Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Eating Meeting στη Θεσσαλονικη 31/10/09

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
199 replies to this topic

#61 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 15:21

Βεβαιος αφου η περισσοτεροι που μιλησαν ειπαν Σαββατο!!!
Και οι περισσοτεροι ειπαν ταβερνα!!!
Τι να κανω για τους υπολοιπους!!!
Ας προσεχαν οπως λεω...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#62 sandra villena

sandra villena

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 15:24

χμμμμ...το πιο πιθανό είναι να'ρθω και γω παιδιά.....άμα με θέλετε :P:kawaii:...απλα δεν ξέρω πως θα σας αναγνωρίσω....εμένα παντως εύκολο ν μ αναγωρίσετε λόγο μαλλιού..οπότε πατήστε μια φωνή αν δεν σας καταλάβω.....:wooi2:

#63 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 15:26

χμμμμ...το πιο πιθανό είναι να'ρθω και γω παιδιά.....άμα με θέλετε :P:kawaii:...απλα δεν ξέρω πως θα σας αναγνωρίσω....εμένα παντως εύκολο ν μ αναγωρίσετε λόγο μαλλιού..οπότε πατήστε μια φωνή αν δεν σας καταλάβω.....:wooi2:

Οτι ειπα για τον crocodile δυο post πισω ισχυει και για εσενα (εκτος το πουρου)!!!:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#64 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 15:31

Yosh θα σας περιμενω απο νωρις εκει στην πιατσα στην καμαρα χεχεχε πιστευω να σας βρω ευκολα^^:hahaha:....πιστευω να μην πεσω πανω σε καμια αλλη παρεα κ γινω ρεζιλι:erk:οσο γ το πουρο το σκεφτομαι xD.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#65 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 15:34

Σωστος ο Goggeta ;) Θα προτιμουσα κινεζικο λογω Ασιατικης θεματολογιας, αλλα η πλειοψηφια μιλησε και πλεον τη σεβομαστε. Το καλο ειναι πως εχουμε και πολλες επιλογες, ολοκληρες Αθωνος και Βενιζελου ολο και καποιο μαγαζι θα εχει αρκετες θεσεις (ενω στα κινεζικα αμφιβολο αν ειμαστε 20+, ειδικα Σαββατο βραδυ). Οσοι θελατε να φατε με ξυλακια μη χαλιεστε, αγοραστε ενα ζευγαρι απο το σουπερ-μαρκετ και ελατε να φαμε τις μπριζολες και τα λουκανικα με αυτα (θα φερω κι εγω την ψηφιακη για να αποθανατισουμε τη φατσα του σερβιτορου οταν μας δει :hahaha: ).

πιστευω να μην πεσω πανω σε καμια αλλη παρεα κ γινω ρεζιλι:erk:

Πιστεψε το, τετοια περιπτωση δεν υπαρχει. Η καμενιλα μυριζει απο μακρυα:congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#66 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 15:42

Δημοσιευμένη  εικόνα

Tiger-stock-blog-header.jpg

#67 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 15:45

Οκ παιδες.Ειναι σιγουρο πλεον.Θα ειμαι κ εγω εκει.Ενδεχομενως να ερθει κ ενας ακομη φιλος ( ο Rukawa του site).

#68 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 17:11

Το καλο ειναι πως εχουμε και πολλες επιλογες, ολοκληρες Αθωνος και Βενιζελου ολο και καποιο μαγαζι θα εχει αρκετες θεσεις (ενω στα κινεζικα αμφιβολο αν ειμαστε 20+, ειδικα Σαββατο βραδυ). Οσοι θελατε να φατε με ξυλακια μη χαλιεστε, αγοραστε ενα ζευγαρι απο το σουπερ-μαρκετ και ελατε να φαμε τις μπριζολες και τα λουκανικα με αυτα (θα φερω κι εγω την ψηφιακη για να αποθανατισουμε τη φατσα του σερβιτορου οταν μας δει :hahaha: ).

xaaxa0ax0ax0xa00xa0 θα το κανω , πουλαν στα σουπερ μαρκετ? γινετε να φερει κανεις εκει? hellbois αγορι μου φερε μου, η καποιος αλλος! αντε επιτελους να μαθω, αφου δεν θελετε κινεζικο θα μας κανω ρεζιλι!

επισς δεν ειναι δισκολο τοσο να μας αναγνωρισεις, λιγο το τσουρμο στην γωνεια της καμαρας, λιγο κανας τρελος να κανει καγκε μπουνσιν νο τσουτσου! θα μας καταλαβεις, εν αναγκι περισεψαν κατι υφασματα απο το παρτυ θα τα κουναμε σαν σημαια!:hero:

#69 FunkyFisch

FunkyFisch

Genin

• Members
  • 101 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 17:27

Okie καμαρα 7 η ωρα ....εγω πως θα σας καταλαβω αφου δεν σας εχω δει :nanana:...καποιος να κραταει ενα ασπρο μαντηλι κ να το κουναει ωστε να καταλαβω οτι εισται εσεις:wooi2:.

Η μπορεις απλα να κατσεις κοντα και αν ακους καθε 5 λεπτα εναν απο μας να γκαριζει MELLORIINEE στη μεση του δρομου τοτε επεσες μεσα!:8):

Btw εγω δεν εχω προβλημα με το που θα κατσουμε να φαμε...ζουμε για να τρωμε-εεεε εννοουσα τρωμε για να ζουμε,οποτε δεν υπαρχει προβλημα ;Ρ

#70 N-TG

N-TG

OBJECTION

• Members
  • 185 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 19:07

Εγώ πάντως θα παλέψω για να έρθω... Και όποιος θέλει να του κάνω μάθημα για τα ξυλάκια ας μου πεί!! :tensai:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#71 DarcRose22

DarcRose22

In my Dreamworld....

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 22:02

Και εγώ θα έρθω!!!!!!!!!!! Τι καλά!!! Άνι δεν θα είσαι μόνη σου!!!! Mwahahahahaha
Πλάκα πλάκα εγώ ψήνομαι για την καφρίλα με τα ξυλάκια..... Ήθελα κινέζικο...... :blingeye2:
Come to the dark side.... we have cookies......

http://darcrose22.deviantart.com

#72 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 22:17

Θα το βαφτισουμε κινεζικο δεν κολονουμε πουθενα....

Βριτε και αλλους βριτε και αλλους.... το ξερω οτι μπορειτε!!!:riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#73 Rukawa

Rukawa

Dr. Sheldon Cooper FTW

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 22:53

Θα έρθω και εγώ!!! (μαζί με τον omoikane)

#74 BadBoy

BadBoy

Girls are so Troublesome....

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 23:11

Η μπορεις απλα να κατσεις κοντα και αν ακους καθε 5 λεπτα εναν απο μας να γκαριζει MELLORIINEE στη μεση του δρομου τοτε επεσες μεσα!:8):

Btw εγω δεν εχω προβλημα με το που θα κατσουμε να φαμε...ζουμε για να τρωμε-εεεε εννοουσα τρωμε για να ζουμε,οποτε δεν υπαρχει προβλημα ;Ρ

Η καλύτερη λύση. Προς όλους που δεν μας ξέρουν άμα ακούσετε την ακόλουθη λέξη, φτάσατε στον προορισμό σας:

MELLORIIIIIINE!!!!!!!!!!!!!!!:if:
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#75 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 23:45

ρε μαγκες επαναλαμβανω: πουλανε πουθενα ξυλακια? που μπορω να βρω? η ας φερει καποιος στο meeting και του τα πληρωνω εκει! πρεπει οπωσδηποτε να μαθω μπουχτισα να το αναβαλω!
ετσι σιγα σιγα για κινεζικο! μπραβο μαμα!:nanana:
πλακα πλακα μαζευτικαμε ατομα! μια χαρα τσουρμο θα μαστε!
γουσταρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 29 Οκτώβριος 2009 - 23:52