Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens (by Umi & Sora Events and Akai Panda)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
501 replies to this topic

#331 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 22:35

Ναι! Είμαι ο πρώτος που ποστάρει εντυπώσεις από την σημερινή ημέρα!:wooi2:
Dammit! Με προλάβατε!:emptyonexg1:
Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλύτερα από χτες από προσέλευση κόσμου, δεν ξέρω όμως πόσοι μη οτάκου ήρθαν, καθώς ήμουν απασχολημένος με το να βγάζω (και να βγαίνω φυσικά!) φωτογραφίες (ναι εγώ ήμουν εκείνος με το μπλε κουστούμι, και την κόκκινη γραβάτα!), να συζητάω και να ψάχνω τις ταμπέλες μου (thanks guys που τις βρήκατε!).
Εκτός από αυτό, το όλο κλήμα ήταν αρκετά πιο χαλαρό με αρκετό χαβαλέ (μήπως σε αυτό συνέβαλε και η αρκετά χαρούμενη μουσική που έπαιζε ο namida?)
Έχω μια ένσταση (ακόμα κάνω roleplay τον phoenix wright!) μόνο. Έπρεπε να υπάρχει κάποιος στην υποδοχή του cafe που θα εξηγεί στους μη οτάκου τι γίνεται ακριβώς, μιας και είδα αρκετούς οι οποίοι κοιτούσαν λίγο διστακτικά τον χώρο με μια φευγαλέα ματιά, και έφευγαν αμέσως.
Last but not least εδώ ανέβασα τις φωτογραφίες που τράβηξα σήμερα. Ελπίζω να σας αρέσουν!!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#332 lyon88

lyon88

The kind one

• Members
  • 19 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 22:39

Συγχαρητηρια παιδια,ηταν παρα πολυ ωραια σημερα!προλαβα μονο την τελευταια ωρα επειδη για πανω απο μιση ωρα εψαχνα που ηταν το εβεντ!!!:emptyonexg1:(δεν διαβασα καλα την ανακοινωση και δεν ηξερα σε ποιο μαγαζι γινοταν!).Ημουν και μοναχουλι,σχεδον καταθλιψη επαθα μεχρι να το βρω!Αλλα αξιζε εντελως!Ο μτατλερ στο τελικο σοου ολα τα λεφτα!Να το καθιερωσετε παντως και θα εχετε αλλον ενα ενθερμο υποστιρικτη-γκρουπι(νομιζω πως δεν το χρησιμοποιω καλα τον ορο εδω για μενα!!!:Blissfull:).Archangel σε καταλαβαινω πληρως,εγω μαζευα 35 καθαρα λεπτα ψυχικο σθενος,μανα,κι,power of existence, και αλλα για να ζητησω απο μια maid να τη βγαλω 1 φωτο!!!
Which do you prefer?lion or hippo?

#333 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 22:52

δηστυχος δεν ηρθα πεμπτη και απο οτι βλεπω περασατε πολη ωρεα ,,δεν πειραζει ηρθα σημερα κι πραγματικα περασα τελεια απιστευτα φιλικο περιβαλον πολη καλη μουσικι και τρομερο funservice((λογο των maids :nbleed:)) το μονο κακο ειναι το cosplay π εκανα το οποιο ηταν υπερβολικα κουραστικο αλλα αξιζε τον κοπο.
Ενοιτε πως θα ερθω και το Σαββατο με ενα εκσισου κουραστικο cosplay:wet2:
cya tomorowwwww

#334 Majeh

Majeh

The King Of Hell

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 00:36

Εξερετικο το party αυτη την φορα!!!(αν και στης πεμπτης δεν καταφερα να ερθω :( )
Ελπιζω και το επομενο (σε λιγες ωρες :D ) να ειναι το ιδιο απηθανο και καλητερο!!!!!
Συνγχαριτηρια στα παιδια που το διοργανοσαν!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#335 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 00:38

αααααχ πόσο πίσω έχω μείνει, αλλά τα διάβασα όλα τα ποστ και ας κοιμάμαι όρθια! Σήμερα ήταν πραγματικά ακόμα πιο τέλεια απο χτες, παιδιά οτι και να πω για την υποστήριξη σας θα είναι λίγο! Το γέλιο που ρίξαμε σήμερα ήταν απίστευτο, το χοροί, ξεφύγαμε :wooi2: και έχουμε άλλη μια μέρα μπροστά μας, the fun is not over yet :P!

Πάντως το λέγαμε σήμερα...το κος σου ήταν ένα απο τά καλύτερα...και τα Fairy Tail...δεν παίζει να μην με είδες!!!Αν είναι ζητα μου να σου στείλω μια φωτό που βγάλαμε!!!(Ήμουν μαζι με δυο κοπέλες που η μια είχε ντυθεί σαν μαθήτρια:hahaha:)Αν είσαι αύριο θα σου μιλήσω!!

Arigatooooo arigatoooooo ^^, ναι σήμερα καταφέραμε να βρεθούμε! :riiight: Ναι αμέ άμα έχεισ πικς στείλε μου ^^. Άντε τα λέμε και αύριο!
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#336 DevilMayCry

DevilMayCry

Sage of the Six Paths

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens-Vienna

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 00:42

Ημουν και χθες και σημερα και και θα ειναι και αυριο δεν το χανο με τιποτα:hihi2:...
Τα κορίτσια ήταν πανέμορφα δεν μπορω να τισ περιγραψω μια καλυτερα λογια:blush2: .
Αυριο που θα ερθουν παρα πολλα ατομα να δουμε αν θα χωρεσουμε:Crying2:..
Σήμερα ήταν καταπληκτικά:kill4u:.

#337 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 01:03

Παίδες, φωτό από το maid cafe. Drool at your leisure!

http://otakulens.wordpress.com/2009/10/23/cosplay-maid-cafe-fnac-%E2%80%93-the-mall-athens-%E2%80%93-day-2-very-early-edition/

Δημοσιευμένη  εικόνα

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#338 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 01:13

:lovulovu::kawaii::nbleed:

Κορίτσια τι μπορώ να κάνω για να πάρω τον αριθμό του τηλεφώνου σας?????
Όπως είπα και παραπάνω πανέμορφες, τέλειες......μισό να ψάξω το λεξικό να βρώ και άλλες λέξεις....αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα είναι αρκετές....

ΥΓ.Παιδιά το drool σαν emoticon δεν παίζει?
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#339 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 01:15

Ευχαριστούμε για τις φώτο Speedgrapher-san & Matu-san! Πέρασα πολύ όμορφα σήμερα! Άπειρο Maid και Butler fanservice if I may say! Αύριο (βασικά σε μερικές ώρες) πάλι! ^^:awww:

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#340 lyon88

lyon88

The kind one

• Members
  • 19 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 01:17

χαχαχα το πιτσιρικι στο τελος ολα τα λεφτα!το ματι του σταζει αιμα!!!
Which do you prefer?lion or hippo?

#341 Zanza

Zanza

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 01:56

Δέυτερη συνεχόμενη μέρα που ήρθα ...όμορφα τα πράγματα,χαλαρή κουβέντα χαβαλές καλη μουσική ωραίος κόσμος,ωραίες maids και ευτυχώς σημερα μπορέσαμε και αραξαμε περισσότερο μεσα στο cafe

Επίσης τα συγχαρητήρια μου στο παλικαρι που χορεψε το beat it και αν καταλαβενα οτι πηγε να με τραβιξει μεσα θα εμπενα να κανω και εγω σοου αλλα νομιζα οτι τελιωσε και γιαυτο κατεβηκε απο την σκηνη....:hahaha:

Αν και ημουν συνεχεία στο event δεν ειδα ουτε μια φώτο μου απετο απο τους φωτογραφους:madtodeath: να με τραβηξουν περισσοτερες :P (βασικα μια μονο ειδα που φενετε h μοικανα και η μπλουζα μου που γραφει ac/dc)

αντε να δουμε και αυριο και ας ελπισουμε να παμε ακόμα καλύτερα και να προσελκύσουμε και αλλο κοσμο:kill4u:
Δημοσιευμένη  εικόνα

A smack on the wrist,Is the words from the mouth,Of the outsider lawyer, police
A small price to pay,For the dope and the guns,And the rape, it should all be O.K.
Your father is rich,He's the judge, he's the man,He's the God that got your sentence reduced
But in the back of his mind,He well knows what he'd find,If he looked a little deeper in you

#342 Konart

Konart

Ramen.. ramen..miam!

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 08:43

Αργησα και εγω να postαρο....... Θα ερθω και εγω σημερα και ντυμενη!!!!! :wooi2::wooi2::wooi2:
Ανυπομωνωωωωωω!!!!
CU THERE!!!:congrats:

#343 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 09:21

To maid cafe ήταν absolute win!! :hahaha: Είχαμε απίθανες maids, είχαμε πολύ κόσμο (γνωστούς-τυχαίους), είχαμε SURPRISE attacks, είχαμε ταιριαστή μουσική και χορό εδώ κι εκεί, και τι δεν είχαμε!! Πάντα τέτοια :congrats: (και η χθεσινή μερα ήταν πολύ καλή! το ευχαριστηθηκα, έπαιξε και JAM project μια χαρά :hahaha: μόνο που σε κάποια φάση πήγε να μπει το opening του GaoGaiGAR και ο Namida το άλαξε στο πρώτο GA- :fromabove: damn youuuuuuu *just kidding dude XP*)

Στο σημερινό κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορέσω να έρθω, αλλά θα στείλω τον αδελφό μου να κάνει scouting bx_o

#344 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 09:44

χμμμμμμμμμμμ ξυπνησα νωρις γιατι αραγε???:nosey:τεσπα!ξεκιναει και το σημερινο event δεν ξερω damn τι ωρα ν παω....:emptyonexg1:και 3η μερα με cosplay και ακομη δεν βρηκα σκουφακι ν αβαλω μεσα απτην περουκα και θα πεθανω απο την ψωριαση damn it.ελπιζω να βρω να κατσω σημερα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#345 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 10:04

Παίδες, φωτό από το maid cafe. Drool at your leisure!

http://otakulens.wordpress.com/2009/10/23/cosplay-maid-cafe-fnac-%E2%80%93-the-mall-athens-%E2%80%93-day-2-very-early-edition/

:confused: :confused:

:despair:
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.