hmo0n o Jack

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 16:22
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 16:25
hiiii....3x3i kan3nac party?!!!!
hmo0n o Jack
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 16:39
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 16:51
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 17:07
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 17:13
Μπαίνω μέσα στο club και ακούω το Soultaker να παίζει από τα decks του Speed και του Namida.... πόσο πιο WIN θα μπορούσε να είναι αυτό το party??........Αχ και ναξερά!!!
Ο χώρος του club ήταν προς εκπληξή μου τεράστιος και χαώδης!!! Στην αρχή οι μισοί είχαμε συνηθήσει το Dasein που δεν χωράγαμε και καθόμασταν απ' έξωαλλά μετά από λίγη ώρα γέμισε το Art
Τέλεια μουσική, χορός εδώ κι εκεί, super βιντεακιά (uuhgg the ring!!) και φυσικά πολλά cosplays και αν μη τι αλλό, επιπέδου!! Αν ιδιαίτερα δε λάβουμε υπόψην πως το party δεν ήταν καν cosplay μιλάμε για την μεγαλύτερη επιτυχία!
Είδα και πολλά πρόσωπα με τα οποία δεν είχα την τύχη να γνωριστώ παλιότερα (όπως ο super Rob Lucci cosplayer, o Xaos και η Lucy-nyu!)
Μπράβο σε όλους τους cosplayers και τους διοργανωτές για την εξαιρετική δουλειά και χρόνια πολλά και πάλι στην Vegetasmate που γιόρτασε μαζί μας! can't wait for the next one :S
(p.s. /r/ Sally x Jack dance video!!)
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 17:39
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 17:49
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 17:50
παιδια οσον αφορα το πιανο, ειπαμε να ξεσκεπαστει με δικια μας ευθυνη να βγαλουμε καμια φωτο (για τον soul το σκεφτηκα) αλλα οχι να το καβαλησουμε κιολας. επιπλεον καποιοι εξυπνοι, το περασαν για τραπεζακι και ειχε ωραιοτατες σταμπες απο μπυρες μετα πανω. εν τελει, δε το χαλασαμε κιολας, και αν σκεφτω ποσο ενθουσιασμενος ηταν ο υπευθυνος, ε δεν εγινε και τιποτα...
jack, γραφε με ελληνικους χαρακτηρες, απαγορευονται τα greeklish στο forum. (το βιντεακι υποθετω ολο κ καποιος θα το ανεβασει)
να σας ευχαριστησουμε ολους που ηρθατε, εγω προσωπικα ειχα πολυ αγχος στην αρχη λογω παρασκευης και αλλαγης μαγαζιου, αλλα νομιζω πως πηγε παραπανω απο καλα.
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 17:54
ΟΥΥΦ παλι αργισα να κανω ποστ
λιπον οπως ειπαν και ολα τα παιδια το παρτυ ηταν τελειο αο ολες τοις αποψης,,επισις τα τραγουδια με ενθουσιασαν ((παρακαλω αν μπορουνε οι dj's αν ανεβασουν το Playlist))
επισης ειμε ιδιετερα ευχαριστημενος που απο οτι μου ειπαν τρομαξα πολυ κοσμο με το executioner cosplay Μου
αναμενουμε τοις φοτο και απο τους οιπολιπους φοτογραφους ((SpirosK81 nice and quick work))
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 18:00
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 18:10
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 18:18
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 18:50
--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--
http://otakulens.wordpress.com
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 18:51
MUHAHAHA τους εσφαξα ολους και ξεφιγαΚαλά, εσένα πως σε άφησαν οι μπάτσοι να φύγεις τελικά ακόμη απορώ!
Από το πρωί περιμένω για κάνα Έκτακτο Δελτίο στις ειδήσεις που να λέει για μυστηριώδη σφαγή σε Τμήμα.