Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

1ο Event Θεσσαλονίκης των J.A.P 団(DAN) - 25/10/2009

• Please log in to reply
273 replies to this topic

#166 jenna-san

jenna-san

Starting...

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 21:59

Θέλω τοσο πολυ να ερθω ντυμενη αλλα δεν εχς ετοιμασει cosplay και δεν λεει να ερθω με "παλιο"...πειτε καμια ιδεα για ενα γρηγορο και απλο cosplay onegai!
The only verdict is vengeance; a vendetta, held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose so let me simply add that it's my very good honor to meet you, and you may call me V.:terror2::terror2::terror2::orly:

#167 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 22:12

Πεζει να συναντηθουμε ολοι μαζι κ να παμε προς εκει ή χλωμο το βλεπεται??Εγω προσωπικα δεν μπενω σε αστικο ή ταξι με το gosplay μονος μου XD...αμα ειναι να ερθω κανονικα με τα ρουχα lol....btw thx σε καποιους που με εκαναν add στο facebook αλλα δεν εχω καμια ιδεα ποιοι ειναι χοχοχοχο.
Ποια εινα η vale antwniou???oeo
Ποια ειναι η anna mouka???oeo

Δημοσιευμένη  εικόνα

#168 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2009 - 22:54

Θέλω τοσο πολυ να ερθω ντυμενη αλλα δεν εχς ετοιμασει cosplay και δεν λεει να ερθω με "παλιο"...πειτε καμια ιδεα για ενα γρηγορο και απλο cosplay onegai!

εχμ τωρα ριχνω σποιλερ για το κοσπλαυ μου αλλα εγω θα ντιθω
Spoiler:

οπώτε αν θες να ντιθεις καμια απο τις κοπελιες για ομαδικο:nosey:οπως ειπα κτ απλο μακρια μαλλια να εχεις κα καμια ζακετα στα χρωματα τους (αν δεν εχεις δει το ανιμε ειναι 6 επ και το βλεπεις τσακ μπαμ στο προτεινω κιολας!)

επισις στην παραπανω ερωτηση:
αφου θα συναντιθουμε στην χανθ για photoshooting γιατι δεν ερχεσε εκει; μετα ολοι μαζι θα παμε, αλλιως συναντισε μας στο δρομο(ε αν δεν ας καταλαβεις θα τρελαθω!:oo:)

#169 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 13:08

school girl τι πιο απλό? τι πιο γλυκό? και τζαμπα fanservice :tensai:

παιδιά επειδή θα βρέχει εγώ παίζει να πάρω το κάτω μέρος του κοσπλει μου κ να το φορέσω εκει! οσοι έχουν προβλήματα με περούκες κτλ μπορούν να τα βάλουν εκει!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#170 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 13:47

sorry παιδια επειδή λίγο μπερδεύτικα.

Τι ώρα και πία μέρα είναι το event? τελικά Βράδυ 25 Κηριακής δεν είναι?

(Δεν ενοώ photoshooting κλπ για το κρυφτό μιλάω)
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#171 N-TG

N-TG

OBJECTION

• Members
  • 185 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 16:28

Ναι καλέ... αύριο είναι
Δημοσιευμένη  εικόνα

#172 Kakashi_sensei

Kakashi_sensei

Like me or not, that's me

• Members
  • 73 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 21:36

αυτο σημαίνει οτι θα κρυώνουμε κ ολας???????????? :colddd:

Με τρείς αεραγωγούς να φυσάνε ζεστό αέρα πάνω απο τα κεφάλια μας δεν νομίζω να υπάρξει θέμα με το κρύο μέσα στο μαγαζί. :bath:

Μία τελική ενημέρωση. Όπως αναφέρθηκε δεν θα δωθεί αλκοόλ σε ανηλίκους. Θα υπάρχουν μπύρες χωρίς αλκοόλ, χυμοί και αναψυκτικά. Θα τοποθετηθούν αφήσες και βελάκια στο τετράγωνο γύρο απο το μαγαζί οποτε τα μάτια σας ανοιχτά!! Το πάρτυ θα κρατήσει ώς το πρωί και ελπίζω να μείνουν αρκετά άτομα να το κλείσουν μαζί μας το πρωί της δευτέρας!! Περίπου στις 10 θα αρχίσουν οι τελικές φάσεις των events οπότε φροντίστε να είστε εκει, θα τοποθετηθούν καρτέλες για την ψηφηφορία και στυλό στο μπάρ.

Ελπίζω να σας δώ όλους αύριο το βράδυ στο πάρτυ!

Kakashi out!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kakashi_sensei: 24 Οκτώβριος 2009 - 21:44

#173 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 23:10

eeee κάτι ακόμα ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΩΡΑ Ε!!! ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑ%&%$#ΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΩΡΑ!!! οκ.. εμενα με νοιαζει αν η υγρασια θα περνάει γτ ετσι και κατσαδιασει το μαλλι μ θα αρχισω να χτυπιέμαι!!! :cry5:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#174 jenna-san

jenna-san

Starting...

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 09:14

:hahaha:βρήκα βρήκα cosplay!!! :wooi2:
Spoiler:

Δεν ξέρω βέβαια αν θα τα καταφέρω οσο αναφορά στην ποιότητα του cosplay,but i won't give up!:wis::Blissfull:
The only verdict is vengeance; a vendetta, held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose so let me simply add that it's my very good honor to meet you, and you may call me V.:terror2::terror2::terror2::orly:

#175 kantoros

kantoros

Anime Fan

• Members
  • 153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 10:48

οταν λες οτι αλλαζει η ωρα τι εννοεις? οτι παει μια ωρα πισω-μπροστα? ααααα
το κινητο μου λεει αλλη ωρα απτον υπολογιστη!!! φαντασμα!!! :Crying2:

#176 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 12:07

οταν λες οτι αλλαζει η ωρα τι εννοεις? οτι παει μια ωρα πισω-μπροστα? ααααα
το κινητο μου λεει αλλη ωρα απτον υπολογιστη!!! φαντασμα!!! :Crying2:

Μια φορα δεν πιστεψα τον υπολογιστη μου και εχασα το τρενο και η εκδρομη ακυρωθηκε:uhh::uhh:....Γιαυτο παντα να πιστευεις το pc οταν αλλαζει την ωρα:tensai:..
Και BTW σημερα τα ξημερωματα γυρισαμε το ρολοι μια ωρα πισω..Δηλαδη τωρα ειναι 12.07...

#177 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 12:35

κερδισαμε μια ωραααααααα:wooi2:
λιγες ωρες απομενουν ακομα για το παρτυ yataaaaaaaaaaaaaa,

επισις δεν ειναι παραξενο που πριν καν γινει εχουμε γραψει 12 σελιδες:drink:????

#178 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 13:09

κερδισαμε μια ωραααααααα:wooi2:
λιγες ωρες απομενουν ακομα για το παρτυ yataaaaaaaaaaaaaa,

επισις δεν ειναι παραξενο που πριν καν γινει εχουμε γραψει 12 σελιδες:drink:????

δε το βρισκω παραξενο (spam-spam-spam)

#179 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 14:09

αντε παιδια τα λεμε σημερα απο κοντα.
υ.γ. αν το κοσπλει μου ειναι πολυ χαλια πειτε οτι ειναι καλο απο ευγενια χαχαχαχαχαααχα

#180 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 17:19

αν με ρωτησεις κ καλο να ειναι το αντιθετο θα σ πω μουχα χα χα χααα ετσι να κοψω αντιδραση! αντε βαζω το ρουχο μ κ ερχομαιιιιιιιιι
Δημοσιευμένη  εικόνα