Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#781 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2011 - 16:14

Λογικά 5/11 θα μπορώ, εκτός κι αν προκύψει κάποιο εμβόλιμο μάθημα/project.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#782 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2011 - 19:50

Seconded για 5/11. Έχουμε αρκετά να πούμε, και δεν χανόμαστε, αν είναι κάνουμε και άλλο αρχές Δεκεμβρίου για όσους δεν μπορέσουν αυτή τη φορά :)
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#783 Nekyia

Nekyia

Lt. Obnoxious

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2011 - 19:57

Και εμένα με βολεύει μιας και δεν δίνω κάποιο μάθημα εκεί κοντά, so i'm in.
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#784 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2011 - 21:23

Λογικά 5/11 θα μπορώ, εκτός κι αν προκύψει κάποιο εμβόλιμο μάθημα/project.

Ditto.

#785 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2011 - 22:32

5/11 sounds good to me too... Δεν εχω ξαναπαει ποτε σε meeting αλλα ευκαρια για γνωριμιες.

Berserk___Gatsu.jpg

#786 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2011 - 23:07

Φρέσκο αίμ.......εεε καινούργιο μέλος εννοώ:hiding_something:....
Σε περιμένουμε και εμείς να σε γνωρίσουμε. Τα meeting δεν είναι και τρομερό, απλά, θα έρθεις με χαρά :joyful:, θα συστηθείς:hi:, θα σε υποδεχτούμε:nosey: και θα εντυπωσιαστείς από το πόσο άνετα θα νοιώσεις:borednn9:. Κατα την διάρκεια του meeting θα παρακολουθήσεις με ενδιαφέρων :hmmm:κάποια συζήτηση για άνιμε που θα αναπτυχθεί, θα βρεις την ευκαιρία:kill4u: να χωθείς και (θα τολμήσεις;;; ) να πεις την γνώμη σου:thatsit:. Εμείς θα σε ακούσουμε :erk:με προσοχή:oo: και αν συμφωνούμε:yellowcard: ή δεν συμφωνούμε:redcard2: θα αναπτύξουμε :chigau:τα δικά μας επιχειρήματα ,ήρεμα:mador2:, χωρίς υπερβολές :madtodeath: και εντάσεις:roar:..... Έτσι θα γυρίσεις σπίτι σου :run:,χαρούμενος:zetsubou::sadist: και θα περιμένεις με αγωνία :OMG3::Crying2:το επόμενο meeting:iyaaa::nanana:................................
Eλπίζω να σε κάλυψα.....:riiight:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#787 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2011 - 23:54

Χαχαχα ναι με κάλυψες πάνω κάτω :P Yooooosh, ανυπομονώ να παρευρεθώ.

Berserk___Gatsu.jpg

#788 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 00:51

5/11 συμφωνω και επαυξανω. Και εγω μεσα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#789 Gomu Gomu No Mi

Gomu Gomu No Mi

Anime Amateur

• Members
  • 120 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPatra

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 01:44

Κι εγώ μέσα είμαι για 5/11.
Oi,Oi,Oi baka.

#790 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 14:24

Απ' ότι φαίνεται συμφωνούν όλοι για 5/11, οπότε αύριο ή σήμερα το βράδυ θα το κλείσουμε και με επίσημη ανακοίνωση :Blissfull:

Also, κάτι για αυτούς που θα κάνουν cosplay.
Θα τα πούμε με λεπτομέρειες και στο meeting, αλλά όποιος έχει αποφασίσει τι cosplay θα κάνει και χρειάζεται περούκα να μου στείλει pm or something για να βρούμε την κατάλληλη και να την παραγγείλουμε soonish. Για να έρθει μία περούκα παίρνει περίπου 3 εβδομάδες, οπότε χρόνο έχουμε, αλλά όποιος θέλει να το τακτοποιήσει ας μου πει (και ας μην την παραγγείλουμε τώρα, απλά να ξέρω ποιος χρειάζεται και να δούμε τι υπάρχει ενδεικτικά και σε στιλ και σε τιμές).
(Μπορεί κάποιος να την παραγγείλει και μόνος του, αλλά μιας και έχω ebay account και έχω βοηθήσει και σε προηγούμενο cosplay photoshoot με αυτό το θέμα, μπορώ να σας βοηθήσω και τώρα).

Για τις στολές, οι περισσότεροι θέλουν να πάνε σε μοδίστρα, έχουμε επιλογές οπότε θα τα βρούμε και στο meeting, λέγαμε να πάμε όλοι μαζί οι ενδιαφερόμενοι.

Τέλος, αν σας είναι εύκολο πείτε εδώ τι cosplay σκοπεύεται να κάνετε στο ομαδικό Fairy Tail (είτε συμμετέχετε ως χαρακτήρας του Fairy Tail είτε ως κάτι άλλο) για να δούμε που βρισκόμαστε. :thatsit:
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#791 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 15:38

Samu dear...easy with the onions...θα σε περάσουν για 15χρονο κοριτσάκι...:hehehe:
Για το meeting,θα επικοινωνήσω σήμερα μάλλον με την geutella,που βρίσκεται εκτός Πατρών,για να πάρω και το δικό της ok.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#792 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 16:00

A 15 years old innocent cute schoolgirl????? Me??????????????????????????????WTF????????
Εδώ ΜΗΤΣΟΣ ρε...... ΜΗΤΣΑΡΑΣ.....Βαρβατίλα.....................ΟΥΓΚ.......................
Για Geutela ρώτα την και πες μας, απ' ότι θυμάμαι πάντως που την είχα ρωτήσει μέσα ήταν.

Για το cosplay Stefi-chan has spoken. Εγώ να σου πω το ψιλοσκεφτόμουνα για Gildartz, αλλά επειδή μόλις το Σάββατο το σκέφτηκα που μου το πρότειναν να συμμετέχω η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω πολυψάξει. Κόιταξε τους υπόλοιπους πρώτα και θα δούμε.
Επίσης ήρθε η ώρα να αρχίσουν να πέφτουν προτάσεις για την ταινία που θα προβάλουμε την επόμενη φορά. Όσοι έχετε κάποια ταινία στο νου σας, γράψτε την μαζί με ένα μικρό preview και/ή ένα link. Έτσι ώστε στο meeting να ψηφιστεί η ταινία που θα προβληθεί.

Και τι ρατσιστικές απόψεις είναι αυτές, καπιταλίστρια, αστική τάξη.... Smilies are for everybody... Give smilies to the people..... Όλα τα Smilies σε πορεία διαμαρτυρίας στο Anime.gr στο thread των otaku Patras...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Samu: 27 Οκτώβριος 2011 - 16:07

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#793 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 16:23

Αν εμφανιστείς στο επόμενο meeting με φούστα και κάλτσα μέχρι το γόνατο θα σου επιτρέψω να χρησιμοποιείς onion heads.
Spoiler:
:hihi2::hihi2:
Η Geu-chan είπε ότι μπορεί.
Για το θέμα της ταινίας,ψήνομαι εδώ και πολύ καιρό για το Buddha αλλά είδα τώρα πως αναμένονται άλλες 2 ταινίες οπότε δεν ξέρω αν στέκεται μόνη της.Θα το ψάξω παραπάνω και θα επανέλθω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#794 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 16:55

NOOOOOO Burn Yaoi Fan BURN......... Απανταχού Yaoi fansτου κόσμου το ποτήρι ξεχείλησε, ας ξεκινήσει το κυνήγι..... Στην πυρά, στα παλούκια όλοι οι Yaoi fan

Καλή ταινία φάνηκε, αλλά υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι;

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#795 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 16:58

ΔΕΝ είναι yaoi,καμία σχέση. Άσε τα παλούκια και πες για ταινία.

Δημοσιευμένη  εικόνα