Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#676 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 22 November 2011 - 23:44

Να ρωτήσω: AP or AD Ezreal.

H πρωτη του stackarei και με lich bane οποτε μπορεις να πας και AP. Αλλα οχι στα ranked. Σε normal ομως απο την αλλη κανεις και ο,τι θες (Magewick, Ap gangplank, Mantheon etc.)

@iristella να μην σε στεναχωρησω αλλα δεν παιζεις attack speed στην katarina. Παιζεις ειτε σαν μαγος ειτε μονο attack damage items.
Δηλαδη Rylai's crystal scepter, sorceror's boots, Hextech Gunblade, Rabaddon's deathcap ε και καπου εκει εχει τελειωσει το game. Απο εκει και περα ισως ενα Abyssal scepter.

Οποτε και για να απαντησω στην ερωτηση σου, παιρνεις cooldown reduction αλλα κυριως οσα δινουν AP.

#677 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 23 November 2011 - 00:27

Έπαιξα Vayne, με την αφορμή του Champ Rotation.
Δεν μ'αρεσε. Προτιμάω το στυλ της Tristana, η Vayne μου φάνηκε πιο "αργή" και λιγότερο ευέλικτη ως build. Αν και έπαιξε πριν από μένα ένας φίλος, ήμουν δίπλα του με Taric για support. Σπάσαμε:)
Γενικά, είναι ωραία φάση και το support:)
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#678 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 23 November 2011 - 14:28

Η Vayne ειναι ισως το καλυτερο late game AD carry. Αλλα ειναι αρκετα δυσκολο να την κανεις master. Καθως εχει ισως το μικροτερο range στο game πρεπει παντα (μα ΠΑΝΤΑ) να εχεις το αψογο Positioning και να ξερεις ποτε να μπεις και ποτε να βγεις απο ενα fight. Ηigh difficulty , high reward champ.

#679 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 23 November 2011 - 15:22

Προτιμώ την σιγουριά που μου δίνει η Tristana. Φαρμάρει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ (λέγε με Exploding Shot) , ειδικά από το midgame και μετά, έχει πολύ καλό mobility λόγω Jump (και Buster Shot για να πειράζεις το positioning των άλλων:) ), και μεγάλη "ποικιλία" από builds (Pure AD, Hybrid AD/AS, Bulky AD με Frozen Mallet+Atma's, APen, κτλ).
Επίσης, μεγάλη διαφορά: Η Trist είναι ένα delicious loli, με λευκό μαλλί, goggles και ένα κανόνι μεγαλύτερο από την ίδια:)
Posted Image
Posted Image

#680 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 23 November 2011 - 15:51

Η Vayne ειναι ισως το καλυτερο late game AD carry. Αλλα ειναι αρκετα δυσκολο να την κανεις master. Καθως εχει ισως το μικροτερο range στο game πρεπει παντα (μα ΠΑΝΤΑ) να εχεις το αψογο Positioning και να ξερεις ποτε να μπεις και ποτε να βγεις απο ενα fight. Ηigh difficulty , high reward champ.

+1

Γενικώς με Vayne κάνω τρελά kill σε όλα τα games (ούτως ή άλλως αυτός είναι ο ρόλος της).
Μόνη εξαίρεση όταν είμαι εναντίον Le Blanc μέση. Σκέτος εφιάλτης.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μετανιώσω τα rp που ξόδεψα. Μια από τους αγαπημένους μου Champs.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#681 Kubi-maniac

Kubi-maniac

Xalara...

• Members
  • 10 posts

Posted 23 November 2011 - 16:19

Vayne πολύ αργή όταν τρέχει από τους αντίπαλους και πολύ αδύναμη. Έως να γίνει focused είσαι μια χαρά, αλλά ένα stun να φας τέλειωσε.

#682 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 23 November 2011 - 16:41

Ξέρετε μήπως πόσο καιρό κάνουν οι καινούριοι champions για να φτηνύνουν? Θέλω να αγοράσω Shyvanna αλλά 6300 πέφτει λίγο πολύ :unsure:
Posted Image

#683 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 23 November 2011 - 16:51

Η τιμή της δε θα πέσει για πολύ καιρό αν όχι ποτέ. Είναι καινούρια. Οι χαρακτήρες που μειώθηκε η τιμή τους είναι εκεί δυο χρόνια ήδη.

#684 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 23 November 2011 - 16:57

Η τιμή της δε θα πέσει για πολύ καιρό αν όχι ποτέ. Είναι καινούρια. Οι χαρακτήρες που μειώθηκε η τιμή τους είναι εκεί δυο χρόνια ήδη.

Σκατά δηλαδή :roar:
Ε δε πειράζει, θα κοιτάζω να παίζω όποτε είναι διαθέσιμη.

#685 Kubi-maniac

Kubi-maniac

Xalara...

• Members
  • 10 posts

Posted 23 November 2011 - 17:10

Την shyvanna είτε θα την αγοράσεις τώρα είτε θα παίξεις μετά από 2-3 μήνες. Sale, μείωση και free week μη περιμένεις σύντομα...

#686 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 November 2011 - 17:21

Προσφατά την είχαν στους free την Shyvanna if I remember correctly. Πρέπει να κράτησε λίγο όμως.

#687 Kubi-maniac

Kubi-maniac

Xalara...

• Members
  • 10 posts

Posted 23 November 2011 - 17:27

Να εξηγηθεί το φαινόμενο των hero rotations αι των sales. Όταν βγαίνει ένας ήρωας έξω, 1 βδομάδα για να τον αγοράσετε με bundles,rp kai ip. Τη δεύτερη βδομάδα είναι πάντα στους δωρεάν ήρωες για εκείνη την βδομάδα. Μετά από αυτή την εβδομάδα, καλύτερα να τον ξεχάσετε επειδή θα είναι ξανά ελεύθερος μετά από πολλές βδομάδες. Σχετικά με τα sales, hero είτε skin, παρακολουθείτε, τα hero sales. Συχνά με ένα hero sale θα πουλιέται και ένα skin μαζί του σε skin sale. Άλλος τρόπος είναι να είσαι μέσα στην εταιρεία της riot που είναι λίγο δύσκολο! Ελπίζω να βοήθησα.

#688 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 23 November 2011 - 17:44

Άλλος τρόπος είναι να είσαι μέσα στην εταιρεία της riot που είναι λίγο δύσκολο!

...
ΠΟΣΑ μέλη του anime//gr είμαστε στην Riot?:P
Αν και λογικά αυτοί τα έχουνε όλα τσάμπα (όπως με τα 5000 referrals) ή κάτι παρόμοιο.

Edited by Serperoth, 23 November 2011 - 18:29.

Posted Image
Posted Image

#689 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 23 November 2011 - 18:53

Έπαιξα Vayne, με την αφορμή του Champ Rotation.
Δεν μ'αρεσε. Προτιμάω το στυλ της Tristana, η Vayne μου φάνηκε πιο "αργή" και λιγότερο ευέλικτη ως build. Αν και έπαιξε πριν από μένα ένας φίλος, ήμουν δίπλα του με Taric για support. Σπάσαμε:)
Γενικά, είναι ωραία φάση και το support:)

Αμε, γουσταρω αρκετα να παιζω support.

Καμια σχεση αυτο για το range. Η tristana εχει μικροτερο range στα πρωτα level αν δεν κανω λαθος, και η Sivir εχει γενικα το μικροτερο range απο τα ad carry.

Προτιμώ την σιγουριά που μου δίνει η Tristana. Φαρμάρει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ (λέγε με Exploding Shot) , ειδικά από το midgame και μετά, έχει πολύ καλό mobility λόγω Jump (και Buster Shot για να πειράζεις το positioning των άλλων:) ), και μεγάλη "ποικιλία" από builds (Pure AD, Hybrid AD/AS, Bulky AD με Frozen Mallet+Atma's, APen, κτλ).
Επίσης, μεγάλη διαφορά: Η Trist είναι ένα delicious loli, με λευκό μαλλί, goggles και ένα κανόνι μεγαλύτερο από την ίδια:)

Ναι αλλα μονο AD carry (με infinity πρωτα) μπορεις να την παιξεις στα ranked. Στα normal εχω ξαναπει τους παιζεις ολους οπως θες.

Also, ερωτηση: Ποιοι απο σας παιζουν στο West server?

#690 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 23 November 2011 - 20:19

Τι lagάρησμα είναι αυτό σήμερα...μου έχει σπάσει τα νεύρα :golgo: :mad::mad2::madtodeath::mador2:
Posted Image