Ο φόβος και ο τρόμος μου είναι οι αόρατοι χαρακτήρες(Evelynn και αρουραίος). Μπορείς να αγοράζεις wands και να τα ρίχνεις όμως δεν διαρκούν για πάντα μου φαίνεται κι επίσης κοστίζουν gold που θα μπορούσες να δώσεις για εξοπλισμό.
Ο Twitch είναι πολύ πιο επικίνδυνος από την Evelynn, θαρρώ. Αρκεί ο αντίπαλος να παίζει πολύ καλά. Εκτός από τα wands, τα οποία διαρκούν 3 λεπτά νομίζω, ίσως κάτι προτιμότερο, ή όχι προτιμότερο απλά καλό, είναι το Oracle's elixir. Πάντως δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά, και αν είναι να βοηθήσεις την ομάδα, ή τον εαυτό σου, καλύτερα να αγοράσεις αυτά. Χαλάλι τους δηλαδή.
Γιατί το σπαστικό και στους δύο χαρακτήρες είναι, ότι σε βαράνε οι άλλοι και μετά αυτοί πετάγονται. Το ίδιο ισχύει και για τον Shaco που μεν μένει αόρατος για λίγα δευτερόλεπτα, αλλά αν πεταχτεί και με τον κλώνο μαζί χωρίς να προλάβεις να δεις ποιος από τους δύο είναι ο κλώνος, bye bye. Αν και ο Shaco σκοτώνεται πιο εύκολα από τους άλλους δύο.
Αγόρασα και εγώ την Orianna, αλλά για να την συνηθίσεις θέλει να κάτσεις και να αφοσιωθείς πάνω της. Αν και αυτοί που έχουν το skill και παίζουν και καιρό, σίγουρα μπορούν καλύτερα. Πέτυχα έναν/μία που την είχε σε normal -εκτός το ότι την είχαν καρά feedάρει- απλά το ένιωθε τρελά. Έκανε σε κάποια φάση disconnect και το team έκανε πάρτι σπάζοντας 3 turrets και 1 στην βάση μαζί με το inhibitor. Δυστυχώς, έκανε reconnect και πήρανε και οι άλλοι φόρα ενώ δεν βγαίναν από την βάση.
Με λίγα λόγια, για να μην γράφω και άσχετα, είναι πολύ καλή χαρακτήρας αν μάθεις να την χειρίζεσαι.
Η μπάλα πραγματικά σου σπάει τα νεύρα από ένα σημείο και μετά XD