Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#121 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 30 May 2011 - 18:13

Εδώ είναι καλύτερα νομίζεις ? Μου έχει τύχει game (με αγνώστους) που ήταν και άλλος ένας Έλληνας στην ομάδα μου και ένας ξένος που βριζόντουσαν και όταν αναφέρει ο ένας ότι είναι Έλληνας να του αρχίζει ο άλλος για το χρέος , τα δάνεια , το ΔΝΤ κλπ :P

Ε καλα τότε ας πουμε πως θα μπω στον EU Μονο για τον φίλο μου :P

v4kFmx.png

#122 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 30 May 2011 - 19:28

Οκ το δέχομαι :P

#123 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 30 May 2011 - 22:54

Πριν λίγο έπαιξα το διασκεδαστικότερο game μέχρι τώρα. Χάναμε άσχημα από την αρχή και τέθηκε ζήτημα παράδοσης αρκετές φορές. Χάρη στο πείσμα εμού και ενός συμπαίκτη συνεχίσαμε.

Κι εκεί που το σκορ ήταν 40-60 ξεκινήσαμε την αντεπίθεση. Με τρεις δυνατές επιθέσεις(σε κάθε μία απ' αυτές «καθαρίζαμε» όλη την αντίπαλη ομάδα) καταστρέψαμε δυο inhibitors και πήραμε το ματς.

Από χθες ξεκίνησα να παίζω με τον Trundle. Συνηθίζω να «τραβάω» αντιπάλους κοντά σε πύργους και μετά κάνω cast το Pillar Of Filth. Έπειτα τρέχω γύρω-γύρω και αφήνω τον πύργο να κάνει δουλειά :)

Η προηγούμενη εβδομάδα πάντως, ήταν εβδομάδα Udyr για τον οποίο σήμερα διάβασα το εξής στο team chat

i hate this fucking bear

Το σχόλιο ερχόταν από έναν παίκτη που ήλεγχε τη Nidalee και είχε βαρεθεί να «τρώει» stun. Γενικά είναι ευέλικτος χαρακτήρας ο Udyr. Με το φοίνικα σκοτώνεις τους φρουρούς και με την τίγρη κάνεις πολύ καλή ζημιά σε μεμονωμένους χαρακτήρες(σε συνδυασμό με τη φάπα της αρκούδας πάντα).

Και αν έχεις ξεμείνει σε κάποιο lane απλά ενεργοποιείς τη χελώνα και γεμίζεις σιγά σιγά υγεία.

Ο φόβος και ο τρόμος μου είναι οι αόρατοι χαρακτήρες(Evelynn και αρουραίος). Μπορείς να αγοράζεις wands wards και να τα ρίχνεις όμως δεν διαρκούν για πάντα μου φαίνεται κι επίσης κοστίζουν gold που θα μπορούσες να δώσεις για εξοπλισμό.

Edited by Nikos1451, 30 March 2012 - 18:39.

#124 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 31 May 2011 - 14:34

λοιπον ξαναξεκινησα και γω ,ειχα αρχισει το παιχνιδι στην αρχη της χρονιας επειτα απο αρκετα χρονια dota και απο προτροπη των φιλων μου(κυριως για τα γραφικα δηλαδη γιατι κατ' εμε το dota εχει ligo καλυτερο gameplay). sloth4ever is my name, oποιος θελει να παιξουμε κανενα ας με κανει friend( 10 level ειμαι), i 'm usually in..
επισης θα ηταν τελειο να οργανωναμε κανενα 5vs5 μεταξυ μας οπως πρωταθηκε και νωριτερα......

Edited by Blacker_than dark, 31 May 2011 - 14:44.

#125 Ajairisu

Ajairisu

To weeb is to weep

• Members
  • 39 posts

Posted 02 June 2011 - 14:10

Έπαιξε κανείς με Orianna. για να πει μας αν αξίζουν τα IP που θα ξοδευθούν, ή όχι (4800); :congrats:

rsz_33fc60d6783c6659351654eb9c9f95bc_zps
"When life gives you internetz, make memes."

#126 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 02 June 2011 - 14:18

Απλά περίμενε την άλλη βδομάδα που θα είναι free να τη δοκιμάσεις .

#127 Ajairisu

Ajairisu

To weeb is to weep

• Members
  • 39 posts

Posted 02 June 2011 - 15:36

Δεν μπορούσα να περιμένω το καθιερωμένο free-rotation του νέου champ, την αγόρασα, "χαλάλι" τα 4800 ^^ . Την δοκίμασα versus AI και έμεινα ικανοποιημένος :ureshii:, αν και όπως σχεδόν όλοι οι νέοι champs, χρειάζεται λίγο balancing.

#128 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 02 June 2011 - 15:54

το παιχνιδάκι το δοκίμασα πρόσφατα για μερικά levels.
για δωρεάν παιχνίδι είναι καλο. αλλα δεν είναι το στυλ που mαρέσει. και το customer support είναι πολύ φτωχό.
ψιλοβαρέθηκα σχεδόν άμεσος.
χαλάλι τα 20 ευρώ σε skins, ελπίζω να πάει καλά η δουλειά τους.

edit:

this is epic Posted Image

Edited by zweistein, 02 June 2011 - 23:27.

#129 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 03 June 2011 - 00:22

Το ctrl+alt+del έπεσε μέσα για μια ακόμα φορά. Όταν ξεκινάνε να βρίζονται συνήθως γελάω. Άλλες φορές υποδαυλίζω την ατμόσφαιρα... Ξέρω ότι δεν θα έπρεπε να το κάνω αλλά....

#130 Ajairisu

Ajairisu

To weeb is to weep

• Members
  • 39 posts

Posted 03 June 2011 - 05:21

Ο τύπος που δημιούργησε αυτό το comic strip έκανε ένα βήμα προς την τελειότητα.... :8): Οι VGcats φαίνεται δεν έχουν κάτι παρόμοιο. Αν αφεθείς και πάρεις στα σοβαρά το παιχνίδι, καταλήγεις σε αυτή την θλιβερή κατάσταση. Ένα διάλειμμα 8 μηνών από το game ήταν ότι πρέπει για να εκμηδενίσω τις πιθανότητες να γίνω το flaming troll.

#131 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 03 June 2011 - 08:03

Ο φόβος και ο τρόμος μου είναι οι αόρατοι χαρακτήρες(Evelynn και αρουραίος). Μπορείς να αγοράζεις wands και να τα ρίχνεις όμως δεν διαρκούν για πάντα μου φαίνεται κι επίσης κοστίζουν gold που θα μπορούσες να δώσεις για εξοπλισμό.

Ο Twitch είναι πολύ πιο επικίνδυνος από την Evelynn, θαρρώ. Αρκεί ο αντίπαλος να παίζει πολύ καλά. Εκτός από τα wands, τα οποία διαρκούν 3 λεπτά νομίζω, ίσως κάτι προτιμότερο, ή όχι προτιμότερο απλά καλό, είναι το Oracle's elixir. Πάντως δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά, και αν είναι να βοηθήσεις την ομάδα, ή τον εαυτό σου, καλύτερα να αγοράσεις αυτά. Χαλάλι τους δηλαδή.
Γιατί το σπαστικό και στους δύο χαρακτήρες είναι, ότι σε βαράνε οι άλλοι και μετά αυτοί πετάγονται. Το ίδιο ισχύει και για τον Shaco που μεν μένει αόρατος για λίγα δευτερόλεπτα, αλλά αν πεταχτεί και με τον κλώνο μαζί χωρίς να προλάβεις να δεις ποιος από τους δύο είναι ο κλώνος, bye bye. Αν και ο Shaco σκοτώνεται πιο εύκολα από τους άλλους δύο.

Αγόρασα και εγώ την Orianna, αλλά για να την συνηθίσεις θέλει να κάτσεις και να αφοσιωθείς πάνω της. Αν και αυτοί που έχουν το skill και παίζουν και καιρό, σίγουρα μπορούν καλύτερα. Πέτυχα έναν/μία που την είχε σε normal -εκτός το ότι την είχαν καρά feedάρει- απλά το ένιωθε τρελά. Έκανε σε κάποια φάση disconnect και το team έκανε πάρτι σπάζοντας 3 turrets και 1 στην βάση μαζί με το inhibitor. Δυστυχώς, έκανε reconnect και πήρανε και οι άλλοι φόρα ενώ δεν βγαίναν από την βάση.
Με λίγα λόγια, για να μην γράφω και άσχετα, είναι πολύ καλή χαρακτήρας αν μάθεις να την χειρίζεσαι.
Η μπάλα πραγματικά σου σπάει τα νεύρα από ένα σημείο και μετά XD

#132 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 03 June 2011 - 15:55

H μπαλα της Οριανα ειδικα early game σου σπαει τις μπαλες μεχρι αηδιας. σου κοβει το farming σε αναγκαζει να τραβιεσαι συνεχως αμυντικα προς το tower... ΜΠΑΛΕΣ! (πικατσου διαλεγω εσενα ειναι η φαση οταν την πεταει λολ)

#133 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 03 June 2011 - 15:56

Ok μπηκα και εγω.... Μετα απο 20 ονοματα που δοκιμασα εβαλα ενα για πλακα και έμεινε.... Magatsu Izanagi = Mah summoner

v4kFmx.png

#134 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 06 June 2011 - 12:13

Pentakill με Vayne, oh yeah! Ξέρετε τι σημαίνει Pentakill με χαρακτήρα που δεν έχει ίχνος aoe damage?:thatsit:

#135 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 06 June 2011 - 12:45

Damn , εγώ μόνο ως quadra έχω καταφέρει , μια φορά το είχα χάσει για λίγα sec :( . Gratz , ήσουν feedαρισμενος ?