που λετε...εχω μιλησει με τη lucy-nuy και λεω να της κανω το pet...εν ολιγοις λεγαμε να κανω κατι τυπου dark rabbit...αυτα
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Alice in Wonderland Cosplay Group
Posted 01 March 2010 - 13:57
που λετε...εχω μιλησει με τη lucy-nuy και λεω να της κανω το pet...εν ολιγοις λεγαμε να κανω κατι τυπου dark rabbit...αυτα
~τι σε κανει να πιτευεις πως πουλανε akatsuke-ικο βερνικι νυχιων?
~το yamamoto ειναι κοινο επιθετο...πως λεμε παπαδοπουλος?
~απο τι πεθανε ο kimimaru???
.....οστεοπορωση
~ο aizen ειναι ο chuck norris του bleach
Posted 01 March 2010 - 14:00
Οπότε Tomo-chan, σημείωσε το και αυτό στην λίστα.
Posted 01 March 2010 - 14:32
αναλογα και τι θα βαλει η lucy-nuy!!
θα τα βρουμε...
~τι σε κανει να πιτευεις πως πουλανε akatsuke-ικο βερνικι νυχιων?
~το yamamoto ειναι κοινο επιθετο...πως λεμε παπαδοπουλος?
~απο τι πεθανε ο kimimaru???
.....οστεοπορωση
~ο aizen ειναι ο chuck norris του bleach
Posted 18 April 2010 - 02:49
Posted 21 April 2010 - 14:01
Posted 21 April 2010 - 22:49
Posted 22 April 2010 - 14:18
Να υπενθυμίσω ότι το θεμα του γκρουπ είναι αρκετά ελευθερο ως προς τις επιλογές. Δηλαδή δεν σκοπευουμε να κανουμε κάτι που θα μοιαζει αυστηρά με τους χαρακτήρες της "Αλίκης" του Τιμ Μπάρτον. Ο καθένας διασκευάζει ελευθερα το χαρακτήρα που θα επιλέξει να παρουσιασει. Και φυσικά υπάρχει και η Dark Version των χαρακτήρων για να επιλέξει καποιος.
*Update συμμετοχών ως τώρα..
1) Εγώ (Queen of Hearts-βασίλισσα τραπουλόχαρτων) normal version
2) wabbit (Alice) normal version
3) evaofadawn (white queen) normal version-νομίζω
4) Glastenen (character not decided yet)
5) Chiroto (Mad Hatter) normal version
6) Lucy-Nyu (Alice) dark version
7) Fireroses (White Rabbit) normal version
9) noh (white rabbit) dark version
Χαρακτήρες που ειναι ακόμα διαθέσιμοι:
*Alice in wonderland:
Mad Hatter (dark), Cheshire cat (normal/dark), The March Hare (λαγός με τσάϊ, normal/dark), The door Mouse (normal/dark), the Douchess (normal/dark), the King of Hearts (normal/dark), Bill the Lizard (normal/dark)
*Through the looking-glass:
White Queen (dark), Red Queen (normal/dark), Red King (normal/dark), the White Knight (normal/dark)
normal version: Με πηγή εμπνευσης το κλασσικό illustration των βασικών χαρακτήρων, η normal version είναι η "καρδιά" του γκρούπ. Οι πολλές εκδοχές των illustrations των χαρακτήρων μας δείχνει ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τη φαντασία μας και να δώσουμε στοιχεια στο στυλ που να φερουν τη δική μας υπογραφή, κανοντας τα πιο πρωτοτυπα. Ομως ειναι βασικό να μη ξεφύγουμε τελείως από το βασικό concept που είναι το στίγμα αναγνωρισιμότητας των χαρακτήρων αυτών.
dark version: Είναι το διαστρεβλομένο είδωλο του χαρακτήρα σαν να κοιτάζεται σε μαγικό καθρέφτη. Είναι η απεικώνιση του ειδώλου, πιο σκοτεινή, twisted, επιθετική, σαρκαστική και με αρκετά gothic-στοιχεια.
Δημιουργήθηκε για να καλύψει επιπλέον συμμετοχές από ενδιαφερόμενους, οξύνοντας τη δημιουργική φαντασία. Στη dark version πραγματικά δεν υπάρχουν όρια. Μπορειτε να κάνετε dark style στους χαρακτήρες όπως θέλετε.
Posted 23 April 2010 - 16:08

Posted 23 April 2010 - 16:10
Posted 23 April 2010 - 17:48
It says no greeklish and I haven't got greek letters in the pc , so just check out http://behindinfinity.deviantart.com/ he is amazing!! The pics in the previous post are his!!
Μόνο που είναι κορίτσι!
Posted 23 April 2010 - 21:47
And how do u know exactly??Μόνο που είναι κορίτσι!
Posted 23 April 2010 - 23:42
And how do u know exactly??
Πέραν του ότι την παρακολουθώ χρόνια τώρα, πριν κάν αρχίσει τα cosplay, το έχει πει και το λέει αραιά και που αν και λίγο cryptic. Της αρέσει όμως να παίζει με το αμφιφυλόφιλο look της. Δες για παράδειγμα το σχόλιό της εδώ http://behindinfinity.deviantart.com/art/Curiouser-and-Curiouser-156785254 για τον Miguel.
Posted 23 April 2010 - 23:53
Δεν ξερω τι κα κανω με το μαλλί παιδια! Εχω σκαλωσει τελειως!
Δεν θελω να μπω σε εξοδα να αγορασω ετοιμη χτενισμενη περουκα-κοτσο Ελισσαβετιανό και το μαλλί μου δεν ειναι αρκετά μακρύ για να χτενιστει Ελισσαβετιανός κότσος.
Δεν εχω ιδεα τι να κανω....
Posted 24 April 2010 - 00:14
Edit
Τι θα έλεγες για μερικές μπούκλες; Από τις σφιχτές μπούκλες, μέχρι τις χαλαρές, όλες πλαισιώνουν ωραία ένα στέμμα! (I should know..
Edited by QueenofHearts, 24 April 2010 - 01:19.