Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#466 ge0_

ge0_

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2011 - 23:35

ναι αλλά δύσκολα θα υπάρχουν 150 άτομα που να ένδιαφέρονται για άνιμε,ιαπωνία,cosplay,κ.λ.π

#467 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2011 - 23:36

Hmmm, ισως υπαρχουν και δεν ξερουν πως να συμμετεχουν στη κοινοτητα των anime.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#468 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2011 - 23:39

Έχουμε το πανεπιστήμιο. Εκεί υπάρχουν σίγουρα τόσοι. Μπαίνεις σε ένα τυχαίο εργαστήριο Η/Υ ή Ηλεκτρολόγων, ρωτάς "Ποιος βλέπει One Piece ή Bleach ή Naruto etc?" και τα 3/4 σηκώνουν χέρι

#469 Nekyia

Nekyia

Lt. Obnoxious

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 01:49

^Dude totally. Εδώ στο λεοφωρείο μόνο μου έχουν μιλήσει 3 άτομα όταν φόραγα την μπλoύζα του Zoro Θ.Θ
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#470 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2011 - 15:17

Να πεταχτω τωρα και εγω και να πω....δεν ειναι λιγοπολυ ξεφτιλα να καθομαστε απο τις 5.30 μεχρι τις 23.00 στο καφε ? Αν ειναι να φευγουμε πιο νωρις και να πηγαινουμε να αραζουμε αλλου, για κανα φαι για κανα ετσι , για κανα αλλιως. Λεω εγω τωρα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#471 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2011 - 15:37

Κανονικά τα meeting τελείωναν πριν τις 10, 9 καλύτερα, αλλά τώρα τελευταία το τρολλάρισμα συνεχίζει ακάθεκτο. Παλαιότερα πηγαίναμε (οι άλλοι πήγαιναν, to be exact, εμένα δεν με άφηναν Τ_Τ) για φαγητό μετά. Ανάλογα με τις ορέξεις

#472 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2011 - 15:39

Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να μεταφερόμαστε για φαγητό 15+ άτομα(πχ στο κινέζικο,που συνήθως εκεί πηγαίνουμε)....εκτός κι αν πάρουμε πιτόγυρα και κάνουμε πικνικ σε καμιά πλατεία..:hahaha:
Όσοι θέλουν μετά το meeting(είτε αυτό είναι στις 9 είτε στις 10 είτε στις 11) μπορούν να πάνε για φαγητό,όπως έγινε και χθες.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#473 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2011 - 15:40

εκτός κι αν πάρουμε πιτόγυρα και κάνουμε πικνικ σε καμιά πλατεία..:hahaha:

... Δεν είναι κακή ιδέα

#474 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2011 - 15:45

... Δεν είναι κακή ιδέα

Όταν θα'χει καλό καιρό,λοιπόν,θα κάνουμε κατάληψη στα Ψηλαλώνια.:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#475 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2011 - 00:24

Ναι ρε σεις, αμα δεν ειμαστε μαζι ομως, δεν λεει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#476 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 21:20

OMG εφυγα νωρις προχτες και μλκιστηκατε εντελλως.....Μεχρι τις 2300 τι κανατε στο ερμο το νεον ? εχασα τοσο πολυ τρολλαρισμα ? :P
I'm like fire and ice and rage.I'm like the night and the storm and the heart of the sun.I'm ancient,forever and....wonderful.
FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!! :hehehe: )
Δημοσιευμένη  εικόνα
Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!! :tensai:
http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html

#477 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2011 - 21:41

OMG εφυγα νωρις προχτες και μλκιστηκατε εντελλως.....Μεχρι τις 2300 τι κανατε στο ερμο το νεον ? εχασα τοσο πολυ τρολλαρισμα ? :P

Α,δε μπορούμε να σου πούμε...ό,τι έγινε εκείνη τη νύχτα θα μείνει μεταξύ μας......
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#478 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2011 - 10:08

Γεια χαρα στους απανταχου πατρινους otaku !!! Παιδες τι λεει κανα meeting θα παιχτει τωρα που τελειωσε (για τους περισσοτερους δλδ) αυτο το βασανηστηριο που λεγεται εξεταστισκη περιοδος Φεβρουαριου ? Πως το κοβετε ? Αντε γτ τοσο καιρο χωρις τρολλαρισμα θα πεσει τοσο πολυ μαζεμενο που δεν θα βγαλουμε ακρη :oo::oo::oo:
I'm like fire and ice and rage.I'm like the night and the storm and the heart of the sun.I'm ancient,forever and....wonderful.
FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!! :hehehe: )
Δημοσιευμένη  εικόνα
Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!! :tensai:
http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html

#479 Gomu Gomu No Mi

Gomu Gomu No Mi

Anime Amateur

• Members
  • 120 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPatra

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2011 - 12:47

Άντε ρε Zulabar! Πρέπει να μαζευτούμε.Κάτι θα κανονίσουμε.Έχουμε καιρό να τα πούμε.
Oi,Oi,Oi baka.

#480 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2011 - 13:07

Yush! Πολύ καλή ιδέα underlings μου, έχουμε καιρό να τα πούμε και θα πάθουμε στέρηση :sadist:

Προτείνω να βρεθούμε αυτό το Σάββατο, μιας και είναι το τελευταίο Σάββατο πριν το cosplay μας, να τα πούμε γενικά

Επίσης να πω ότι αυτή την Πέμπτη, την Τσικνοπέμπτη δηλαδή, θα πάω Πάτρα με 2 παιδιά για cosplay shopping. Όποιος πιστεύει ότι του λείπει κάτι και θέλει βοήθεια, μπορεί να έρθει μαζί μας.

Και semi-επίσημη ανακοίνωση εδώ,

Κυριακή 6/3/11 θα γίνει το 2ο επίσημο Πατρινό cosplay

... WOOHOOOOO~~~

Η ώρα δεν είναι 100% ορισμένη ακόμα, αλλά θα μας πάρει πρωί και μεσημέρι. Θα αλλάζουμε τοποθεσίες, οπότε θα βρούμε ένα meeting point και συνεχίζουμε από εκεί. Όποιος εκτός cosplay group θέλει να έρθει για βοήθεια/παρέα/trolling, είναι more than welcome ^.^

More info in our cosplay thread (γιατί έχω λίγο ranting XD)

PS. ...Οοοο ναι~ Έχω και πάλι τον original account μου :hero:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stefi-chan: 04 Μάρτιος 2011 - 00:25

Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews