Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#61 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 Δημοσιεύσεις:
  • LocationGreece

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2011 - 19:03

Πολυ παιζουν ΛΟΛ , αμα θελετε καντε με αντ" Ανακτας " υπερ Μαστερ Υι :D
The Suraido Project

Δημοσιευμένη  εικόνα

#62 sirQuackly

sirQuackly

Ανεμιστήρας

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2011 - 21:40

Jax ftW...
Αkali ftW...
Xin ftW...
Vlad ftW
Ez ftw(haruhi dance :P)

Παιζω απο τον Ιανουαριο και τελευταια την παλευω στα ranked...
Για καποιο διαστημα ειχα αγανακτησει με το matchmaking.Απο διαφορα 30 νικων-ηττων πηγα και 6.Τωρα ειμαι περιπου 17.

Best champion Jax by far.
Αμα feedaρεις μονο 2v1 σε εχουν και με mage αντιπαλο...Το μονο κακο ειναι οτι δεν κανει καλο harass mid game(οταν κα8ονται ολοι μιδ στo turret και προετοιμαζονται για teamfight)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#63 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2011 - 21:53

Νταξ εχω μια ειδεα για το build του,ρε σι ηθελα να ρωτησω αν παρω αλλο skin ειναι μονο για ομορφεια η ανεβαζει και τα stats?

Κοίτα δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά αλλά μια φορά μέσα στο game κάποιοι μου έλεγαν ότι ανεβάζει κάτι λίγο στα stats πχ attack damage +5 ή κάτι τέτοιο . Είχα κάνει ένα γρήγορο search στο forum να δω αν ισχύει αλλά δεν βρήκα κάτι , βέβαια δεν το έψαξα και πολύ γιατί δεν αγοράζω skins . Aν θες ψάξτο και εσύ , κοίτα και στη wiki του lol .

#64 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 09:21

Anyway το name μ στο game ειναι Adventur3r,add me if u want:hehehe:
Kαι τι ακριβως ειναι αυτα τα ranked games μπορει να το εξηγησει κανεις?:hmmm:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από TheChoSenOnE: 18 Μάιος 2011 - 11:35

Δημοσιευμένη  εικόνα

#65 sirQuackly

sirQuackly

Ανεμιστήρας

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 13:00

Οχι δεν ανεβαζουν τιποτα.Για ομορφια είναι.Απλα οταν εχεις σκιν ''υποτιθεται'' οτι ξερεις να παιζεις τον χαρακτηρα πολυ καλα.Υπαρχουν και μερικα που αλλαζουν και την φωνη που εχει ενας champion in-game(gentleman chogath,teemo astronaut ,brolaf κλπ)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#66 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 15:25

Kαι τι ακριβως ειναι αυτα τα ranked games μπορει να το εξηγησει κανεις?:hmmm:

Όταν φτάσεις 30 lvl θα μπορείς να παίζεις ranked games . Εκεί παίζουν μόνο 30 lvl και έχει κάποιες διαφορές από τα normal , όταν πας 30 θα δεις .

#67 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 21:24

εγω παιζω επισης, αγαπημενος χαρακτηρας? LUX φυσικα, γιατι? KAME...HAME...HAAAAAA!!!

summoner name: 00BurningSun00
Δημοσιευμένη  εικόνα

#68 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 21:36

Χερετω τους LoL fans του foroum,και εγω ξεκινησα εδω και μια βδομαδα να παιζω LoL ειμαι 10 lvl και αρχιζω και προσαρμοζομαι.
Και μηπως εχετε καμια συμβουλη για build στον Pantheon?

http://leaguecraft.com/strategies/guide/1897-pantheon-burst-damage-survivability-guide.xhtml

...Για να ευλογήσουμε και τα γένια μας:kawaii:

#69 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2011 - 22:55

Πω το έλιωσες λίγο για να το γράψεις μαϊμού :P Δεν το διάβασα όλο μιας και δεν παίζω με Panth αλλά μένεις με Doran ως το τέλος ?

#70 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 09:34

http://leaguecraft.com/strategies/guide/1897-pantheon-burst-damage-survivability-guide.xhtml

...Για να ευλογήσουμε και τα γένια μας:kawaii:

An και εχω παρει μια ειδεα για το pantheon πια με βοηθησε αρκετα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#71 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 10:16

Όχι στο τέλος τα πουλάς, αλλά τα περισσότερα παιχνίδια δε φτάνουν τόσο μακρυά. Τo Doran's Blade είναι μακράν το καλύτερο early item για Pantheon.

#72 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 10:24

Εγώ τώρα πια δεν παίρνω γενικά Doran εκτός αν παίξω κάποιον champion για πρώτη φορά . Είναι καλά στην αρχή αλλά σου καθυστερούν το υπόλοιπο build .

#73 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 13:38

παιδες πηγα να μπω πριν απο λιγο,κανω log in,λεει retriving data from server αλλα μου εμφανιζεται ενα ''κουτακι'' και γραφει log in error ακομα και οταν βαζω οτι νανε κωδικο:wacko:,πηγε να μπει και ο αδελφος μου και αυτουνου το ιδιο του ελεγε,δεν εχω κανει τπτ για να φαω μπαν(αν και δεν νομιζω να αφηλετει σε αυτο)και ο αδελφος μου εχει να μπει μια βδομαδα.
Παταω ok και το ρολοι που δειχνει οταν κανεις log in συνεχιζει να γυρναει και μετα απο λιγο μου βγαζει ενα κουτακι που γραφει "Leage of Legends has lost contact with Maestro.Leage of Legends will now exit.Please try restarting the application."

Πριν απο λιγο μπηκα στο σιτε μπας και μπω απο εκει αλλα δεν μπαινει.Πατησα να το οτι εχω ξεχασει τον κωδικο μου,εβαλα το username παταω submit και μου βγαζει "That account does not exist":blurah5::Crying2::erk:Φυσικα τα επαιξα.Το ιδιο και με τον αδελφο μου.Χτες το μεσημερι μπηκε κανονικα και επεξα 2 game με μποτ.

Το εχει παθει κανεις αυτο,PLEASE HELP:nanteee:

ΕDIT σαν να μην εφτανε αυτο για καποιο λογο δεν μπορω να ανεβασω pic στο imageshark πραγμα που με εκανα να γραψω ολο αυτο :zetsubou:
EDIT 2 απο χτες το βραδυ το pc ψιλοκωλαει και φοβαμαι μην εχω φαει κανα ιο αλλα αυτο δεν παιζει ρολο,ετσι δεν ειναι?:hmmm:

ΕDIT 3 http://www.youtube.com/watch?v=IIfmn1wn8Q8 εχω το ιδιο προβλημα καμια ιδεα?:sigh2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Δημοσιευμένη  εικόνα

#74 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 14:27

Το έχω πάθει κανα 2 φορές αλλά απλώς το κλείνω το ξανανοίγω και όλα οκ .

#75 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2011 - 16:15

Είναι καλά στην αρχή αλλά σου καθυστερούν το υπόλοιπο build .

Αυτό να μην ξαναειπωθεί. Τα Ντόραν είναι εξαιρετικά αντικείμενα και δε σε καθυστερούν καθόλου εκτός αν αγοράσεις πάρα πολλά (4-5). Αντίθετα βελτιώνουν πάρα πολύ το early game, το οποίο είναι πολύ σημαντικό, ειδικά στο solo queue.

Doran's Blade - 2 με 3 είναι must για όλα τα ranged dps αλλά και για melee, πιο πολύ για όσους έχουν υψηλά AD ratios στα abilities, τύπου Pantheon

Doran's Shield - Δεν πολυσυστήνεται να αγοράζεις πολλά μαζί εκτός αν είσαι τανκ και έχεις μείνει πίσω σε gold/xp

Doran's Ring - 2 με 3 για τους μάγους που έχουν προβλήματα με mana (όσοι μάγοι έχουν πολύ μεγάλα προβλήματα με mana τύπου Swain, Anivia, Karthus κτλ χρειάζονται πιο ''δυνατά'' mana items).