Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Dhurarara!!/Durarara!!

• Please log in to reply
381 replies to this topic

#301 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2011 - 12:09

Ωραία καλό θα είναι να βγάλουν και συνέχεια. Παρακάτω γίνονται ωραία πράγματα.

Πάντως εμένα από όλη τη σειρά, το αγαπημένο μου κομμάτι ήταν τα πρώτα 12 επεισόδια. Κάτι η περίεργη, urban ατμόσφαιρα, κάτι οι θεοπάλαβοι χαρακτήρες, κάτι αυτό το μυστηριώδες που πλανιόταν στην ατμόσφαιρα με κέρδισαν. Επιπλέον, μου φάνηκε ότι στην αρχή προσπαθούσαν πολύ περισσότερο να το κάνουν ιδιαίτερο και πρωτότυπο, προσθέτοντας χαρακτήρες, δίνοντας hints για επόμενα arcs, παίρνοντας κάποιες normal σκηνές από τα βιβλία και μετατρέποντάς τις σε κάτι awesome κτλ. Στο δεύτερο μισό απλά επαναπαύονταν σε αυτό που είχαν ήδη φτιάξει από ατμόσφαιρα και έκαναν απλή μεταφορά της ιστορίας από τα βιβλία. Και από εκεί που το focus ήταν στην ίδια την πόλη και στις "κρυμμένες" πλευρές της, ξαφνικά στράφηκε στο human drama και τα urban legends βγήκαν στο φως κι έγιναν καθαρό fantasy.

Και ναι, σαν school life/action/fantasy δεν είναι με τίποτα αριστούργημα, ενώ σε ότι αφορά τα gang wars, η Ιαπωνία των 00s δεν πιάνει μία μπρος στην Αμερική των 30s. That said, εξακολουθεί να έχει τις ωραίες στιγμές του, και μάλλον είναι άνω του μετρίου, τουλάχιστον για το στιλ του. Σε όποιον αρέσει το urban setting προτείνεται, οι υπόλοιποι δείτε το Baccano, και το Durarara ανάλογα το κέφι σας.

15fkk04.jpg

#302 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2011 - 14:20

To 25 ειχε ακριβως οτι χρειαζοταν καθως και πολυ γελιο.

Spoiler:

ps. μια 2η season δε θα μας χαλασει :)

#303 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2011 - 14:25

Hταν η απολυτη καφριλα!!!epic
Spoiler:

sc5bab.jpg

#304 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2011 - 14:29

Την είχα δει και εγώ (τελικά με το ζόρι) γιατί όλο ήλπιζα πως θα βελτιωθεί αλλά ήταν μάταιες οι ελπίδες μου τελικά...
Όχι απλά δεν βελτιωνόταν αλλά όλο χειροτέρευε! Τεσπά...

Βαριέμαι να πω πολλά γιατί είχε flaws παντού πέρα από τα αξιόλογα seiyuss (decent voice acting) και τον γενικά καλό τεχνικό τομέα.

Όσο αφορά όλα τα υπόλοιπα όμως, προσωπικά, της δίνω το χρυσό βατόμουρο της πιο overrated (μακράν) σειράς από όσες βγήκαν το 2010...
Κοινώς, ένα αίσχος που ποτέ δε θα καταλάβω γιατί άρεσε σε πολλούς. Ούτε μέτριο δεν ήταν.

PS: Χίλια χρόνια baccano και πάλι baccano.

Συμφωνώ απόλυτα σε όλα.
Beyond the Grave Δημοσιευμένη  εικόνα

#305 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2011 - 22:57

Για όσους δεν το πήραν χαμπάρι βγήκε και το 26 ^^

Η σειρά για μένα τα σπασε...Απίστευτο animation, πάρα πολύ ωραία υπόθεση που σε κρατούσε σε εγρήγορση, υπέροχη, ταιριαστή μουσική και ακόμα και το χλιαρό τέλος δικαιολογείται από το γεγονός ότι ουσιαστικά δεν πρόκειται για τέλος...

Θέλω οπωσδήποτε δεύτερη σαιζόν :3
Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#306 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2011 - 04:30

Για όσους δεν το πήραν χαμπάρι βγήκε και το 26 ^^

26??
Ούτε το anidb γράφει τίποτα, ούτε στο tokyotosho βγάζει κάποιο torrent.
Μήπως εννοούσες 25?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#307 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2011 - 09:41

Ναι μπερδεύτηκα πιο πριν και νόμιζα ότι σχολιάζατε το 25 που είναι το 12.5 και όχι το 26 που είναι ουσιαστικά το 25 :P

Sorry :3

xbJ3b2w.jpeg

#308 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2011 - 03:06

eh? ποιο ειναι το 26? ποιο ειναι το 12.5? μπερδευτηκα τελιως

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#309 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2011 - 10:25

Στο 24 τελειωσε η σειρά οκ?

Μετά βγήκε ένα επισόδειο που το anidb το έχει ως 12.5 (αυτό με τους εξωγήινους) και μετά βγήκε άλλο ένα που είναι το 25 και διαδραματίζεται μετά το τέλος της σειράς.

Σόρρυ αν σας μπέρδεψα :P

xbJ3b2w.jpeg

#310 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2011 - 18:31

Την είχα δει και εγώ (τελικά με το ζόρι) γιατί όλο ήλπιζα πως θα βελτιωθεί αλλά ήταν μάταιες οι ελπίδες μου τελικά...
Όχι απλά δεν βελτιωνόταν αλλά όλο χειροτέρευε! Τεσπά...

Βαριέμαι να πω πολλά γιατί είχε flaws παντού πέρα από τα αξιόλογα seiyuss (decent voice acting) και τον γενικά καλό τεχνικό τομέα.

Όσο αφορά όλα τα υπόλοιπα όμως, προσωπικά, της δίνω το χρυσό βατόμουρο της πιο overrated (μακράν) σειράς από όσες βγήκαν το 2010...
Κοινώς, ένα αίσχος που ποτέ δε θα καταλάβω γιατί άρεσε σε πολλούς. Ούτε μέτριο δεν ήταν.

PS: Χίλια χρόνια baccano και πάλι baccano.

Οπως εσυ δεν καταλαβες γιατι αρεσει σε πολλους ετσι και εμεις δεν καταλαβαινουμε γιατι της δινεις το χρυσο βατομουρο ακομη και αν το τεκμηριωσεις.

Και γιατι η συγκριση με το baccano? Ακομη και να ειναι του ιδιου author δεν παυουν να ειναι 2 διαφορετικες δουλειες.

#311 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2011 - 19:39

Eνταξει δν ηταν και η τελεια σειρα, αλλα βλεποταν ανετα. Ειχε καποιες ενδιαφερον πλοκες και γενικα σε πολλα σημεια ηταν αρκετα καλο.

Αλλα ενταξει, ο καθενας εχει την αποψη του και τν δικια του γνωμη, εννοειται.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#312 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2011 - 23:35

στο 12μιση ειδατε παλι τους 2 απο το baccano? :3

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#313 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2011 - 21:42

Τέλειωσα σήμερα τη σειρά και είπα να της ρίξω ένα review γιατί το αξίζει. Βασικά το αξίζουν οι δυο χαρακτήρες που ξεχώρισα ως δυο απ' τους καλύτερους σε όλα τα anime που έχω δει: Heiwajima Shizuo και Orihara Izaya. Ειδικά ο Shizuo. Έχουμε και λέμε:

Spoiler:

... --> άρα τη σειρά τη λάτρεψα!:wooi2:

#314 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2011 - 09:16

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#315 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 617 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2011 - 10:37

Spoiler:

Spoiler:

By the way δεν έχω ξαναποστάρει σ' αυτό το θρεντ.
Εξαιρετική σειρά, απο τις αγαπημένες μου.
Ισάξια του Baccano, πολλαπλές αναφορές και παρωμιώσεις με Romance of the three kingdoms για χάρη μου, προτώτυποι χαρακτήρες απο τους οποίους όλοι μου άρεσαν, (μαζί και ο Shizuo, δεν είπα όχι) αν και απ' ότι θυμάμαι ο Simon και ο Izaya ήταν οι αγαπημένοι μου.

O6rrvsU.jpg