Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

1ο Event Θεσσαλονίκης των J.A.P 団(DAN) - 25/10/2009

• Please log in to reply
273 replies to this topic

#181 DarcRose22

DarcRose22

In my Dreamworld....

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 12:46

Καλημέραααααααααα!!!!!!!!!!! Λοιπόν εγώ έχω να πω ότι το πάρτυ χτες ήταν ΤΕΛEΙΟ!!!!! Κ ο χώρος επέτρεπε να είμαστε έξω χωρίς να χάνουμε ότι γινόταν μέσα και δεν είχε ούτε πολύ κρύο ούτε πολύ ζέστη!!! Η μουσική και τα βίντεο ήταν γαμάτα και πιστεύω ότι όλοι πέρασαν πολύ καλά!!! Αν και δεν είχε τόσα cosplay αυτή τη φορά πιστεύω ότι αυτό στα επόμενα πάρτυ σας θα αλλάξει κ θα είμαστε πολύ περισσότεροι!!!! Μπράβο παιδια!!!! Keep up the good work!!!!
Come to the dark side.... we have cookies......

http://darcrose22.deviantart.com

#182 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 12:56

για να πω και γω τη γνωμη μου...περασα πολυ ωραια ωραιος χωρος αν και δεν ειχε οση προελευση οση περιμενα.αλλα απο το να μαστε μπουγιο...τεσπα η μουσικη ηταν πολυ καλη(επειδη μερικα τα προτεινα εγω:hahaha::hahaha::hahaha:)αλλα πολυ γρηγορα φυγατε ρε παιδια 12.30 το μαγαζι ηταν αδειο και ετσι και μεις την καναμε νωρις.οσο για τα κοσπλει εμενα αρκετα μ φανηκαν και οπως παντα υπηρχαν και τα κλασσικα KAWAIIIIIIIIII κοριτσακια:wooi2::lovulovu:

#183 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 15:14

υπήρχαν και σούπερ σεξυ κοριτσάκια!! (για την νικήτρια ομιλώ!! ):nbleed:

μουχα χα χα χα !! Λοιπον απο θέμα κόσμου μια χαρά ήταν νταξ δεν περιμέναμε να είναι φούσκα αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ στο επόμενο θα μαζέψει περισσότερα κοσπλεις!!
Το μαγαζί ηταν φανταστική επιλογή!! πολύ καλή κατανομή του χώρου δεν χρειάστηκε ούτε να στιμοχνόμαστε , ούτε να μπίξουμε στην καπνίλα τπτ!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ αν και τον πάνω όροφο δεν τον εκμεταλευτίκαμε στο έπακρο!!!
Η μουσική ηταν φανταστική Χρηστοοο θελω τα πρώτα amv που παίξανε!! ηταν τελειαααα!!
η Οργάνωση φοβερή τα παιδιά το είπαν και το κάνανε!
Τα κοσπλεις όσα κ αν ηταν ηταν πετυχημένα όλα!!! ανεβαίνουμε leveeel!! yupiiiiii
Εγώ έμεινα υπερ ευχαριστημένη!!! ελπίζω να γίνει σύντομα και άλλο ένα!! ^^

p.s. ΜΕΛΟΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝ!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#184 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 15:52

τσ τσ τσ...Mellorinnnn has ©

Me and FunkyFish!!

χαχα πλακα κανω...

αν και ηρθαμε λιγο αργα και κατσαμε καμια ωριτσα ηταν πολυ ωραιο...και ο διαγωνισμος των Cosplay Και των φωτογραφων......
παααρα πολυ κοσμο ειχε...και ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια!!!!!

@Matasoo μπραβο παιδι μου μαθαινεις...

make your sensei pround!!! ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#185 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 17:05

Νταξει και εμεναμου αρεσει πιο πολυ αυτη τη φορα! δν μπορω να στιμωχνομαι η πεθαινω απο τη ζεστη στο cofix! χιλιες φορες στο κρυφτο! αν και καθησαν λιγο το ευχαρηστηθηκα πολυ! :) την επομενη φορα περισσοτερα! ειχε και ωραια cosplay μπραβο! αντε και την αλλη φορα πιο γαματα!:)

#186 N-TG

N-TG

OBJECTION

• Members
  • 185 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 17:22

Ευχαριστούμε πολύ...

Αν και εγώ είχα πρόβλημα που φώναζα... Όση έρθουν σήμερα στο meeting θα καταλάβουν τι εννοώ :nanana:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#187 DarcRose22

DarcRose22

In my Dreamworld....

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 17:44

Annie μ ευχαριστώώώώώώ!!!!!!!!! Λοιπόν ορίστε οι φωτογραφίες που τράβηξα εγώ χτες.....

http://www.megaupload.com/?d=Q04ZKMRW
Come to the dark side.... we have cookies......

http://darcrose22.deviantart.com

#188 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 18:02

Ωραιο παρτι οπως το περιμεναμε!!!
Εν τελει προελευση ειχε εαν και αργησα να το καταλαβω λογο χορου μιας και ημασταν διασπαρτοι σε ενα μεγαλο φασμα και σου εδηνε αλλη εικονα το ματι!!
Τραγουδακια ωραια καλες επιλογες!!!
Το μαγαζι σε τιμες ηταν μια χαρα το λεω γιατι περιμενα τιμες απο κλαμπακια οταν το πρωτοειδα!!

Αλλα μια απορια ρε παιδες γιατι το διαλυσαμε τοοοοσο νωρις???
πηγαμε να φαμε (και καναμε μια ωρα...) και οταν γηρησαμε στο κλαμπ στη μια ηταν μονον 4-5 ατομα.....
Τεσπα δεν πειραζει υγεια....
(εαν και για δεκεμβρη καλο θα ειναι να βρητε κανενα μεγαλυτερο γιατι εξω δεν θα καθομαστε λογο θερμοκρασιας και οπως το ειδα την κοψη του μαγαζιο δεν θα μας χωρεσει με την καμια)

Επησεις το παρτι πολλες ομορφες ειχε συγκηνησεις που φυσικα εκαναν τον μερος να λαμπει οπως:

υπήρχαν και σούπερ σεξυ κοριτσάκια!! (για την νικήτρια ομιλώ!! ):nbleed:

Εγω εχω να πω οτι καρδιακα προβληματα δεν ειχαμε και αποκτησαμε!!:terror2::terror2::terror2:
Ντροπη εσχος και οδιρμος δεν μπορουμε ουτε σε ενα αθωο anime παρτι να παμε χωρις να μας κοψετε την ανασα!!:nanana::if:

Καλα η DarcRose απλα ανακοπη... :nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed:

Spoiler: ερωτηση

Ποια ηταν αυτη που εκανε Boa Hancock?? Απλα θελω να αναφερω οτι ηταν πολυ καλη δουλεια και εχει μεγαλο μεριδιο ευθηνεις για τα καρδιακα:nbleed::nbleed::nbleed:]

Cassiel τ' αγοριμ παλη τελειο cosplay κανε καμια εντελος δικια σου ιστοσελιδα δεν καταλαβα τη εχομε να ζηλεψουμε απο τους αδερφους ιαπωνες??:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#189 Konart

Konart

Ramen.. ramen..miam!

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 21:48

Αχχχ... δεν μπορω να σας ακουω.... :zetsubou::zetsubou::zetsubou::zetsubou::zetsubou::zetsubou::zetsubou::zetsubou:
γιατι να μην μπορουσα να ερθω......
βλεπω τις φωτο...... και..... ηθελα και εγωωωωωωωωω να ειμαι εκει........ snif.. klaps...

#190 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 22:10

γεια και από μένα παιδιά.
το party ήταν πολύ ωραίο.
κάτι τελείως διαφορετικό.
άλλο μαγαζί, άλλο περιβάλλον, λίγα αμάξια, άλλη μουσική(επιτέλους).

γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το όλο σκηνικό.

δεν είχε τόσο πολύ κόσμο αλλα έξω από το μαγαζί γινόταν λίγο πανικός.

τα cosplay ήταν απίστευτα.όλα τους!!!:wooi2:
αν και λιγότερα από άλλες φορες.

εγώ έφυγα λιγάκι νωρίς σρι gt δούλευα την επομενη μέρα το πρωί.οποτε έχω δικαιολογία.:hihi2:

Ποια ηταν αυτη που εκανε Boa Hancock?? Απλα θελω να αναφερω οτι ηταν πολυ καλη δουλεια και εχει μεγαλο μεριδιο ευθηνεις για τα καρδιακα:nbleed::nbleed::nbleed:

xexe sry..that was me:bath:.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#191 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 23:41

Ενα μεγαλο μπραβο και απο μενα στα παιδια που διοργανωσαν αυτην την ωραια μας συναντηση!!:congrats::congrats::congrats::congrats:

πηγαμε να φαμε (και καναμε μια ωρα...)

Εμμμμ...:tensai::tensai:
Αφου βρηκαμε και εμεις μερος να λυσουμε το Κυπριακο:hahaha::hahaha::hahaha:
Παντος τα κοριτσια του παρτυ μας εξεπληξαν (ευχαριστα:nbleed::nbleed:) με τις παρουσιες τους και το εκαναν ακομα πιο αξεχαστο..
Κριμα που και παλι λογω υποχρεωσεων δεν μπορεσα να κατσω στο meeting και γιαυτο περιμενω εμπειριες!!
Αντε με το καλο να γινει και αλλο ενα party συντομα!!:burningbe3::burningbe3:

P.S.Γιατι δεν κανουμε κανενα eating meeting αυτοι που ημασταν στην Θεσσαλονικη??

#192 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 01:06

θα γίνει κ αυτο μην βιάζεστε!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#193 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 01:29

SUPER OTAKU MEETINGU!!!!!!:tensai:

#194 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 09:12

xexe sry..that was me:bath:.

Αχ στο ψαχνο μας βαρεσατε:nbleed::nbleed:
Τι να πω ντροπη:chigau:
Περαν απο την πλακα πολυ καλο cosplay!!:congrats:

P.S.Γιατι δεν κανουμε κανενα eating meeting αυτοι που ημασταν στην Θεσσαλονικη??

Πες τα πες τα......
Αντε ολο "θα" λεμε!!!!:cry5:

Κοnart-chan αγαπημενη μου μαθητρια η απουσια σου ηταν εσθητη για εμενα τον δασκαλο σου (για τους αλλους δεν ξερω:hiding_something: (τωρα κανω πασα για "ανεβασμα ηθικου")) αλλα ειμαι σιγουρος οτι next time θα εχεις μια ποιο θερμη υποδοχη και περισσοτερη διψα για anime party!!!(σε περιμενουμε):riiight:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Goggeta SSJ6: 27 Οκτώβριος 2009 - 09:25

Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#195 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 10:59

Φανταστικό πάρτι, πέρασα καλά... γιατί εκείνη είχα και πονοκέφαλο :\... Πάντως εντάξει όλα τα κόσπλει ήταν τέλεια... Αλλά ρε παιδιά αυτό το πράμα με τον Ντάντε να μου πέρνει κάθε τρεις και λίγο την περούκα, θα μπορούσε κάλιστα να πει ότι τα έβαψε είχε και μακρί μαλί, εγώ τι θα έλεγα έκοψα τα μαλιά μου και τα έβαψα;! Θα με έπερναν τα fan-girls από πίσω με πετρές(κοτρόνες δλδ -_-')... Εγώ ήμουν το τεκνό ο Ζέρο:kakaka:( i know, i know, i am a little bit ψώνιο XD)