Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Dhurarara!!/Durarara!!

• Please log in to reply
381 replies to this topic

#286 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 21:16

Η σειρά ειναι καλή προς μέτρια . Δηλαδή καλα το ξεκίνησε λίγο χαλιά τελείωσε.

#287 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 21:21

Posted Image

Περσικά τα χαλιά?

/ontopic Μιας που περίμενα τους [EC] δεν έχω δει πολλά επεισόδια, αλλά φαίνεται καλό για τώρα.

#288 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 01:02

η σειρά απλά τα σπάει ως το επεισόδιο που βλέπω τώρα...

ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ είπαμε να ευλογάμε τα γεννία μας αλλά αυτοί το έχουν παρακάνει
με τις διαφημίσεις και τα reference των anime τους...
πραγματικά σιχαίνομαι τα έμμεσα μυνήματα τους και πραγματικά
δεν θέλω να τα δώ....

episode 10
password baccano?

seriously? baccano?

βρε ασταδιαλα δεν το βλεπω το baccano σας.

#289 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 02:37

βρε ασταδιαλα δεν το βλεπω το baccano σας.

Eγώ θα έλεγα καλύτερα να κάνεις το ανάποδο: Να δεις το Baccano και να αφήσεις το Durarara.:P
Πότε πρόλαβες και έφτασες στο 10;:oo:

Εχει λίγες μέρες που το τελείωσα. Καλούτσικο αλλά όχι και κάτι το συγκλονιστικό. Η ιστορία μπάζει ολίγον, το μεταφυσικό part δεν μου ταίριαξε πολύ καλά στην αρχή αλλά κάπως το δεχτηκα με τον καιρό. Το πρώτο μισό της σειράς μου άρεσε πιο πολύ. Στο 2ο μισό όμως
Spoiler:

Το χειρότερο όμως ήταν ότι μέσα εδώ είδα το πιο άρρωστο "ερωτευμένο" ζευγάρι σε anime και manga(including sm yaoi).
Spoiler:
Πιο πολύ σαν χαρακτήρες μου άρεσαν ο Shizuo,ο Simon και ο Kadota. Αν και ο πρώτος το έχει το "θεματάκι" του και αρχικά μου είχε δώσει την εντύπωση "Α να ένα άλλο βλήμμα σε anime που το μόνο που ξέρει είναι να δέρνει". τελικά μετα που έμαθα την ιστορία του και είδα την συμπεριφορά του και κάτι κρίσεις εξυπνάδας που ακόμα κι ο Izaya αναγνώρισε, μου έγινε πολύ συμπαθής. Ο Simon αν και δεν αναπτύχθηκε αρκετά στο anime (Η ιστορία του απ' ότι καταλαβα αναπτύσσεται στο επόμενο novel (4o). Εδώ να ευχαριστήσω την Maya-chan που πόσταρε το link για τα novels.) δείχνει να είναι σιγανό ποταμάκι τελικά: Είναι πολύ πιο εξυπνος από αυτό που δείχνε αρχικά πιστεύω και τον βλέπω και λιγο για φιλόσοφο της ζωής. Ο Kadota είναι απλά... ο Kadota.:congrats:

Για να συνοψίσω, βλέπεται ευχαριστα αλλά έχει κάποιες τρύπες και κάποια αρνητικά στο σενάριο που προσπαθούν να σοκάρουν με σκοπό να εντυπωσιάσουν. Αν κάποιος προσδοκεί ένα 2ο Baccano αυτό δεν συμβαίνει δυστυχώς εδώ. Και από άποψη ιστορίας και ως δουλειά υστερεί πολύ. Όμως θα πιάσω κάποια στιγμή τα βιβλία, από περιέργεια να δω τι γίνεται μετα...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#290 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 18:56

Την είχα δει και εγώ (τελικά με το ζόρι) γιατί όλο ήλπιζα πως θα βελτιωθεί αλλά ήταν μάταιες οι ελπίδες μου τελικά...
Όχι απλά δεν βελτιωνόταν αλλά όλο χειροτέρευε! Τεσπά...

Βαριέμαι να πω πολλά γιατί είχε flaws παντού πέρα από τα αξιόλογα seiyuss (decent voice acting) και τον γενικά καλό τεχνικό τομέα.

Όσο αφορά όλα τα υπόλοιπα όμως, προσωπικά, της δίνω το χρυσό βατόμουρο της πιο overrated (μακράν) σειράς από όσες βγήκαν το 2010...
Κοινώς, ένα αίσχος που ποτέ δε θα καταλάβω γιατί άρεσε σε πολλούς. Ούτε μέτριο δεν ήταν.

PS: Χίλια χρόνια baccano και πάλι baccano.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 23 Ιανουάριος 2011 - 20:03

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#291 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 19:13

Χαχα γιατί να το δείς με το ζόρι; Εγώ στα μισά το παράτησα!

#292 Astrinos

Astrinos

/人 ◕ ‿‿ ◕人\

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2011 - 19:58

Εμένα πάλι η σειρά μ' άρεσε άπειρα!!:love: μ' ένα εξαιρετικό στόρυ και με αρκετά καλό σχέδιο χαρακτήρων καθώς επίσης και το animation είναι άψογο!!:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#293 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2011 - 22:16

και εμένα μου άρεσε...θα ήθελα να δω και περισσότερα
εδώ που τα λέμε θα μπορούσε η σειρά να σταματήσει στο 12 και θα ήταν ένα πολύ
καλό τέλος σε σύγκριση με το πραγματικό.....
το θέμα με τους τρεις φίλους ήταν υπερβολικό και ηλίθιο
ίσως να ήταν ένας τρόπος για να δείξουν στους Ιάπωνες
το πόσο χαζό ειναι που όταν έχουν ένα πρόβλημα δεν το μοιράζονται με τους φίλους του
πείτε ο Izawa με τον Simon απλά ποθεί κολασμένα ο ένας τον άλλον.....

Spoiler:

#294 JimInFlames

JimInFlames

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2011 - 23:36

Πολύ καλή! Παίζει να βγει άλλη season? Γιατί αφήνει τα πράγματα κάπως απροσδιόριστα...
Spoiler:

#295 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 01:49

Δεν άφησε κάτι απροσδιόριστο...

απλά αυτή αποφάσισε ότι δεν το θέλει...

τι περιμένεις να βγάλεις λογική κατάληξη με τους Ιάπωνες...

#296 toni

toni

Toni

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 12:16

Not a bad anime the start was a little complicated but i like it waiting for season 2(Shizuo great character )!!!!!!!!!!:kakashithumbup:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#297 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 13:11

Μα φυσικά μείναν πράγματα στη μέση ρε παιδιά. Αφού τα βιβλία συνεχίζονται.:canthelp:
Για όσους θέλουν να δουν τι γίνεται παρακάτω στα βιβλία ξαναέδωσα πιο πάνω το link που ποσταρε στην προηγούμενη σελίδα η Maya-chan. Το αν θα συνεχιστεί σε anime, που να το ξέρουμε; Το baccano δεν το συνέχισαν αλλά αυτό είχε κλείσει πιο ομαλά. Μακάρι να το συνεχίσουν λοιπόν. Συμφωνα με την τάση των καιρών όμως είναι λίγο δύσκολο κάτι τέτοιο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#298 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 16:54

Εμενα μ'αρεσε πολυ!Αν εξαιρεσεις οτι στην αρχη ο kida και o mikado ηταν οι μοι αστειοι και μετα καντησαν emo bitches!!!oh well,αφου εχει izaya διορθονεται!!!

sc5bab.jpg

#299 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2011 - 15:31

Βγήκε το 25o (special) episode.

Πολύ το χάρηκα που όλοι οι χαρακτήρες παρέλασαν σε αυτό το επεισόδιο. Μου θύμισε γιατί ήταν τόσο ωραίο το Durarara στην αρχή.
Και φυσικά αγαπάμε
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#300 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2011 - 06:01

Βγήκε το 25o (special) episode.

Πολύ το χάρηκα που όλοι οι χαρακτήρες παρέλασαν σε αυτό το επεισόδιο. Μου θύμισε γιατί ήταν τόσο ωραίο το Durarara στην αρχή.
Και φυσικά αγαπάμε

Spoiler:

sweet ευχαριστω για το λινκ

αυτο το IIIIIIIIIIIIIIIZZZAAAAAAAAAYAAAAAAAAAAAAAAA τα σπαει :D
ο Σιμον ανελεητος οπως παντα
απαιχτο το επισοδειο χαζογελαγα ολη την ωρα

οσο για δευτερη σαιζον, δεν ξερω ποση σημασια μπορει να εχει αυτο, αλλα στο New York Anime Festival η Aniplex το προμοταρε ανελεητα, δυο πανελ ειχε και στα δυο ειπε για το DRRR, εφεραν ενα απο τους ηθοποιους που εκαναν το dub και μιλησε για αυτο και εκαναν και screening αρκετων απο των επισοδειων dubbed. με αλλα λογια το "εσπρωξαν" πολυ, και φανταζομαι αρα οτι το ψηνουν για δευτερη σαιζον. επισημα δεν εχει ακουστει τιποτα. btw πραγματικα το μονο dubbed ανιμε που εχω δει ποτε και μου αρεσε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Daz: 07 Μάρτιος 2011 - 06:35

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.