Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#736 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2011 - 19:30

Για να ξεκινήσεις το επόμενο θα πρέπει να περιμένεις να τελειώσει απλώς αν φύγεις θα φας report από τους άλλους . Τουλάχιστον αν παίζεις με άτομα σαν εμένα το έχεις σίγουρο το report ^^ . Και αυτό με το instalock απλά αγνόησε τους και πάρε ότι θες , αν δεν τους αρέσει ας βγουν , normal game είναι , όχι ranked .

#737 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2011 - 21:28

Lol+1 στο να διαλέγεις αυτό που θέλεις. If you ask me είναι όλα θέμα ability του παίχτη. Eίδα πρόσφατα μια Janna να έχει πάρει έναν MordeKaiser στο κατόπι και να του έχει αλλάξει τα φώτα. Όσο δεν προσπαθείς να κάνεις κουμάντο στους άλλους δεν έχει λογική να προσπαθεί κάποιος να σου υπαγορεύσει τι χαρακτήρα θα πάρεις.

Τουλάχιστον εγώ που παίζω αποκλειστικά ranged και mages και να ήθελα δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις κάποιου που θα με ήθελε tank πχ. It's just not my game style.

On a humorous note (και μιας και πιάσαμε πονεμένες ιστορίες) χτες βίωσα την εμπειρία του Crittlesticks. Κοινώς ένας Fiddle αποκλειστικά και μόνο με critical damage items (cripplesticks θα έπρεπε να λέγεται κανονικά but oh well...). Μετά από ένα παρανοικό παιχνίδι -και έναν Talon που πρέπει να είχε κρυφό πόθο για την Lux που παίρνω και μου είχε αλλάξει τα φώτα- παραδόξως νικήσαμε. Μας περνάγαν καμία 20αριά kills τουλάχιστον αλλά τους κάναμε hijack δύο φορές baron και τους τον πήραμε μέσα από τα δόντια. :hahaha:

Αν για κάτι μου αρέσει το Lol είναι πλέον για τα κουλά παιχνίδια που πετυχαίνω όταν μπαίνω με τυχαίους συμπαίκτες. Όταν θέλω να παίξω σοβαρά παίρνω όλη την ομάδα από γνωστούς.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 11 Δεκέμβριος 2011 - 21:34

#738 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2011 - 21:49

Lol+1 στο να διαλέγεις αυτό που θέλεις. If you ask me είναι όλα θέμα ability του παίχτη. Eίδα πρόσφατα μια Janna να έχει πάρει έναν MordeKaiser στο κατόπι και να του έχει αλλάξει τα φώτα. Όσο δεν προσπαθείς να κάνεις κουμάντο στους άλλους δεν έχει λογική να προσπαθεί κάποιος να σου υπαγορεύσει τι χαρακτήρα θα πάρεις.

Τουλάχιστον εγώ που παίζω αποκλειστικά ranged και mages και να ήθελα δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις κάποιου που θα με ήθελε tank πχ. It's just not my game style.

On a humorous note (και μιας και πιάσαμε πονεμένες ιστορίες) χτες βίωσα την εμπειρία του Crittlesticks. Κοινώς ένας Fiddle αποκλειστικά και μόνο με critical damage items (cripplesticks θα έπρεπε να λέγεται κανονικά but oh well...). Μετά από ένα παρανοικό παιχνίδι -και έναν Talon που πρέπει να είχε κρυφό πόθο για την Lux που παίρνω και μου είχε αλλάξει τα φώτα- παραδόξως νικήσαμε. Μας περνάγαν καμία 20αριά kills τουλάχιστον αλλά τους κάναμε hijack δύο φορές baron και τους τον πήραμε μέσα από τα δόντια. :hahaha:

Δεν τους κάνατε ... ΕΚΑΝΑ. Να λες τα πράγματα όπως είναι ,που ο κακομοίρης έπαιζα τον kathus "rambo μες τον κάμπο".Ευτιχώς η τελευταία μου ulti έκανε triple και σπάσαμε άνετα αλλιώς με τον "cripplesticks" ακόμα θα χάναμε!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#739 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2011 - 21:50

Αν για κάτι μου αρέσει το Lol είναι πλέον για τα κουλά παιχνίδια που πετυχαίνω όταν μπαίνω με τυχαίους συμπαίκτες. Όταν θέλω να παίξω σοβαρά παίρνω όλη την ομάδα από γνωστούς.

Εννοείς μας πρήζεις να μπούμε και μετά μας stealαρεις :emptyonexg1: :hahaha:

#740 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2011 - 22:07

Δεν τους κάνατε ... ΕΚΑΝΑ. Να λες τα πράγματα όπως είναι ,που ο κακομοίρης έπαιζα τον kathus "rambo μες τον κάμπο".Ευτιχώς η τελευταία μου ulti έκανε triple και σπάσαμε άνετα αλλιώς με τον "cripplesticks" ακόμα θα χάναμε!!!

Uhm εννοούσα ως ομάδα. Και για να είμαστε δίκαιοι έκανες ένα steal εσύ και ένα ο trynda. :P Το αστείο είναι ποιο. Ότι σε κάποια φάση κάνει ο Talon στον Cripplesticks," μη με σκοτώσεις να δοκιμάσω κάτι" του λέει ο άλλος "οκ" και πάει και σκοτώνει τον Τeemo. Εκεί πέθανα στο γέλιο. Συμπαίκτης να σου πετύχει.

Εννοείς μας πρήζεις να μπούμε και μετά μας stealαρεις :emptyonexg1: :hahaha:

Mιλάς ΕΣΥ? Που αν μπορούσες θα είχες πάρει το Nexus και θα είχες φύγει να το πουλήσεις στη μαύρη αγορά? :hahaha: 2 kills σου έχω κλέψει σε δύο παιχνίδια, και το κάνεις θέμα. Που μπάινουμε για ένα παιχνίδι και τους παίρνεις όλους για πάρτη σου? Ο αχόρταγος ο summoner δηλαδή, όχι αστεία. And you should be thankful for my warm and bubbly presence kkthnxbye. :P

#741 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2011 - 22:17

Uhm εννοούσα ως ομάδα. Και για να είμαστε δίκαιοι έκανες ένα steal εσύ και ένα ο trynda. :P Το αστείο είναι ποιο. Ότι σε κάποια φάση κάνει ο Talon στον Cripplesticks," μη με σκοτώσεις να δοκιμάσω κάτι" του λέει ο άλλος "οκ" και πάει και σκοτώνει τον Τeemo. Εκεί πέθανα στο γέλιο. Συμπαίκτης να σου πετύχει.

Mιλάς ΕΣΥ? Που αν μπορούσες θα είχες πάρει το Nexus και θα είχες φύγει να το πουλήσεις στη μαύρη αγορά? :hahaha: 2 kills σου έχω κλέψει σε δύο παιχνίδια, και το κάνεις θέμα. Που μπάινουμε για ένα παιχνίδι και τους παίρνεις όλους για πάρτη σου? Ο αχόρταγος ο summoner δηλαδή, όχι αστεία. And you should be thankful for my warm and bubbly presence kkthnxbye. :P

Μα γιατί ήταν steal αφού εσύ φώναξες "Karthus ulti!! "??

Δημοσιευμένη  εικόνα

#742 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2011 - 22:19

Άκου τι λέει . Που μετά από κάθε game μαζί σου ψάχνω και το πορτοφόλι μου . Σε έχει φοβηθεί το μάτι μου . Εσύ μετά από jungler,tank , carry κλπ κλπ έχεις δημιουργήσει και δικιά σου κατηγορία Stealer . :hahaha:

/ψώνιο_mode_on Και δε φταίω εγώ που είμαι γαμάτος παίχτης :hahaha: Εγώ φταίω που ένα ντου κάνω και κλαίνε μανούλες ? Το κακό είναι ότι κάνω το ντου και έχω εσένα από πίσω να ξαμολάς ulti και όποιον προλάβεις έκλεψες . :hahaha:

Μα γιατί ήταν steal αφού εσύ φώναξες "Karthus ulti!! "??

Κάτι τέτοια λέει και μας κατηγορεί άδικα :P

#743 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2011 - 22:51

Έκανα σήμερα την πρώτη μου νίκη ως jungler(WW). Ήμουν κακός στα ganks της top lane αλλά βοήθησα middle και bottom αρκετά.
Η απειρία μου ήταν εμφανής αφού δεν πρόλαβα τον δράκο ούτε μια φορά. Ευτυχώς που η αντίπαλη Ashe έκανε ragequit στα μισά του παιχνιδιού και έτσι η πλάστιγγα έγειρε υπέρ ημών!

Είχαμε έναν εξαιρετικό Nasus και έναν πολύ καλό αν και κάπως υπερβολικά άπληστο-φιλόδοξο Swain που ανάγκασε την Ashe να παραιτηθεί!

Ο αντίπαλος Garen ήταν τούμπανο στην top lane μα ευτυχώς οι συμπαίκτες του δεν ήταν εξ ίσου καλοί!

Για πρώτη φορά μπορώ να πω ότι ο Warwick «έβγαλε τα λεφτά του»!

#744 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2011 - 23:52

10 λεπτά μετά από αυτό το ποστ άρχισε να μας κλέβει τα πρώτα kills για σήμερα . :erk:

#745 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2011 - 23:55

Καλά να πάθεις. Εγώ παίζω W.o.W. και έχω το κεφάλι μου ήσυχο!!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#746 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2011 - 00:39

Είμαι περήφανος για σένα Iri-chan. Έχεις κάνει προόδους. Χαίρομαι που σε δίδαξα τα βασικά:tensai:

#747 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2011 - 01:03

10 λεπτά μετά από αυτό το ποστ άρχισε να μας κλέβει τα πρώτα kills για σήμερα . :erk:

Nα πεις στους αντιπάλους σου να φεύγουν από την μέση.:hahaha: Εγώ τον άλλο ήθελα να κάνω stun δεν φταίω αν κάθεται ο δικός σου σαν το αγγούρι και με κοιτάει (και ψοφάει).

Δεν βοηθάω μου λένε γιατί δεν βοηθάς. Βοηθάω μου λένε γιατί μου παίρνεις τα kills. Ούτε στο σακί ούτε στο σακούλι. Πουθενά δεν πιάνεστε. :uhh:

Να σαι καλά Μαιμουδάκι. :3 Nα παίξουμε μαζί να σε κλέψω και σένα να με καμαρώσεις.:hahaha:

@ zennith δεν έλεγα ότι εσύ έκλεβες για τον Fandom λέω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 12 Δεκέμβριος 2011 - 01:08

#748 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2011 - 02:30

Nα πεις στους αντιπάλους σου να φεύγουν από την μέση.:hahaha: Εγώ τον άλλο ήθελα να κάνω stun δεν φταίω αν κάθεται ο δικός σου σαν το αγγούρι και με κοιτάει (και ψοφάει).

Δεν βοηθάω μου λένε γιατί δεν βοηθάς. Βοηθάω μου λένε γιατί μου παίρνεις τα kills. Ούτε στο σακί ούτε στο σακούλι. Πουθενά δεν πιάνεστε. :uhh:

Να σαι καλά Μαιμουδάκι. :3 Nα παίξουμε μαζί να σε κλέψω και σένα να με καμαρώσεις.:hahaha:

@ zennith δεν έλεγα ότι εσύ έκλεβες για τον Fandom λέω.

Επιβαρύνεις τη θέση σου ... Το κάνεις χειρότερο , πρόσεχε τι λες !!!

#749 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2011 - 03:29

Eίδα πρόσφατα μια Janna να έχει πάρει έναν MordeKaiser στο κατόπι και να του έχει αλλάξει τα φώτα.

ξεχασες να πεις για το solo defend της Janna εναντιων Cho, Mordekaiser, Evelyn, Yi και alistar XD

#750 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2011 - 03:39

Και το πόσο ψώνιο ήταν η Janna :P