Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
League of Legends (LoL)
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2011 - 21:40
Αkali ftW...
Xin ftW...
Vlad ftW
Ez ftw(haruhi dance
Παιζω απο τον Ιανουαριο και τελευταια την παλευω στα ranked...
Για καποιο διαστημα ειχα αγανακτησει με το matchmaking.Απο διαφορα 30 νικων-ηττων πηγα και 6.Τωρα ειμαι περιπου 17.
Best champion Jax by far.
Αμα feedaρεις μονο 2v1 σε εχουν και με mage αντιπαλο...Το μονο κακο ειναι οτι δεν κανει καλο harass mid game(οταν κα8ονται ολοι μιδ στo turret και προετοιμαζονται για teamfight)

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2011 - 21:53
Νταξ εχω μια ειδεα για το build του,ρε σι ηθελα να ρωτησω αν παρω αλλο skin ειναι μονο για ομορφεια η ανεβαζει και τα stats?
Κοίτα δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά αλλά μια φορά μέσα στο game κάποιοι μου έλεγαν ότι ανεβάζει κάτι λίγο στα stats πχ attack damage +5 ή κάτι τέτοιο . Είχα κάνει ένα γρήγορο search στο forum να δω αν ισχύει αλλά δεν βρήκα κάτι , βέβαια δεν το έψαξα και πολύ γιατί δεν αγοράζω skins . Aν θες ψάξτο και εσύ , κοίτα και στη wiki του lol .
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 09:21
Kαι τι ακριβως ειναι αυτα τα ranked games μπορει να το εξηγησει κανεις?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από TheChoSenOnE: 18 Μάιος 2011 - 11:35

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 13:00

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 15:25
Kαι τι ακριβως ειναι αυτα τα ranked games μπορει να το εξηγησει κανεις?
Όταν φτάσεις 30 lvl θα μπορείς να παίζεις ranked games . Εκεί παίζουν μόνο 30 lvl και έχει κάποιες διαφορές από τα normal , όταν πας 30 θα δεις .
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 21:24
summoner name: 00BurningSun00
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 21:36
Χερετω τους LoL fans του foroum,και εγω ξεκινησα εδω και μια βδομαδα να παιζω LoL ειμαι 10 lvl και αρχιζω και προσαρμοζομαι.
Και μηπως εχετε καμια συμβουλη για build στον Pantheon?
http://leaguecraft.com/strategies/guide/1897-pantheon-burst-damage-survivability-guide.xhtml
...Για να ευλογήσουμε και τα γένια μας
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 22:55
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 09:34
An και εχω παρει μια ειδεα για το pantheon πια με βοηθησε αρκετα.http://leaguecraft.com/strategies/guide/1897-pantheon-burst-damage-survivability-guide.xhtml
...Για να ευλογήσουμε και τα γένια μας

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 10:16
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 10:24
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 13:38
Παταω ok και το ρολοι που δειχνει οταν κανεις log in συνεχιζει να γυρναει και μετα απο λιγο μου βγαζει ενα κουτακι που γραφει "Leage of Legends has lost contact with Maestro.Leage of Legends will now exit.Please try restarting the application."
Πριν απο λιγο μπηκα στο σιτε μπας και μπω απο εκει αλλα δεν μπαινει.Πατησα να το οτι εχω ξεχασει τον κωδικο μου,εβαλα το username παταω submit και μου βγαζει "That account does not exist":blurah5:
Το εχει παθει κανεις αυτο,PLEASE HELP:nanteee:
ΕDIT σαν να μην εφτανε αυτο για καποιο λογο δεν μπορω να ανεβασω pic στο imageshark πραγμα που με εκανα να γραψω ολο αυτο
EDIT 2 απο χτες το βραδυ το pc ψιλοκωλαει και φοβαμαι μην εχω φαει κανα ιο αλλα αυτο δεν παιζει ρολο,ετσι δεν ειναι?
ΕDIT 3 http://www.youtube.com/watch?v=IIfmn1wn8Q8 εχω το ιδιο προβλημα καμια ιδεα?
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 14:27
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 16:15
Είναι καλά στην αρχή αλλά σου καθυστερούν το υπόλοιπο build .
Αυτό να μην ξαναειπωθεί. Τα Ντόραν είναι εξαιρετικά αντικείμενα και δε σε καθυστερούν καθόλου εκτός αν αγοράσεις πάρα πολλά (4-5). Αντίθετα βελτιώνουν πάρα πολύ το early game, το οποίο είναι πολύ σημαντικό, ειδικά στο solo queue.
Doran's Blade - 2 με 3 είναι must για όλα τα ranged dps αλλά και για melee, πιο πολύ για όσους έχουν υψηλά AD ratios στα abilities, τύπου Pantheon
Doran's Shield - Δεν πολυσυστήνεται να αγοράζεις πολλά μαζί εκτός αν είσαι τανκ και έχεις μείνει πίσω σε gold/xp
Doran's Ring - 2 με 3 για τους μάγους που έχουν προβλήματα με mana (όσοι μάγοι έχουν πολύ μεγάλα προβλήματα με mana τύπου Swain, Anivia, Karthus κτλ χρειάζονται πιο ''δυνατά'' mana items).