Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Alice in Wonderland Cosplay Group

• Please log in to reply
140 replies to this topic

#31 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2009 - 13:06

και εγω ηθελα να κρατησω μυστικο την ιδεα του τραπουλοχαρτου αλλα δεν εχει νοημα πια :(

#32 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2009 - 13:07

Tomodachi η queen of hearts θα σου πηγαίνει γάντι πιστέυω. Θέλω πολύ να δώ την δική σου εκδοχή.

Οπότε μέχρι τώρα έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για:

Alice In Wonderland
Card Guards (εδώ μπορούν να συμμετέχουν πολλά άτομα)
Caterpillar
Cheshire Cat
Mad Hatter
Rabbit
Red Queen
White Queen

Τώρα για το flamingo που υπόθηκε, θα υποθέσω πως ήταν αστείο οπότε και δεν το βάζω στην λίστα. Εάν κάνω λάθος διορθώστε με φυσικά.

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#33 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2009 - 13:17

Gomenasai MisaYoshiko. Προσπάθησα να το κρατήσω κρυφό και δεν είπα το όνομα σου πουθενά. Αλλα από την στιγμή που έγινε τελικά post εδω. Ελπίζω να θέλεις ακόμα να το κάνεις πάντως.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#34 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2009 - 13:25

φυσικα και θελω^^
Posted Image

#35 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2009 - 20:06

Posted Image

Γαμάτο!

(Υπάρχει & manga. Και παιχνίδι για το PSP επίσης - αν & αμετάφραστο!)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Yo! Master: 20 Οκτώβριος 2009 - 20:23

----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#36 aphroditechan

aphroditechan

Anime Newbie

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 12:35

Γεια σε ολους!!Πρωτα θελω να πω οτι η ολη ιδεα ειναι συναρπαστικη και μπραβο σε ολους σας.
Η αληθεια ειναι οτι θα με ενδιαφερε και εμενα να συμμετασχω,το θεμα ειναι οτι η εμπειρια μου στην κατασκευη κοστουμιων ειναι σχεδον μηδαμινη...:emptyonexg1:
Πρωτα απο ολα μπορειτε να με ενημερωσετε για τα δια8εσιμα characters που υπαρχουν και να προτεινετε κατι?και γενικως οποιαδηποτε συμβουλη ειναι πολυτιμη!

:blingeye2:

#37 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 12:52

Hello aphroditechan. Arigatoo για τα καλά σου λόγια.

Mέχρι τώρα έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για:

Alice In Wonderland
Card Guards (εδώ μπορούν να συμμετέχουν πολλά άτομα)
Caterpillar
Cheshire Cat
Mad Hatter
Rabbit
Red Queen
White Queen

Δημοσιευμένη  εικόνα

#38 aphroditechan

aphroditechan

Anime Newbie

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 13:08

Eκανα μια μικρη αναζητηση στο google και σκεφτηκα οτι θα μπορουσα να κανω το λαγουδακι-θυμα του mad hatter,το march hare.Μου φαινεται αρκετα ευκολο και πιστευω οτι μπορω να τα καταφερω!
Μονο δε ξερω που θα βρω αυτακια η πως θα τα φτιαξω....καμια ιδεα?

#39 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 14:30

Αν είναι έτσι τότε θα έχουμε 2 λαγούς. Τηn Fireroses λογικά που θα κάνει το white rabbit και εσένα March Hare. Για αυτάκια, εμείς με την Fireroses φάγαμε όλη την Αθήνα και δεν βρήκαμε κάτι. Οπότε μάλλον πρέπει να ψάξεις στο διαδίκτυο, ή να ψήσουμε την Fireroses να γράψει στο ανάλογο thread επιτέλους, πώς έκανε την στολή, για να πάρεις ιδέες για τα αφτιά. Nee Fireroses-chwan άιντε κάντο επιτέλους....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#40 Fireroses

Fireroses

Zura janai. Katsura da!

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 15:00

Wakatta. Wakatta Wabbit. Βασικά πήραμε την ιδέα για τη στολή απο αυτήν την εικόνα

Posted Image

Το ρολόι είναι διακοσμητικό που υπήρχε 20 χρόνια τουλάχιστον στην κουζίνα μου. Και ναι, λειτουργεί μια χαρά.

Το σορτσάκι το αγόρασα από oysho και το έραψε η Wabbit με λάστιχο μέσα.

Τα γάντια είναι επίσης courtesy of Wabbit

Το άσπρο μπλουζάκι βρισκόταν ήδη στην ντουλάπα μου αλλά δεν είναι μπλουζάκι. Είναι σαν μπολερό με κοντό μανίκι.

Το κόκκινο vest ήταν πουκάμισο από τα Zara μέχρι που το έκοψα και το έραψα.:hehehe:

Οι κάλτσες είναι από Calzedonia. Και για τα παπούτσια, οποιαδήποτε μποτίνια(με μυτερή μύτη κατά προτίμηση) κάνουν.

Τα αυτιά τώρα ήταν δύσκολο κομμάτι γιατί δεν βρίσκαμε πουθενά, οπότε έκοψα μια άσπρη μπλούζα σε σχήμα αυτιών και τα έραψα. Περάσαμε σύρμα από μέσα και τα δέσαμε σε μια άσπρη στέκα. Το μαλλί το βάψαμε με μπογιά που φεύγει με ένα λούσιμο.

Και ιδού το αποτέλεσμα...

Posted Image
Anata no negai kanaemashou...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#41 aphroditechan

aphroditechan

Anime Newbie

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 15:55

Arigatou!!!!Δε φαινεται πολυ δυσκολο να τα φτιαξω και εγω:ureshii:
Πολυ ωραιο παντως το costume σου fireroses!Εκανες εξαιρετικη δουλεια!
Επισης να δηλωσω οτι ψηνω την κολλητη μου να ντυθει dormouse,το ποντικακι που ηταν συνεχεια μεσα στο φλυτζανι!!

Και παλι σας ευχαριστω για τη βοηθεια!!

α και κατι αλλο,στην ταινια της ντισνευ ο λαγος αυτος εχει καποιο ιχνος ξανθου μαλλιου.Αν ειναι να τα βαψω που θα βρω σπρει η κατι αντιστοιχο?(αν και δε νομιζω να το κανω γτ δε μου αρεσει ως ιδεα)

#42 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 18:31

Nice job dear Fireroses. Σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες

Δημοσιευμένη  εικόνα

#43 Fireroses

Fireroses

Zura janai. Katsura da!

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 00:14

Arigatou!!!!Δε φαινεται πολυ δυσκολο να τα φτιαξω και εγω:ureshii:
Πολυ ωραιο παντως το costume σου fireroses!Εκανες εξαιρετικη δουλεια!
Επισης να δηλωσω οτι ψηνω την κολλητη μου να ντυθει dormouse,το ποντικακι που ηταν συνεχεια μεσα στο φλυτζανι!!

Και παλι σας ευχαριστω για τη βοηθεια!!

α και κατι αλλο,στην ταινια της ντισνευ ο λαγος αυτος εχει καποιο ιχνος ξανθου μαλλιου.Αν ειναι να τα βαψω που θα βρω σπρει η κατι αντιστοιχο?(αν και δε νομιζω να το κανω γτ δε μου αρεσει ως ιδεα)

Σ'ευχαριστώ!:ureshii: Τώρα για το θέμα του να βάψεις το μαλλί σου είναι λίγο περίεργο. Εάν θες να βγει καλό το χρώμα και αληθοφανές θα πρέπει να αγοράσεις βαφές που βγαίνουν με 6-10 λουσίματα, τα επονομαζόμενα semi-permanents. Αυτά τα βρίσκεις στο ebay ή σε μαγαζιά με είδη κομμωτηρίων. Οι βαφές που φεύγουν με ένα λούσιμο δυστυχώς σου δίνουν ένα ψεύτικο χρώμα τις περισσότερες φορές.
Anata no negai kanaemashou...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#44 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 00:28

Εγώ είμαι κατά των semipermanent και σία. Άσε που πιάνουν μόνο για να κάνουν το μαλλί πιο σκούρο χρώμα από ότι είναι. Αλήθεια, aphroditechan, μήπως να μας πόσταρες καμία pic σου? Βοηθάει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#45 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 10:43

οταν γινει μπορω να να αναλαβω αυτο???
Posted Image
Posted Image
το αρχικο στυλακι ειναι βασισμενο στο game Mc gees' alice in wonderland
αλλα το παιχνιδι αυτο ειναι βασισμενο στο ημερολογιο ενοσ ψυχιατρου που παρακολουθουσε ενα κοριστακι που ειχε δει τους γοννεις της να καιγονται ζωνατοι,και απο τοτε επιτιθοταν σε οποιονδηποτε με οτιδηποτε κραταγε στα χερια της και ολες τις υπολοιπες ωρες ηταν κατατονικη.:P
ειναι ωραια ιστορια αλλα απαγορευμενη δυστυχως,και δεν ξερω αν ισχυει αλλα εχει γυριστει σε ταινια το 1980 αλλα δεν την βρισκω πουθενα για download.
οποτε επηδη οπως ειχα πει και στο παρελθον η αλικη ειναι η αγαπημενη μου
αν οταν γινει το ομαδικο εγω δεν συμμετεχω σε αλλο ομαδικο,με μεγαλη μου χαρα να κανω την φονια
Δημοσιευμένη  εικόνα