Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Kuro Bara Alice -Black Rose Alice

• Please log in to reply
90 replies to this topic

#61 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2011 - 11:05

Gyahahaha! Kάποιος έκανε post μεγαλύτερο κι απ'τα δικά μου! Σε συμπάθησα από τώρα κοπελιά.

Κοίτα, για όσα points έχεις κάνει/αναφέρει παραπάνω θα συμφωνήσω μαζί σου, εξάλλου αυτό πιστεύω κι εγώ. Μου άρεσε ιδιαίτερα η άποψη του ότι αν είσαι πλήρως εξαρτημένος από ένα άτομο δείχνει έλλειψη προσωπικών στόχων, προσωπικότητας και γενικότερα αν όλη σου η ύπαρξη εξαρτάται από τον άνθρωπο που έχεις σχέση το θεωρώ μεγάλο πρόβλημα όχ μόνο στην πραγματικότητα που είναι ακόμα μεγαλύτερο αλλά και στα manga. xD Καλά όχι ότι και οι άλλες σχέσεις του συγκεκριμένου δεν είναι εντελώς προβληματικές αλλά αν ήδη έχεις ένα clusterf@ck από μη-υγιείς σχέσεις ε, δεν πας να κάνεις κι άλλη.

Τώρα στο θέμα ότι ξέφυγε ενώ η ίδια έλεγε αυτό το "δεν είμαστε ζώα" μπορείς να το δικαιολογήσεις και σαν υποκρισία αλλά και σαν "μεγάλη μπουκιά φάει μεγάλο λόγο μη λες". Εμένα ναι μεν με χάλασε επειδή αθέτησε την υπόσχεσή της αλλά δε θα τη σταυρώσω κιόλας. Σίγουρα το θεωρώ λάθος που έκανε κάτι τέτοιο γιατί πες με επίσης συντηρητική περιμένω όταν κάποιος, άντρας ή γυναίκα, δίνει μια υπόσχεση ότι πρέπει να την κρατήσει αλλά παρόλα αυτά καταλαβαίνω και την οπτική της...αλλά θαμπορούσε να χε σταματήσει.

Oh well. Let's leave it to the author για να δούμε και την αντίδραση του Dmitri κι αν και πόσο θα κρατήσει αυτή ο θεός να την κάνει σχέση. Τι θεός δηλαδή, μάλλον διάολος! :3

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#62 Elizabeth

Elizabeth

Starting...

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2011 - 05:11

Χα χα, χαίρομαι που σου άρεσε Fallen_Angel_Itachi:ureshii:, και πιο πολύ χαίρομαι που είσαι και εσύ της ίδιας άποψης:congrats:. Κάνω μεγάλα ποστ γι'αυτό συνήθως αποφεύγω και να τα κάνω τελείως, αλλά επειδή είδα την έκταση και των άλλων ήξερα ότι θα εκτιμηθεί.:nod:

Spoiler:

:oo:Πάλι τα ίδια.:bahhh:Κάτι πρέπει να κάνω με αυτά τα ατελείωτα πόστ...:emptyonexg1: Anyway once again thank you for your patience και καλή βδομάδα...:nod2::byejg9:

#63 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2011 - 11:02

Nαι εν ολίγοις, φταίει αυτό ακριβώς που είπες: η ανθρώπινη φύση. Και νομίζω η ίδια το είδε σαν "ε μια φορά ας μην είμαι τέλεια πια, αμάν" έστω κι αν αυτό πλέον που της έχει ζητηθεί δεν είναι να είναι τέλεια αλλά να κάνει βαμπιράκια. Γενικότερα, θεωρώ ότι για μια φορά άφησε την συνείδηδή της να κοιμηθεί έτσι ώστε το συναίσθημά της να βγει μπροστά και να το ζήσει αυτό, έστω κι αν μετά θα έχει ενοχές -δεν τη βλέπω να μην έχει στο μέλλον-.

Παρόλα αυτά ναι αυτό που με χτύπησε περισσότερο είναι και ότι η ίδια το χε θεωρήσει τρελό να μην κρατήσει τον λόγο της αλλά τελικά δεν τον κράτησε αλλά και γενικότερα προσωπικά θεωρώ την "απιστία" ίσως το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε μια σχέση (όταν μιλάμε για μια πιο κανονική σχέση έτσι, μην πάμε σε extreme πράγματα ενδοοικογενειακής βίας κλπ που είναι υπερβολικά απαίσια).

Κι εφόσον το διαβάζω εγώ σίγουρα θα αντανακλούνται οι δικές μου σκέψεις. Πάντως είναι ευχάριστο να ανταλάσσεις απόψεις με άτομα και που συμφωνούν και που διαφωνούν.

Τώρα για το τι θα κάνει ο Dmitri (lol στις τρεις επιλογές που έδωσες) πιο πιθανό για τον συγκεκριμένο μου φαίνεται το ένα και μετά το δύο κι αν τα raw που προαναφέρθηκαν είναι έμπιστα μάλλον το καπελάκι του και φεύγει. Το είπε κι ο ίδιος ότι είναι παλαιών αντιλήψεων σ'αυτά τα θέματα οπότε δε θα μου έκανε εντύπωση να έφευγε -έστω κι αν ξαναγύριζε αργότερα- εφόσον θα σκέφτεται τίποτα του στυλ "πλήγωσες τον εγωισμό μου, κλόνισες την εμπιστοσύνη μου μοιχαλίδα γυναίκα" (πφφφφ, έχεις κακή επιρροή πάνω μου Elizadeth) και μετά θα πρέπει να κάνει καμιά grand gesture η άλλη για να τον φέρει πίσω (ελπίζω το κεφάλι του Kyouya να μην είναι αυτή η κίνηση).

Δεν ξέρω, μπορεί να μη γίνει έτσι καθόλου εννοείται! Ίδωμεν.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#64 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2011 - 13:00

Πρώτη φορά που μπαίνω στον κόπο να σχολιάσω εδώ μιας και με τράβηξε η φιλοσοφική συζήτηση περί απιστίας.

Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω την Alice και χωρίς να πιστεύω πως είναι φυσικό να μην κρατάς το λόγο σου, δεν νομίζω καν πως οι πράξη της είχε ως αιτία την ανθρώπινη φύση. Ποια είναι η Alice; Είναι μια γυναίκα που πριν τρία χρόνια ήταν μια ώριμη 28χρονη που ήξερε να φροντίζει τον εαυτό της μόνη της. Ποια είναι τώρα; Μια κοπέλα που έχει μάθει να την νταντεύει όλη η φωλιά, σε υπερβολικό βαθμό ίσως. Ο χαρακτήρας της έχει αλλάξει υπερβολικά και είναι λογικό αφού το περιβάλλον, οι παρέες κλπ επηρεάζουν όλους μας και στην φυσιολογική ζωή.

Λογικό είναι λοιπόν η Alice να σκέφτεται διαφορετικά από την Alice τρία χρόνια πριν. Άλλωστε όταν έδωσε την υπόσχεση ήταν εξαιρετικά πιεσμένη. Ίσως υπό άλλες συνθήκες να μην την είχε δώσει καν. Άποψή μου βέβαια αλλά είναι λίγο άστοχο να συγκρίνουμε τον εαυτό της με τρία χρόνια πριν, μπορούμε όμως να σχολιάζουμε την αλλαγή του. Εκτός των άλλων, ο Kouya σίγουρα της θύμησε την παλιά της ζωή και μπορεί μέσα στα τρία χρόνια να είχε την προσοχή όλων αλλά αυτό δεν σημαίνει πως της άρεζε, φάνηκε και από την εμμονή που είχε με τον μικρό όταν τον ξαναείδε. Προσθέστε και αυτά που της είπε για να τις προκαλέσει τύψεις, δεν ήταν απρόσμενο τ' ό,τι λύγισε, δεν μας την έχει παρουσιάσει και πολύ σαν δυναμική χαρακτήρα.

Με λίγα λόγια, όταν δεν βλέπουμε τα πράγματα μόνο από την άποψή μας, υπάρχουν αρκετές δικαιολογίες για τις πράξεις άλλων.

ySss0UF.jpg

#65 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2011 - 13:34

A lurker appears!

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 12 Δεκέμβριος 2011 - 14:40
spoiler tag

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#66 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2011 - 13:45

Corrected: *wild lurker appears*

Σκέψου όμως και το άλλο, ό,τι έκανε το έκανε για τον Kouya επειδή ένιωθε τύψεις για το ατύχημα, νιώθοντας πως εξαιτίας της θα έχανε τη ζωή του. Όταν έρχεται ο άλλος όμως και σου λέει ότι του προσφέρθηκε μια ζωή που δεν ήθελε και σου δημιουργεί και τύψεις από πάνω και γι' αυτό, τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Εφόσον ο Kouya δεν ήθελε τόσο πολύ τη ζωή του, δεν θα είχα αντίρρηση αν τα τίναζε όλα στον αέρα παρόλο που γνωρίζει την τιμωρία που θ' ακολουθήσει για τον Kouya. Αν πάλι της τα έλεγε μόνο για να την κάνει να λυγίσει, καλά να πάθουν και οι δυο.

ySss0UF.jpg

#67 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2011 - 13:53

Spoiler:

#68 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2011 - 14:21

Spoiler:

ySss0UF.jpg

#69 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2011 - 14:36

Spoiler:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 12 Δεκέμβριος 2011 - 14:40
spoiler tag

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#70 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2011 - 14:38

Spoiler:

Spoiler:

Edit γιατί δεν σας προλαβαίνω XD

@FAI

Spoiler:

Also FAI προσοχή στα spoilers. Οκ αν θες να μιλήσεις γενικά αλλά όταν συζητάς σημαντικά πράγματα των τελευταίων κεφαλαίων εκτός spoiler είναι άλλο θέμα. :)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 12 Δεκέμβριος 2011 - 14:50

#71 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2011 - 15:08

Spoiler:

Spoiler:

ySss0UF.jpg

#72 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa