Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
League of Legends (LoL)
Posted 16 December 2011 - 23:43

Posted 17 December 2011 - 14:13
Βασική προυπόθεση να έχει μια τυπική οριμότητα και όχι την κλασσική ελληνική συμπεριφορά του flaming/leaving/afking/cursing/int.feeding etc.
Its all about having a good time.
Posted 18 December 2011 - 13:29
Posted 18 December 2011 - 13:52
Posted 18 December 2011 - 14:54
Σε 1vs1 με τέτοιο cooldown που έχει το W δε νομίζω να μπορεί να κάνει πολλά. Αλλά προφανώς δεν είχαν σκοπό να φτιάξουν τέτοιο χαρακτήρα.
Posted 19 December 2011 - 21:17
Posted 19 December 2011 - 21:52
Αυτό το παιχνίδι όσο πιο πολύ το παίζω τόσο πιο πολύ το μισώ! Μου τη σπάει που στις διαφημίσεις έλεγε "Come play league of legends! No lag, no wait time, no leavers!" Αυτό το no leavers είναι μεγάλη ψευτιά μια φορά στα 3 games υπάρχουν στάνταρ leaves και αν όχι feeders και noobs καθώς η πλειοψηφία των παικτών απαρτήζεται απο 14 και κάτω ετών. Τώρα πρόσφατα έπαιξα ένα game 2v5! Τέσπα δεν ήρθα για να τρολλάρω το παιχνίδι ουσιαστικά είναι για μένα φτηνό υποκατάστατο της ντότα. Παραδέχομαι πως μου αρέσει αρκετά όταν παίζω με παρέα αν και θα ήθελα μερικά balance changes απο τη riot. Θέλω να πάω επιτέλους 30 για να μπορώ να παίζω δίκαια games καθως οι περισσότεροι φίλοι μου είναι ήδη 30 ενω εγώ 15 και εχω μεγάλο disadvantage χωρίς runes ενάντι των άλλων παιχτών. Αγαπημένοι μου παίχτες είναι η Leblanc η Sona η Vayne και ο Alistar
ρε με το team μας χωνουμε ανετα 30ρηδες στα level!!! παντως και γω θελω να φτασω 30lvl για τα ranked games!!! Τα 21lvl μου φαινονται λιγα αυτη τη στιγμη!!!
Posted 20 December 2011 - 14:22
Τώρα πρόσφατα έπαιξα ένα game 2v5!
Eίχατε και μια lux στο team που προσπαθούσε απελπισμένα να φυλάξει το turret? Αν ναι ήμουν στους πέντε (συγκεκριμένα η άλλη lux). We lold.
Αnw όσο παίζω την Ahri τόσο πιο πολύ μου αρέσει. Xτες είχα άλλο ενα παιχνίδι από αυτά που θα μπορούσαν άνετα να γυριστούν thriller. Μπαίνω σε ομάδα όπου είχε first time Mordekaiser, first time warwick και first time Anivia. Όπως καταλαβαίνετε στα πρώτα λεπτά έγινε σφαγή. Η Anivia αναγκάστηκε να φύγει από την μέση γιατί δεν τα έβγαζε πέρα με τον Ezreal που είχε απέναντι, ο Mord με τον trynda στο επάνω lane να έχουν feedarei ασύστολα μια Katarina και να κάνουν ότι κουλό μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους. Και εγώ να έχω βρεθεί στη μέση χωρίς ulti 2 levels πιο κάτω από τον αντίπαλο Ezreal του οποiου το range ήταν σημαντικά μεγαλύτερο από το δικό μου (still kicked his ass though). Επειδή μια Ahri και ένας Warwick δεν φέρνουν την άνοιξη μέχρι το 25 μας είχαν φάει έναν inhibitor και 10 λεπτά αργότερα όλους τους inhibitors και έναν nexus turret. Οι άλλοι επέμεναν να παραδοθούμε αλλά εγώ και ο Mord αρνιόμασταν κατηγορηματικά ( Έλληνες γαρ).
Έκανα την Ahri να μην ψοφάει με τίποτα ( Sunfire Cape + Rabadons+2 Rylais + Will of the Ancients+boots), κατέστρωσα σχέδιο, buffaristikαμε ομαδικώς ο Mord άρχισε να νιώθει και μετά από 1 ώρα και 8 λεπτά πήραμε το παιχνίδι.Και κατάλαβα πώς ένιωθε ο Ναπολέοντας οταν νίκαγε. Οι αντίπαλοι δεν πίστευαν στα μάτια τους και ο Ezreal καταριόταν το stun της Ahri. 16/7/19 το scor μου. Doesnt seem like much αλλά είμαι υπερήφανη για το ότι τάισα τους άλλους λιγότερο, και τους σκότωσα περισσότερο.
Edited by iristella, 20 December 2011 - 14:29.
Posted 20 December 2011 - 14:30

Posted 20 December 2011 - 14:36
Δεν την κάνουν ban στο ranked την Ahri? Βtw με έβαλαν για το πρώτο μου ranked και παίζει να ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου στο lol. Όλοι οι lol-is-serious-business μαζεμένοι εκεί πέρα. Σκατά champions έκαναν ban, ήταν ηλίθιοι και πιεστικοί σε εκνευριστικό βαθμό, team work 0,και το χειρότερο εριστικοί μέχρι αηδίας.
Εγώ παίζω το παιχνίδι για να περνάω ευχάριστα την ώρα όχι για να νευριάζω. Δύσκολα θα ξαναμπώ και σιγουρα όχι χωρίς να είναι όλη η ομαδα γνωστοί μου.
Posted 20 December 2011 - 14:46

Posted 20 December 2011 - 14:53
In the end he was the MVP και έφαγε και το βρίσιμο.
Posted 20 December 2011 - 15:20
and he is good
In the end he was the MVP και έφαγε και το βρίσιμο.
Posted 20 December 2011 - 16:48
Posted 20 December 2011 - 19:05
F*cking leavers!