Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1156 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 28 March 2012 - 00:17

Δοκίμασα σήμερα πρώτη φορά jungle (με fiddle). Πλήρης αποτυχία. Ήταν και ένας μλκς shaco που μου έκλεβε συνέχεια το μπλε. Οι δικοί μου βέβαια ούτε να σκεφτούν να βοηθήσουν λίγο.
Από δω και πέρα μόνο lane.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1157 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 28 March 2012 - 07:40

Udyr (θεότητα), Shyvana και Yi παίδες. Ζουγκλάρω φανατικά.

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#1158 skasmos

skasmos

WannaBeEditor[AMV]

• Members
  • 47 posts
  • LocationAthens

Posted 28 March 2012 - 11:49

Udyr (θεότητα), Shyvana και Yi παίδες. Ζουγκλάρω φανατικά.

Αντε παρε κανα Lee Sin να ξεστραβωθείς(pun intended),Lee Sin jungle king,και δεν τον παίζω ούτε καν jungle επειδή είμαι πανάσχετος στο topic αλλά αυτό ακόμη και η Γιαγιά μου το ξέρει :hahaha:
Don't stand too long in front of the mirror,you might realise how rotten your everyday life is,trapped like a mouse into a constantly giving in reality.Hiding your true nature behind emotions and insticts,following fake ideals

Posted Image

#1159 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 28 March 2012 - 14:40

Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο το jungling, αύρες, λίγο τους χρόνους για τα respawn να προσέχεις και τα timing . για gangs

#1160 skasmos

skasmos

WannaBeEditor[AMV]

• Members
  • 47 posts
  • LocationAthens

Posted 28 March 2012 - 17:03

Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο το jungling, αύρες, λίγο τους χρόνους για τα respawn να προσέχεις και τα timing . για gangs

Το θέμα είναι κάνεις γρήγορα ganks,και ο πιο γρήγορος αυτή τη στιγμή είναι οι lee sin,shaco
Don't stand too long in front of the mirror,you might realise how rotten your everyday life is,trapped like a mouse into a constantly giving in reality.Hiding your true nature behind emotions and insticts,following fake ideals

Posted Image

#1161 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 28 March 2012 - 18:35

Ε, ναι. Εγώ τι είπα;

#1162 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 29 March 2012 - 14:21

Παίδες Stonewall (καμάρι του jungling) θα διαφωνούσε μαζί σας, αφού god tier έχει udyr phoenix και πολύ καλά κάνει κατ' εμέ, άσχετα αν εγώ παίζω tiger λόγω προτίμησης. Όχι και πως lee sin δεν είναι op και καλύτερος από tiger udyr, αλλά πολύ συχνά σε ranked τον κάνουν ban και φιλοδοξώ κάποια στιγμή να κάνω ranked ομαδούλα. :)

Shaco σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο καλός όσο Lee Sin και Udyr.

Υ.Γ.: Trollolol.

Youtube Video

Edited by Tadaka, 29 March 2012 - 14:32.

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#1163 skasmos

skasmos

WannaBeEditor[AMV]

• Members
  • 47 posts
  • LocationAthens

Posted 29 March 2012 - 20:02

Τελικά μου χακάραν το account,αλλά όλα καλά,απλώς είχα μαζέψει αρκετό ΙP(9000) και αυτοί πήγαν και μου αγοράσαν Yorick και Udyr και μετά με άλλαξαν και server,φαρσαδώροι,όποιος θέλει με κάνει add Petros15

Posted Image

#1164 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 29 March 2012 - 21:59

Δεν υπαρχει νοημα να "χακαρει" κανεις λολ ακαουντ. Ουτε μπορεις να μεταφερεις τπτ απο ακαουντ σε ακαουντ... και αλλαζεις pass με το μειλ σου easy peasy.

#1165 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 29 March 2012 - 23:05

Πω πω πήρα τον pantheon και προσπαθώ να τον μάθω, αλλά έχω φάει κάτι ήττες μέχρι στιγμής.. μ' αρέσει το στυλ του αλλά δεν το 'χω καθόλου μ' αυτόν.

#1166 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 29 March 2012 - 23:30

meeeh, ποτέ δεν μου άρεσε το gameplay του ούτε και η εμφάνιση του. "But demonic, his appearance is
that of an ancient greek" "I don't care...".

Champions σαν τον Ezreal, αυτοί έχουν ωραίο gameplay. Σε κάθε κίνηση σου πρέπει να στοχεύεις,
να τρέχεις συνέχεια, είσαι frail, αν καθίσεις σε ένα σημείο τη πάτησες. Τύποι σαν τον patheon...
Πατάς μια Ulti και τσουπ, you are there, έτοιμος να σπαμμάρεις τις ooh so complicated and difficult and fun
to use μαγείες σου...

/rant

#1167 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 29 March 2012 - 23:35

Πω πω πήρα τον pantheon και προσπαθώ να τον μάθω, αλλά έχω φάει κάτι ήττες μέχρι στιγμής.. μ' αρέσει το στυλ του αλλά δεν το 'χω καθόλου μ' αυτόν.

Ι love Pantheon. Τελικά το είπες και το έκανες ε?

Εγώ ερωτεύτηκα τον Gangplank. Απλά ο άνθρωπος ΚΟΒΕΙ! ΚΟΒΕΙΙΙ!!! Τον αγόρασα και το ευχαριστιέμαι!!!!! :D

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1168 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 29 March 2012 - 23:53

Ναι αλλά και που τον πήρα τσάμπα τον πήρα βασικά. Δεν φαίνεται να με βολεύει. Θα μείνω στην kata μου και στον malz.

Τελικά πρέπει να τους δοκιμάζω λίγο περισσότερο πριν τους πάρω.

#1169 skasmos

skasmos

WannaBeEditor[AMV]

• Members
  • 47 posts
  • LocationAthens

Posted 29 March 2012 - 23:59

Ναι αλλά και που τον πήρα τσάμπα τον πήρα βασικά. Δεν φαίνεται να με βολεύει. Θα μείνω στην kata μου και στον malz.

Τελικά πρέπει να τους δοκιμάζω λίγο περισσότερο πριν τους πάρω.

Περίεργο,άμα σου αρέσουν οι caster o Pantheon θα'πρεπε να σου ερχόταν γάντι.Είναι ο Attack Damage caster(τον έχω στους main ήρωες μου)

Posted Image

#1170 klasobaniera

klasobaniera

.........................

• Members
  • 156 posts

Posted 30 March 2012 - 00:11

twitch,poison και τερμα