Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

1ο Event Θεσσαλονίκης των J.A.P 団(DAN) - 25/10/2009
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 12:46
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 12:56

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 15:14

μουχα χα χα χα !! Λοιπον απο θέμα κόσμου μια χαρά ήταν νταξ δεν περιμέναμε να είναι φούσκα αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ στο επόμενο θα μαζέψει περισσότερα κοσπλεις!!
Το μαγαζί ηταν φανταστική επιλογή!! πολύ καλή κατανομή του χώρου δεν χρειάστηκε ούτε να στιμοχνόμαστε , ούτε να μπίξουμε στην καπνίλα τπτ!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ αν και τον πάνω όροφο δεν τον εκμεταλευτίκαμε στο έπακρο!!!
Η μουσική ηταν φανταστική Χρηστοοο θελω τα πρώτα amv που παίξανε!! ηταν τελειαααα!!
η Οργάνωση φοβερή τα παιδιά το είπαν και το κάνανε!
Τα κοσπλεις όσα κ αν ηταν ηταν πετυχημένα όλα!!! ανεβαίνουμε leveeel!! yupiiiiii
Εγώ έμεινα υπερ ευχαριστημένη!!! ελπίζω να γίνει σύντομα και άλλο ένα!! ^^
p.s. ΜΕΛΟΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝ!!!

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 15:52
Me and FunkyFish!!
χαχα πλακα κανω...
αν και ηρθαμε λιγο αργα και κατσαμε καμια ωριτσα ηταν πολυ ωραιο...και ο διαγωνισμος των Cosplay Και των φωτογραφων......
παααρα πολυ κοσμο ειχε...και ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια!!!!!
@Matasoo μπραβο παιδι μου μαθαινεις...
make your sensei pround!!!

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 17:05

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 17:22
Αν και εγώ είχα πρόβλημα που φώναζα... Όση έρθουν σήμερα στο meeting θα καταλάβουν τι εννοώ

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 17:44
http://www.megaupload.com/?d=Q04ZKMRW
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 18:02
Εν τελει προελευση ειχε εαν και αργησα να το καταλαβω λογο χορου μιας και ημασταν διασπαρτοι σε ενα μεγαλο φασμα και σου εδηνε αλλη εικονα το ματι!!
Τραγουδακια ωραια καλες επιλογες!!!
Το μαγαζι σε τιμες ηταν μια χαρα το λεω γιατι περιμενα τιμες απο κλαμπακια οταν το πρωτοειδα!!
Αλλα μια απορια ρε παιδες γιατι το διαλυσαμε τοοοοσο νωρις???
πηγαμε να φαμε (και καναμε μια ωρα...) και οταν γηρησαμε στο κλαμπ στη μια ηταν μονον 4-5 ατομα.....
Τεσπα δεν πειραζει υγεια....
(εαν και για δεκεμβρη καλο θα ειναι να βρητε κανενα μεγαλυτερο γιατι εξω δεν θα καθομαστε λογο θερμοκρασιας και οπως το ειδα την κοψη του μαγαζιο δεν θα μας χωρεσει με την καμια)
Επησεις το παρτι πολλες ομορφες ειχε συγκηνησεις που φυσικα εκαναν τον μερος να λαμπει οπως:
υπήρχαν και σούπερ σεξυ κοριτσάκια!! (για την νικήτρια ομιλώ!! )
Εγω εχω να πω οτι καρδιακα προβληματα δεν ειχαμε και αποκτησαμε!!

Ντροπη εσχος και οδιρμος δεν μπορουμε ουτε σε ενα αθωο anime παρτι να παμε χωρις να μας κοψετε την ανασα!!

Καλα η DarcRose απλα ανακοπη...

Ποια ηταν αυτη που εκανε Boa Hancock?? Απλα θελω να αναφερω οτι ηταν πολυ καλη δουλεια και εχει μεγαλο μεριδιο ευθηνεις για τα καρδιακα

Cassiel τ' αγοριμ παλη τελειο cosplay κανε καμια εντελος δικια σου ιστοσελιδα δεν καταλαβα τη εχομε να ζηλεψουμε απο τους αδερφους ιαπωνες??

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 21:48

γιατι να μην μπορουσα να ερθω......
βλεπω τις φωτο...... και..... ηθελα και εγωωωωωωωωω να ειμαι εκει........ snif.. klaps...
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 22:10
το party ήταν πολύ ωραίο.
κάτι τελείως διαφορετικό.
άλλο μαγαζί, άλλο περιβάλλον, λίγα αμάξια, άλλη μουσική(επιτέλους).
γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το όλο σκηνικό.
δεν είχε τόσο πολύ κόσμο αλλα έξω από το μαγαζί γινόταν λίγο πανικός.
τα cosplay ήταν απίστευτα.όλα τους!!!

αν και λιγότερα από άλλες φορες.
εγώ έφυγα λιγάκι νωρίς σρι gt δούλευα την επομενη μέρα το πρωί.οποτε έχω δικαιολογία.

Ποια ηταν αυτη που εκανε Boa Hancock?? Απλα θελω να αναφερω οτι ηταν πολυ καλη δουλεια και εχει μεγαλο μεριδιο ευθηνεις για τα καρδιακα
:nbleed:
xexe sry..that was me:bath:.

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2009 - 23:41

Εμμμμ...πηγαμε να φαμε (και καναμε μια ωρα...)

Αφου βρηκαμε και εμεις μερος να λυσουμε το Κυπριακο

Παντος τα κοριτσια του παρτυ μας εξεπληξαν (ευχαριστα

Κριμα που και παλι λογω υποχρεωσεων δεν μπορεσα να κατσω στο meeting και γιαυτο περιμενω εμπειριες!!
Αντε με το καλο να γινει και αλλο ενα party συντομα!!

P.S.Γιατι δεν κανουμε κανενα eating meeting αυτοι που ημασταν στην Θεσσαλονικη??
Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 01:06

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 01:29

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 09:12
Αχ στο ψαχνο μας βαρεσατεxexe sry..that was me:bath:.

Τι να πω ντροπη

Περαν απο την πλακα πολυ καλο cosplay!!

P.S.Γιατι δεν κανουμε κανενα eating meeting αυτοι που ημασταν στην Θεσσαλονικη??
Πες τα πες τα......
Αντε ολο "θα" λεμε!!!!

Κοnart-chan αγαπημενη μου μαθητρια η απουσια σου ηταν εσθητη για εμενα τον δασκαλο σου (για τους αλλους δεν ξερω

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Goggeta SSJ6: 27 Οκτώβριος 2009 - 09:25

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2009 - 10:59