Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Dhurarara!!/Durarara!!
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2011 - 12:09
Πάντως εμένα από όλη τη σειρά, το αγαπημένο μου κομμάτι ήταν τα πρώτα 12 επεισόδια. Κάτι η περίεργη, urban ατμόσφαιρα, κάτι οι θεοπάλαβοι χαρακτήρες, κάτι αυτό το μυστηριώδες που πλανιόταν στην ατμόσφαιρα με κέρδισαν. Επιπλέον, μου φάνηκε ότι στην αρχή προσπαθούσαν πολύ περισσότερο να το κάνουν ιδιαίτερο και πρωτότυπο, προσθέτοντας χαρακτήρες, δίνοντας hints για επόμενα arcs, παίρνοντας κάποιες normal σκηνές από τα βιβλία και μετατρέποντάς τις σε κάτι awesome κτλ. Στο δεύτερο μισό απλά επαναπαύονταν σε αυτό που είχαν ήδη φτιάξει από ατμόσφαιρα και έκαναν απλή μεταφορά της ιστορίας από τα βιβλία. Και από εκεί που το focus ήταν στην ίδια την πόλη και στις "κρυμμένες" πλευρές της, ξαφνικά στράφηκε στο human drama και τα urban legends βγήκαν στο φως κι έγιναν καθαρό fantasy.
Και ναι, σαν school life/action/fantasy δεν είναι με τίποτα αριστούργημα, ενώ σε ότι αφορά τα gang wars, η Ιαπωνία των 00s δεν πιάνει μία μπρος στην Αμερική των 30s. That said, εξακολουθεί να έχει τις ωραίες στιγμές του, και μάλλον είναι άνω του μετρίου, τουλάχιστον για το στιλ του. Σε όποιον αρέσει το urban setting προτείνεται, οι υπόλοιποι δείτε το Baccano, και το Durarara ανάλογα το κέφι σας.
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2011 - 14:20
ps. μια 2η season δε θα μας χαλασει
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2011 - 14:25
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2011 - 14:29
Την είχα δει και εγώ (τελικά με το ζόρι) γιατί όλο ήλπιζα πως θα βελτιωθεί αλλά ήταν μάταιες οι ελπίδες μου τελικά...
Όχι απλά δεν βελτιωνόταν αλλά όλο χειροτέρευε! Τεσπά...
Βαριέμαι να πω πολλά γιατί είχε flaws παντού πέρα από τα αξιόλογα seiyuss (decent voice acting) και τον γενικά καλό τεχνικό τομέα.
Όσο αφορά όλα τα υπόλοιπα όμως, προσωπικά, της δίνω το χρυσό βατόμουρο της πιο overrated (μακράν) σειράς από όσες βγήκαν το 2010...
Κοινώς, ένα αίσχος που ποτέ δε θα καταλάβω γιατί άρεσε σε πολλούς. Ούτε μέτριο δεν ήταν.
PS: Χίλια χρόνια baccano και πάλι baccano.
Συμφωνώ απόλυτα σε όλα.
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2011 - 22:57
Η σειρά για μένα τα σπασε...Απίστευτο animation, πάρα πολύ ωραία υπόθεση που σε κρατούσε σε εγρήγορση, υπέροχη, ταιριαστή μουσική και ακόμα και το χλιαρό τέλος δικαιολογείται από το γεγονός ότι ουσιαστικά δεν πρόκειται για τέλος...
Θέλω οπωσδήποτε δεύτερη σαιζόν :3
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2011 - 09:41
Sorry :3
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2011 - 03:06

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2011 - 10:25
Μετά βγήκε ένα επισόδειο που το anidb το έχει ως 12.5 (αυτό με τους εξωγήινους) και μετά βγήκε άλλο ένα που είναι το 25 και διαδραματίζεται μετά το τέλος της σειράς.
Σόρρυ αν σας μπέρδεψα
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2011 - 18:31
Την είχα δει και εγώ (τελικά με το ζόρι) γιατί όλο ήλπιζα πως θα βελτιωθεί αλλά ήταν μάταιες οι ελπίδες μου τελικά...
Όχι απλά δεν βελτιωνόταν αλλά όλο χειροτέρευε! Τεσπά...
Βαριέμαι να πω πολλά γιατί είχε flaws παντού πέρα από τα αξιόλογα seiyuss (decent voice acting) και τον γενικά καλό τεχνικό τομέα.
Όσο αφορά όλα τα υπόλοιπα όμως, προσωπικά, της δίνω το χρυσό βατόμουρο της πιο overrated (μακράν) σειράς από όσες βγήκαν το 2010...
Κοινώς, ένα αίσχος που ποτέ δε θα καταλάβω γιατί άρεσε σε πολλούς. Ούτε μέτριο δεν ήταν.
PS: Χίλια χρόνια baccano και πάλι baccano.
Οπως εσυ δεν καταλαβες γιατι αρεσει σε πολλους ετσι και εμεις δεν καταλαβαινουμε γιατι της δινεις το χρυσο βατομουρο ακομη και αν το τεκμηριωσεις.
Και γιατι η συγκριση με το baccano? Ακομη και να ειναι του ιδιου author δεν παυουν να ειναι 2 διαφορετικες δουλειες.
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2011 - 19:39
Αλλα ενταξει, ο καθενας εχει την αποψη του και τν δικια του γνωμη, εννοειται.

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2011 - 23:35

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2011 - 21:42
... --> άρα τη σειρά τη λάτρεψα!
Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2011 - 10:37
Spoiler:
By the way δεν έχω ξαναποστάρει σ' αυτό το θρεντ.
Εξαιρετική σειρά, απο τις αγαπημένες μου.
Ισάξια του Baccano, πολλαπλές αναφορές και παρωμιώσεις με Romance of the three kingdoms για χάρη μου, προτώτυποι χαρακτήρες απο τους οποίους όλοι μου άρεσαν, (μαζί και ο Shizuo, δεν είπα όχι) αν και απ' ότι θυμάμαι ο Simon και ο Izaya ήταν οι αγαπημένοι μου.