Έπαιξα Vayne, με την αφορμή του Champ Rotation.
Δεν μ'αρεσε. Προτιμάω το στυλ της Tristana, η Vayne μου φάνηκε πιο "αργή" και λιγότερο ευέλικτη ως build. Αν και έπαιξε πριν από μένα ένας φίλος, ήμουν δίπλα του με Taric για support. Σπάσαμε
Γενικά, είναι ωραία φάση και το support:)
Αμε, γουσταρω αρκετα να παιζω support.
Η Vayne ειναι ισως το καλυτερο late game AD carry. Αλλα ειναι αρκετα δυσκολο να την κανεις master. Καθως εχει ισως το μικροτερο range στο game πρεπει παντα (μα ΠΑΝΤΑ) να εχεις το αψογο Positioning και να ξερεις ποτε να μπεις και ποτε να βγεις απο ενα fight. Ηigh difficulty , high reward champ.
Καμια σχεση αυτο για το range. Η tristana εχει μικροτερο range στα πρωτα level αν δεν κανω λαθος, και η Sivir εχει γενικα το μικροτερο range απο τα ad carry.
Προτιμώ την σιγουριά που μου δίνει η Tristana. Φαρμάρει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ (λέγε με Exploding Shot) , ειδικά από το midgame και μετά, έχει πολύ καλό mobility λόγω Jump (και Buster Shot για να πειράζεις το positioning των άλλων
), και μεγάλη "ποικιλία" από builds (Pure AD, Hybrid AD/AS, Bulky AD με Frozen Mallet+Atma's, APen, κτλ).
Επίσης, μεγάλη διαφορά: Η Trist είναι ένα delicious loli, με λευκό μαλλί, goggles και ένα κανόνι μεγαλύτερο από την ίδια
Ναι αλλα μονο AD carry (με infinity πρωτα) μπορεις να την παιξεις στα ranked. Στα normal εχω ξαναπει τους παιζεις ολους οπως θες.
Also, ερωτηση: Ποιοι απο σας παιζουν στο West server?