Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

League of Legends (LoL)
Posted 30 November 2011 - 17:07
Posted 01 December 2011 - 07:19

Έγραψα ένα request στη support team και σήμερα το πρωί μου ήρθε ένα e-mail που μου ζήτησαν συγγνώμη για τη δυσλειτουργία και μου ξεκλείδωσαν και τα δυο skin του Volibear!!

Posted 01 December 2011 - 11:21

Εσύ πως παίζεις τον Voli ? Εγώ δοκίμασα διάφορους τρόπους και builds και πιο πολύ μου ταίριαζε ως jungler . Όποτε ξεκίνησα σε lane ήμουν λίγο fail , ως jungler όμως πολύ καλός . Και από items του βάζω Warmog , Mercury , Rylai , Sunfire , Atma , Spirit Visage .
Posted 01 December 2011 - 13:27
Λες αν στείλω και εγώ mail που δεν έχω rp να γίνει τίποτα τέτοιο ?
Εσύ πως παίζεις τον Voli ? Εγώ δοκίμασα διάφορους τρόπους και builds και πιο πολύ μου ταίριαζε ως jungler . Όποτε ξεκίνησα σε lane ήμουν λίγο fail , ως jungler όμως πολύ καλός . Και από items του βάζω Warmog , Mercury , Rylai , Sunfire , Atma , Spirit Visage .
Στη ζούγκλα είναι όντως πολύ καλός αλλά είναι και καλός solo top παίρνοντας Heal που συνδυάζεται και με το passive του. Τα αντικείμενα που είπες είναι όλα καλά

Posted 03 December 2011 - 01:05

Γενικά αυτές τις μέρες κρατάν πολύ τα παιχνίδια που παίζω και δεν ξέρω γιατί

Edited by metalmusicmaniac, 03 December 2011 - 15:07.
Posted 04 December 2011 - 00:52
Τσαντίζομαι... Δεν μπορώ να κάνω ΕΝΑ game που να μην πάρω creep. Το ρεκόρ μου είναι 1 creep (έληξα 0/0/8, με Soraka) και 3 (0/0/13, πάλι Soraka). Αλλά είναι απόλαυση να stealάρεις ή να παίρνεις kill γενικά με support (πχ Taric stun) (το οποίο Taric stun σκάει ΑΡΚΕΤΟ damage στο lvl 5... Μέχρι 320 καθαρό, με scaling 1.0 νομίζω)
Edited by Serperoth, 04 December 2011 - 01:30.

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Posted 04 December 2011 - 14:34
Posted 04 December 2011 - 14:41
Παιχνίδι Dominion το γυρίσαμε από 450 - 3 σε 0 - 3. Αυτά είναι....
Been there, did that:if:. Ένας απ'τους λόγους που μ αρέσει το dominion είναι ότι έχει κάτι τέτοια που σε κάνουν να μένεις μ@λ@κας
Posted 04 December 2011 - 17:42
ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΧΑΓΙΑΤΕ!
Τσαντίζομαι... Δεν μπορώ να κάνω ΕΝΑ game που να μην πάρω creep. Το ρεκόρ μου είναι 1 creep (έληξα 0/0/8, με Soraka) και 3 (0/0/13, πάλι Soraka). Αλλά είναι απόλαυση να stealάρεις ή να παίρνεις kill γενικά με support (πχ Taric stun) (το οποίο Taric stun σκάει ΑΡΚΕΤΟ damage στο lvl 5... Μέχρι 320 καθαρό, με scaling 1.0 νομίζω)
Στο θέμα creeping με support πιστεύω ότι το θέμα δεν είναι να μην έχεις creeps αλλά να τα αφήνεις στο carry. Στο laning phase όταν το carry είναι base δεν έχεις λόγο να μην πάρεις creep.
Posted 04 December 2011 - 20:13
Επίσης στο tribunal οι υποθέσεις από δέκα την ημέρα, έγιναν δεκαπέντε. Ή αυξήθηκαν τα τρολς ή μεγάλωσε η κοινότητα απότομα ή τέλος, μεγάλωσε η κοινότητα και αυξήθηκαν τα τρολς!
Κατά τ' άλλα βλέπω ότι βοηθάει το tribunal. Στα τελευταία μου παιχνίδια δεν συνάντησα και πολλούς flamers. Ή ίσως απλά ήμουν τυχερός. Ώρες ώρες πάντως, το latency εκτοξεύεται από 70 ms στα 180.
Και έτσι όπως εμφανίζεται το lag, έτσι και εξαφανίζεται. Ανεξήγητα πράγματα.
Posted 04 December 2011 - 20:42
Στο θέμα creeping με support πιστεύω ότι το θέμα δεν είναι να μην έχεις creeps αλλά να τα αφήνεις στο carry. Στο laning phase όταν το carry είναι base δεν έχεις λόγο να μην πάρεις creep.
Το ξέρω, αλλά το έχω βάλει στόχο να μην πάρω κανένα

Έκανα ένα σήμερα, είχα 0 μέχρι τα 50 λεπτά περίπου, τελος έληξα με 2.

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Posted 06 December 2011 - 07:00
Σιγουρα μετραει αυτος που παιζει απεναντι σου. Π.χ καποιος που παιζει πολυ καλα Kassadin οταν τον βρει αντιπαλο στο mid "λογικα" θα ξερει και πως να μην τον "feedarei".
π.χ dont let him spam in ur face , wards δεξια και αριστερα στο ποταμι γιατι ξερει πολυ καλα οτι ο kassa (μαζι με τον sion) ειναι οι καλυτεροι roaming χαρακτηρες για mid κτλ.
οn a side note , η LB ενω κανει καλο/φοβερο early/mid game , late game ειναι σχεδον σαν να μην υπαρχει. Μπορει να φαει σχεδον ολα τα ad/ap carries ΑΛΛΑ το θεμα ειναι πως επειδη ειναι single target burst champ... οι αντιπαλοι θα την κανουν focus και θα πεσει εξισου ευκολα.(+ οτι εχει σχετικα μετριο range).
Bεβαια υπαρχει παντα η περιπτωση οι αντιπαλοι να ειναι ασπονδυλοι οποτε γυρο στο 20λεπτο θα εχεις 10-0(1?)-10 και θα εχουν κανει surrender.
Καταρχας μιλουσα για το lane power, και οχι για το ποιος κανει roam. Κατα δευτερον ειναι λιγο ανοητο να μην παιζεις επιθετικα στο mid καθως το ap carry πρεπει να ντυθει νωρις.
Και εγω τον αγορασα αλλα ειμαι λιγο απογοητευμενος με το γενικο build του.Στη ζούγκλα είναι όντως πολύ καλός αλλά είναι και καλός solo top παίρνοντας Heal που συνδυάζεται και με το passive του. Τα αντικείμενα που είπες είναι όλα καλά
Επισης το Heal ειναι ιδανικο για baits ειδικα με τον Voli. Μπαινεις σε bush με 100 ζωη και με την ulti + heal του βγαινεις με μιση και παραπανω ζωη και χαιρεταει. Βεβαια μπορεις να υπολογισεις οτι αν παει σε meta-game το heal ειναι τελειως αχρηστο.
Επισης εχει δοκιμασει κανεις απο σας Sona με trinity force? Εγω δοκιμασα και ειναι αρκετα καλη. Αν καταφερεις και βγαλεις triforce καπου στο mid-game θα εκπλαγεις με το ποσο καλυτερο support μπορει να κανει.
Posted 07 December 2011 - 20:34

Posted 09 December 2011 - 06:13
Να δεις πως ειναι να τους εχεις σχεδον ολους και επειδη βγαζουν ολη την ωρα καινουργιους να σπαζεσαι γιατι δεν προλαβαινεις να τους αγρασεις.Πάνω που μάζευα λεφτά για MF και την αγοράζω, στιγμές μετά αλλάζουν οι διαθέσιμοι παίχτες και παίζω τυχαία με Caitlyn. Με το που τελείωσα το game άρχισα να βρίζω γιατί δεν περίμενα να αγοράσω αυτήν και αγόρασα MF. Όχι ότι η δεύτερη δεν είναι καλή αλλά κατά τη γνώμη μου η Caitlyn είναι καλύτερη. Τέλος πάντων, άντε μάζευε πάλι 6300
Posted 09 December 2011 - 19:25
Και μιας και λεμε για jungling,υπαρχει σωστο build για τον warwick?Εγω προσωπικα τον παιζω τελειως επιθετικα,με μονο item με αμυντικα stats το mandreds bloodrazor,αλλα βλεπω παρα πολλους να τον παιζουν περισσοτερο με armor και εχω ακουσει και για AP warwick(παρολο που δεν το καταλαβαινω,γιατι να παιζεις σαν mage ενω εχεις μονο μια επιθεση με 7 δευτερολεπτα περιπου cooldown που επηρεαζεται απο το AP και που ετσι και αλλιως τρωει το 20% απο το health του αντιπαλου ακομα και με 0 AP?)