Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1141 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 25 March 2012 - 20:36

+1 Σε αυτό ^

#1142 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 25 March 2012 - 21:59

Μπορούμε απλώς να κάνουμε add ο ένας τον άλλο και όταν μαζευόμαστε πολλοί που έχουμε όρεξη, να παίζουμε κανένα premade. Λέω τώρα εγώ μια ιδέα..

Gilmaru είναι το δικό μου nick, είμαι ακόμη 24 lvl βέβαια.

Edited by Gilmaru, 25 March 2012 - 22:07.

#1143 skasmos

skasmos

WannaBeEditor[AMV]

• Members
  • 47 posts
  • LocationAthens

Posted 25 March 2012 - 23:41

Προβλέπω feed...
Don't stand too long in front of the mirror,you might realise how rotten your everyday life is,trapped like a mouse into a constantly giving in reality.Hiding your true nature behind emotions and insticts,following fake ideals

Posted Image

#1144 klasobaniera

klasobaniera

.........................

• Members
  • 156 posts

Posted 25 March 2012 - 23:52

b00b13z ine to diko m an k ime psilonoobas pezo east

#1145 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 26 March 2012 - 02:46

Προβλέπω feed...

εεεετσι, noob power :yahoo: :kakaka:

Ελάτε και οι υπόλοιποι μην ντρέπεστε :try:

Edited by Gilmaru, 26 March 2012 - 02:52.

#1146 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 26 March 2012 - 15:19

shadegr το δικό μου, δεν ξέρω αν το έχω ποστάρει ήδη

#1147 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 26 March 2012 - 15:41

10 σερί νίκες (οι 2 ήταν co-op)! Πόσο ωραίο είναι να βλέπεις το match history όλο πράσινο..!:drink:

Είναι να σου ανοίξει.. .. η τύχη την αγκαλιά της καμιά φορά. :himitsu:

#1148 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 26 March 2012 - 16:33

Μπηκα στο tribunal για πρωτη φορα να παρω λιγο IP(δεν ξερω ποσο παιρνω αλλα anyway,ακουγεται ενδιαφερον το να παιρνω IP ενω δεν παιζω)

Στα 4 απο τα 10 cases ο "κατηγορουμενος" ηταν ελληνας,και αν δεν ημουν και εγω ελληνας δεν θα καταλαβαινα για πιο λογο εφαγαν report...(εβριζαν μανες και πατερες στα ελληνικα,και ειχαν και καμποσα reports και για feeding απο αλλα matches)

Παντως εχει πλακα να βλεπεις τι βρισιμο πεφτει στις περισσοτερες περιπτωσεις,σχεδον απο ολους οσους επαιζαν...Δηλαδη σε σημειο να νομιζεις οτι ολοι οσοι μιλουσαν στο chat ηθελαν report.

#1149 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 26 March 2012 - 16:39

Η πραγματική ευχαρίστηση του tribunal είναι να αθωώνεις αυτούς που κατηγορούνται άδικα και να ελπίζεις ότι θα τους αθωώσουν και οι υπόλοιποι κριτές!

#1150 skasmos

skasmos

WannaBeEditor[AMV]

• Members
  • 47 posts
  • LocationAthens

Posted 26 March 2012 - 17:58

Θα σας έλεγα το δικό μου αλλά μάλλον κάτι τρέχει με το account μου,λέει μεταφέρθηκε σε άλλο server και κάτι τέτοιες παπαριές.Έστειλα τα στοιχεία μου στο LoL support και περιμένω.
Don't stand too long in front of the mirror,you might realise how rotten your everyday life is,trapped like a mouse into a constantly giving in reality.Hiding your true nature behind emotions and insticts,following fake ideals

Posted Image

#1151 Chrysteria

Chrysteria

Starting...

• Members
  • 55 posts

Posted 26 March 2012 - 20:35

(West)BrainEgo 30lvl 1356 Elo
(East)Chrysteria 18lvl

#1152 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 26 March 2012 - 23:05

Θα σας έλεγα το δικό μου αλλά μάλλον κάτι τρέχει με το account μου,λέει μεταφέρθηκε σε άλλο server και κάτι τέτοιες παπαριές.Έστειλα τα στοιχεία μου στο LoL support και περιμένω.

Just so you know, οι βρισιές απαγορεύονται στο forum. Από εκεί και πέρα, μήπως άλλαξες τον server
καταλάθος (από East σε West πχ; )

#1153 skasmos

skasmos

WannaBeEditor[AMV]

• Members
  • 47 posts
  • LocationAthens

Posted 26 March 2012 - 23:14

Just so you know, οι βρισιές απαγορεύονται στο forum. Από εκεί και πέρα, μήπως άλλαξες τον server
καταλάθος (από East σε West πχ; )

Όχι,τίποτα τέτοιο.Μερικοί φίλοι μου λέγαν ότι με βλέπαν online 1 μέρα πριν ενώ δεν ήμουν μέσα,αλλά έκανα τη μ****** και είπα στον εαυτό μου ότι το LoL chat τα είχε παίξει... :deadga6:

Posted Image

#1154 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 27 March 2012 - 22:50

Πόσο με εκνευρίζουν κάποια άτομα στο παιχνίδι αυτό ρε γμτ. Όταν αρχίζουν και γκρινιάζουν προσβάλοντας ακόμη κι ο ένας τον άλλον πολλές φορές ή όταν θέλει κάποιος να γίνονται όλα όπως τα έχει στο κεφάλι του.. :roar:

Κι όχι τίποτα άλλο μου χαλάει την όρεξη και δεν απολαμβάνω το παιχνίδι. Μου φαίνεται θα καθιερώσω το ignore με την παραμικρή αφορμή..

#1155 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 27 March 2012 - 23:49

Πωπω, ναι, το χειρότερο. Ειδικά όταν παραπονιούνται ότι έχουμε feedarei καναν trynda ή Υi, ενώ
αυτός του είχε δώσει τα 3 πρώτα kill επειδή ήταν στο lane του...