Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

1ο Event Θεσσαλονίκης των J.A.P 団(DAN) - 25/10/2009

• Please log in to reply
273 replies to this topic

#196 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 27 October 2009 - 11:07

περιμενουμε φωτος και εμεις που δε μπορεσαμε να ερθουμεεεε Τ_Τ

#197 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 27 October 2009 - 13:28

Λοιπόν έπειτα από αυτό το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ 2ημερο αποφάσισα να μπω και ‘γω επιτέλους να γράψω,
Το πάρτυ ήταν τελειο και κατι το διαφορετικο από τα συνιθισμενα στο κοφιξ (όχι πως εκεινα δεν είναι ωραια!) λιγοτερος κόσμος αλλα ισως αυτό να ήταν πλεονεκτιμα,
επισης πολλα kawai cosplayer κολιτσακια:lovulovu: οπως τονισαν και παραπανω,
για οποιον δεν με αναγνωρισε και δεν ηρθε στο μιτινγκ για να με καταλαβει ημουν ο naota [το παιδακι με το μπαστουνι του μπειζμπολ (το οποιο γιρισε ολο το μαγαζι και ευτιχως δεν βαφτικε κοκκινο με αιμα αυτη τη φορα)] ισως το χειροτερο κοσπλευ εκει περα!, γι αυτο μην ακουω βλακεις οτι ολα ηταν καλα!

Περα από τις κριτικες το σιγουρο είναι ότι εγω κέρδισα πρώτο βραβειο φωτογραφειας:hehehe:!(ετσι γερα tenshi-sensei!) οριστε η φωτο που κεριδισε:
Spoiler:

ναι ξερω θα την επεξεργαστω για καλυτερη ποιοτητα...arigato σε οσους με ψηφισαν!

Επισις τις υπολιπες φοτο μπορειτε να τις κατεβασετε εδώ: http://www.megaupload.com/?d=6NHRFXF2
ή να τις δειτε από το φλικρ μου: http://www.flickr.com/photos/matassos/ μολις τις ανεβασω(μαλον το απογευμα) η στο facebook
αυτα........ αν ξεχασα κατι θυμιστε το!

ps
Spoiler:

#198 BadBoy

BadBoy

Girls are so Troublesome....

• Members
  • 50 posts

Posted 27 October 2009 - 14:50

Καλησπέρα σε όλους παιδιά!
Καινούργιος στον χώρο του cosplay και καινούργιος στο φόρουμ.
Έχω να πω, ως παρευρισκόμενος στο πάρτυ, πως ήταν μια νύχτα που πραγμάτικα άξιζε! Όλα ήταν καταπληκτίκα. Όλα τα cosplays ήταν υπέροχα, όλα τα παιδιά ένας και ένας, η οργάνωση ηταν τζάμι, και πρωτότυπο(από ότι άκουσα) και ωραίο το θέμα με τους διαγωνισμούς και τα δώρα.
Περιμένω να ανεβάσετε και οι υπόλοιποι τις φωτογραφίες που τραβήξατε παιδιά!
Ο Zoro που βλέπετε στις φωτογραφίες, εγώ είμαι :wooi2:!!!!
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#199 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 27 October 2009 - 16:59

Καταρχας πρεπει να ευχαριστησουμε αυτους που οργανοσαν το παρτυ και να κοιταχουμε μπροστα για αλλα μελλοντικα!!!Εγο διστιχος δεν εκανα cosplay αλλα ειμουν ο βοηθος της αγελλαδας!!

#200 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 27 October 2009 - 17:16

Όχι αγελάδα ρε, Lambo... φορ γκοντ'ς σέικ:hahaha: BTW: Όποια έκανε τον Lambo να σηκώσει το χέρι :hahaha:

#201 Kakashi_sensei

Kakashi_sensei

Like me or not, that's me

• Members
  • 73 posts

Posted 27 October 2009 - 17:54

Λοιπόν μιάς και γράψατε 2 σελίδες ήδη (και βρήκα επιτέλους χρόνο να αράξω στο pc μου) ας κάνω και εγώ ένα πόστ!

Πρώτα απο όλα θέλω να ευχαριστίσω όλα τα παιδιά που ήρθανε στο πάρτυ και όλους όσους εκτιμήσανε την προσπάθεια μας!

Τα cosplay αν και σχετικά λίγα με άλλες φορές ήταν όλα πολύ ωραία και πραγματικά όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας χάρικα που είμουν πίσω απο το μπάρ και δεν μπορούσα να ψηφίσω γιατί δεν θα μπορούσα να διαλέξω!

Υπήρχαν αρκετά προβλήματα κατά την διάρκεια των διαγωνισμών και χαίρομαι πραγματικά που καταφέραμε και ολοκληρώσαμε όλα τα events που είχαμε κανονίσει για την βραδιά! Όλα αυτα τα χαρούμενα πρόσωπα των cosplayers και των φωτογράφων και όλα αυτά τα γέλια των παρευρισκόμενων στο κάθε λάθος που έκανα πίσω απο τον πάγκο μου κράτισαν την διάθεση ψηλά!

Τώρα θέλω να ζητήσω απο όλους τους φωτογράφους να περιοριστούν κυρίως σε φωτογραφίες των cosplayers στα upload τους εκτός και αν έχουν την άδεια των άλλων μη cosplayer ατόμων να ανεβάσουν τις φωτογραφίες τους (Υπάρχουν πάντα άτομα που δεν θέλουν να ανέβουν άκυρες εικόνες τους στα φόρουμ!)

Επίσεις, υπήρχαν πολλά άτομα που μου ζήτησαν διάφορα κομμάτια μέσα απο τα playlist που ακούστηκαν στο μαγαζί. Επείδη δεν μπορώ να θυμάμε όλα τα άτομα και τα κομμάτια που μου ζήτησαν θέλω να μου στήλουν ένα ΠΜ με τα κομμάτια που θέλουν (τώρα επειδή προφανώς δεν ξέρουν τα ονόματα με μία μικρή περιγραφή του video και 1-2 λογάκια θα τα βρώ)

Τέλος σχετικά με το eating meeting που ακούστηκε αρκετά, σκοπεύουμε να οργανώσουμε κάτι για το επόμενο σαββατοκύριακο. Θα ενημερώσουμε αυτήν την παρασκευή αφού κανονίσουμε με το μαγαζί.

#202 BlackRoseOfDestiny

BlackRoseOfDestiny

!°°AnimeOtaku °:-d

• Members
  • 49 posts

Posted 27 October 2009 - 19:07

BTW: Όποια έκανε τον Lambo να σηκώσει το χέρι :hahaha:

hai hai:thatsit:. Εγω εκανα τον Lambo-san~~~~~

Εγο διστιχος δεν εκανα cosplay αλλα ειμουν ο βοηθος της αγελλαδας!!

Φτου σου ρε. ταχα ησουν και βοηθος μου,οχι αγγελαδα:roar: Lambo.LAMBO!!!! Ευχαριστω πολυ παντως βοηθε μου αντε και για Shinigami στο επομενο....

Edited by odin, 28 October 2009 - 13:08.

Food glorious foood~~~~:hahaha:
"The Black Rose Of my destiny fades away with my dreams as i am walking down this valley of sins wondering do i belong here?" By BlackRoseOfDestiny:smokingg:

#203 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 27 October 2009 - 20:23

Μοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχα

καημενο ΝΤΟΝΕΡ!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#204 kantoros

kantoros

Anime Fan

• Members
  • 153 posts

Posted 28 October 2009 - 00:03

παιδια σορυ που θα το κανω αυτο αλλα θα ανεβασω μαλλον αυριο η μεθαυριο τα βιντεo και τις φωτογραφιες του meeting λογω τεχνικων προβληματων:nod:

οι φωτογραφιες ομως....
http://rapidshare.com/files/298782906/photos_25-10-2009_kantoros.rar

η γνωμη μου για το εν λογω παρτυ ειναι οτι ειχε τρομερη επιτυχια, και για τον κοσμο που μαζεψε, ειχε ενα μεγαλο ποσοστο cosplayers

ακομα να συγχαρω ολους οσους ηρθαν και αυτα. παω να συνεχισω τις προσπαθειες να ανεβασω τα βιντεο με το σκετσακι μας που πηρε πρωτη θεση (γιατι αραγε?) και τον Ν-TG να χορευει.

#205 N-TG

N-TG

OBJECTION

• Members
  • 185 posts

Posted 28 October 2009 - 00:17

Με τράβουσες εκείνη την ώρα??
Posted Image

#206 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 28 October 2009 - 00:36

hai hai:thatsit:. Εγω εκανα τον Lambo-san~~~~~

Κορούλα μουουουουουουουο!!!:lovulovu:

#207 ripperroolia

ripperroolia

Black_Devil

• Members
  • 16 posts

Posted 28 October 2009 - 01:13

kalispera sas!!! sorry molis ekana format giauto den exo ellinika sto pc mou(english version) me liga logia to party ekpliktiko i parea iperoxi o xoros telios kai to kalitero sigxaritiria ston xristo kai ston thodory gia to iperoxo party tous....kai oso xreiasty tha tous voithisoume!!kai paly thanks guys!!

#208 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 28 October 2009 - 12:33

Με τράβουσες εκείνη την ώρα??

another good video!!!! :tensai:
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#209 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 28 October 2009 - 12:46

Το βιντεο με το σκετς της Blackrose τα εσπαγε, ειδικα σε εκεινο το σημειο που περναει η Αννη, οι υπολιποι δεν την βλεπουν και τους κανει νοημα απο την ακρη να ξεκινισουν:hahaha:

Πειτε και ενα ευχαριστω για τις φοτος τζαμπα μπηκαμε στον κοπο????:chigau:
Αντε περιμενουμε και αλλες!

#210 FunkyFisch

FunkyFisch

Genin

• Members
  • 101 posts

Posted 28 October 2009 - 15:40

Χαιρετω και γω την παρεα(βρηκα λιγο χρονο και γω)
Ενα μεγαλο ευχαριστω στους διοργανωτες για τον κόπο τους και το αγχος τους,συγχαρητηρια στους νικητές των διαγωνισμων και γενικα μπραβο σε ολους που παρευρεθήκαν στο παρτυ,ντυμενους και μη!Γνωρισα και αλλο κοσμο,τα ειπα με αυτους που ηδη,εκανα το κεφι μου γενικοτερα και βλεπω οτι αυτο καναμε ολοι μας!

Επισης μπραβο στους φωτογραφους που μας κρατησαν πολλες στιγμες απο το παρτυ αιωνιες,σοβαρες και μη :hahaha:(Οι φωτογραφίες μου απο βδομαδα καθως δεν προλαβαινω λογω μαθηματων)

Να ετοιμασουμε καμια εφοδο σε σαντουιτσαδικα ντυμενοι,οπως αυτο απεναντι απο τα λαδαδικα (ο ζορο και η αγελαδιτσα της φαγε θυμουνται μια χαρα,ιδιως η τελευταια που επιδοθηκε σε ...κανιβαλισμο (!!!) )

Παιδες.....MEELLOORIIIIINEEEE:if::if::if::if::if: