Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#766 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 16 December 2011 - 23:43

Απλα δεν μπορω να ξεκολησω απο την Irelia τις τελευταιες μερες:hero:
Posted Image

#767 LiosAlfa

LiosAlfa

Anime Elite

• Members
  • 1,175 posts

Posted 17 December 2011 - 14:13

Λοιπον έχω τρελαθεί με το low elo hell ψάχνω +2 για 3v3 όποιος μπορεί να μπεί skype και ξέρει καλα το map και να παίζει ΚΑΛΑ ήρωες όπως Trynda,Signed,Udyr,WuKong,Volibear,Sion,Renekton,Swain,LeeSin,Mundo,Riven κτλ δλδ ήρώες tanky που μπορούν να φάνε μια δυο μπάτσες παραπάνω και να κόψων και φέτες τότε ας κάνει κανα /w εδώ ή ingame ( LiosAlfa308 , Server : EU Nordic&East)
Βασική προυπόθεση να έχει μια τυπική οριμότητα και όχι την κλασσική ελληνική συμπεριφορά του flaming/leaving/afking/cursing/int.feeding etc.
Its all about having a good time.
Posted Image

#768 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 18 December 2011 - 13:29

Το W της αρκούδας έχει πολύ μεγάλο cooldown κατά τη γνώμη μου. Αν το έριχναν στα 9 δευτερόλεπτα για παράδειγμα θα ήταν πολύ καλύτερα. Σε γενικές γραμμές είναι ένας champion με πολλές χρήσεις αλλά αυτό το cooldown του W τον σκοτώνει.

#769 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 18 December 2011 - 13:52

Έχει μεγάλο cd αλλά κόβει κομμάτια , φαντάσου να ήταν πιο μικρό τι θα γινόταν στις μάχες . Και φαντάσου να του είχες μειώσει ήδη με cd items . Θα το πάταγες 2 φορές στον ίδιο αντίπαλο και θα 'φευγε φέτες .

#770 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 18 December 2011 - 14:54

Έχεις δίκιο, αν και μου φαίνεται ότι η πραγματική αξία της αρκούδας είναι στις ομαδικές μάχες(εννοείται ότι είναι χρήσιμη και για jungling). Με τα τρία stacks του attack speed, με το Ε και το ulti που χτυπάνε πολλούς μαζί και το Q που στην ουσία είναι skill του Singed.
Σε 1vs1 με τέτοιο cooldown που έχει το W δε νομίζω να μπορεί να κάνει πολλά. Αλλά προφανώς δεν είχαν σκοπό να φτιάξουν τέτοιο χαρακτήρα.

#771 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 19 December 2011 - 21:17

Αυτό το παιχνίδι όσο πιο πολύ το παίζω τόσο πιο πολύ το μισώ! Μου τη σπάει που στις διαφημίσεις έλεγε "Come play league of legends! No lag, no wait time, no leavers!" Αυτό το no leavers είναι μεγάλη ψευτιά μια φορά στα 3 games υπάρχουν στάνταρ leaves και αν όχι feeders και noobs καθώς η πλειοψηφία των παικτών απαρτήζεται απο 14 και κάτω ετών. Τώρα πρόσφατα έπαιξα ένα game 2v5! Τέσπα δεν ήρθα για να τρολλάρω το παιχνίδι ουσιαστικά είναι για μένα φτηνό υποκατάστατο της ντότα. Παραδέχομαι πως μου αρέσει αρκετά όταν παίζω με παρέα αν και θα ήθελα μερικά balance changes απο τη riot. Θέλω να πάω επιτέλους 30 για να μπορώ να παίζω δίκαια games καθως οι περισσότεροι φίλοι μου είναι ήδη 30 ενω εγώ 15 και εχω μεγάλο disadvantage χωρίς runes ενάντι των άλλων παιχτών. Αγαπημένοι μου παίχτες είναι η Leblanc η Sona η Vayne και ο Alistar
Mister Raindrop falling away from me now

Posted Image

#772 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 19 December 2011 - 21:52

Αυτό το παιχνίδι όσο πιο πολύ το παίζω τόσο πιο πολύ το μισώ! Μου τη σπάει που στις διαφημίσεις έλεγε "Come play league of legends! No lag, no wait time, no leavers!" Αυτό το no leavers είναι μεγάλη ψευτιά μια φορά στα 3 games υπάρχουν στάνταρ leaves και αν όχι feeders και noobs καθώς η πλειοψηφία των παικτών απαρτήζεται απο 14 και κάτω ετών. Τώρα πρόσφατα έπαιξα ένα game 2v5! Τέσπα δεν ήρθα για να τρολλάρω το παιχνίδι ουσιαστικά είναι για μένα φτηνό υποκατάστατο της ντότα. Παραδέχομαι πως μου αρέσει αρκετά όταν παίζω με παρέα αν και θα ήθελα μερικά balance changes απο τη riot. Θέλω να πάω επιτέλους 30 για να μπορώ να παίζω δίκαια games καθως οι περισσότεροι φίλοι μου είναι ήδη 30 ενω εγώ 15 και εχω μεγάλο disadvantage χωρίς runes ενάντι των άλλων παιχτών. Αγαπημένοι μου παίχτες είναι η Leblanc η Sona η Vayne και ο Alistar

ρε με το team μας χωνουμε ανετα 30ρηδες στα level!!! παντως και γω θελω να φτασω 30lvl για τα ranked games!!! Τα 21lvl μου φαινονται λιγα αυτη τη στιγμη!!! :madtodeath:

#773 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 December 2011 - 14:22

Τώρα πρόσφατα έπαιξα ένα game 2v5!

Eίχατε και μια lux στο team που προσπαθούσε απελπισμένα να φυλάξει το turret? Αν ναι ήμουν στους πέντε (συγκεκριμένα η άλλη lux). We lold.:hahaha: (no seriously τα 2 εναπομείναντα μέλη στο match που ήμουν τα είχαν πάρει τόσο κράνα που μετά από λίγο δεν πάιζαμε θάβαμε τους leavers στο chat.)

Αnw όσο παίζω την Ahri τόσο πιο πολύ μου αρέσει. Xτες είχα άλλο ενα παιχνίδι από αυτά που θα μπορούσαν άνετα να γυριστούν thriller. Μπαίνω σε ομάδα όπου είχε first time Mordekaiser, first time warwick και first time Anivia. Όπως καταλαβαίνετε στα πρώτα λεπτά έγινε σφαγή. Η Anivia αναγκάστηκε να φύγει από την μέση γιατί δεν τα έβγαζε πέρα με τον Ezreal που είχε απέναντι, ο Mord με τον trynda στο επάνω lane να έχουν feedarei ασύστολα μια Katarina και να κάνουν ότι κουλό μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους. Και εγώ να έχω βρεθεί στη μέση χωρίς ulti 2 levels πιο κάτω από τον αντίπαλο Ezreal του οποiου το range ήταν σημαντικά μεγαλύτερο από το δικό μου (still kicked his ass though). Επειδή μια Ahri και ένας Warwick δεν φέρνουν την άνοιξη μέχρι το 25 μας είχαν φάει έναν inhibitor και 10 λεπτά αργότερα όλους τους inhibitors και έναν nexus turret. Οι άλλοι επέμεναν να παραδοθούμε αλλά εγώ και ο Mord αρνιόμασταν κατηγορηματικά ( Έλληνες γαρ).

Έκανα την Ahri να μην ψοφάει με τίποτα ( Sunfire Cape + Rabadons+2 Rylais + Will of the Ancients+boots), κατέστρωσα σχέδιο, buffaristikαμε ομαδικώς ο Mord άρχισε να νιώθει και μετά από 1 ώρα και 8 λεπτά πήραμε το παιχνίδι.Και κατάλαβα πώς ένιωθε ο Ναπολέοντας οταν νίκαγε. Οι αντίπαλοι δεν πίστευαν στα μάτια τους και ο Ezreal καταριόταν το stun της Ahri. 16/7/19 το scor μου. Doesnt seem like much αλλά είμαι υπερήφανη για το ότι τάισα τους άλλους λιγότερο, και τους σκότωσα περισσότερο.

Edited by iristella, 20 December 2011 - 14:29.

#774 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 20 December 2011 - 14:30

Εγώ σήμερα την πηρα την γατούλα(Ahri) και πήγαμε για ranked.Αποτέλεσμα 20-5-15 και μια νίκη που την χάρηκα γιατί είχαμε στο team έναν WW(1-11-19)no comment και δεν έλεγε να το χάσουμε!!!Πάντως την ερωτεύτικα αυτήν την παίχτρια και την παίρνω συνέχεια!!!Την έμαθα απ'έξω πια!!!!

Posted Image

#775 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 December 2011 - 14:36

Aλεπού είναι. XD

Δεν την κάνουν ban στο ranked την Ahri? Βtw με έβαλαν για το πρώτο μου ranked και παίζει να ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου στο lol. Όλοι οι lol-is-serious-business μαζεμένοι εκεί πέρα. Σκατά champions έκαναν ban, ήταν ηλίθιοι και πιεστικοί σε εκνευριστικό βαθμό, team work 0,και το χειρότερο εριστικοί μέχρι αηδίας.

Εγώ παίζω το παιχνίδι για να περνάω ευχάριστα την ώρα όχι για να νευριάζω. Δύσκολα θα ξαναμπώ και σιγουρα όχι χωρίς να είναι όλη η ομαδα γνωστοί μου.

#776 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 20 December 2011 - 14:46

Πρόσεχε το ranked δεν είναι για άτομα που είναι μόνο μερικές μέρες 30 lvl !!!Αυτοί που μπαίνουν περιμένουν το team τους να έχει και την ανάλογη εμπειρία για να γίνει πιό σωστό το game .Τώρα βέβαια άμα μπεις εσύ ranked που στην τελική "ακόμα" μαθαίνεις είναι λογικό να κατσουφιάσουν !!!!Βέβαια άμα πέσεις και σε μιγιάγγιχτους είναι χειρότερα τα πράγματα!!!!Οταν βαρεθείς την αφρόκρεμα των normals τα ranked τα σου φανούν θείο δώρο!!!!

Posted Image

#777 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 December 2011 - 14:53

Αν έχουν την ανάλογη εμπειρία να μην ψοφάνε τότε. :P Εννοείται ότι ένα άτομο που παίζει 1,5 μήνα δεν έχει την ίδια εμπειρία με κάποιον που παίζει χρόνο πχ.H πρώτη που υποστηρίζει ότι δεν νιώθω ιδιαίτερα είμαι εγώ η ίδια, δεν εχω αυταπάτες ότι είμαι παιχτούρα. Περιμένω όμως από την κάθε ομάδα να είναι συζητήσιμη για το καλό της ίδιας της ομάδας πάνω από όλα. Aν λεω ότι δεν μπορώ να στηρίξω mid σε ranked game να με ακούνε και να μην με πιέζουν να πάω. Πχ μπήκα με ένα παιδί που είχε Cait ακριβώς για να με γλιτώσει από το mid and he is good και του πρήξανε τα συκώτια για τον χαρακτήρα που πήρε και το lane που διάλεξε.

In the end he was the MVP και έφαγε και το βρίσιμο.

#778 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 20 December 2011 - 15:20

and he is good

In the end he was the MVP και έφαγε και το βρίσιμο.

:wooi2::himitsu::kawaii:

#779 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 20 December 2011 - 16:48

ohh i hate Xin Zhao!! Όταν είναι αντιπαλός σου σε πλακώνει στο ξύλο ενώ όταν είναι μαζί σου είναι εντελώς ζώο καθώς είναι εύκολος hero και τον προτιμουν τα noobs. btw παίζω eu nordic and east server κάντε με add. name frutpunchsamurai (δεν χωρούσε το fruit :hihi2:)
Mister Raindrop falling away from me now

Posted Image

#780 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 20 December 2011 - 19:05

Σήμερα λες και με καταράστηκε κάποιος, 3 game και τα 3 κατέληξαν σε 3vs5 :roar:
F*cking leavers! :chigau:
Posted Image