Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Halloween J-Music Party Friday 13 Nov @ Art House (by Akai Panda & Nozomi Ongαku)

• This topic is locked This topic is locked
236 replies to this topic

#121 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 13 November 2009 - 15:37

απλα ο φωτης μαλλον ξεχασε να αλλαξει την καινουρια διευθυνση. Κωνσταντινουπολεως 46 ειναι. αλλα τι σε νοιαζει?:Ρ αφου μαζι θα παμε:Ρ

#122 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 14 November 2009 - 02:47

Καλά περάσαμε!!

Πιο πολλές λεπτομέρειες αύριο zzzzzzzzzzzzz

Εκτός από μία: την κακόμοιρη τη Wabbit να κυκλοφορεί με το χαρτί & να γράφει να γράφει να γράφει τους cosplayers. Α ρε, Cassiel, όλο άλλο κόσμο βάζεις να κάνει τις βρωμοδουλιές σου. ;) ;)
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#123 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 November 2009 - 03:01

^ Πολύ ωραίο cosplay είχε κάνει η Wabbit τώρα που την αναφέρεις. Χαίρομαι που έλυσε τελικά τη δυσκολία με τις τουφες που είχε αναφέρει και προσωπικά μου φάνηκε πάρα πολύ προσεγμένο σαν σύνολο.

Και αν και όλες οι μεταμφιέσεις/Cosplays ήταν φανταστικές θα μου επιτρέψετε να ξεχωρίσω το δίδυμο Jack Skellington και Sally. Omedeto πραγματικά ήταν τέλεια αποδοσμένοι.

#124 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 posts

Posted 14 November 2009 - 04:05

Και γωωωω ερωτεύτηκα το Jack και τη Sally~ πως και πως τους περίμενα και έμεινα πλήρως ικανοποιημένη :D.

Και εγώ πέρασα πολύ ωραία, me was Rin, παρόλο που δεν ήταν cosplay το πάρτυ, είχε απο τα πιο τέλεια, θα ανεβάσω pics asap!
Posted ImagePosted Image

#125 Deadpoolos

Deadpoolos

Σάπιος Χρήστης

• Members
  • 1 posts

Posted 14 November 2009 - 05:14

Deleted by user cause of newer cooler smarter profile creation.
"Oh little Yellow Boxes, we're soo gonna have fun together...:kakaka:"

Edited by Deadpoolos, 14 November 2009 - 17:46.

#126 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 14 November 2009 - 10:19

Ήταν ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ!!! Πολλά και πολύ ωραία cosplay, ο χώρος ΤΕ-ΛΕΙ-ΟΣ όσον αφορά το μέγεθος (και παρ'όλα αυτά στο peak, κατά τις 12:00+, είχε γεμίσει μέσα και είχε κόσμο και έξω!!!!) [αν και δυστυχώς από air-conditioning δεν είχε να πει] και οι μουσικές επιλογές πολύ καλές!!!! :)

Με την ευκαιρία να ζητήσω και δημόσια συγγνώμη από τη Misa για το πιάνο (και προς υπεράσπιση της Λίας, εγώ επέμενα να μη ρωτήσουμε, καθώς πίστευα ότι αν είχαν πρόβλημα αυτοί του μαγαζιού θα μας έλεγαν, αφού ήμασταν in their faces). Πάντως, ξέραμε ότι αυτό που κάναμε ήταν ασφαλές και σε καμία περίπτωση δε ρισκάραμε να το χαλάσουμε, είμαστε μεγάλα παιδιά πια... :)

Φώτοζ γουίλ καμ σουν.

#127 DJ Gaara of Sound

DJ Gaara of Sound

Kami korosu...

• Members
  • 41 posts

Posted 14 November 2009 - 11:15

Πολυ ωραια φαση δεν το συζητω.Τολμω ισως να πω πως ηταν απο τα πιο καλα.Ωραιο μαγαζι και πολλα ωραια cosplay

1:Jack & Sally τα σπαγαν!!!

2:Speedgrapher το φιλι θα φροντισω να μην το δει κανεις...:hiding_something: ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΙΛΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΙΔΕΕΣ.(οχι τιποτα αλλο αυτες θα το κανουν αλλα μετα την ψυχολογικη και καρδιακη σου κατασταση σκεφτομαι)

3:@Deadpoolos:Andy αφου σου ειπε...Ηταν πολυ λογικη σκεψη τι λες τωρα!Και αμα δεν χωραγε το χαρτι?Ντροπη σου!!:hihi2::hihi2::hihi2:

4:Δεν ειμαι κακος ή κατι τετοια και σορυ κιολας αλλα μια ερωτηση...Ενας Τσοπανης και μια Βοσκοουλα τι στο καλο ηταν αυτο?:hmmm:
Posted Image

#128 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 14 November 2009 - 11:29

Υπερτέλειο το πάρτυ! Έχω ένα κόλλημα με το Halloween οπότε η καλύτερη μου εκεί μέσα! Μπράβο σε όλα τα παιδιά που το διοργάνωσαν και σε αυτούς που έκαναν cosplay...G.T.P_1985 imba το cosplay σου παιδί μου και του άλλου του παιδιού, Atridis νομίζω, με στείλατε αδιάβαστη...Επίσης πρέπει να μάθω να μην τραβάω περόνες από ξένες χειροβομβίδες :terror2:

Είχα την τύχη να μείνω μέχρι τέλος τέλος (πάλι καλά που δεν κατέληξα να σφουγγαρίζω :P) και ο Φώτης έδωσε ρέστα στα decks XD. Όταν έβαλε το ελληνικό OP της sailormoon με έπιασε μια συγκίνηση να πάρει :3333333 Εύγε Φώτη παιδί μου!

Και κάτι ακόμα... Saaaaaaaaber Riiiiiiider~~~~~~~~

xbJ3b2w.jpeg

#129 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 14 November 2009 - 11:57

Οι φωτογραφίες μου είναι "στο συνηθισμένο μέρος" σε ανάλυση 1600Χ1200. Επίσης θα βάλω μερικές στο Facebook (στη χάλια ανάλυσή του) και στο Flickr μου (σε πλήρη ανάλυση) όταν βρω χρόνο.

Με την ευκαρία θα ήθελα να πω ότι όσο και αν με κολακεύει, ΔΕΝ είμαι επαγγελματίας φωτογράφος με την έννοια που με ρωτήσανε πολλοί (δηλαδή δεν έχω σπουδάσει και δεν έχω άδεια άσκησης επαγγέλματος). Είμαι απλώς "ένας τύπος" που τα τελευταία 12 χρόνια είναι συνέχεια με μια μηχανή στο χέρι και τραβάει φωτογραφίες ασύστολα :)

Ευχαριστώ πολύ πάντως όσους μου είπαν καλά λόγια για τις φωτογραφίες μου (και ελπίζω να μην αλλάξουν γνώμη επειδή δεν είμαι με το νόμο :)). It makes it all-the-more-worth :)

Τo Link:

http://cid-ddd20c9fa7353c50.skydrive.live.com/self.aspx/Cosplay%20Photos/2009-11-13%20-%20Halloween%20party

Είναι 3 αρχεία .zip, έχουν δημιουργηθεί με τ 7zip. Αν δεν μπορείτε να τα ανοίξετε:

• Κατεβάστε το 7zip (www.7-zip.org)
  • Κάντε rename το πρώτο αρχείο ώστε να έχει κατάληξη .zip Λογικά το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε θα σας ζητήσει μόνο του να του πείτε ποιο είναι το 2ο και 3ο

@Λία: Δε σε ξέχασα, αλλά πρέπει να πάω δουλειά τώρα. Θα τις ανεβάσω μετά!

#130 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 14 November 2009 - 13:24

@Deadpoolos: "slowgrapher"? Νοιώθουμε γενναίοι πρωινιάτικα ε?

Posted Image

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#131 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 14 November 2009 - 13:28

Τι ωραία που ήτανε βρε παιδιά! :awww: Μπράβο! Και του χρόνου πάλι (αν ειναι να παει προς "καθιέρωσιν" κάθε εποχή Halloween ή όποτε πέφτει στο ημερολόγιο Παρασκευή και 13).

Και το μαγαζί ωραίο, με την άπλα του, με ευκολη πρόσβαση και εξωτερικους χωρους για γιουρούσι-φωτογράφιση και χαρμάνηδες. Πολύ ωραία και η διακόσμηση. Επισης η γιγαντιαία προβολή από projector εκτιμήθηκε δεόντως.

Ειχε πολύ περισσότερες συμμετοχές σε cosplay απ όσο περίμενα λόγω θέματος και καταχάρηκα. Ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια για τη Sally και τον Jack (τον οποιο είδα τυχαία στο πάρτυ, δεν ειχαμε κανονίσει τίποτα. Εγώ για mayor είχα κανονίσει αλλά ο Kaba μας εφτυσε για να παίξει βρώμο-warcraft!). Χαιρόμαστε που σας άρεσε και το χορευτικό sally & jack (όπου εγώ λικνιζόμουν με τη χάρη ενός ντιβανομπάουλου και ο jack δεν εβλεπε μπροστά του)!

Για το πιάνο, το σκεφτόμασταν για κανα 5λεπτο με τον SpirosK81 να ρωτήσουμε τα παιδία του μαγαζιού αν αφήνουν να το ξεσκεπάσουμε. Αλλά μιας και ήμασταν μπροστά στα μάτια τους, σκεφτήκαμε ότι αμα ήταν, θα μας ελεγαν τίποτα την ώρα που το ξεσκεπάζαμε. Αλλά αφού δεν μας είπαν, ανεβηκα και γω πάνω-κοτζάμ μουλάρα. Οταν μετά βρήκα και εφερα και το Jack μου είπαν πως αν μας δει η Misa να το ακουμπάμε, θα μας κόψει τας-κεμπάπ! Οπότε, το σεβαστήκαμε.

Η βραδιά είχε και τα μυστήρια της. Ποιος ήτανε αυτός ο ψιλο-σιτεμένος τύπος που χε ντυθεί Sephiroth ρε παιδιά? Κανεις δεν ήξερε!
Επίσης όπως είναι και ο DJ Gaara of sound, τι ήταν εκει πέρα ο τσοπάνος και η βοσκοπούλες? Εμένα μου θύμισαν cast από το Life of Brian των Mondy Pythons! Τα σπάγανε.

#132 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 14 November 2009 - 13:57

Καλημέρα και απο εμένα (τετοια ώρα...):hot:. Καταρχάς να πω ότι το πάρτυ ήταν εξαιρετικό. Ο χώρος ήταν πάρα πολύ καλός και μου άρεσε πολύ και η διακόσμηση. Οι κολοκύθες ήταν kawaii! Anyways, εγώ πέρασα πάρα πολύ καλά και χάρηκα απείρως με τα cosplay! Η Sally απλώς τα έσπαγε, καθώς επίσης και η Cindry (άκρως Sexy, έχουν τραβηχτεί κάτι φώτο μαζι με την Evaofadawn...:nbleed:), η Medusa που κυκλοφορούσε ξυπόλυτη όλη την ώρα τελείως in role, ο Shinigami-sama όλα τα λεφτά, το Kingdom Hearts duo καθώς και όλα τα υπόλοιπα, ήταν τόσο τέλεια:blingeye2:. Αλλά αντί να συνεχίσω να τα εκθειάζω εδώ θα φροντίσω να ανεβάσω την λίστα αργότερα για να τα έχουμε ωραία και συγιρισμένα.

P.S. Επειδή τρώω δούλεμα για την λίστα, να διευκρινίσω ότι πήρα εξαρχής 2 χαρτιά, ένα για τα Cosplay και ένα για τα Special με την λογική ότι μπορεί κάποια λίστα να ξεπερνούσε την μπροστά σελίδα και να έπρεπε να γράψω από πίσω. Οπότε οι DJ Gaara και Deadpoolos για να μαζεύεστε γιατί βλέπω να πέφτει παντόφλα, παλιόπαιδα.:beaten:

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#133 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 14 November 2009 - 14:33

Πίστεψε με Υο! Master δεν είχα σκοπό να ταλαιπωρήσω την τρομερή φοβερή καταπληκτική και ανεπανάληπτη Wabbit:bath:.Αν ήταν να χαλάσει την διασκέδαση της θα προτιμούσα να μην ασχοληθεί καν με την καταγραφή.Αλλά είναι τόσο καλή, συμπονετική, υπεύθυνη και αξιαγάπητη που προσφέρθηκε να αναλάβει την δύσκολη δουλειά της καταγραφής των cosplayers την στιγμή που εμένα με κράτησαν μακριά από το πάρτι οικογενειακά θέματα (γιατί ρεπό και εισιτήρια είχα πρόχειρα 'σχεδόν'...).Μην το δουλεύετε βρε το κορίτσι κακιασμένοι:P!!!Κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω να κάνω παρέα στους Soul Eaters σαν Death the Kid και εγώ και να θαυμάσω από κοντά τις δημιουργίες σας.

Είδα τις φώτο σου Σπύρο και για άλλη μια φορά είναι κορυφή.Πολύ πράγμα είχε όπως ήταν αναμενόμενο.Πολλά είναι αυτά που ξεχωρίζουν για μένα λόγο της αρτιότητας/πολυπλοκότητας τους.Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά σε όλους:).

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#134 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 14 November 2009 - 15:20

Ωραίο πάρτυ, με πολύ κόσμο και σε ένα χώρο έκπληξη! Πέρασα αργά βέβαια (12.40) έτσι δεν πρόλαβα το μεγάλο πλήθος - άσε που οι γνωστοί ύποπτοι είχαν πάει ήδη για μαμ :hahaha: (επέστρεψαν όμως μετά).

Μου έκανε εντύπωση που δεν ήξερα τους περισσότερους, αν και τώρα βλέπω ότι ήταν στο πάρτυ άτομα που μιλάμε μέσα στο φόρουμ γενικότερα, αλλά δεν έχει τύχει ακόμα να γνωριστούμε και από κοντά!
Τουλάχιστον κατάφερα - επιτέλους - να μιλήσω από κοντά με την Lucy-Nyu!

Άντε, ώρα για το επόμενο! :hero:

#135 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 14 November 2009 - 16:07

Όπως έλεγα το πάρτι ήταν, για ακόμη μία φορά, :riiight:.

Δεν υπάρχει θέμα συζήτησης για τα cosplays, όλοι τους για ακόμη μία φορά όλα τα λεφτά. Και excellent για το μπόλικο Soul Eater, που το σήκωνε η βραδιά. Της Misa μου πήρε κάπως να το καταλάβω αλλά όταν πρόσεξα τον Belzenef στο χέρι & έκανε κλικ λύθηκα. H Evaofthedawn απορώ πως δεν τυφλώθηκε από τις ασταμάτητες φωτό που έπεσαν κάποια στιγμή (οοου λυσάρια :chigau: ;)). Και αυτές με το Namida/Shinigami-sama στο deck ήταν όλα τα λέφτά!

Το μαγαζί, επίσης, αποδείχτηκε καλό: for once δεν είχαμε πλήθη στο δρόμο! πράγμα που σημαίνει πως πρώτη φορά ομολογουμένως κατάφερα να ακούσω τη μουσική :himitsu: και η μεγάλη 'οθόνη' του προτζέκτορα βοήθησε ακόμη περισσότερο. Αν και ο εξαερισμός δεν ήταν και ο καλύτερος (γιατί πότε είναι σε μαγαζιά?) το air-conditioning ήταν a-okay αφού πήρε μπρος, μέχρι που κάποια στιγμή άρχισε να έχει ψύχρα μέσα, παρά τον κόσμο.

Εγώ μόλις έχοντας κάνει το θεαματικό μου come back από το Ρέθυμνο έμεινα με το παράπονο για κουστούμι. Αλλά η επιλογή t-shirt αποδείχτηκε επιτυχής, μιας & τουλάχιστον 4 άτομα μου είπαν "Οι Tzimisce είναι το αγαπημένο μου Clan", χεχ. :congrats:

Εν συνόλο, good times, good times. Ευχαριστούμε στους διοργανωτές! :)

Edited by Yo! Master, 14 November 2009 - 16:40.

----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.