Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Halloween J-Music Party Friday 13 Nov @ Art House (by Akai Panda & Nozomi Ongαku)

• This topic is locked This topic is locked
236 replies to this topic

#91 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 10 November 2009 - 10:48

Όσον αφορά τις φωτογραφίες, μιας που είναι Halloween themed, στα αλήθεια θέλετε φωτογραφίες μέσα στα φώτα και σε ένα μύρριο hip κόσμο;; Δε θέλετε κάτι "λιγο" πιο ατμοσφαιρικό;;; Εμένα κάτι δε μου κάθετε καλά με αυτό το concept... (κοινώς: είναι κρίμα για το theme που χαραμίζεται)

Ευτυχώς πάντως, γύρω από την πλατεία παίζουν πολλά στενά όπου δεν περνάει πολύς κόσμος, με καλό ντεκόρ (read: χαμόσπιτα κτλ). Ψήνεστε να πάμε κατά εκεί; Θέλει κανείς να βρεθούμε π.χ. μία ώρα πριν για φωτογραφίες εξωτερικές;;

(μήπως να κάνουμε νέο thread για τις φωτογραφίες?)

@Wabbit: Το whiteness του νεκροταφείου δεν παίζει μεγάλο ρόλο το βράδυ :) ΟΚ, δεν έχουμε αγάλματα αγγέλων και τα σχετικά των νεκροταφείων στην κεντρική-βόρεια Ευρώπη, όμως και πάλι πιο spooky θα ήταν από την πλατεία στο Γκάζι :) :)

#92 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 10 November 2009 - 10:56

Έκανα ένα νέο thread εδώ: http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7899
για να συζητήσουμε τα περί φωτογραφισης.

#93 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 10 November 2009 - 10:57

Οι Akai Panda, οι Nozomi Ongaku και οι Umi&Sora Events είναι ομάδες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των εκδηλώσεων σχετικών με την ιαπωνική κουλτούρα και κυρίως με τη διοργάνωση Cosplay και J-musicParty. Στο ενεργητικό τους έχουν πολλές τέτοιες εκδηλώσεις, καθώς και ένα επιτυχημένο τριήμερο event στα τέλη Οκτωβρίου 2009, στο fnac του The Mall-Athens.

Το επόμενο προγραμματισμένο party επρόκειτο να γίνει στις 13 Νοεμβρίου 2009 στο MAD Club. Ωστόσο για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με τις διοργανώτριες ομάδες η εκδήλωση αυτή υπέστη κάποιες μεταβολές, κατόπιν ακύρωσης της συμφωνίας από τη μεριά του MAD. Στόχος του παρόντος δελτίου τύπου είναι να εξηγηθεί η παρούσα κατάσταση, καθώς και να ανακοινωθούν οι αλλαγές.

Αρχικά, μέλη των ομάδων ήρθαν σε επαφή με τον υπεύθυνο του καταστήματος στα μέσα Οκτωβρίου 2009 και ύστερα από συζητήσεις κατέληξαν στην ημερομηνία διαξαγωγής του party. Οι επαφές συνεχίστηκαν κανονίκα και τυπώθηκε αφίσα η οποία, αφού πήρε έγκριση, αναρτήθηκε στο χώρο του fnac κατά τη διάρκεια του τριήμερου event, καθώς και σε διάφορους δικτυακούς χώρους (ΜySpace, Facebook, fora).

Ωστόσο ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση, η επικοινωνία με το MAD διακόπηκε και το κατάστημα παρέμενε έκτοτε κλειστό. Στο χώρο υπήρχε μόνο μια αφίσα που ανακοίνωνε τη μεταφορά του σε νέα διεύθυνση, στις 20 Νοεμβρίου 2009. Κατά τη μοναδική επικοινωνία που έγινε μέσα σε 4 μέρες, λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι το πάρτι θα γίνει κανονικά,, διαβεβαίωση η οποία τελικά αναιρέθηκε.

Οι λόγοι που επικαλέστηκε ο υπεύθυνος εκδηλώσεων του MAD Club ήταν η πώληση του club σε νέους ιδιοκτήτες, οι οποίοι ζήτησαν την άμεση παράδοση του χώρου και ακύρωση όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεων.

Οι διοργανώτριες ομάδες ουδέποτε ενημερώθηκαν για την πιθανότητα να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το καθεστώς της ιδιοκτησίας, ούτε κλήθηκαν να υποστηρίξουν την θέση τους. Αν και δεν πιστεύουμε με κανένα τρόπο ότι έγινε σκόπιμα, για την εξέλιξη αυτή φέρει αποκλειστική ευθύνη το MAD Club που έκλεισε συμφωνίες με αντιφατικό περιεχόμενο και κυρίως που ενημερωθήκαμε τόσο καθυστερημένα.

Αν και τα γεγονότα αυτά δεν μπορούσαν ούτε να προβλεφθούν, ούτε να αντιμετωπιστούν άμεσα από του διοργανωτές, οι τελευταίοι νιώθουν εκτεθειμένοι απέναντι στο κοινό, από το οποίο ζητούν μια ειλικρινή συγνώμη. Για το λόγο αυτό, ήρθαμε σε επαφή με άλλο κατάστημα της περιοχής, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το partyθα πραγματοποιηθεί κανονικά στο ArtHouse, που βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 46 στο Γκάζι, πάλι με πρόσβαση από το μετρό του Κεραμεικού.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και εξακολουθούμε να σας περιμένουμε όλους εκεί για ένα τρελό J-Halloween!

Akai Panda Nozomi Ongaku Umi to Sora Events

#94 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 10 November 2009 - 11:51

παιδια μπραβο σας,και μπραβο στο κουραγιο σας.Οποιοσδηποτε αλλος θα ακυρωνε το event μια και καλη.Ενοειτε πως θα ειμαι εκει!!!και παλ ιμπραβο
Posted Image

#95 DJ Gaara of Sound

DJ Gaara of Sound

Kami korosu...

• Members
  • 41 posts

Posted 10 November 2009 - 14:56

Ξενερα το ολο θεμα:sadist:.Αλλα μπραβο για τις γρηγορες κινησεις απο μερους των διωργανωτων και δεν ακυρωθηκε το παρτυ.Αν δεν κανω λαθος και αυτο το μαγαζι ειναι αρκετα μεγαλο για να μας χωρεσει ολους.Keep up the great job dudes :riiight:
Posted Image

#96 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 10 November 2009 - 15:54

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Είστε πιο γρήγοροι & από το Λούκυ Λουκ πάντως.

Edited by Yo! Master, 10 November 2009 - 17:41.

----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#97 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 10 November 2009 - 17:18

Godlike handling skillz αυτό έχω μόνο να πω. Μας κάνετε περίφανους:)

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#98 DJ Gaara of Sound

DJ Gaara of Sound

Kami korosu...

• Members
  • 41 posts

Posted 11 November 2009 - 09:31

Βασικα επειδη χθες πηγα να δω το μαγαζι εχω μια εντυπωση πως ειναι μεγαλυτερο(:oo:) απο το MAD ετσι δεν ειναι???Και κατι που μου ηρθε σαν κεραμιδι...ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ?????:smokingg:
Posted Image

#99 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 11 November 2009 - 12:36

Βασικα επειδη χθες πηγα να δω το μαγαζι εχω μια εντυπωση πως ειναι μεγαλυτερο(:oo:) απο το MAD ετσι δεν ειναι???Και κατι που μου ηρθε σαν κεραμιδι...ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ?????:smokingg:

Όπως έγραψε και ο namida στην πρώτη του ανακοίνωση "Η είσοδος είναι δωρεάν, το θέμα παραμένει, μόνο που ο νέος χώρος είναι μη-καπνιζόντων."

#100 DJ Gaara of Sound

DJ Gaara of Sound

Kami korosu...

• Members
  • 41 posts

Posted 11 November 2009 - 13:40

Σκευωρια κατα των καπνιστων otaku!!!!just joking.Τι να κανουμε θα μας φαει το κρυο και το αγιαζι:frozen: ....παλι!

Spoiler:

Posted Image

#101 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 11 November 2009 - 13:58

Σκευωρια κατα των καπνιστων otaku!!!!just joking.Τι να κανουμε θα μας φαει το κρυο και το αγιαζι:frozen: ....παλι!

Spoiler:

ποσο μακρια απο την πλατεια ειναι το μαγαζι? απο την εξοδο κωσταντινουπολεως ειναι ειναι?
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Posted Image

#102 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 11 November 2009 - 14:04

Επειδή από τη δουλειά δεν μπορω να ανεβάσω screenshot. περιληπτικά τι έκανα για να το δω ;)

1. www.ploigos.gr
2. ΟΔΟΣ: Κωνσταντινουπόλεως
3. ΑΡΙΘΜΟΣ: 46
4. Πάτησα το κουμπάκι που δε θυμάμαι τι γράφει :)
5. θα δεις ότι είναι ΠΟΛΥ κοντά στην έξοδο

#103 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 11 November 2009 - 14:24

Ο Namida ποιο πάνω είπε πως ΟΧΙ:wooi2: αλληλούια :hahaha: !!! Ε δεν θα πάθετε και κάτι οι καπνιστές για 2-3 ώρες χωρίς τσιγάρο ... βεβαία υπάρχουν 2-3 περίπτωσης που αν δεν κάνουν τσιγάρο τόση ώρα θα χρειαστούν μετάγγιση νικοτίνης :hahaha: σαν τον Kon-Okami δηλαδή.
Περά από την πλακά ώμος από την δίκια μου οπτική γωνία αυτό είναι ότι καλύτερο ... από την πλευρά όσον καπνίζουν είναι το αισχρότατο πραξικόπημα εναντίων τους :hahaha:! Αλλά αυτό να μας είναι το πρόβλημα και όλα να κυλίσουν ομαλά εκείνη την μέρα και να περάσουμε καλά :wooi2: αυτό μετραει και όχι 2-3 τσιγάρα.

#104 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 posts

Posted 11 November 2009 - 14:58

Να παααααααρει, μου ρθε και άλλη ιδέα για cosplay μου, και θα ήταν και τέλειο και tim burton γμτ!!! CORALINE!!!!!!!! damn too late now :( δε προλαβαίνω να βρω τπτ!
Posted ImagePosted Image

#105 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 11 November 2009 - 19:38

Να παααααααρει, μου ρθε και άλλη ιδέα για cosplay μου, και θα ήταν και τέλειο και tim burton γμτ!!! CORALINE!!!!!!!! damn too late now :( δε προλαβαίνω να βρω τπτ!

Έλα όπως είσαι :) Και φερε και τη φωτογραφική σου ;)