Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#91 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 26 May 2011 - 21:03

Cho Gath Rules them all.
Posted Image

#92 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 26 May 2011 - 21:08

Cho Gath Rules them all.

Posted Image

#93 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 26 May 2011 - 21:17

Shen rules them all !!!
Posted Image

Btw πατήστε shen στον γούγλη και δείτε τι εικόνες βγάζει . WTF ????? :blurah5::Crying2:

#94 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 26 May 2011 - 21:28

^^Αυτό το skin του Shen έχει γ@μ@το artwork αλλά είναι πραγματικά ελεεινό in game.

Posted Image

#95 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 26 May 2011 - 21:41

Βασικά του Shen όλα τα skins σχεδόν ίδια είναι και είναι βγαλμένα από Mortal Kombat (μάλλον κάποιος στη Riot είναι fan )

Posted Image

#96 Ajairisu

Ajairisu

To weeb is to weep

• Members
  • 39 posts

Posted 26 May 2011 - 22:37

Αχ, το παλιό artwork του Twitch.... Κρίμα που το τωρινό είναι κάπως άθλιο, υποκειμενικά πάντα. Το συγκεκριμένο artwork της Miss Fortune μου είχε διαφύγει, έτη φωτός καλύτερο από το original.

Και επειδή παίζω συνήθως tanks/supports, πάρτε και έναν Rammus :
Posted Image
Σαν antagonist στα Χελωνονιντζάκια μου φαίνεται. :D

rsz_33fc60d6783c6659351654eb9c9f95bc_zps
"When life gives you internetz, make memes."

#97 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 26 May 2011 - 22:41

Εγω συνιθως παιζω damage dealers,και παρτε και μια katarina που την αγορασα και προσφατα και τη γουσταρα αξιζαν τα ποιντς της
Posted Image
Posted Image

#98 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 26 May 2011 - 23:38

Αχ, το παλιό artwork του Twitch.... Κρίμα που το τωρινό είναι κάπως άθλιο, υποκειμενικά πάντα. Το συγκεκριμένο artwork της Miss Fortune μου είχε διαφύγει, έτη φωτός καλύτερο από το original.

Είναι απ' τα κινέζικα artworks. Πήγαινε στη wiki του LoL, τα έχει όλα.

Posted Image

#99 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 27 May 2011 - 11:26

Ναι όντως , ο παλιός Twitch ήταν πολύ καλύτερος . Ναι πολύ χελωνονιντζάκια φάση ο Rammus :P Πάρτε και έναν Karthus
Posted Image

#100 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 27 May 2011 - 19:53

Μπηκα και εγω αλλα το καψιμο θα αρχίσει μετα τις 14!

v4kFmx.png

#101 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 posts

Posted 27 May 2011 - 20:13

Αύριο έχει livestream με games ανάμεσα στα καλύτερα clans της Ευρώπης δείτε τα για να πάρετε μία ιδέα αλλά μην παραξενευτείτε άμα δείτε τους range carry να κουβαλάνε 3 dorans sword πάνω τους ή κανέναν caster με 2-3 rings.
Είναι μια καλή αφορμή για να δείτε πώς πρέπει να στήνετε ένα team και ποιοι champ μετράνε στο high elo
Posted Image

#102 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 27 May 2011 - 20:22

Αύριο έχει livestream με games ανάμεσα στα καλύτερα clans της Ευρώπης δείτε τα για να πάρετε μία ιδέα αλλά μην παραξενευτείτε άμα δείτε τους range carry να κουβαλάνε 3 dorans sword πάνω τους ή κανέναν caster με 2-3 rings.
Είναι μια καλή αφορμή για να δείτε πώς πρέπει να στήνετε ένα team και ποιοι champ μετράνε στο high elo

Βασικα που πας για να το δεις στο league of legends.com και τι ωρα?
Posted Image

#103 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 28 May 2011 - 00:17

μην παραξενευτείτε άμα δείτε τους range carry να κουβαλάνε 3 dorans sword πάνω τους ή κανέναν caster με 2-3 rings.

Πες τα ρε άνθρωπε! Anyway, μια καλή σελίδα για livestream ειν' αυτή. http://clgaming.net/media/livestreams/

Posted Image

#104 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 28 May 2011 - 09:50

Χθες έπαιξα το καλύτερο παιχνίδι μου από θέμα kills αλλά χάσαμε :if:
Είχα φτάσει σε ένα σημείο 20 kills - 2 deaths - 8 supports, αλλά κάπου εκεί η ομάδα μου δεν τράβαγε άλλο και τερμάτισα με 25 kills - 10 deaths.:sigh2:
Έχω μεγάλη προτίμηση τελευταία στον Warwick, ο οποίος είναι πραγματικά κυνηγός με τους αντιπάλους να γίνονται το θήραμά του όταν έχουν κάτω από την μισή ενέργεια με το special skill του οποίου το όνομα τώρα μου διαφεύγει:emptyonexg1:.
Άλλοι αγαπημένοι είναι ο Fiddlesticks και ο Jarvan IV.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#105 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 posts

Posted 28 May 2011 - 12:49

http://www.leagueoflegends.com/events/season_one_qualifiers

Στο Link αυτό προβάλλονται οι αγώνες έχει και τις ώρες στα αριστερά
Posted Image