Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens (by Umi & Sora Events and Akai Panda)

• This topic is locked This topic is locked
501 replies to this topic

#346 Kurosaki_Ichigo84

Kurosaki_Ichigo84

Radical Dreamer

• Members
  • 36 posts

Posted 24 October 2009 - 10:45

η demetra δεν ειχε κανει κοσπλει.....ηταν aristicratic goth!!!:wis:

A με μπερδεψε η τσαντα.. Παγιδα:hahaha: much to learn u still have οπως λεει και sensei yoda
Και στο 8εμα μας... ΚΑΤΑΡΑ:cry5: δεν ηρ8α εχ8ες γιατι ξαπλωσα και ψιλο βρε8ηκα 8ελω και 1 ωρα και να παω mall και μετα ειδα οτι ειχε το maid event :oo: και εφαγα μια ξενερα.... και τωρα διαβασω τα σχολια και (δοξα το 8εο τον speed και τον matu) βλεπω και τις φοτο και πα8αινω ενα εγκεφαλικο για το τι εχασα (εκτος απο το nosebleed :nbleed: χαχαχα)

Πέρασα απο το Mall εχθες με εναν φιλο μου καθισαμε περιπου 45 λεπτα αλλα δεν ειχαμε το κουραγιο να μιλησουμε γιατι οι αλλοι ηταν ολη σε μεγαλες παρεες και νιωθαμε καπως αβολα:emptyonexg1::hot:

Και το ιδιο πακετο τρωω αλλα δε βαριεσαι
Pitiful demon let your soul be saved from this goddamned fillers
Kiseki wa kanau hazu!!!

#347 Fireroses

Fireroses

Zura janai. Katsura da!

• Members
  • 60 posts

Posted 24 October 2009 - 14:09

Και επιτέλους καταφέρνω να ποστάρω και εγώ. Ήταν πολύ ωραία και οι maids απίστευτα ευγενικές! Τις λάτρεψα! Βέβαια σκάγαμε στα γέλια με όσους πέρναγαν και γούρλωναν τα μάτια τους από αυτά τα πρωτόγνωρα πράγματα που βλέπανε και ενώ ήθελαν να ρωτήσουν τι παιζόταν κανείς τους δεν τόλμαγε...

Κάποιοι άλλοι βέβαια τους άρεσε το όλο σκηνικό και ήρθαν(το οποίο εμένα προσωπικά μου άρεσε γιατί εξαπλώνουμε τον "ιό" της Ιαπωνικής κουλτούρας).

Και τέλος ήρθαν κάποια άτομα επειδή άκουσαν δωρεάν μπουφέ με αποτέλεσμα να κάθονται με τις ώρες στα τραπεζάκια και να παραγγέλνουν διαβάζοντας εφημερίδα και οι κακομοίρες οι maids να μην ξέρουν τι να κάνουν.
Πάντως ήταν ένα πολύ ευχάριστο κλίμα και είδαμε κάτι διαφορετικό
Anata no negai kanaemashou...
Posted Image

#348 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 posts

Posted 24 October 2009 - 19:47

Οπα εχω το 1ο ποστ για την σημερινη ημερα!:joyful:

Παιδια σημερα ηταν τελεια!Ειχε πολυ περισσοτερο κοσμο απο την πεμπτη(παρασκευη δεν ημουν) και πολυ περισσοτερους cosplayers.ΚΑΙ ΝΑΙ ειχε 4 χαρακτηρες του Mugiwara crew!
Και η ταινια του Rurouni Kenshin μ αρεσε γτ δεν την ειχα δει.

#349 Buraku-san

Buraku-san

Starting and Going!

• Members
  • 48 posts

Posted 24 October 2009 - 19:55

Α ωραία από τους πρώτους που σχολιάζουν το 3ήμερο αυτό!...ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ!!!!Διασκέδασα όσο ποτέ...Honto ni...ARIGATO!:nod: ...................ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!!:lovulovu:...Σήμερα απλά "έσκασε μύτη" η αφρόκρεμα του Cosplay: One Piece Team,Naruto/Akatsuki,D-Grayman,Code Geass,Καπιτάν Χάρος,Kabamaru,Death Note,Bleach αλλά και από βιντεοπαιχνίδια όπως Lulu από Final Fantasy,Kairi από Kingdom hearts,Adell (εγώ) από Disgaea 2 και άλλοι πολλοί...Κάποιοι ρωτάγαν από ποιο anime βγήκα! Αυτός είναι ο AdelPosted Image
Δεν τον έκανα και ακριβώς αλλά βγήκε ωραίο!!!..Και φυσικά όλοι περιμένουν για τις φωτό τους! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΟΟΛΟΟΟΥΥΣΣΣ!!!!!ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ!:kill4u::hot:

(Για τας φωτογραφίας θα ήταν καλό να τις βάλετε όλες! Και των Death Note, Naruto,Onepiece,Video games, τις φωτό που είναι όλοι μαζί οι cosplayers(Red Curtains Area) και φυσικά....το βίντεο με το Caramelldansen!!!!)

Edited by Buraku-san, 24 October 2009 - 20:41.

"Don't use such strong words. It makes you look weak."
- Aizen.
:tensai:

Posted Image

#350 lyon88

lyon88

The kind one

• Members
  • 19 posts

Posted 24 October 2009 - 20:01

Παιδια ηταν πολυ ωραια και σημερα!αν και παλι ηρθα την τελευταια ωρα (ανθρωπος της τελευταιας ωρας παντα...) μ'αρεσε πολυ!οι cosplayers ηταν πολυ καλοι και γενικα το κλιμα ηταν τελειο!Χτες ειχε περισσοτερο κοσμο μου φαινεται αλλα οταν ηρθε η ωρα της προβολης,εγινε φισκα το μερος!Περιμενουμε φωτογραφιες φυσικα!(μπορει να ποσταρω και εγω μερικες αν δεν βαρεθω).
Which do you prefer?lion or hippo?

#351 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 24 October 2009 - 21:06

χου χου καλα ηταν δεν λεω, αν και ακουγα αρκετους ξενερωτους να σχολιαζουν αρνιτικα ... *who cares :P*
ωραιο το ανιμε αλλα λιγο κλασικο κανα Hellsing ή Neon Genesis Evangelion ως ταινια προβολης θα προτιμουσα λιγς περισοτερη δραση ....:oo: αν και η μαχη του κενσιν ηταν τρομερη ^____^

:wooi2:πολυ ωραια cosplay ειχατε πραβο ^^

εγω ειμουν ο ψηλος που στεκοταν ετσι απλα εκει :P *μιαου*
δυστιχως δεν μπορεσα να ερθω τη παρασκευη damn:zetsubou: οιιιιιιι maids !! XD
Imagination is the only limit!

#352 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 24 October 2009 - 21:06

Σήμερα ήταν καταπληκιτκά.Πρόλαβα όλη την ταινία,πραγματικά απίστευτη επιλογή:gn2:.Είδα όλα το κοσπλέις.Η βλακεία είναι ότι κατάφερα να τραβήξω 1 και μόνο 1 φωτογραφία και μετά μου έκλεισε η φωτογραφική απο μπαταρίες:beaten:.....:madtodeath:.Κατάφερα να τραβήξω τον adventurer τον cassiel και άλλες δύο κοπέλες που δεν ήξερα ποιες ήσασταν :)
Η ταινία ξαναλέω ήταν πραγματικά τέλεια, από το αγαπημένα μου άνιμε
Tomodachi το cosplay σου ήταν θεικό (αυτό με την χατζάρα:hiding_something:).Αλλά δεν σε πρόλαβα γιατί έφυγες.Και ήθελα να σε γνωρίσω :ill2:.
Όμως χαλάλι όλα ήταν υπέροχα...εκτός του ότι ήμουν όρθιος επί τρείς ώρες και γύριζα στο μόλ πάνω κάτω σαν ελατήριο και τώρα που γράφω αυτό το πόστ πονάνε τα πόδια μου:wet2:
Τι περπάτημα έριξα,είχα και κάτι χαζά να σύρω:hehehe:.
Και αν δεν κάνω λάθος ο speedgrapher τράβαγε συνέχεια φοτό και πέτυχε και εμένα νομίζω:hahaha:.Speedgrapher τα αυτιά γάτας που είχες είχαν απίστευτη φάση.Στην αρχή που σε είδα μπερδεύτικα και προσπαθούσα να καταλάβω τι ήταν αυτό που έχεις στο κεφάλι σου:hahaha:.
Παιδιά μπράβο σας όποιοι το οργανώσατε και "πάμε για άλλα" τέτοια ωράια events.
Edit

Daimon Hand ήμουν ένα παιδί ακριβώς μπροστά σου.(με μία άσπρη ζακέτα).Όταν έφυγα και σε είδα ήθελα να σε ρωτήσω πόσο ύψος έχεις.:hahaha:Να φανταστώ είσε πάνω από δύο μέτρα...σίγουρα.Γειά σ'το μπόι σου φίλε μου.:)
Να ρωτήσω και κάτι από μακριά είδα ένα κόσπλει το οποίο νομίζω ήταν της νέλ από το μπλίτς.Ποιός το έκανε αυτό(αν το κατάλαβα καλά?)Πολύ ωραίο κόσπλει πάντως.Α και ένας τόμπι ποιός ήταν ???Και αυτό πολύ ωραίο :)

Edited by Night_Wizard_Seal, 24 October 2009 - 21:19.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#353 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 24 October 2009 - 22:12

H Neliel που είδες ήταν λογικά η Lucy_Nuy (αν δεν κάνω λάθος).

Χαίρομαι απόστευτα που τελικά κατάφερα να κατέβω, και εχτές και σήμερα ήταν εξαιρετικά! Μπράβο παιδιά για την οργάνωση, σας ευχαριστούμε! Είδα πάρα πολλά κοσπλει σήμερα και μπορώ να πω μου έκανε εντύπωση (δεν ήταν πάρτυ άλλωστε για να πεις...) Για την ταινία δεν κάτσαμε εμείς, αλλά απ το λίγο που είδα... Kenshin ftw, αλλα δε βάζατε καλύτερα το κλασσικότατο Trust and Betrayal να τους μοιράζουμε μετά μυξομάντηλα?

Posted Image

#354 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 24 October 2009 - 22:46

,Καπιτάν Χάρος,

)

καλα πως τολμαααας????????????????????καπιταν χαρος????Captain Harlockk λεγεται και το εβλεπε και ο παππους μου πριν 20 χρονια(η 30??)
:P
και ναι εγω ημουν η νελιελ !!δευτερη φορα που κανω αυτο το κοσπλει.
]Βασικα το ειχα ετοιμασει αποκλειστικα για το φνακ αλλα το εβαλα και στο παρτυ των σακουρα συντρομ οποτε το μονο κοσπλει που εκανα για 1η φορα ηταν της Lucy απο Elfen Lied
συνολικα το 3ημερο εβαλα Jewelry bonney απο one piece
Lucy Elfen lied
Neliel Bleach
σημερα σκασανε μυτη πολλα κοσπλει
Bleach:
Kyoraku(xa0s)
Rukia(bulmasmate)
Zaraki Kenpachi'
Urahara
Chad(avis)
neliel (moi)
Naruto
ενα καρο χαρακτηρες αλλα δεν ασχολουμε με το αθλημα οποτε δεν τους αναγνωρισα
One piece
Luffy
Zoro
Sanji
Nami
D grayman
Road Camelot
και κατι ειχε ντυθει ο Αdam Blade αλλα δεν ξερω πως λεγοταν
Harlock Saga
Captain Harlock(cassiel)
Queen Emeraldas(memole)
και αλλα δυο cosplay poy den θυμαμαι ονοματα
δεν αντεχω αλλο γραψιμο ας με συμπληρωσει καποιος

Edited by Lucy-Nyu, 24 October 2009 - 22:54.

Posted Image

#355 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 24 October 2009 - 23:04

ΚΑτάφερα και εγώ να φθάσω (έστω και τις 5:20 :( ) και μπορώ να πω ότι ήταν Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!!!! Πολλοί και καλοί cosplayers και η κόκκινη κουρτίνα πολύ καλή για photos ;) (και για editing).

Θα ανεβάσω τις λίγες photos που πρόλαβα να τραβήξω αργότερα το βράδυ.

Μόνο μια ένσταση έχω (και δε θέλω να στενοχωρήσω κανένα): Η ΤΑΙΝΙΑ!!!!! Για μένα ήταν από τις πιο άκυρες επιλογές που μπορούσαν να γίνουν για ένα τέτοιο event. Και από ότι είδα ήταν και με Αγγλικούς υπότιτλους.... ή κάνω λάθος;;;

#356 noh

noh

pcofos sth psalida

• Members
  • 22 posts

Posted 24 October 2009 - 23:06

τελειωσε λοιπον και αυτο το event....
ηταν πολυ γαματο το τριημερακι!!!
με μπολικα cos και τισ 3 μερες...
ολα τους ηταν καλοφτιαγμενα!!!!
μουσικουλα γαματη
το caramelldansen πρεπει να καθιερωθει!!!!
ανεβαινουν τα βιντεακια youtube asap ::hahaha: *evil laugh*
μηπως να το καθιερωσουμε? χεχεχεχε
σε αλλο χωρο μονο γαι να μην εχουμε περιορισμουσ ωρας
[που δν βαλανε miyazaki γιατι ηθελε να κλεισει η fnac νωρις..:burningbe3:]

μπολικος κοσμος!!! προσωπικα γνωρισα πολυ κοσμο και ντυ8ηκα σημερα..[lolita,οχι τπτ ιδιετερο...αν και χρειαστηκε ραψιμο πρωι-πρωι,μεσα στο αγχος και το πανικο απορω πως πετυχα κατι....heheh] πολυ πολυ ωραιο :)
μονο αυτο εχω να πω
αντε και γαι τα επομενα cos/j-party :8):
~να του κανω ενα chidori να φυγει?

~τι σε κανει να πιτευεις πως πουλανε akatsuke-ικο βερνικι νυχιων?

~το yamamoto ειναι κοινο επιθετο...πως λεμε παπαδοπουλος?

~απο τι πεθανε ο kimimaru???
.....οστεοπορωση

~ο aizen ειναι ο chuck norris του bleach

#357 DevilMayCry

DevilMayCry

Sage of the Six Paths

• Members
  • 100 posts
  • LocationAthens-Vienna

Posted 24 October 2009 - 23:11

Μηπως καποιοσ ξερει ποιος ειχε φορεσω το κοσπλει Urahara Kisuke :hmmm:???
Να του πω ενα thanks για την φοτο:hihi2:και ησουν πολυ καλος στην ερμηνεία αυτού του χαρακτηρα :riiight:...

#358 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 24 October 2009 - 23:18

@ Night_Wizard_Seal: Photos > 250. I love that neko hat, and a great thanks to Nerethil for the loan, as well as Samuryan for his glasses for the first two days. I am a corpse and I do not know if I will be posting anything today, but let me say in advance of anything: thanks to everyone who attended and made this a smashing success. Nothing will be the same again... Urahara Kisuke was done by Estorial, to whom goes great praise for fixing the music decks.

Posted Image

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#359 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 24 October 2009 - 23:22

Μηπως καποιοσ ξερει ποιος ειχε φορεσω το κοσπλει Urahara Kisuke :hmmm:???
Να του πω ενα thanks για την φοτο:hihi2:και ησουν πολυ καλος στην ερμηνεία αυτού του χαρακτηρα :riiight:...

Πριν πέσω νεκρός απο την κούραση (αν ρωτάτε γιατι δεν έχω ήδη πέσει, είναι επειδή κοιμήθηκα ήδη κανα μισάωρο στο σπίτι του κολλητού μου που μαζευτήκαμε παρέα μετά το cafe για να χαλαρώσουμε κι όσο οι άλλοι βλέπαν ταινία εγώ ονειρευόμουν ότι ονειρεύομαι στον καναπέ του) το παιδί που αναζητάς είναι ο Άγγελος (estorial). Μιαου και σας ευχαριστούμε όλους!

#360 DevilMayCry

DevilMayCry

Sage of the Six Paths

• Members
  • 100 posts
  • LocationAthens-Vienna

Posted 24 October 2009 - 23:40

Thanks Speedgrapher,Nerethi:hihi2:...