εγω τελικα επειδη ειμαι γνωστος για την βαρεμαρα μου...ξυπνησα καποια στιγμη στις 7 και λεω ναι τωρα ποιος τρεχει...και αυριο μερα ειναι...αυριο ή μεθαυριο λογικα θα παω....
Ηταν ωραία πάντως!!! So friendly!!! Kawaiii neeee!!!

Posted 22 October 2009 - 20:54
εγω τελικα επειδη ειμαι γνωστος για την βαρεμαρα μου...ξυπνησα καποια στιγμη στις 7 και λεω ναι τωρα ποιος τρεχει...και αυριο μερα ειναι...αυριο ή μεθαυριο λογικα θα παω....
Posted 22 October 2009 - 20:55
Posted 22 October 2009 - 21:09
Posted 22 October 2009 - 21:21
Εντάξει δεν είμαι εγώ αρμόδιος για τις φωτό...ωστόσο θα μπουν μην ανησυχάτε!!!Where are the PHOTOS??!!?
Posted 22 October 2009 - 21:27
Posted 22 October 2009 - 21:28
Posted 22 October 2009 - 21:41
Έχω μία απορία. Απο ότι κατάλαβα οι θέσεις στο cafe είναι μετρημένες και δεν γίνεται να είσαι όρθιος. οπότε λογικά άν δεν έχει θέση περιμένεις σε κάποια ουρά; Και εάν ισχύει κάτι τέτοιο πώς εξασφαλίζεις ότι τα άτομα που έχουν κάτσει δεν θα κάτσουν όλο το τρίωρο και κατα συνέπεια δέν θα ανακυκλώνονται οι πελάτες; Υπάρχει συγκεκριμένη ώρα που μπορεί να κάτσει κανείς, όπως σε μερικά ιαπωνικά cafe; I wonder:hmmm:
Posted 22 October 2009 - 21:44
i was bonney from one piece προφανωωωςς!!!!!!!αλλα ποιοσ ηταν ο κατασκοπος οεοε?Τελικά σήμερα δεν μπόρεσα ούτε εγώ να παρέβρεθώ...
.Αλλά μιάς και βλέπω ότι η περισσότεροι θα έρθουν τις υπόλοιπες μέρες καλύτερα.Η πέμπτη ήταν λίγο άβολη μέρα αλλά ποιός νοιάζεται όσοι περάσατε καλά,καλά κάνατε και περάσατε
.Την παρασκευή έχω φροντηστίριο proficiency και δεν ξέρω αν περάσω παίζεται...
Αλλά το σάββατο,όπως είπε και η vegetasmate θα βγάλουμε τα αποθημένα μας(όχι τα κακά).Ελπίζω να είμαστε πιο τυχεροί τις άλλες μέρες!
Από ένα κατάσκοπο που πήγε στο μόλμάζεψα τις πληροφορίες ότι κάποια cosplay ήταν.
Erza-Fairy tail
Natsu-Fairy tail
Cloud- Final Fantasy
Jewelery Bonny-One piece.
Τα υπόλοιπα ήταν άγνωστα για τον κατάσκοπό μας () οπότε εγώ δεν μπορώ να ξέρω.
Οι παραπάνω cosplayers μπορούν να επιβαιβεώσουν τα κοστούμια τους για να μάθουμε και εμείς ποιοί ήταν,ή αν κάποιοι άλλοι έχουν το ανάλογο φωτογραφικό υλικό.(Σαν αγγελία ακούγεται).
Posted 22 October 2009 - 21:49
i was bonney from one piece προφανωωωςς!!!!!!!αλλα ποιοσ ηταν ο κατασκοπος οεοε?
τα αλλα cosplay ηταν
Tsuchi Kin-tomodachi(naruto)
Yuki-vampire knight(memole)
Free-soul eater(namida)
Eruka-Soul Eater(misha yoshiko)
kai 2 apo kenishi o neuro kai h vegetasmate!
αυτα θυμαμαι
γενικα ηταν τελεια
σε καποια φαση πηγαμε εγω η vegetasmate,neuro,demetra de angelis να καννουμε promotion στους αλους οροφους!!μπηκαμε στο comfuzio και η demetra to παιξε κακια μαγισσα (ΧΕΧΕΧΕΧΕ) και μπηκαμε σε ενα μαγαζι με επιπλα οπου εγω καθως χαζευα
την σιλουετραρα μουη demetra ποζαρε σε ενα βικτωριανο καναπε:wooi2:!!!!!
μπορει να μην ηταν ουλτρα σουπερ αλλα αναμενεται το σαβατο να γινει πανικος
Posted 22 October 2009 - 22:28
Posted 22 October 2009 - 22:33
Posted 22 October 2009 - 22:45
Posted 22 October 2009 - 22:46
Ηταν απιστευτααααα !!
Τραβι3α κ φωτοοοο
κ αυριο εκει 8α ειμαι
δν μου την γλυτωνουν οι maids:nbleed:
Posted 22 October 2009 - 22:50
Posted 22 October 2009 - 22:52
αααααχ ωραια ηταν αλλα κουραστηκα.....
Ειχα προβλεψει οτι το κοσπλει μου θα το ηξεραν 1-2 ατομα...τελικα με καταλαβαν 7!!!! αυτο ειναι ποσοστο επιτυχιας!!
Αντε τωρα που πηραμε το κολαι να φορτσαρουμε τις αλλες 2 μερες.....οσον αφορα τις φοτο...εσθυ Σπιρο ξερεις...αλλα μονο αφου τελειωσει το ιβεντ!!!
ηταν παντως πολυ kawaii...με την Lucy τραγουδαγαμε το οπ του dragonball sta ελληνικα παντα!!! ειχε αρκετη πλακα! οσοι δεν ηρθαν να ερθουν τις αλλες μερες και οσοι δεν μπορουν θα φροντισουμε να ποσταρουμε πολλες φοτο!!!