Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#391 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 23 December 2010 - 00:56

Guyz guyz, who's spamming now? Senpai, ο Mikami είναι καλός παιδί (α τον άτιμο) δεν ήθελε να τρολλάρει, απλά είναι σχετικά καινούργιος και δεν ξέρεις τους παλιούς που έφυγαν για στρατό (εκτός από τον Kaiser, που πήγε στρατό και είναι κάθε μέρα έξω :Ρ)

Τα περί cosplay, στο cosplay thread (Mikami, εγώ εδώ θα είμαι στις διακοπές, θα προσπαθήσω να μαζέψω όσους περισσότερους μπορώ, έχω και μερικές ιδέες...)

Τα περί συζήτησης, σε msn/fb/pms

Και τώρα τα περί meeting, προτείνω να γίνει μία Χριστουγεννιάτικη συνάντηση την Πέμπτη, να έχουν επιστρέψει μερικοί που θα φύγουν για λίγες μέρες τα Χριστούγεννα. Απαντήστε asap να το επισημοποιήσουμε :3

#392 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 23 December 2010 - 01:03

Guyz guyz, who's spamming now? Senpai, ο Mikami είναι καλός παιδί (α τον άτιμο) δεν ήθελε να τρολλάρει, απλά είναι σχετικά καινούργιος και δεν ξέρεις τους παλιούς που έφυγαν για στρατό (εκτός από τον Kaiser, που πήγε στρατό και είναι κάθε μέρα έξω :Ρ)

Aτιμο Ιντερνετς..........αληθεια δεν ηξερα οτι ηταν στρατο το παιδι.... :hot::congrats:
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#393 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 23 December 2010 - 01:05

Και τώρα τα περί meeting, προτείνω να γίνει μία Χριστουγεννιάτικη συνάντηση την Πέμπτη, να έχουν επιστρέψει μερικοί που θα φύγουν για λίγες μέρες τα Χριστούγεννα. Απαντήστε asap να το επισημοποιήσουμε :3

Όταν λες Πέμπτη, δεν εννοείς αύριο έτσι; (δηλαδή σήμερα, είναι 1 η ώρα). Αν είναι για την Πέμπτη στις 30/12 είμαι μέσα.
Posted Image

#394 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 23 December 2010 - 01:18

Αααα ναι, σωστά XD Πέμπτη 30/12 εννοώ :3

#395 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 23 December 2010 - 01:34

Αααα ναι, σωστά XD Πέμπτη 30/12 εννοώ :3

Θα κανουμε ρεβεγιον μαζι ??? :terror2::terror2: Ας μου πει καποιος οτι εχει 31 ο μηνας.... :hahaha::hahaha:

/trolling mode off
Posted Image

Posted Image

#396 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 23 December 2010 - 11:26

Xαχα, ρε συ πειραχτηκες ??? Απλα δεν σε εχω πετυχει ποτε και ηθελα να σε γνωρισω, αφου τα fangirls , o Nikorasu και ο Nikorasu λενε συνεχεια......ειδικα τη πρωτη φορα :3 Επισης αμα με ηξερες θα καταλαβαινες οτι δεν το λεω ειρωνικα....anw...

Συγγνώμη που σε παρεξήγησα φίλε μου, δικό μου το λάθος.

Posted Image

#397 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 24 December 2010 - 21:09

Λάθος σε δύο σημεία. Δεν πήγα στρατό και δεν είμαι κάθε μέρα έξω. Αεροπορία είμαι και βγαίνω κάθε δεύτερη (περίπου) μέρα έξω + είμαι κοντά στο σπίτι μου.

Άσε, κούραση. :P

#398 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 24 December 2010 - 23:25

Pfft, details. Το meeting να επισημοποιηθεί? Οι περισσότεροι λένε οκ

#399 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 25 December 2010 - 11:26

Ναι να επισημοποιηθεί!!! :riiight:

Λοιπόν επόμενο meeting Πέμπτη 30/12 στις 5:30 μμ στο καφέ ΝΕΟΝ.

Και για να μην ξεχνιόμαστε:
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

#400 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 25 December 2010 - 14:05

Καλά Χριστούγεννα! Σας εύχομαι να έχετε ότι επιθυμείτε, και πάνω απ' όλα υγεία!

Oh? Απ' ότι θυμάμαι δεν κανονίσαμε καφετέρια. Τις ανακοινώσεις καλό θα ήταν να τις κάνει όποιος το κανονίζει

#401 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 25 December 2010 - 14:49

Oh? Απ' ότι θυμάμαι δεν κανονίσαμε καφετέρια. Τις ανακοινώσεις καλό θα ήταν να τις κάνει όποιος το κανονίζει

Oh no you didnt ! Hahaha , στην ειπε, Samu. Δεν μαζευομαστε στο παλιο καλο θεατρακι λεω εγω ? Ανιγουει η Στεφ αποφασιζει....
Posted Image

Posted Image

#402 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 25 December 2010 - 17:15

Oh? Απ' ότι θυμάμαι δεν κανονίσαμε καφετέρια.

Ανέφερα το ΝΕΟΝ γιατί εκεί είχαμε πάει τελευταία φορά και είχαμε πει να δώσουμε ευκαιρίες και σε άλλες καφετέριες μήπως μας βολεύουν καλύτερα. Φυσικά ο καθένας έχει δικαίωμα να πει τη γνώμη του και την άποψη του. Μπορείτε απλά να το πείτε αν δεν σας βολεύει. Τίποτα δεν είναι οριστικό σε κάτι που κανονίζουμε μεταξύ μας.

Τις ανακοινώσεις καλό θα ήταν να τις κάνει όποιος το κανονίζει

Oh no you didnt ! Hahaha , στην ειπε, Samu. Δεν μαζευομαστε στο παλιο καλο θεατρακι λεω εγω ? Ανιγουει η Στεφ αποφασιζει....

Τι πάει να πει τις "ανακοινώσεις καλό θα ήταν να τις κάνει όποιος το κανονίζει" και " Ανιγουει η Στεφ αποφασιζει";;;;;;; Όλοι μαζί κανονίζουμε όχι μόνο ένα άτομο. Δεν θυμάμαι να αποφασίσαμε ποτέ η Στέφι να παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες.

#403 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 25 December 2010 - 17:18

Βασικα η Στεφ ουσιαστικα προτεινει. Εμεις αν θελουμε , ξερουμε να απαντησουμε ^^.
Posted Image

Posted Image

#404 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 25 December 2010 - 17:54

Τα meeting μπορεί να τα προτείνει ο οποιοσδήποτε. Αν ψάξεις θα δεις ότι υπάρχουν meeting που τα έχω προτείνει εγώ, meeting που τα έχει προτείνει ο Aiorral και γενικά meeting που έχουν προτείνει διάφορα μέλη. Δεν είπαμε όμως ποτέ ότι κανονίζεται από ένα άτομο. Άλλο προτείνω άλλο πάιρνω αποφάσεις. Αν η Στέφι αποφασίζει για "εσάς", να μείνει για "εσάς" και όχι για όλο το club.

#405 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 25 December 2010 - 17:59

Οκ απλα επειδη οσα εχω δει μεχρι τωρα η Στεφ τα φωναζει. Τελος παντων λαθος μου, συμφωνω μαζι σου. Για πες λοιπον εσυ που προτεινεις ?
Posted Image

Posted Image