Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πάτρα Otaku meetings
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2011 - 16:14
Does this darkness have a name?
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2011 - 19:57
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2011 - 21:23
Λογικά 5/11 θα μπορώ, εκτός κι αν προκύψει κάποιο εμβόλιμο μάθημα/project.
Ditto.
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2011 - 22:32
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2011 - 23:07

Σε περιμένουμε και εμείς να σε γνωρίσουμε. Τα meeting δεν είναι και τρομερό, απλά, θα έρθεις με χαρά

Eλπίζω να σε κάλυψα.....

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2011 - 23:54

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 00:51

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 01:44
Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 14:24

Also, κάτι για αυτούς που θα κάνουν cosplay.
Θα τα πούμε με λεπτομέρειες και στο meeting, αλλά όποιος έχει αποφασίσει τι cosplay θα κάνει και χρειάζεται περούκα να μου στείλει pm or something για να βρούμε την κατάλληλη και να την παραγγείλουμε soonish. Για να έρθει μία περούκα παίρνει περίπου 3 εβδομάδες, οπότε χρόνο έχουμε, αλλά όποιος θέλει να το τακτοποιήσει ας μου πει (και ας μην την παραγγείλουμε τώρα, απλά να ξέρω ποιος χρειάζεται και να δούμε τι υπάρχει ενδεικτικά και σε στιλ και σε τιμές).
(Μπορεί κάποιος να την παραγγείλει και μόνος του, αλλά μιας και έχω ebay account και έχω βοηθήσει και σε προηγούμενο cosplay photoshoot με αυτό το θέμα, μπορώ να σας βοηθήσω και τώρα).
Για τις στολές, οι περισσότεροι θέλουν να πάνε σε μοδίστρα, έχουμε επιλογές οπότε θα τα βρούμε και στο meeting, λέγαμε να πάμε όλοι μαζί οι ενδιαφερόμενοι.
Τέλος, αν σας είναι εύκολο πείτε εδώ τι cosplay σκοπεύεται να κάνετε στο ομαδικό Fairy Tail (είτε συμμετέχετε ως χαρακτήρας του Fairy Tail είτε ως κάτι άλλο) για να δούμε που βρισκόμαστε.

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 15:38

Για το meeting,θα επικοινωνήσω σήμερα μάλλον με την geutella,που βρίσκεται εκτός Πατρών,για να πάρω και το δικό της ok.
Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 16:00
Εδώ ΜΗΤΣΟΣ ρε...... ΜΗΤΣΑΡΑΣ.....Βαρβατίλα.....................ΟΥΓΚ.......................
Για Geutela ρώτα την και πες μας, απ' ότι θυμάμαι πάντως που την είχα ρωτήσει μέσα ήταν.
Για το cosplay Stefi-chan has spoken. Εγώ να σου πω το ψιλοσκεφτόμουνα για Gildartz, αλλά επειδή μόλις το Σάββατο το σκέφτηκα που μου το πρότειναν να συμμετέχω η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω πολυψάξει. Κόιταξε τους υπόλοιπους πρώτα και θα δούμε.
Επίσης ήρθε η ώρα να αρχίσουν να πέφτουν προτάσεις για την ταινία που θα προβάλουμε την επόμενη φορά. Όσοι έχετε κάποια ταινία στο νου σας, γράψτε την μαζί με ένα μικρό preview και/ή ένα link. Έτσι ώστε στο meeting να ψηφιστεί η ταινία που θα προβληθεί.
Και τι ρατσιστικές απόψεις είναι αυτές, καπιταλίστρια, αστική τάξη.... Smilies are for everybody... Give smilies to the people..... Όλα τα Smilies σε πορεία διαμαρτυρίας στο Anime.gr στο thread των otaku Patras...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Samu: 27 Οκτώβριος 2011 - 16:07

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 16:23

Η Geu-chan είπε ότι μπορεί.
Για το θέμα της ταινίας,ψήνομαι εδώ και πολύ καιρό για το Buddha αλλά είδα τώρα πως αναμένονται άλλες 2 ταινίες οπότε δεν ξέρω αν στέκεται μόνη της.Θα το ψάξω παραπάνω και θα επανέλθω.
Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 16:55
Καλή ταινία φάνηκε, αλλά υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι;

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 16:58