Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#421 Gomu Gomu No Mi

Gomu Gomu No Mi

Anime Amateur

• Members
  • 120 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPatra

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 13:25

Ωραια την επόμενη φορά να χετε δει όλοι Excel Saga:uhh:(Aiorral ξέρεις εσύ)....
Oi,Oi,Oi baka.

#422 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 13:37

Ωραια την επόμενη φορά να χετε δει όλοι Excel Saga:uhh:(Aiorral ξέρεις εσύ)....

Sasuga ha danna! Έτσι! Αν και είναι πολύ καμένο :P +το ότι έχω άλλη ιδέα για το συγκεκριμένο άνιμε, την οποία θα την πω στο μίτινγκ. Θα πρότεινα κάτι αλαφρώς ευκολότερο, αλλά θέλω να γίνει αν είναι από κοντά για καλύτερη συνεννόηση. Δεν βιαζόμαστε. Νομίζω...:frozen:

#423 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 16:37

Σποντα για μενα ηταν αυτο ? :oo:
Ες τι εφ γιου ολ, βλεπω Vampire Knight τωρα.

Αυτό λέγεται μαζοχισμός.Άνετα το anime που έχω μετανιώσει περισσότερο για τις ώρες τις οποίες έχασα για να το δω.(το μόνο που άξιζε είναι ότι άκουγα τον miyano mamoru)
Όσον αφορά το να έχουμε δει όλοι ένα anime να συζητήσουμε,σαν ιδέα είναι καλό αλλά δύσκολο στην εφαρμογή.Όλοι λίγο πολύ έχουμε διαφορετικά γούστα κι επιπλέον,μέρες που έρχονται (εξεταστική:uhh::uhh:) είναι δύσκολο να δούμε ακόμα και τα ongoing που έχουμε στη λίστα μας.Αν όμως κάνουμε μια προσπάθεια εφαρμογής προτείνω kuragehime.Aiorral,back me up.:mafia:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#424 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 17:51

Αυτό λέγεται μαζοχισμός.Άνετα το anime που έχω μετανιώσει περισσότερο για τις ώρες τις οποίες έχασα για να το δω.(το μόνο που άξιζε είναι ότι άκουγα τον miyano mamoru)

Πλακα κανεις ? Ειναι ηδη απο τα αγαπημενα μου.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#425 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2011 - 18:02

Πλακα κανεις ? Ειναι ηδη απο τα αγαπημενα μου.

:nooooo::nooooo::nooooo::nooooo::nooooo:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#426 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2011 - 01:22

Vampire Knights was dropped on episode 7. Liked the style and general idea, but... seriously, no -.-

Dunno, guyz, για την ιδέα... Με τόσα διαβάσματα οι περισσότεροι δεν προλαβαίνουν (αλλά για Kuragihime μέσα, σήμερα το άρχισα :Ρ) Αυτό το είπα περισσότερο γιατί στα δύο τελευταία μίτινγκ δεν μιλήσαμε καθόλου για άνιμε, μόνο παίζαμε χαρτιά :uhh: Έστω και τα συνηθισμένα, καλό θα ήταν.

#427 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2011 - 01:40

Vampire Knights was dropped on episode 7. Liked the style and general idea, but... seriously, no -.-

Dunno, guyz, για την ιδέα... Με τόσα διαβάσματα οι περισσότεροι δεν προλαβαίνουν (αλλά για Kuragihime μέσα, σήμερα το άρχισα :Ρ) Αυτό το είπα περισσότερο γιατί στα δύο τελευταία μίτινγκ δεν μιλήσαμε καθόλου για άνιμε, μόνο παίζαμε χαρτιά :uhh: Έστω και τα συνηθισμένα, καλό θα ήταν.

Dude, Stef, αν η σειρά είναι 13άρα, και δεδομένου ότι κάνουμε μίτινγκ κάθε 2 βδομάδες μίνιμουμ (κατά κύριο λόγο), και δεδομένου του ότι 1 επ είναι μαξ 25 λεπτά, μια χαρά βλέπεται η σειρά και άνετα με 1 επ τη μέρα μέχρι το επόμενο μίτινγκ. Κάτι μου λέει ότι οι περισσότεροι έχουμε αυτόν το χρόνο τουλάχιστον. :hero: Και για να μην νομίζετε ότι εγώ είμαι ελεύθερος, έχω και εγώ εξετάστικη στις 31. Αλλά τα άνιμε μου τα βλέπω. Και αρκετά μάιστα :P. Μια σειρά τουλάχιστον μπορούμε να το αποφασίσουμε να την έχουμε δει όλοι μαζί πριν από ένα μίτινγκ. Αλλά το αφήνω εδώ, γιατί τσάμπα τα γράφω. Θα τα πούμε όλοι από κοντά για να δούμε πόσοι θέλουν και μπορούν για να γίνει κάτι τέτοιο. Και με ελαφρά τη καρδία. Για την ευχαρίστηση μας το κάνουμε, όχι με το ζόρι :wooi2:

#428 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2011 - 02:51

Point is, αν είναι γύρω στα 10 επεισόδια είναι μια χαρά. Αλλά γενικά τώρα τελευταία δεν λέμε τίποτα, βγαίνουν χαρτιά αμέσως.

Να πω τη μαύρη μου αλήθεια έχω μήνες να δω άνιμε, εκτός από Digimon. Σήμερα άρχισα το Kuragihime αλλά και από αυτό ένα επεισόδιο είδα

Καιιιι back on topic, το επόμενο meeting του Patras Otaku Club θα γίνει το Σάββατο 15/1/2011, στο καφέ ΝΕΟΝ, στις 17:30

Be there or heads will roll :wis:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Billy the Butcher: 06 Ιανουάριος 2011 - 20:39

#429 ge0_

ge0_

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2011 - 20:53

Dude, Stef, αν η σειρά είναι 13άρα, και δεδομένου ότι κάνουμε μίτινγκ κάθε 2 βδομάδες μίνιμουμ (κατά κύριο λόγο), και δεδομένου του ότι 1 επ είναι μαξ 25 λεπτά, μια χαρά βλέπεται η σειρά και άνετα με 1 επ τη μέρα μέχρι το επόμενο μίτινγκ. Κάτι μου λέει ότι οι περισσότεροι έχουμε αυτόν το χρόνο τουλάχιστον. :hero:

:yellowcard:δεν είναι έτσι...αν βάλεις όλο το πρωί στο σχολείο,γυρίζεις 2μιση σπίτι,να φας, να διαβάσεις για το φροντιστηριο...πες ότι έχεις μάθημα 6-9 ...παει 9μιση να γυρισεις σπιτι....να διαβασεις για το σχολείο (λίγο),να φας για βραδυ...πάει η καθημερινη..

και πες ότι βρίσκεις χρόνο για ένα επεισόδιο τουλάχιστον μες στη βδομάδα...εγώ τουλάχιστον δεν 8α το ευχαριστιόμουν αυτό το επεισόδιο γιατί θα είχα τη μανα μου να λεει: Ρε Γιώργο είναι καθημερινή,διάβασε είσαι 3η λυκειου....:sleepy:

για σαββατοκυριακα κάπως παλεύεται να δεις ανιμε αλλά και πάλι σχεδον καθε κυριακή γράφουμε διαγωνίσματα στο πρισμα (διαφήμιση ftw!!!!!!!)

#430 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2011 - 21:01

:yellowcard:δεν είναι έτσι...αν βάλεις όλο το πρωί στο σχολείο,γυρίζεις 2μιση σπίτι,να φας, να διαβάσεις για το φροντιστηριο...πες ότι έχεις μάθημα 6-9 ...παει 9μιση να γυρισεις σπιτι....να διαβασεις για το σχολείο (λίγο),να φας για βραδυ...πάει η καθημερινη..

και πες ότι βρίσκεις χρόνο για ένα επεισόδιο τουλάχιστον μες στη βδομάδα...εγώ τουλάχιστον δεν 8α το ευχαριστιόμουν αυτό το επεισόδιο γιατί θα είχα τη μανα μου να λεει: Ρε Γιώργο είναι καθημερινή,διάβασε είσαι 3η λυκειου....:sleepy:

για σαββατοκυριακα κάπως παλεύεται να δεις ανιμε αλλά και πάλι σχεδον καθε κυριακή γράφουμε διαγωνίσματα στο πρισμα (διαφήμιση ftw!!!!!!!)

Κατανοητό,αν πεις στον Μηνά ότι δε διάβασες για το διαγώνισμα επειδή έβλεπες anime θα σε κλωτσάει γύρω γύρω στα Ψηλαλώνια...:kowai:

On topic:Θα έρθω στο meeting,εκτός κι αν ανακοινωθεί κι άλλη εργασία στη σχολή...:unlucky:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#431 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2011 - 21:07

On topic:Θα έρθω στο meeting,εκτός κι αν ανακοινωθεί κι άλλη εργασία στη σχολή...:unlucky:

Αντε πια. :wis:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#432 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2011 - 21:10

Huge point. Εκτός από εμάς της 3ης λυκείου (ειδικά εγώ που θέλω λίγο extra προσπάθεια λόγω slacking off όλη μου τη σχολική ζωή, και μετά όταν είμαι online απλά δεν έχω καθόλου motivation να δω anime), και οι υπόλοιποι που πάνε σχολείο διαβάζουν extra hard. Plus όλο και κάποιος θα υπάρξει για να γκρινιάξει για το όλο θέμα, γιατί διαλέξαμε αυτό και όχι εκείνο κτλ κτλ

Senpaaai please make it T_T We missed you last time!

Αφίσα για το meeting θα έρθει asap, αν δεν μπει η LNEnja θα κάτσω να φτιάξω εγώ τίποτα (κανένα request? :tensai: )

#433 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2011 - 21:13

Αφίσα για το meeting θα έρθει asap, αν δεν μπει η LNEnja θα κάτσω να φτιάξω εγώ τίποτα (κανένα request? :tensai: )

Naruto....:hehehe:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#434 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2011 - 21:20

Naruto....:hehehe:

:erk:
Δημοσιευμένη  εικόνα