Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens (by Umi & Sora Events and Akai Panda)
Posted 23 October 2009 - 01:22
Posted 23 October 2009 - 01:43

[που πηγαινανε ολοι τους απογευματιατικα!!!!??????]
ευελπιστω και γω να πετυχουν τα σχεδια μου και να κανω cos αυριο!!! βεβαια σημερα δν ειχε και τον απειρο κοσμο λογω ημερας αλα αυριο και μεθαυριο θα γινετεεεεε......
ναι ναι θελω να δω pics και βασικα θελω να δω τις ομαδικες απο το caramelldansen!!!!
και τα βιντεο!!!

αυτα,ερμ...καληνυχτα κοσμεεεεεε!!!!
oyasuminasaiiii minna
~τι σε κανει να πιτευεις πως πουλανε akatsuke-ικο βερνικι νυχιων?
~το yamamoto ειναι κοινο επιθετο...πως λεμε παπαδοπουλος?
~απο τι πεθανε ο kimimaru???
.....οστεοπορωση
~ο aizen ειναι ο chuck norris του bleach
Posted 23 October 2009 - 02:20

Κατα τ'αλλα οπως φαινεται ειχε πολυ χαβαλε η σημερινη μερα, ανυπομονω να φτασω να σας θαυμασω κι εγω αυριο και μεθαυριο

Posted 23 October 2009 - 02:48

Μπορεί να περάσω και αύριο μια βολτίτσα, να δω πώς θα πάει, να βγάλω και μερικές ακόμη φωτογραφιούλες. Συνεχίστε έτσι, ανυπομονώ να δω περισσότερα events στο κοντινό μέλλον!
Posted 23 October 2009 - 07:01
Posted 23 October 2009 - 09:50
(Αν δεν καταλαβένετε τα λόγια μου είναι επειδή άπο την κούραση πατάω ότι να νε...) Πέρασα πολύ ωραία, αν και δεν κατάφερα να μήνω για πολύ και όταν ξαναγύρισα βρήκα το fnak κλήστο
... Ο κόσμος αρκετός, η μουσική πολύ ωραία, τα κεικ νόστιμα, ωραίος ο καφές (όποιος και να τον έφτιαξε τον ευχαριστώ), τι άλο να ζητήσω? Περιμένω με αγωνία τις υπόλοιπες μέρες!!! ( Speed τα γυαλιά μου τα έχω στο αμάξι για να μη τα ξεχάσω με τίποτα... χωρίς αυτά όλα θα πάνε χάλια)
Ευχαριστώ... εγώ ειμί επι των καφέδων!!!!!!

Thanks guys, ητάν όντως πολυς ο κόσμος για Πέμπτη!! Hehehehehehe... Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και σας περιμένουμε σήμερα και αύριο!!!!!!!!

Posted 23 October 2009 - 09:51
Buraku-san, προσεχε το double-posting, τρεις παραβασεις μεσα σε μια σελιδα παει πολυ
Κατα τ'αλλα οπως φαινεται ειχε πολυ χαβαλε η σημερινη μερα, ανυπομονω να φτασω να σας θαυμασω κι εγω αυριο και μεθαυριοΚαι φυσικα ετοιμαστειτε για πολλες φωτογραφιες!
Δεν το κάνω επιτηδέεεες!

Edited by Buraku-san, 23 October 2009 - 09:58.
- Aizen.

Posted 23 October 2009 - 09:59
αν και σημερα δεν θα μπορεσω ν ακατσω πολυ γιατι εχω μαθημα στις 8,30...

αν αναρωτηθει καποιος ποια θα μαι αρκει να ψαξετε για ενα μαυρο πραμα....και θα με βρει!!!!

καλη συνεχεια παιδες!!!! τελεια δουλεια!!! αντε να δω σημερα τις δουλ....εεεεε.....ηθελα να πω τις καμαριερες!!

Posted 23 October 2009 - 10:40
τα δρομολογια ειναι καθε μια ωρα εκει ενω η γραμμμη 2 εχει πιο συχνα δρομολογια(αεροδρομια ανω λιωσια) ενω η γραμμμη αθηνα κιατο ειναι οποτε να ναιβασικα μπορεις να παρεις τον προαστιακο και απο σταθμο λαρισσης στην κοκκινη γραμμη
αν δεν κανω λαθος..παντος και γω περασα τελεια ..θα ερθω σιγουρα και αυριο και το Σαββατο

Posted 23 October 2009 - 10:53
--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--
http://otakulens.wordpress.com
Posted 23 October 2009 - 11:01

Posted 23 October 2009 - 11:28
Posted 23 October 2009 - 11:29
κατα πασα πιθανοτητα με ενα cosplay που ειναι τοσο κλλασσικο οσο η μισα του death note(νομιζω πως και χθες ειχε μια,δεν ειμαι σιγουρη,ειχε το μαλλι με τα κοτσιδια,μια καρο φουστα,κατι ριγε καλτσες και διαφορα αξεσουαρ)

αν προλαβω τοτεε η LUcy θα ντυθει Lucy

Posted 23 October 2009 - 13:08

Posted 23 October 2009 - 13:12