Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1171 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 30 March 2012 - 00:17

Ο Πάνθεον είναι φοβερός για Dominion. Σε treeline είναι έτσι κι έτσι. Η Καταρίνα μου άρεσε αλλά δυστυχώς απέναντι σε ομάδες με καλό crowd control αχρηστεύεται η ulti της.
Ο Μαλζαχαρ είναι πάντα επικίνδυνος αντίπαλος. Όποτε πάει mid προσπαθώ να πάω σε κανα άλλο lane μπας και τον αποφύγω!

Τώρα τελευταία βέβαια, δεν έχω καταφέρει να τελειώσω κανένα παιχνίδι. Πολλά crashes και δεν ξέρω αν φταίει ο υπολογιστής μου ή κάτι άλλο.

#1172 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 30 March 2012 - 02:14

Περίεργο,άμα σου αρέσουν οι caster o Pantheon θα'πρεπε να σου ερχόταν γάντι.Είναι ο Attack Damage caster(τον έχω στους main ήρωες μου)

Κι εγώ skasmos με αυτήν την λογική τον πήρα, αλλά δεν το χω. Ίσως και να είναι επειδή δεν τον ξέρω και πολύ καλά ακόμη. Αλλά την kata ας πούμε την συμπάθησα από την πρώτη στιγμή. Ίσως έπρεπε να πάρω κάτι σε στυλ talon για ad, δεν ξέρω.

Τώρα αυτό με τα cc ότι κάνουν εφιαλτική τη ζωή μου με την kata ισχύει, αλλά εντάξει δεν είναι και το τέλος του κόσμου όπως λένε κάποιοι. Υπάρχουν στιγμές που τα cc τους μπορεί να είναι σε cooldown ή αν έχει και η δική μου ομάδα stun μπορώ να εκμεταλευτώ την ευκαιρία.

Εφιάλτης και για τους δύο αγαπημένους μου champion (kata, malz) είναι ο alistar. Έχει δύο cc που μπορεί να τα σπαμάρει και μπορεί να σπάσει το ulti του malz με το ulti του.

#1173 skasmos

skasmos

WannaBeEditor[AMV]

• Members
  • 47 posts
  • LocationAthens

Posted 30 March 2012 - 06:51

twitch,poison και τερμα

Stun,κανα 2 σφαλιάρες και τέρμα
Don't stand too long in front of the mirror,you might realise how rotten your everyday life is,trapped like a mouse into a constantly giving in reality.Hiding your true nature behind emotions and insticts,following fake ideals

Posted Image

#1174 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 30 March 2012 - 18:42

Συμβουλές για Evelynn καλοδεχούμενες. Να κάνω ap build; Το q της ωφελείται από το spellvamp;

#1175 skasmos

skasmos

WannaBeEditor[AMV]

• Members
  • 47 posts
  • LocationAthens

Posted 30 March 2012 - 22:23

Συμβουλές για Evelynn καλοδεχούμενες. Να κάνω ap build; Το q της ωφελείται από το spellvamp;

Δεν αξίζει evelynn,την καραnerfαρανε,ακόμα και το stun της βγάλανε,είναι άχρηστη για το team,that said κάνε ότι νομίζεις
Don't stand too long in front of the mirror,you might realise how rotten your everyday life is,trapped like a mouse into a constantly giving in reality.Hiding your true nature behind emotions and insticts,following fake ideals

Posted Image

#1176 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 30 March 2012 - 22:34

Έχεις δίκιο σε αυτό. Πιο πολύ για Dominion την πήρα που είναι πιο χαλαρό. Το χαμηλό cooldown του q σε συνδυασμό με καλό ability power κάνουν καλή ζημιά.
Πάνω από όλα όμως, νομίζω ότι χρειάζεται usable αντικείμενα γιατί από μόνη της δεν σκάει καλό burst damage.
Gunblade και Deathfire της ταιριάζουν για παράδειγμα.

#1177 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 March 2012 - 22:38

Προβλέπεται να φάει κανά lifting όπως πχ ο Jax?

#1178 skasmos

skasmos

WannaBeEditor[AMV]

• Members
  • 47 posts
  • LocationAthens

Posted 30 March 2012 - 22:46

Απαραίτητο για να ξαναγίνει usable,στα 600 wins που είμαι δεν την βλέπεις καν,πιο συχνά βλέπω karma

Posted Image

#1179 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 31 March 2012 - 17:28

εδω και κανα 2μηνο η Riot λεει πως θα κανουν remake στους stealth champions και στο stealth γενικοτερα... δεν βλεπω να την βγαζουν απο το νεκροταφειο μιας και ειναι πολυ φτηνη ... ο περισσοτερος κοσμος την εχει ηδη... skins δεν της βγαζουν... Οποτε δεν πουλαει.
No profit = another champ into the riot graveyard
Καλυτερα να την κανουν delete.

#1180 yoshi4

yoshi4

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 31 March 2012 - 17:52

Αγαπάμε eve αλλα τώρα μόνο στο dominion παλεύεται και ναι ap build καλύτερα (την έπαιζα hybrid αλλά δεν νομίζω να αξίζει πια)
Εκτός dominion το καλύτερο είναι να κάνεις roaming (με 1-2 gold per 10 items), ούτε jungle ούτε lane αξιζει αλλα πάλι στα teamfights είναι ψιλοάχριστη. Επίσης για spellvamp δεν νομίζω οτι είναι καλή ιδέα.
Στο dominion πάντως μπορείς να δείρεις (Deathfire,Rabadons,Lich bane,Void staff,GA, Boots of mobility). Βασικά ξέχνα τα προηγούμενα γιατι μόλις δουν eve οι συμπαίκτες το πιο πιθανό είναι να leavάρουν. Για πλάκα (dominion) καλή είναι.

#1181 LiosAlfa

LiosAlfa

Anime Elite

• Members
  • 1,175 posts

Posted 31 March 2012 - 18:01

Λοιπόν θα κανουμε μια AnimeGr team?

Οπιος ψήνετε ασ ποσταρει και ας γράψει το βασικό του ρόλο στο game αυτό που ξέρει να κάνει πιο αποτελεσματικά πχ jungle support tank ap carry ad carry κτλ.

Game name : liosalfa308

Δεν παμε για πρωταθλητισμό απλά να περάσουμε καλά (Στην αρχή τουλάχιστον) γιατί μετά που θα σας μάθω τα μύστικά του game οι Μ5 θα τρέχουν.
Posted Image

#1182 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 31 March 2012 - 18:32

Ποιοι M5 ρε brah??? Ο Darien απο εμενα εμαθε... he is my apprentice :P

#1183 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 31 March 2012 - 19:17

Δεν έχω φτάσει τόσο βαθιά στο παιχνίδι ώστε να διαλέξω κάποιον ρόλο, γενικά μόνο με support δεν ασχολούμαι.
Και τανκ έχω κάνει και carry και jungling και ganking.

name: shadegr

#1184 LiosAlfa

LiosAlfa

Anime Elite

• Members
  • 1,175 posts

Posted 31 March 2012 - 20:12

No prob για χαβαλε θα μαζευτούμε και βλέπουμε,
όσοι είναι του foroum θα μπούν στο team απλά καλό θα ταν να έχουμε και ένα υποτυπώδες πλαν.
Σε 1-2 ώρες θα μπώ για πόνο οσοι πιστοί...
Posted Image

#1185 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 March 2012 - 20:20

ad carry εδώ και ap midder/laner (με ap πάω παντού αρκεί να ξέρω από πριν για τι με θέλετε). Παίζω και fighter αλλά μόνο ως τελευταία λύση γιατί είμαι αρκετά inconsistent σε απόδοση.