Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#106 Ajairisu

Ajairisu

To weeb is to weep

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2011 - 16:21

Χθες έπαιξα το καλύτερο παιχνίδι μου από θέμα kills αλλά χάσαμε :if:
Είχα φτάσει σε ένα σημείο 20 kills - 2 deaths - 8 supports, αλλά κάπου εκεί η ομάδα μου δεν τράβαγε άλλο και τερμάτισα με 25 kills - 10 deaths.:sigh2:
Έχω μεγάλη προτίμηση τελευταία στον Warwick, ο οποίος είναι πραγματικά κυνηγός με τους αντιπάλους να γίνονται το θήραμά του όταν έχουν κάτω από την μισή ενέργεια με το special skill του οποίου το όνομα τώρα μου διαφεύγει:emptyonexg1:.
Άλλοι αγαπημένοι είναι ο Fiddlesticks και ο Jarvan IV.

Τέτοια ευτράπελα συμβαίνουν συνήθως σε low level summoners games, έχω παρακολουθήσει γνωστούς μου να παίζουν Lol με Trynda/warwick , να πέρνουν 3 kills και να πεθαίνουν. Με αυτή την τακτική συνήθως κάνουν το λάθος, πέφτουν σε ενέδρες, και εφόσον ήταν το πιο "feedaρισμένο" μέλος της ομάδας να κάνουν ένα push το enemy team και να τα κατεδαφίζουν τα πάντα . Πάντως , όποιος θέλει άτομο για premade είμαι διαθέσιμος, παίζω συνήθως tanks/support, όπως προανέφερα.

Ingame alias : Gillespie (30 lvl 368 wins)

rsz_33fc60d6783c6659351654eb9c9f95bc_zps
"When life gives you internetz, make memes."

#107 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2011 - 12:04

Καλά, η χαρά που πήρα όταν τον ήπιαν οι CLG στο τουρνουά δεν υπάρχει. Είναι γ@μ@το να βλέπεις ψώνια να παίρνουν αυτό που τους αξίζει. Αναρωτιέμαι αν είμαι ο μόνος που το παρακολούθησε (in4 foreveralone.jpg) :P

Posted Image

#108 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2011 - 12:52

τωρα που τελειωσαν οι πανελληνιες ειπα να δοκιμασω να παιξω και γω λιγο και να μη το σνομπαρω τοσο :P

αυτη τη στιγμη ειμαι 10 λεβελ (μεσα σε 4-5 μερες xD ειπαμε τελειωσαν εξετασεις, να μν καω?!)
νταξυ παιζω ντοτα χρονια τωρα οπωτε δεν ειχα θεμα, για την ωρα εχω μαθει 6 ηρωες, οποιος θελει με κανει add: matassos (τι πρωτοτυπο xD) και μου λεει αν ψινεται για game, παντα προτιμω να παιζω με γνωστους :Ρ

δεν ειμαι σιγουρα προ, αλλα ουτε νουμπ xD τους ηρωες που εχω μαθει ομως τους εχω μαθει, δεν κανω μλκιες, αν μου κατσει το game μπορει να παιξω τελεια :Ρ

#109 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2011 - 16:23

Καλά, η χαρά που πήρα όταν τον ήπιαν οι CLG στο τουρνουά δεν υπάρχει. Είναι γ@μ@το να βλέπεις ψώνια να παίρνουν αυτό που τους αξίζει. Αναρωτιέμαι αν είμαι ο μόνος που το παρακολούθησε (in4 foreveralone.jpg) :P

Posted Image

Είναι γνωστοί δηλαδή όλοι αυτοί ? Εγω είδα ένα που έπαιζαν οι Epic Gaming με τους δεν θυμάμαι ποιους :P

τωρα που τελειωσαν οι πανελληνιες ειπα να δοκιμασω να παιξω και γω λιγο και να μη το σνομπαρω τοσο :P

αυτη τη στιγμη ειμαι 10 λεβελ (μεσα σε 4-5 μερες xD ειπαμε τελειωσαν εξετασεις, να μν καω?!)
νταξυ παιζω ντοτα χρονια τωρα οπωτε δεν ειχα θεμα, για την ωρα εχω μαθει 6 ηρωες, οποιος θελει με κανει add: matassos (τι πρωτοτυπο xD) και μου λεει αν ψινεται για game, παντα προτιμω να παιζω με γνωστους :Ρ

δεν ειμαι σιγουρα προ, αλλα ουτε νουμπ xD τους ηρωες που εχω μαθει ομως τους εχω μαθει, δεν κανω μλκιες, αν μου κατσει το game μπορει να παιξω τελεια :Ρ

Κανονίζουμε αν θέλετε απλά θα είναι λίγο messed up τα lvl .

#110 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.433 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2011 - 16:26

Για την πλάκα μας θα παίξουμε ρε συ.
Για το γέλιο μέσω των pwn που θα σας κάνω!:kakaka:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#111 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2011 - 16:34

Οκ όποτε θέλετε εγώ μέσα .
Btw μαϊμού για να μην μιλάω χωρίς να έχω δοκιμάσει πρώτα , αγόρασα μερικές φορές 2-3 Dorans μαζί αλλά μάλλον δεν μου ταιριάζει αυτό το στυλ .

#112 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2011 - 16:46

μέσα και εγω! τωρα αρχιζω παλι να παιζω λιγο λιγο . summoner name bouxes0r

#113 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2011 - 17:16

Εγω δεν εχω φτιαξει τον Summoner Μου ακομα (περιμενω τον καινουργιο υπο.) αλλα ΘΑ ειναι ScourgeCaller :P

v4kFmx.png

#114 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2011 - 17:51

Έτσι 'μου ρχεται να σας κάνω κανά online φροντιστήριο τόσοι καινούριοι που μαζεύεστε... Να με λέει και μένα κάποιος sensei:if:

#115 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2011 - 17:56

Έπαιζα LoL για έναν χρόνο αλλα στο NA server και είπα να αρχίσω στο EU :P αρα οχι newbie :P αλλα είμαι noob= αμπαλος

v4kFmx.png

#116 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2011 - 19:39

Και γιατί να παίξεις στον EU αφού είσαι στον ΝΑ ? Από ότι έχω δει στα forums στον NA δίνουν μεγαλύτερη προσοχή οι admin και η Riot .

#117 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2011 - 20:10

Έτσι 'μου ρχεται να σας κάνω κανά online φροντιστήριο τόσοι καινούριοι που μαζεύεστε... Να με λέει και μένα κάποιος sensei:if:

ασε sensei εκανα πολλες χαζομαρες διαχρονικα! τωρα ... πρεπει να επαιξα το χειροτερο game ever... το matchmaking suckarει απειρα ... το δικο μας τιμ 22(9-12-8) (εγω) , 29(5-5-10) (φιλος μου) , 30 (3-18!-5) , 11(1-19-0)(!!!) κ 27 (10-9-5) οι αντιπαλοι ολοι 25-30...

#118 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2011 - 20:17

Και γιατί να παίξεις στον EU αφού είσαι στον ΝΑ ? Από ότι έχω δει στα forums στον NA δίνουν μεγαλύτερη προσοχή οι admin και η Riot .

Ping maybe?

2bbd14fc.jpg

#119 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2011 - 20:26

Γιατι κανονικα έχω σταματήσει να πάιζω εδω και έναν χρόνο (αρχισα πριν απο 2) και τωρα για να ξανα μπω με έψησε ένας φίλος μου που είναι european :P Ε και είπα να παίζουμε μαζί :P Ουτος ή άλλος οι αμερικάνοι είναι ψιλο μ*λακες και όταν ακούν i'm from greece σκεφτονται ή "Τhis is SPARTAAAA!" ή "dick" (srsly έχω φάει ρατσισμοβλακείες σε αυτο το παιχνίδι :P)

Και επίσης όπως είπα ήμουν ψιλοNoob Και δεν είχα καλo score :P

v4kFmx.png

#120 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2011 - 13:15

Ping maybe?

Ακόμα και σε αυτό νομίζω ότι ο EU είναι χειρότερος .

Γιατι κανονικα έχω σταματήσει να πάιζω εδω και έναν χρόνο (αρχισα πριν απο 2) και τωρα για να ξανα μπω με έψησε ένας φίλος μου που είναι european :P Ε και είπα να παίζουμε μαζί :P Ουτος ή άλλος οι αμερικάνοι είναι ψιλο μ*λακες και όταν ακούν i'm from greece σκεφτονται ή "Τhis is SPARTAAAA!" ή "dick" (srsly έχω φάει ρατσισμοβλακείες σε αυτο το παιχνίδι :P)

Και επίσης όπως είπα ήμουν ψιλοNoob Και δεν είχα καλo score :P

Εδώ είναι καλύτερα νομίζεις ? Μου έχει τύχει game (με αγνώστους) που ήταν και άλλος ένας Έλληνας στην ομάδα μου και ένας ξένος που βριζόντουσαν και όταν αναφέρει ο ένας ότι είναι Έλληνας να του αρχίζει ο άλλος για το χρέος , τα δάνεια , το ΔΝΤ κλπ :P