Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens (by Umi & Sora Events and Akai Panda)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
501 replies to this topic

#316 DevilMayCry

DevilMayCry

Sage of the Six Paths

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens-Vienna

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 13:19

KouTo-Chan thenks για τισ φωτογραφιες που μου κανεις μαζι με τους φιλους μου:blingeye2: ...
Ελπιζω να παει αυτη η βραδια οπως η προηγουμενη ..
Απο Ειρηνη με τα ποδια ειναι 1 λεπτο το πολυ ,να μην παρετε το λεωφορειο ..
Την προηγουμενη εβδομαδα το πηρα και μασ πηγε μια σταση πιο κατο ,και ειχε πολυ κινηση και θα είστε κλιμενι μεσα για 5 μαι 8 λεπτα:chigau:
δεν σε αφήνει να κατεβεις απο το λεωφορειο μεχρι την επομενι στασι:smokingg:...

#317 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 13:23

yosh cosplay progress 100%
Δημοσιευμένη  εικόνα

#318 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 13:30

yosh cosplay progress 100%

Xoxo το τελείωσες αρκετά γρήγορα ε; Omedetou! Αναρωτιέμαι ποια εκδοχή θα κάνεις.:hmmm:

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#319 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 13:30

Spoiler:

Ήταν πολύ ωραία αλλά ένα με ανισιχω το Σάββατο πως θα αντέξουν τα παιδιά...βιταμίνες, doping και ορό καφεΐνες και οποίος αντέξει !:hahaha:

#320 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 14:29

@Dear Vegetasmate: Δεν μπορείς να πάρεις τη θέση μου...! Δεν... δεν... δεν έχεις γένια!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#321 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 14:34

Hope you have fun today as well, I'm gonna see you come Saturday (wretched 2 jobs!!)

Goooo maids (θα μου σπιουνεψει ο αδερφος μου για σημερα μουαχαχαχχα)

#322 DJ Gaara of Sound

DJ Gaara of Sound

Kami korosu...

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 14:47

Me and my camera are coming today.Be scared,be very scared...:tensai:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DJ Gaara of Sound: 23 Οκτώβριος 2009 - 15:28

Δημοσιευμένη  εικόνα

#323 Kurosaki_Ichigo84

Kurosaki_Ichigo84

Radical Dreamer

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 14:54

Βασικα ηταν οντως ωραια και συγχαρητηρια στα παιδια για τη διοργανωση η αλη8εια ειναι οτι δεν ειχα παει στο mall μεχρι χ8ες και περιμενα οτι ο χωρος 8α ηταν πολυ μεγαλυτερος αλλα και παλι πολυ ομορφα ηταν και η ατμοσφαιρα γενικα πολυ ευχαριστη μπραβο σε ολους

Πέρασα απο το Mall πήγα fnac είδα τι παιζόταν....και έφυγα...δέν βρίκα το κουράγιο να κάτσω μόνος μου μέσα σε τόσες παρέες:emptyonexg1:

ναι πακετο και μαλλον σημερα και αυριο να ρ8ω μονος μου και ψηλοξενερωνω αλλα το πολυ πολυ συναντιομαστε αυτοι που 8α παμε μονοι καπου και παμε μαζι χεχε

εγω τελικα επειδη ειμαι γνωστος για την βαρεμαρα μου...ξυπνησα καποια στιγμη στις 7 και λεω ναι τωρα ποιος τρεχει...και αυριο μερα ειναι...αυριο ή μεθαυριο λογικα θα παω....:P

μπα νταξει 8α ξεβαριοσουν αν ερχοσουν το 8εμα ειναι οτι αν η8ελες καμια ωρα και να ρ8εις εκει μαλλον δικαιολογημενα βαριοσουν

Ήθελα να έρθω σήμερα... Καταραμένοι μάστορες:erk: Αλλά αύριο θα ξεσαλώσουμε! Πείτε μας τι έγινε σήμερα; πως ήταν εκεί; ποιοι πήγαν;

Οπως ειπαν και τα παιδια ωραια ηταν ειχε μπουφε με αναψυκτικα και χυμους και κεικ
μουσικη ηταν πολυ καλη (απο οτι εμ8α dj ηταν namida ,speed gz παιδια) ειχε προβολη διαφορων ανιμε και ειχε και αφισες με καποια πασιγνωστα ανιμε και μερικα λογια για το κα8ενα τωρα απο κοσμο δεν ειναι ο καταληλοτερος να σου πω αλλα απο οτι ειδα πολλοι "κλασικοι" του φορουμ

σε καποια φαση πηγαμε εγω η vegetasmate,neuro,demetra de angelis να καννουμε promotion στους αλους οροφους!!μπηκαμε στο comfuzio και η demetra to παιξε κακια μαγισσα (ΧΕΧΕΧΕΧΕ) και μπηκαμε σε ενα μαγαζι με επιπλα οπου εγω καθως χαζευα
την σιλουετραρα μουη demetra ποζαρε σε ενα βικτωριανο καναπε:wooi2::wooi2:!!!!!

χαχαχα καλα αυτο παιζει να ηταν τιγκα WIN!!!:hahaha: και οντως ωραια τα cosplay (αναπαντεχο να κανεις bonnie δε το περιμενα απο σενα:oo::hahaha:) βασικα η demetra τι cos ειχε κανει? αναρωτιομουν ολο το βραδυ
Pitiful demon let your soul be saved from this goddamned fillers
Kiseki wa kanau hazu!!!

#324 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 15:54

Παιδες οι χθεσινές φωτό είναι στο blog!

http://otakulens.wordpress.com/2009/10/23/cosplay-maid-cafe-fnac-%E2%80%93-the-mall-athens-day-1-early-edition/

Τα λέμε εκεί!

Δημοσιευμένη  εικόνα

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#325 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 16:27

:nanana:
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#326 Jaggerjack

Jaggerjack

Choto mate!!!!!

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 17:35

Πέρασα απο το Mall εχθες με εναν φιλο μου καθισαμε περιπου 45 λεπτα αλλα δεν ειχαμε το κουραγιο να μιλησουμε γιατι οι αλλοι ηταν ολη σε μεγαλες παρεες και νιωθαμε καπως αβολα:emptyonexg1::hot:

Αλλα το σαββατο θα ερθω με πιο πολλους φιλους και ισως βρω το κουραγιο να μιλησω, κολλησα και στην κινηση περιπου μια ωρα φαγαμε ητα :unlucky:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#327 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 19:43

Πέρασα απο το Mall εχθες με εναν φιλο μου καθισαμε περιπου 45 λεπτα αλλα δεν ειχαμε το κουραγιο να μιλησουμε γιατι οι αλλοι ηταν ολη σε μεγαλες παρεες και νιωθαμε καπως αβολα:emptyonexg1::hot:

Αλλα το σαββατο θα ερθω με πιο πολλους φιλους και ισως βρω το κουραγιο να μιλησω, κολλησα και στην κινηση περιπου μια ωρα φαγαμε ητα :unlucky:

Φιλος και γω σε μια τετοια κατασταση ημουν χτες...Οποτε no worries!

#328 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 22:15

χαχαχα καλα αυτο παιζει να ηταν τιγκα WIN!!!:hahaha: και οντως ωραια τα cosplay (αναπαντεχο να κανεις bonnie δε το περιμενα απο σενα:oo::hahaha:) βασικα η demetra τι cos ειχε κανει? αναρωτιομουν ολο το βραδυ

η demetra δεν ειχε κανει κοσπλει.....ηταν aristicratic goth!!!:wis:

#329 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 22:23

Τέλος και για σήμερα παιδιά...Ήμουν και εχθές και σήμερα βέβαια εχθές μίλησα μόνο με την Tomodachi2(διότι μόνο αυτή γνώριζα και ευτυχώς είχε βγάλει την περούκα).
Σήμερα ήταν καταπληκτικά, τα κορίτσια ήταν πανέμορφα....ήθελα να βγάλω μια δύο φωτό μαζί τους....αλλάααα :blush2:.
Τέσπα μάλλον θα έρθω και αύριο....εκτός απροόπτου(εργασία)....
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#330 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 22:28

οντως τα κοριτσια ηταν σκετη γλυκα!!!!! και ειδικα η κοπελα που ειχε ντυθει μπατλερ!!!!:wooi2:
το καλο ηταν πως προσελκυσαμε πολυ ευρυ κοινο...καμια σχεση με χθες!!!! αυτο ειναι ακλο...οποτε καταλαβαινεετ τι εχει να γινει αυριο!!!!:orly:
δυστυχως επρεπενα φυγω νωρις.....αλλα τραβηξα 2 βιντεακια, οπως λεει και ο Franky: "SUUUUUPAAAAAAAA":hahaha: Θα μπουν youtube ε-ν-ο-ε-ι-τ-α-ι!!!!μαζι με τα αυριανα που θα τραβηξω!!!
προβλεπω αυριο να την καιω την μηχανη!!!!!!:oo: Αλλα χαλαλι!!!