wiki ή το urban dictionary πριν το ανοίξω το ρημάδι το στόμα μου. Anywayz, ας το ξεχάσουμε παιδάκια, μη φάω καζούρα και από κοντά. xDDDDD
Posted Image

#257 LNEnja

LNEnja

Run. Jump. GLOMP! /repeat

• Members
  • 35 posts

Posted 04 August 2010 - 23:53

Super belated, super belated! :sigh2:
Λοιπόν ύστερα από συνεννοήσεις της τελευταίας στιγμής κανονίσαμε να κάνουμε ένα τελευταίο meetingu πριν από διακοπές/εξεταστικές etc etc...
Το επόμενο meeting θα γίνει Πέμπτη 5 Αυγούστου στις 18:00 κλασσικά στο θεατράκι.
Which is practically σε μερικές ώρες. :hihi2:
Summimaseeen~ mina ;__;

PS. Go Geutella! *still rofling* :kakaka:
---- Raito, Pain, Kaoru, Death the Kid, Lelouch, Frau, Yazoo, Kanji, Zexion, Gin, Kusuriuri, Ciel, Crow, Pikachu... Pick One!
------ Fangirls' Forces United ----> (We stalk because we care!)
-------- Patra's Otaku Kurabu... Έλα να σε μυήσουμε...

Posted Image

O Ανιμοπλανήτης μου^^

Καβαΐ Shotaaas~ <3

#258 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 05 August 2010 - 10:51

Άντε,επειδή είμαι καλός άνθρωπος*γκουχου γκουχου* θα σε συγχωρήσω.:hehehe:
Cu there!

Posted Image
Does this darkness have a name?

#259 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 posts

Posted 10 August 2010 - 21:38

Παιδες απο Σεπτεμβρη και μετα θα γινει κανενα meeting? Για να μπορεσουμε να ερθουμε και οι καινουργιοι που ανακαλυψαν τωρα οτι υπαρχουν "otakus" στην Πατρα :)
I'm like fire and ice and rage.I'm like the night and the storm and the heart of the sun.I'm ancient,forever and....wonderful.
FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!! :hehehe: )
Posted Image
Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!! :tensai:
http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html

#260 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 posts

Posted 10 August 2010 - 21:54

Και btw καντε με οποιος otaku εκ Πατρων θελει add στο φορουμ μπας και γνωρισω και κανεναν αλλον με την ιδια τρελα για τα anime και τα manga :D
I'm like fire and ice and rage.I'm like the night and the storm and the heart of the sun.I'm ancient,forever and....wonderful.
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!! :hehehe: )
Posted Image

#261 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 11 August 2010 - 10:31

Λογικά θα γίνει meeting προς το τέλος του Σεπτέμβρη,γιατί εκτός απο otakus είμαστε και φοιτητές και πρέπει να περάσουμε κανένα μάθημα...:unlucky:
Θα βγει ανακοίνωση εγκαίρως να έρθεις να μας γνωρίσεις.(και μετά μπορείς να φύγεις τρέχοντας..:hehehe:)

Posted Image

#262 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 posts

Posted 11 August 2010 - 10:38

Λογικά θα γίνει meeting προς το τέλος του Σεπτέμβρη,γιατί εκτός απο otakus είμαστε και φοιτητές και πρέπει να περάσουμε κανένα μάθημα...:unlucky:
Θα βγει ανακοίνωση εγκαίρως να έρθεις να μας γνωρίσεις.(και μετά μπορείς να φύγεις τρέχοντας..:hehehe:)

Ναι ασε η εξεταστικη του Σεπτεμβρη ειναι η μοναδικη ευκαιρια να περασουμε μαθημα χεχεχε (και χρωσταμε και πολλα που να παρει :unlucky:)

Και οσο για το τρεξιμο ευτυχως που κανω καλο χρονο στο 100σταρι και δεν θα με προλαβετε :hihi2::hihi2::hihi2:
Posted Image

#263 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 07 October 2010 - 18:01

Domo!

Το επόμενο meeting θα γίνει το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στις 19:00 στο θεατράκι.

Θα περιμένουμε περίπου μέχρι τις 7:30 στις σκάλες πίσω απο το θεατράκι και μετά θα μεταφερθούμε στην καφετέρια.Σε περίπτωση βροχής θα συναντηθούμε μέσα στην καφετέρια(στον πάνω όροφο).
Όποιος έρχεται για πρώτη φορά μπορεί να επικοινωνήσει με pm με μένα ή οποιονδήποτε άλλο απο τους συνήθεις υπόπτους ,ν'ανταλλάξουμε κινητά,για να τον μαζέψουμε σε περίπτωση που δε μας βρει.
See you all there!

Posted Image

#264 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 07 October 2010 - 18:19

Yay yay meeting time~~

(btw, Stefi-chan here, λόγω μιας χαζομάρας που έκανα δεν μπορώ να μπω με τον λογαριασμό μου, οπότε ο λιτλ μπρο με άφησε να χρησιμοποιήσω τον δικό του για να συνεννοηθούμε)

Το επόμενο μιτινγκ είναι κοντά! Οπότε ελάτε όλοι, παλιοί και καινούργιοι, να τρολάρουμε ελεύθερα~

Kaiser-san, υπόσχομαι ότι πέρα από μία απαγγελία του επικού τραγουδιού του Λουφυ (άντε, και κανένα "στο κελι 33~~~~~~") δεν θα σε τρολάρω άλλο! Θα κρατήσω τα fangirls μακρυά σου :wis:

Λοιπόν, για τους καινούργιους που ντρέπονται ή δεν ξέρουν πως να μας βρουν:

1) Μη ντρέπεστε! That's an order! ahem... please?

2) Μπορείτε όπως είπε η DarkElf-senpai μπορείτε να μας στείλετε το κινητό σας για να συνεννοηθούμε και να μην μας ψάχνετε (αν και βγάζουμε μάτι, otaku here :emptyonexg1: )

Οπότε see ya there minna-san~ :joyful: *runs towards the sunset* (το πολύ διάβασμα φταίει Τ_Τ)

#265 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 08 October 2010 - 10:45

Καπως αργα το ανακοινωσατε, δεδομενου οτι το ψηνατε απο αρχες της εβδομαδας.

Οπως παντα θα δωσω το παρον! Μονο που θα αργησω λιγο να ερθω, καθως ο χρονος μου ειναι περιορισμενος αυτον τον καιρο...
Posted Image

#266 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 08 October 2010 - 11:27

Τι καλά, καιρό είχαμε να διοργανώσουμε meeting! Εμένα με βολεύει μια χαρά και φυσικά θα έρθω να τα πούμε! Άντε μακάρι να ψηθεί και κάνας νέος έτσι να μεγαλώνει το club! (^.^)
Posted Image

#267 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 08 October 2010 - 11:42

Τι καλά, καιρό είχαμε να διοργανώσουμε meeting! Εμένα με βολεύει μια χαρά και φυσικά θα έρθω να τα πούμε! Άντε μακάρι να ψηθεί και κάνας νέος έτσι να μεγαλώνει το club! (^.^)

Δε ντιφερενς οφ δι ειτζ ιζ χιουτζ, ντιντ γιου νοου δατ ?

Επισης, πως γινεται και δεν μπορω ποτε να παρευρεθω ??????:if:
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#268 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 08 October 2010 - 12:31

Δε ντιφερενς οφ δι ειτζ ιζ χιουτζ, ντιντ γιου νοου δατ ?

Γουάτ ντου γιου μιν ?

Έχουμε από όλα τα φρούτα φίλτατε. Από 25 έως 15, οπότε όποια και να είναι η ηλικία σου μη κολλάς. Εξάλλου εμείς οι πρεσβύτεροι της παρέας είμαστε οι πιο φρόνιμοι, τα minors να φοβάσαι. xD
Posted Image

#269 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 08 October 2010 - 12:39

Καπως αργα το ανακοινωσατε, δεδομενου οτι το ψηνατε απο αρχες της εβδομαδας.

Οπως παντα θα δωσω το παρον! Μονο που θα αργησω λιγο να ερθω, καθως ο χρονος μου ειναι περιορισμενος αυτον τον καιρο...

Gomen,έκανα την ανακοίνωση αμέσως μόλις μ'ενημέρωσαν.
Ξέρεις οτι οι καθυστερήσεις σ'αυτό το club είναι σήμα κατατεθέν,δε θα σου θυμώσουμε λοιπόν,όσο και ν'αργήσεις.:hehehe:

Posted Image

#270 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 08 October 2010 - 17:12

Will be there, prepare to be troll'd. Και να κάνουμε και καμια πρόταση για την επόμενη ταινία, όπως πρότεινε και ο Vegeta στο θρεντ για το Πάπρικα. Προσωπικά, έχω μια δυο ιδέες, να δω τι θα πείτε και εσείς...:hehehe: