Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Eating Meeting στη Θεσσαλονικη 31/10/09

• This topic is locked This topic is locked
199 replies to this topic

#16 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 28 October 2009 - 12:24

Σε όποιο μας χωρέσει :hahaha:

#17 BlackRoseOfDestiny

BlackRoseOfDestiny

!°°AnimeOtaku °:-d

• Members
  • 49 posts

Posted 28 October 2009 - 12:34

αν υποσχεθειτε οτι δεν θα με φατε ερχομαι~~~~~:tensai:
πρεπει να διαβαζω ολη την τεταρτη για να ερθω αφου γραφω την κυριακη λατινικα :frozen:
Food glorious foood~~~~:hahaha:
"The Black Rose Of my destiny fades away with my dreams as i am walking down this valley of sins wondering do i belong here?" By BlackRoseOfDestiny:smokingg:

#18 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 posts

Posted 28 October 2009 - 14:12

sorry but i won´t be there.:nanana:

Θα πάω στο χωριο το σαββατοκύριακο.:sleepy:
Ελπίζω να περάσετε όμορφα.:-)
Posted Image

#19 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 28 October 2009 - 14:22

hmmm not a bad idea at all ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#20 FunkyFisch

FunkyFisch

Genin

• Members
  • 101 posts

Posted 28 October 2009 - 15:30

αν υποσχεθειτε οτι δεν θα με φατε ερχομαι~~~~~:tensai:
πρεπει να διαβαζω ολη την τεταρτη για να ερθω αφου γραφω την κυριακη λατινικα :frozen:

Το μαγαζι δεν σερβιρει βοδινο....ακομα!!!Θα το κανονισουμε βεβαιως βεβαιως:kakaka:
Αυτο για να μαθεις να εισαι θεωρητικη!!!

#21 kantoros

kantoros

Anime Fan

• Members
  • 153 posts

Posted 28 October 2009 - 16:05

και να μην εχω λεφτα θα προσπαθησω ναρθω.

#22 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 28 October 2009 - 16:13

χμ.. εχουμε το event π μ ειπε ο cassiel και στις 9 εχω ενα φεστιβαλ στην σχολη μου.. και απ οτι βλέπω no girls ... WTF this sucks! αν μπορέσω θα έρθω αλλα να ξέρετε το noodle bar μονο κινέζικο δεν είναι it sucks big time ... :( ALLA Η ΠΑΡΕΑ ΜΕΤΡΑΕΙ DESO?
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#23 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 28 October 2009 - 16:37

χμ.. εχουμε το event π μ ειπε ο cassiel και στις 9 εχω ενα φεστιβαλ στην σχολη μου.. και απ οτι βλέπω no girls ... WTF this sucks! αν μπορέσω θα έρθω αλλα να ξέρετε το noodle bar μονο κινέζικο δεν είναι it sucks big time ... :( ALLA Η ΠΑΡΕΑ ΜΕΤΡΑΕΙ DESO?

και να μην εχω λεφτα θα προσπαθησω ναρθω.

ελεος μες τις δικαιολογίες και οι 2, δεν ειστε αναγκασμενοι να αγορασετε:thatsit:
επισις αποτι εχω ακουσει πολυ θα χορτασουμε:puke: οπωτε παμε και για κανα γυρακο!

και πανω απολα εγω το προτεινα για την παρεα, σαν μια ευκαιρια να ξανασυναντιθουμε ολοι μαζι μιας και περασαμε τοσο καλα την προηγουμενη:if: οσο για κοριτσια, ενημερωσε τες, και ρωτα τες...

ps τι event, τπτ ενδιαφερον?

#24 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 28 October 2009 - 16:42

δεν ξέρω απλα με ρωτησε ο πανος ιδεα δεν εχω. αν προλαβω θα ερθωωω ΄λεμε!
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#25 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 28 October 2009 - 17:50

Δικαιολογιουλες κανονικα!!!!
Πρωτον τι να παμε να κανουμε στο noodle bar ενω υπαρχουν ποιο φθηνα σε ποιο παραδωσιακο στυλ και το ιδιο καλα.....
Δευτερον μπορουμε να παμε σε κανενα με φαση μπουφε π.χ 10 ευρω και τρως οσο θες απο τον μπουφε που ανανεωνετε συχνα(το ανεφερα για αυτους που δεν γνωριζουν) ή αλλιος με κανα 7-8ευρω ενα πιατο το περνετε αλλα οπως αναφερθηκε και παραπανω δεν ειναι απαρετιτο να παρεις τπτ!!!

MitHuNa ενα κοριτσι θα εχουμε σιγουρα την Μαρια η ms.Alex θα την βγαλει παραδωσιακα στο χωριο της με αρνια και αλλα τετεια υπεροχα οποτε δυστηχως δεν θα μπορει.... Αλλα βρε κοριτσι μου φιλες, γνωστες ή και πολλες απο εδω μεσα της ξερεις οποτε πιαστε ατομα και καντε τους την προταση δεν μπορει καποιες θα ερθουν...!!!(π.χ ενημερωστε την Λιλη......)

(α ναι και τι event?? και ποιο event θα κρατησει τον cassiel μακρια απο anime μαζωξει???)
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#26 FunkyFisch

FunkyFisch

Genin

• Members
  • 101 posts

Posted 28 October 2009 - 17:57

(π.χ ενημερωστε την Λιλη......)

Τυχαια η αναφορα του ονοματος η εκουσια?Ιδου η απορια ;Ρ

#27 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 28 October 2009 - 18:02

Τυχαια η αναφορα του ονοματος η εκουσια?Ιδου η απορια ;Ρ

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Η αληθεια ειναι τυχαια αλλα αληθεια ειναι επισεις οτι μου αρεσει να την πειραζω!!!:hahaha::hahaha::hahaha:

(νταξ τα μπαλωσα:tensai::wooi2:)
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#28 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 28 October 2009 - 18:46

Τι noodle bar ρε...
παμε σε μια ταβερνα να φαμε να στουμπωσουμε απο το πολυ φαι και το κρασι....

ασε τα noodle bar για αλλη φορα!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#29 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 28 October 2009 - 18:49

Βρε εγω δεν εχω κανενα προβλημα να παμε να φαμε οπουδιποτε οπου γουσταρει η πλιοψηφια θα παμε εσεις αποφασιζετε!!!
Posted Image

#30 lily

lily

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 28 October 2009 - 18:50

Ενημερώθηκε η Λίλη, ενημερώθηκε....

Ρε συ pro... δεν γινεται να το αλλαξουμε για Παρασκευή μιας και το Σαββατο μου πεφτει λίγο δυσκολο?