Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens (by Umi & Sora Events and Akai Panda)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
501 replies to this topic

#301 qwerty

qwerty

Searching for a sunrise

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 01:22

Συγχαρητήρια σε όλους, πολύ καλή προσπάθεια. Μπράβο στους υπεύθυνους και σε όλους που συμμετείχαν. Καλή συνέχεια και τις επόμενες μέρες, λογικά θα βρίσκομαι και αύριο εκεί. Θα ανεβάσω όλες μαζί τις φωτογραφίες αύριο.
The trick to herding sheep is to have an open heart.

#302 noh

noh

pcofos sth psalida

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 01:43

οντως ηταν γαματα σημερα!!! αν δεν ειχα κολλησει και μια ωρα [κυριολεκτικα] στη κινηση για να ερθω θα ηταν ακομη καλυτερα...:burningbe3:
[που πηγαινανε ολοι τους απογευματιατικα!!!!??????]

ευελπιστω και γω να πετυχουν τα σχεδια μου και να κανω cos αυριο!!! βεβαια σημερα δν ειχε και τον απειρο κοσμο λογω ημερας αλα αυριο και μεθαυριο θα γινετεεεεε......
ναι ναι θελω να δω pics και βασικα θελω να δω τις ομαδικες απο το caramelldansen!!!!
και τα βιντεο!!!:wooi2:

αυτα,ερμ...καληνυχτα κοσμεεεεεε!!!!
oyasuminasaiiii minna
~να του κανω ενα chidori να φυγει?

~τι σε κανει να πιτευεις πως πουλανε akatsuke-ικο βερνικι νυχιων?

~το yamamoto ειναι κοινο επιθετο...πως λεμε παπαδοπουλος?

~απο τι πεθανε ο kimimaru???
.....οστεοπορωση

~ο aizen ειναι ο chuck norris του bleach

#303 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 02:20

Buraku-san, προσεχε το double-posting, τρεις παραβασεις μεσα σε μια σελιδα παει πολυ:emptyonexg1:

Κατα τ'αλλα οπως φαινεται ειχε πολυ χαβαλε η σημερινη μερα, ανυπομονω να φτασω να σας θαυμασω κι εγω αυριο και μεθαυριο:wooi2: Και φυσικα ετοιμαστειτε για πολλες φωτογραφιες! :kill4u:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#304 pontikaki

pontikaki

Ot@ku Relic

• Members
  • 34 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 02:48

Πολύ καλή προσπάθεια παιδιά και το cosplay πολύ ωραίο! Για να μην πω για τη μουσική! Σούπερ ο DJ! Χεχε...και το neko καπελάκι όλα τα λεφτά!:tensai:

Μπορεί να περάσω και αύριο μια βολτίτσα, να δω πώς θα πάει, να βγάλω και μερικές ακόμη φωτογραφιούλες. Συνεχίστε έτσι, ανυπομονώ να δω περισσότερα events στο κοντινό μέλλον!

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#305 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 07:01

χθες το βραδυ δε μπορουσα να μπω στο φορουμ με τπτ...λοιπον οι εντυπωσεις μου... ηταν πολυ περισσοτερος κοσμος απ οτι περιμεναμε για πεμπτη, δηλαδη να δουμε τι θα γινει σημερα και αυριο....:Ρ ευχαριστουμε ολους οσους ηρθαν..σας περιμενουμε ολες τις μερες. απλα οπως ειπε και ο Nerethil, μη μας κρατατε κακια για το οτι μπορει να σας σηκωσουμε απο καποια στιγμη και μετα. ειναι κριμα να περιμενει κοσμος εξω και το ζητουμενο ειναι να εξυπηρετηθουν οσο το δυνατον περισσοτερα ατομα.

Spoiler:

#306 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 09:50

(Αν δεν καταλαβένετε τα λόγια μου είναι επειδή άπο την κούραση πατάω ότι να νε...) Πέρασα πολύ ωραία, αν και δεν κατάφερα να μήνω για πολύ και όταν ξαναγύρισα βρήκα το fnak κλήστο:terror2:... Ο κόσμος αρκετός, η μουσική πολύ ωραία, τα κεικ νόστιμα, ωραίος ο καφές (όποιος και να τον έφτιαξε τον ευχαριστώ), τι άλο να ζητήσω? Περιμένω με αγωνία τις υπόλοιπες μέρες!!! ( Speed τα γυαλιά μου τα έχω στο αμάξι για να μη τα ξεχάσω με τίποτα... χωρίς αυτά όλα θα πάνε χάλια) Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Ευχαριστώ... εγώ ειμί επι των καφέδων!!!!!! :hahaha:

Thanks guys, ητάν όντως πολυς ο κόσμος για Πέμπτη!! Hehehehehehe... Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και σας περιμένουμε σήμερα και αύριο!!!!!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#307 Buraku-san

Buraku-san

Starting and Going!

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 09:51

Buraku-san, προσεχε το double-posting, τρεις παραβασεις μεσα σε μια σελιδα παει πολυ:emptyonexg1:

Κατα τ'αλλα οπως φαινεται ειχε πολυ χαβαλε η σημερινη μερα, ανυπομονω να φτασω να σας θαυμασω κι εγω αυριο και μεθαυριο:wooi2: Και φυσικα ετοιμαστειτε για πολλες φωτογραφιες! :kill4u:

Δεν το κάνω επιτηδέεεες!:nanana::if:...Είναι και ώρες ώρες που "περνάει καλά η σύνδεσή μου...Sumimasen!!!! Απλά είναι και ότι δεν βλέπω τέτοια γεγονότα κάθε μέρα!!!.........................Καλά δεν ξαναμιλάω:run:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Buraku-san: 23 Οκτώβριος 2009 - 09:58

"Don't use such strong words. It makes you look weak."
- Aizen.
:tensai:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#308 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 09:59

ετσι ετσι!!! να βλεπω κοσμο να ερχεται....

αν και σημερα δεν θα μπορεσω ν ακατσω πολυ γιατι εχω μαθημα στις 8,30...:uhh::sadist:

αν αναρωτηθει καποιος ποια θα μαι αρκει να ψαξετε για ενα μαυρο πραμα....και θα με βρει!!!!:hahaha::hahaha:

καλη συνεχεια παιδες!!!! τελεια δουλεια!!! αντε να δω σημερα τις δουλ....εεεεε.....ηθελα να πω τις καμαριερες!!:hahaha: Ναμιντα, θα περιμενω απο σενα το τσαγακι μου!!! χι χι χι!!!

#309 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 10:40

βασικα μπορεις να παρεις τον προαστιακο και απο σταθμο λαρισσης στην κοκκινη γραμμη
αν δεν κανω λαθος..παντος και γω περασα τελεια ..θα ερθω σιγουρα και αυριο και το Σαββατο

τα δρομολογια ειναι καθε μια ωρα εκει ενω η γραμμμη 2 εχει πιο συχνα δρομολογια(αεροδρομια ανω λιωσια) ενω η γραμμμη αθηνα κιατο ειναι οποτε να ναι
Δημοσιευμένη  εικόνα

#310 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 10:53

@Pontikaki: Σας ευχαριστούμε λίαν για τα καλά λόγια: όσο για το Neko-hat kudos to Nerethil γιατί εκτός από τους λοστούς μου παρείχε και αυτό. Nyarr!

Δημοσιευμένη  εικόνα

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#311 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 11:01

Nyaaa, σήμερα θα μπορέσω να σας δω κι εγώ!!! Ureshi desu!!:blingeye2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#312 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 11:28

Kyaaaaaaaaaa!!! Ήταν τόσο τέλεια.. Θα έρθω και σήμερα (δεν το χάνω με τίποτα).. Ήσασταν όλοι υπέροχοι...!!!!
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#313 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 11:29

θα κι αποψε εκει
κατα πασα πιθανοτητα με ενα cosplay που ειναι τοσο κλλασσικο οσο η μισα του death note(νομιζω πως και χθες ειχε μια,δεν ειμαι σιγουρη,ειχε το μαλλι με τα κοτσιδια,μια καρο φουστα,κατι ριγε καλτσες και διαφορα αξεσουαρ)
Posted Image
αν προλαβω τοτεε η LUcy θα ντυθει Lucy
Δημοσιευμένη  εικόνα

#314 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 13:08

yattaaaaaa!!! τι καλα!!μακαρι να μπορουσα και εγω....εγω απλα θα ντυθω στα μαυρα και 8α ερθω!!!! αλλα θα σας απαθανατησω ολους!!! σημερα εγω θα παρω τον ρολο του speedy!! η μανιακη μ ετην φωτογραφικη μηχανη!!!!!:hahaha:

#315 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 13:12

Γεια σε ολους!Μολις γραφτηκα στο forum με αφορμη το χτεσινο cosplay π ηταν πολυ καλο...Lucy-Nyu εγω ημουν αυτος που κλαιγοταν!Μην ανησυχεις προσεξα οτι υπηρχε η Bonnie απλα περιμενα πιο πολλους χαρακτηρες...:emptyonexg1: