Βασικα ηταν οντως ωραια και συγχαρητηρια στα παιδια για τη διοργανωση η αλη8εια ειναι οτι δεν ειχα παει στο mall μεχρι χ8ες και περιμενα οτι ο χωρος 8α ηταν πολυ μεγαλυτερος αλλα και παλι πολυ ομορφα ηταν και η ατμοσφαιρα γενικα πολυ ευχαριστη μπραβο σε ολους
Πέρασα απο το Mall πήγα fnac είδα τι παιζόταν....και έφυγα...δέν βρίκα το κουράγιο να κάτσω μόνος μου μέσα σε τόσες παρέες
ναι πακετο και μαλλον σημερα και αυριο να ρ8ω μονος μου και ψηλοξενερωνω αλλα το πολυ πολυ συναντιομαστε αυτοι που 8α παμε μονοι καπου και παμε μαζι χεχε
εγω τελικα επειδη ειμαι γνωστος για την βαρεμαρα μου...ξυπνησα καποια στιγμη στις 7 και λεω ναι τωρα ποιος τρεχει...και αυριο μερα ειναι...αυριο ή μεθαυριο λογικα θα παω....
μπα νταξει 8α ξεβαριοσουν αν ερχοσουν το 8εμα ειναι οτι αν η8ελες καμια ωρα και να ρ8εις εκει μαλλον δικαιολογημενα βαριοσουν
Ήθελα να έρθω σήμερα... Καταραμένοι μάστορες
Αλλά αύριο θα ξεσαλώσουμε! Πείτε μας τι έγινε σήμερα; πως ήταν εκεί; ποιοι πήγαν;
Οπως ειπαν και τα παιδια ωραια ηταν ειχε μπουφε με αναψυκτικα και χυμους και κεικ
μουσικη ηταν πολυ καλη (απο οτι εμ8α dj ηταν namida ,speed gz παιδια) ειχε προβολη διαφορων ανιμε και ειχε και αφισες με καποια πασιγνωστα ανιμε και μερικα λογια για το κα8ενα τωρα απο κοσμο δεν ειναι ο καταληλοτερος να σου πω αλλα απο οτι ειδα πολλοι "κλασικοι" του φορουμ
σε καποια φαση πηγαμε εγω η vegetasmate,neuro,demetra de angelis να καννουμε promotion στους αλους οροφους!!μπηκαμε στο comfuzio και η demetra to παιξε κακια μαγισσα (ΧΕΧΕΧΕΧΕ) και μπηκαμε σε ενα μαγαζι με επιπλα οπου εγω καθως χαζευα
την σιλουετραρα μουη demetra ποζαρε σε ενα βικτωριανο καναπε
:wooi2:!!!!!
χαχαχα καλα αυτο παιζει να ηταν τιγκα WIN!!!

και οντως ωραια τα cosplay (αναπαντεχο να κανεις bonnie δε το περιμενα απο σενα

) βασικα η demetra τι cos ειχε κανει? αναρωτιομουν ολο το βραδυ