Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

1ο Event Θεσσαλονίκης των J.A.P 団(DAN) - 25/10/2009
Posted 27 October 2009 - 11:07
Posted 27 October 2009 - 13:28
Το πάρτυ ήταν τελειο και κατι το διαφορετικο από τα συνιθισμενα στο κοφιξ (όχι πως εκεινα δεν είναι ωραια!) λιγοτερος κόσμος αλλα ισως αυτό να ήταν πλεονεκτιμα,
επισης πολλα kawai cosplayer κολιτσακια

για οποιον δεν με αναγνωρισε και δεν ηρθε στο μιτινγκ για να με καταλαβει ημουν ο naota [το παιδακι με το μπαστουνι του μπειζμπολ (το οποιο γιρισε ολο το μαγαζι και ευτιχως δεν βαφτικε κοκκινο με αιμα αυτη τη φορα)] ισως το χειροτερο κοσπλευ εκει περα!, γι αυτο μην ακουω βλακεις οτι ολα ηταν καλα!
Περα από τις κριτικες το σιγουρο είναι ότι εγω κέρδισα πρώτο βραβειο φωτογραφειας

ναι ξερω θα την επεξεργαστω για καλυτερη ποιοτητα...arigato σε οσους με ψηφισαν!
Επισις τις υπολιπες φοτο μπορειτε να τις κατεβασετε εδώ: http://www.megaupload.com/?d=6NHRFXF2
ή να τις δειτε από το φλικρ μου: http://www.flickr.com/photos/matassos/ μολις τις ανεβασω(μαλον το απογευμα) η στο facebook
αυτα........ αν ξεχασα κατι θυμιστε το!
ps
Posted 27 October 2009 - 14:50
Καινούργιος στον χώρο του cosplay και καινούργιος στο φόρουμ.
Έχω να πω, ως παρευρισκόμενος στο πάρτυ, πως ήταν μια νύχτα που πραγμάτικα άξιζε! Όλα ήταν καταπληκτίκα. Όλα τα cosplays ήταν υπέροχα, όλα τα παιδιά ένας και ένας, η οργάνωση ηταν τζάμι, και πρωτότυπο(από ότι άκουσα) και ωραίο το θέμα με τους διαγωνισμούς και τα δώρα.
Περιμένω να ανεβάσετε και οι υπόλοιποι τις φωτογραφίες που τραβήξατε παιδιά!
Ο Zoro που βλέπετε στις φωτογραφίες, εγώ είμαι

J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)
Posted 27 October 2009 - 16:59
Posted 27 October 2009 - 17:16

Posted 27 October 2009 - 17:54
Πρώτα απο όλα θέλω να ευχαριστίσω όλα τα παιδιά που ήρθανε στο πάρτυ και όλους όσους εκτιμήσανε την προσπάθεια μας!
Τα cosplay αν και σχετικά λίγα με άλλες φορές ήταν όλα πολύ ωραία και πραγματικά όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας χάρικα που είμουν πίσω απο το μπάρ και δεν μπορούσα να ψηφίσω γιατί δεν θα μπορούσα να διαλέξω!
Υπήρχαν αρκετά προβλήματα κατά την διάρκεια των διαγωνισμών και χαίρομαι πραγματικά που καταφέραμε και ολοκληρώσαμε όλα τα events που είχαμε κανονίσει για την βραδιά! Όλα αυτα τα χαρούμενα πρόσωπα των cosplayers και των φωτογράφων και όλα αυτά τα γέλια των παρευρισκόμενων στο κάθε λάθος που έκανα πίσω απο τον πάγκο μου κράτισαν την διάθεση ψηλά!
Τώρα θέλω να ζητήσω απο όλους τους φωτογράφους να περιοριστούν κυρίως σε φωτογραφίες των cosplayers στα upload τους εκτός και αν έχουν την άδεια των άλλων μη cosplayer ατόμων να ανεβάσουν τις φωτογραφίες τους (Υπάρχουν πάντα άτομα που δεν θέλουν να ανέβουν άκυρες εικόνες τους στα φόρουμ!)
Επίσεις, υπήρχαν πολλά άτομα που μου ζήτησαν διάφορα κομμάτια μέσα απο τα playlist που ακούστηκαν στο μαγαζί. Επείδη δεν μπορώ να θυμάμε όλα τα άτομα και τα κομμάτια που μου ζήτησαν θέλω να μου στήλουν ένα ΠΜ με τα κομμάτια που θέλουν (τώρα επειδή προφανώς δεν ξέρουν τα ονόματα με μία μικρή περιγραφή του video και 1-2 λογάκια θα τα βρώ)
Τέλος σχετικά με το eating meeting που ακούστηκε αρκετά, σκοπεύουμε να οργανώσουμε κάτι για το επόμενο σαββατοκύριακο. Θα ενημερώσουμε αυτήν την παρασκευή αφού κανονίσουμε με το μαγαζί.
Posted 27 October 2009 - 19:07
hai hai:thatsit:. Εγω εκανα τον Lambo-san~~~~~BTW: Όποια έκανε τον Lambo να σηκώσει το χέρι
Φτου σου ρε. ταχα ησουν και βοηθος μου,οχι αγγελαδαΕγο διστιχος δεν εκανα cosplay αλλα ειμουν ο βοηθος της αγελλαδας!!

Edited by odin, 28 October 2009 - 13:08.

"The Black Rose Of my destiny fades away with my dreams as i am walking down this valley of sins wondering do i belong here?" By BlackRoseOfDestiny:smokingg:
Posted 27 October 2009 - 20:23
χαχαχαχα
καημενο ΝΤΟΝΕΡ!!!
Posted 28 October 2009 - 00:03

οι φωτογραφιες ομως....
http://rapidshare.com/files/298782906/photos_25-10-2009_kantoros.rar
η γνωμη μου για το εν λογω παρτυ ειναι οτι ειχε τρομερη επιτυχια, και για τον κοσμο που μαζεψε, ειχε ενα μεγαλο ποσοστο cosplayers
ακομα να συγχαρω ολους οσους ηρθαν και αυτα. παω να συνεχισω τις προσπαθειες να ανεβασω τα βιντεο με το σκετσακι μας που πηρε πρωτη θεση (γιατι αραγε?) και τον Ν-TG να χορευει.
Posted 28 October 2009 - 00:17

Posted 28 October 2009 - 00:36
hai hai:thatsit:. Εγω εκανα τον Lambo-san~~~~~
Κορούλα μουουουουουουουο!!!

Posted 28 October 2009 - 01:13
Posted 28 October 2009 - 12:33
Με τράβουσες εκείνη την ώρα??
another good video!!!!

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon

Posted 28 October 2009 - 12:46

Πειτε και ενα ευχαριστω για τις φοτος τζαμπα μπηκαμε στον κοπο????

Αντε περιμενουμε και αλλες!
Posted 28 October 2009 - 15:40
Ενα μεγαλο ευχαριστω στους διοργανωτες για τον κόπο τους και το αγχος τους,συγχαρητηρια στους νικητές των διαγωνισμων και γενικα μπραβο σε ολους που παρευρεθήκαν στο παρτυ,ντυμενους και μη!Γνωρισα και αλλο κοσμο,τα ειπα με αυτους που ηδη,εκανα το κεφι μου γενικοτερα και βλεπω οτι αυτο καναμε ολοι μας!
Επισης μπραβο στους φωτογραφους που μας κρατησαν πολλες στιγμες απο το παρτυ αιωνιες,σοβαρες και μη

Να ετοιμασουμε καμια εφοδο σε σαντουιτσαδικα ντυμενοι,οπως αυτο απεναντι απο τα λαδαδικα (ο ζορο και η αγελαδιτσα της φαγε θυμουνται μια χαρα,ιδιως η τελευταια που επιδοθηκε σε ...κανιβαλισμο (!!!) )
Παιδες.....MEELLOORIIIIINEEEE:if: