Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Eating Meeting στη Θεσσαλονικη 31/10/09

• This topic is locked This topic is locked
199 replies to this topic

#166 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 02 November 2009 - 23:41

@ TheChoSenOne ναι καταλαβα ποιος εισαι!!!
Εισαι το παλικαρι που καθοσουν απεναντη απο το Γιαννακη!!!
Και μαλιστα εκανες και πολυ καλη εκεινηση με τα ξυλακια!!:riiight:

Οι δυο Νικοι που καθοσασταν ακριβος????:hmmm:

@λιμο-Kantoros πολλα θελεις σιγα μην σου πουμε και ευχαριστω για χαλια πιοτητα μμμμ πολλα θελεις το κραξημο θα το ακουσεις.....
Βρε βαλτες εκει και μην ανησυχεις δεν φτανει που βιντεοσκοπουν καπιοι θα εχουμε και παραπονο!!!(καλα τωρα και εσυ εαν μου εχει την αρχαια την VGA και τα fps κηνουνται μετα απο 5sec απλος τζαμπα κουραστηκες τ' αγοριμ!!!)
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#167 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 02 November 2009 - 23:51

Καθομασταν στην ακρη του τραπεζιου,απεναντι ακριβως απο τον matassos κ τον rori.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#168 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 02 November 2009 - 23:55

@ HeLLBoiS αχ μην μου το κανεις αυτο και με ψηνεις να ανηγω τοπικ καθε δευτερα για eating meeting!!!!
Ασε δεν θελω και πολυ ξερεις τα λεγαμε...!!!!:hehehe:
Τον λενε Βγγελη και ηταν αυτος που καθονταν διπλα στον Ρορι (και τον επαιζε και αυτον και τους αλλους στης σφαλιαρες η ληλι):hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Γιαυτο αευθυνομαι σε σενα :congrats::congrats:Γιατι εισαι στο μυαλο μου και τα διοργανωνεις ακριβως οταν πρεπει(και με βολευει:ureshii:)

Με λενε Βασιλη καθομουν διπλα απο τον Adventurer (ενα παλικαρι ξανθο με γυαλια) και διπλα σε εναν μαλια.... Επισης κραταω πιροσβεστηρα για αναμενες μηχανες!!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ο μαλλιας ειχε ξυριστει εκεινη την μερα:hahaha::hahaha:Για να μην το μπερδεψετε με κανεναν αλλον:bike::bike:

Παντως μου αρεσει που οι πιο πολλοι εχουμε ως σημειο αναφορας τον ρορι για το που καθομασταν:hahaha::hahaha::hahaha:
Αρε Ρορι φυρμα!!!:riiight::riiight:

#169 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 03 November 2009 - 00:18

@ Omoikane τωρα καταλαβα και μαλιστα καθησατε και απο τους πρωτους!!!
Τωρα καταλαβα ελπιζω να περασατε καλα...!!!;)

@ HellBoiS αχ ξερεις οτι δεν μπορω να αντισταθω στον πειρασμο αλλα θα πρεπει να δωσει χρονο στα φραγκα να μαζευτουνε απο ολους αλλα μην ανησυχεις το επομενο ειναι παρα πολυ κοντα!!! (κατι ξερω εγω....):hahaha::hahaha::hahaha:

Ο rori ειναι το οτι καλυτερο να τσιγκλας απλα respect!!!:)
Παω στο επιμαχο τοπικ τωρα.....

[2μινς μετα την επισκεψη μου στο τοπικ..]
Ξενερωσα.....
Ιδικα last post ηταν το οτι ποιο χουντικο ακουσα εδω μεσα!!!
Τεσπα εχουν και αυτοι τα δικια τους.....!!!

Edited by Goggeta SSJ6, 03 November 2009 - 00:24.

Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#170 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 03 November 2009 - 12:36

@
Ο rori ειναι το οτι καλυτερο να τσιγκλας απλα respect!!!:)
Παω στο επιμαχο τοπικ τωρα.....

Ξενερωσα.....

αφου οταν πιναμε στο bleach εκλεγε σε μια γονιτσα!:emptyonexg1::hahaha:
για το τοπικ τωρα:
η πλακα είναι οτι το ειπα πως το κανουμε για πλακα.... ποιο πολυ ήθελα να δω ανταποκριση... πηγε και το κατεστρεψε ο κεννυ... θα μου πεις ακουει ρορικο και χτυπαει ξυλο... παλι καλα που εβαλα την επιλογη Οχι, βαρεθικα να του δινω μπαν, ημουν σιγουρος τι θα γινοταν απο admins... τεσπα παλι καλα 5 ναι μαζεψε! και 1 οχι ουσιαστικα!

για να ήμαστε και in-topic ρε μαγκες κανας αλλος πικ? δηλαδη αλλη φορα να ξερουμε μονο σε οσους αναιβαζουν να ποζαρουμε!

#171 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 03 November 2009 - 15:20

οφ τόπικ

παιδάκια μπορείτε πααααααααααααρα πολύ ωραία να φτιάξετε ένα δικό σας φόρουμ, με τους δικούς σας κανόνες και να κάνετε εκεί τον ριρίκο βασιλιά...

και τα περί χούντας μόνο ως αστείο μπορώ να τα εκλάβω...

#172 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 03 November 2009 - 15:48

Ημαρτον ρε Sponi, Matasso και Goggeta, δε θα κανουμε συζητηση εδω για το thread του Rori. Για το Eating Meeting μιλαμε, δεν υπαρχει λογος να το χαλασουμε. Και Goggeta, σου ειχα πει ξεκαθαρα οτι το thread θα ηταν διχως νοημα και σου εξηγησα αντικειμενικοτατα το γιατι, οποτε κακως το ανοιξατε εξ'αρχης (αν δε θυμασαι ή διαφωνεις στειλε πμ).

Στο θεμα μας λοιπον. Πολυ καλο το Drinking Meeting και σπασαμε μπολικη πλακα με τις ποικιλες δραστηριοτητες μας μεσα στην ταβερνα. Λυπαμαι μονο που τους περισσοτερους καινουριος δεν προλαβα να τους μιλησω, οπως τον συναδελφο Omoikane, αλλα επιφυλασσομαι για την επομενη φορα. Σαφως πρεπει να αφησουμε ενα διαστημα ως τοτε αλλιως θα χασει την αιγλη του το event, για τελη του μηνα/αρχες Δεκεμβρη καλα ακουγεται.

@Matassos, you're welcome για τα ξυλακια, μ'αρεσε που απο σχολιο της πλακας το καναμε πραγματικοτητα! Το ονομα μου ειναι Γιαννης btw.
Posted Image

#173 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 November 2009 - 15:58

Αdventurer kun όταν όμως κατηγορούν την ομάδα για το ότι προσπαθεί να εφαρμόσει τους κανόνες στους οποίους ΟΛΟΙ συμφώνησαν με την εγγραφή τους κάποιος πρέπει να απαντήσει δεν νομίζεις έστω και off topic? Εκτός και αν σε λίγο φτάσουμε στο σημείο να μας λένε χούντα επειδή καλύπτουμε και τα spoilers.

ontopic: Videaκια τελικά από την εξόρμησή σας θα δούμε για να σας καμαρώσουμε να γλεντάτε ή τζίφος?

Edited by iristella, 03 November 2009 - 16:05.

#174 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 03 November 2009 - 16:44

Ξενερωσα.....

Αααχ... πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ περαστικός από το forum μας, φίλε. :hahaha:

παιδάκια μπορείτε πααααααααααααρα πολύ ωραία να φτιάξετε ένα δικό σας φόρουμ, με τους δικούς σας κανόνες και να κάνετε εκεί τον ριρίκο βασιλιά...

και τα περί χούντας μόνο ως αστείο μπορώ να τα εκλάβω...

Μα έχουν ήδη... το forum της Anime-Greek. :wis:

Κι επειδή είμαι σίγουρος ότι ο roriconfan διαβάζει αυτές τις γραμμές σαν guest: ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#175 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 03 November 2009 - 21:59

Κι επειδή είμαι σίγουρος ότι ο roriconfan διαβάζει αυτές τις γραμμές σαν guest: ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ.

δυσκολα, θα του πω να δει ομως τι γραφτικε, ο ιδιος δεν τρελενοταν να επιστρεωει οπως ανεφερε , ποιο πολυ ηταν δικια μας προτοβουλια! οσο για το χουντικο ηταν για πλακα, οπως και ολη η ιστορια, γι αυτο δεν μου αρεσε που κλειδωσατε το θρεαντ, επισις αν ειναι να συζηταμε για το ρορικο ας αφηνατε το θρεαντ ανοιχτο! τωρα μονο εδω μπορω να γραψω και να το παρουν χαμπαρι! οπωτε μη γκρινιαζετε! και τερμα εληξε η ιστορια...

@iristella βιντεακια ανεβηκαν στ λινκ μου και του funkyfish οπως και του καντορα που μας υποσχεθηκε οτι θα δωσει αλλα ακομι... ( αν και νομιζω οτι το εγραψες για να σε in topic!)

btw αν δεν κανονιστει κοσπλαυ μεχρι και αρχες δεκεμβριου κανονιζουμε 2 eating meeting τοτε? αν και θα χρειαστει να βαλουμε οριο στα ατομα, βλεπω να μαζευονται πολοι μετα την επιτυχια του πρωτου:hahaha::wis:

#176 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 November 2009 - 22:50

Ναι γιατί μιλάμε για τόσο συνεκτική και εις βάθος συζήτηση που θα ένιωθα άσχημα να την διακόψω. Με δουλεύεις βρε κοπέλι? :hahaha:

Anw μετά από αρκετό ψάξιμο τα βρήκα τα βιντεάκια εκεί που τα έχετε καταχωνιάσει.Είσαστε και λαλίστατοι πανάθεμά σας (175 posts). Ας συννενοηθεί κάποιος με τον thread starter ή με τον αρμόδιο moderator και να τα βάλετε όλα μαζεμενα εκεί με edit.

#177 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 04 November 2009 - 03:55

Spoiler: off topic για @mobs
Spoiler: off topic για @mobs

On topic ρε τασο μην λες την κοπελα που υπαρχουν τετοια πραγματα τι σου εφτεξε να της καψεις ολα τα chakra εδω εμεις που τα κανουμε τα βλεπουμε και τα καιμε!!!
:redcard2:

Iristella ζητω συγνωμη για το οτι δεις καθως και για τον μικρο ειναι υπο την προστασια μου δηξε ελεος θα μαθει σιγα σιγα!!:canthelp:

matassos ζητα συγνωμη και γρηγορα για διαβασμα αλητη:kill4u:

Καποιοι αργουν και θελουμε πικς....:nanana:
Adventurer w8 τηλ να σε ρωτησω κατι για να μου πεις γνωμη για μελοντικα σχεδια σαν το παρον τοπικ...

Ναι fans του eating-dringing meeting το σατανικο μυαλο μου ετειμαζει το δευτερο.....:wooi2::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Posted Image

#178 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 04 November 2009 - 05:53

Goggeta SSJ6, λύσε μου αυτήν την απορία:

Από πότε οι λέξεις τις οποίες διαλέγεις για να γράψεις μια αλήθεια έχουν μεγαλύτερη σημασία από την ίδια την αλήθεια;

Σε βλέπω να γράφεις και να ξαναγράφεις τη λέξη "χούντα", αλλά για δείξε μου εσύ ένα forum στο οποίο το ban, ή η αναίρεση ενός ban, γίνεται με δημοψήφισμα. Αμφιβάλλω ότι θα βρεις έστω κι ένα.

Το έχω πει αρκετές φορές στο παρελθόν, θα το πω και τώρα. Τα forums, από κατασκευής τους, δεν είναι δημοκρατικές κοινωνικές δομές. Polls τύπου "Θέλετε να επιστρέψει ο τάδε banned user;" είναι πλήρως εκτός τόπου και κλίματος, ακόμα κι αν γίνονται για πλάκα, όπως τονίζετε (εξήγηση πάνω σ' αυτό ελαφρώς παρακάτω).

Ναι, το είπα με άκομψο και άσχημο τρόπο, αλλά είπα αυτό που συμβαίνει σε κάθε forum. Κάθε forum είναι μια ολιγαρχία. Υπάρχει μια μικρή ομάδα ατόμων που θέτει τους κανόνες και παίρνει όλες τις αποφάσεις, και όλοι οι υπόλοιποι ακολουθούν τους κανόνες, ή υφίστανται τις συνέπειες. Θα 'πρεπε μήπως γι' αυτό το λόγο να αποκαλούμε "χούντα" κάθε mod και admin στον κόσμο;

Για να πάρεις μια ιδέα της βαρύτητας της λέξης "χούντα", χούντα θα ήμασταν αν ρίχναμε ban επειδή ξυπνήσαμε από το λάθος πλευρό, επειδή κάποιος είπε κακά λόγια για το αγαπημένο μας anime, ή επειδή κάποιος διαφωνεί με τον τρόπο που κυβερνούμε το forum. Σε άλλα forums θα δεις να γίνονται αυτά. Εδώ όχι.

Θα μου πεις "Καλά όλα αυτά, αλλά γιατί δεν άφηνες το thread ανοιχτό για την πλάκα;". Ο λόγος είναι κάτι που μάλλον δεν περιμένεις να διαβάσεις από μένα. Το κλείδωσα για να προστατέψω τον roriconfan. Σε ένα τέτοιο thread θα άρχιζε ο κάθε πονεμένος να γράφει το μακρύ και το κοντό του για τον συγκεκριμένο χρήστη (κατά κανόνα καντήλια και πικρόχολα σχόλια), και ο ίδιος δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Κάτι τέτοιο θα ήταν άσχημο, ασεβές απέναντι στον ίδιο, και απλά απαράδεκτο.

Πάντως, όσο για το αν το poll έγινε καθαρά για πλάκα, ή αν υπήρχε η μικρή ελπίδα το poll να μετατραπεί σε αίτημα να επιστρέψει ο roriconfan, αφήστε με να έχω τις (παρανοϊκές, ενδεχομένως) αμφιβολίες μου.

Τέλος, περί anime-greek: Δεν έχω ιδέα τι γίνεται μέσα στο εν λόγω forum, μιας και δεν επιτρέπει την προβολή threads σε επισκέπτες (και δεν θέλω να κάνω παραπάνω forum accounts, αρκετά έχω ήδη). Συνεπώς, δεν έχω άποψη, όπως εσφαλμένα συμπέρανες, πόσο μάλλον αρνητική. Το μόνο που έχω μάθει, από άτομα που είναι μέλη στην anime-greek, είναι ότι ο roriconfan είναι αρκετά δημοφιλής εκεί (και μαγκιά του, προσθέτω εγώ). Απλά παραθέτω αυτό που γνωρίζω. That's all. Οτιδήποτε άλλο νομίζεις ότι κατάλαβες είναι απλά ο τρόπος με τον οποίον επέλεξες να ερμηνεύσεις μισή αράδα λέξεις μου (έλεος).

ΥΓ. Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι: Όχι, δεν μετανιώνω για τον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκα σ' εκείνο το post, κι ας δημιούργησε όλη αυτή τη γκρίνια. Σιχαίνομαι το political correctness, κι αν κάποιος είναι υπερασπιστής του, τόσο το χειρότερο γι' αυτόν.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#179 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 04 November 2009 - 10:04

On topic ρε τασο μην λες την κοπελα που υπαρχουν τετοια πραγματα τι σου εφτεξε να της καψεις ολα τα chakra εδω εμεις που τα κανουμε τα βλεπουμε και τα καιμε!!!
:redcard2:

Iristella ζητω συγνωμη για το οτι δεις καθως και για τον μικρο ειναι υπο την προστασια μου δηξε ελεος θα μαθει σιγα σιγα!!:canthelp:
matassos ζητα συγνωμη και γρηγορα για διαβασμα αλητη
Καποιοι αργουν και θελουμε πικς....:nanana:
Adventurer w8 τηλ να σε ρωτησω κατι για να μου πεις γνωμη για μελοντικα σχεδια σαν το παρον τοπικ...
Ναι fans του eating-dringing meeting το σατανικο μυαλο μου ετειμαζει το δευτερο.....:wooi2::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Αφου λοιπον αναψαμε αρκετα τα αιματα με το εν λογο τοπικ και απεκτισε ενδιαφερον αυτη η βαρετη τριτη, ας επιστρεψουμε on topic!

1ον Συγγνωμη iristella θα με συγχωρεεσεις ποτεεε?:blingeye2::blingeye2::blingeye2:, τα βιντεακια παρακολουθατα χωρις να τρως :P , αντε παω να διαβασω:kakaka: ( βρηκα και αλο sensei τωρα)
2ον Ενταξυ δεν ημασταν και 250 ατομα οπως το παρτυ αλλα τουλαχιθστον περιμενουμε καποιες φοτο και απο αλλους ( cassiel , adventurer(δεν ξερω αν εβγαζες) και ο "ξερετε ποιος")... οταν μαζευτουν θα βαλουμε ολα τα λινκ σε ενα ποστ
3ον ποτε? ποτε? ποτε? ποτε? ποτε? ποτε?:cry5::cry5: θελουμε πληροφοριες!!

#180 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 04 November 2009 - 10:22

όσο διαβάζω ποστ που θα περίμενα να είναι συζήτηση σε MSN/irc από κάποιους εδώ μέσα και μου δίνουν την εντύπωση ότι έχω να κάνω με παιδάκια μικρότερα των 10 χρονών, τότε έτσι θα μιλάω...

και δεν έχει σχέση ούτε η ηλικία μου [που όλοι αυτό κοπανάτε και γαμΩ την ώρα και τη στιγμή που την έβαλα να φαίνεται] ή το global mod κάτω από το username μου. Είναι η αντιμετώπιση μου προς κάποιους που πετάνε λέξεις για να σχηματίζουν εντυπώσεις. Γιατί αν έχεις ασχοληθεί με τα φόρουμ θα ήξερες ότι στον γραπτό λόγο δεν υπάρχει συναίσθημα. Όσα εμοτικονς και να βάλεις... Και από τη στιγμή που αναφέρεις κάτι εδώ μέσα [και όχι σε κάποιο ΠΜ] τότε θα πάρεις και την κατάλληλη απάντηση.
Για το αν ξέρω τον ριρίκο δε μου λέει τπτ. Γνωρίζω το ιντερνετικό του ποιον και βάση αυτού τον κρίνω και βάση αυτού τον κράζω. Δε μου λέει τπτ αν IRL περνάει γιαγιάδες από τις διαβάσεις, κατεβάζει γατιά από τα δέντρα, σώζει την πρωταγωνίστρια στο τέλος και όλα αυτά χωρίς να φοράει το βρακί του πάνω από το παντελόνι... Να του δώσουμε το κλειδί της πόλης άμα είναι, αλλά μακριά από το φόρουμ αυτό [τουλάχιστον]

Και αν είσαι 20 χρονών [σχεδόν 21]και μας βγάζεις τα μάτια με την ορθογραφία σου τότε θα έπρεπε να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου...