Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#646 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 16 November 2011 - 22:11

zomg, season 2 is here and i love the changes:lovulovu:
In other news, το απογευματάκι που μπήκα να παίξω lol και ενώ έπαιρνα champion είδα ξαφνικά ότι οι free είχαν αλλάξει σε εμένα και ότι μου έδινε κάτι άλλους(πχ akali, heimerdinger):hot: Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι έγινε? Κανικά δεν έπρεπε να είναι Brand, Shyvana κλπ?

8w32.jpg

#647 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 16 November 2011 - 23:42

Εμένα Brand, Blitz, Shyvana κτλ μου δίνει. Μπορεί να ήταν mini-bug.
ΠΟΣΟ ΤΑ ΣΠΑΝΕ τα καινούρια masteries? Δεν ξέρω που να βάλω τους πόντους μου:)
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#648 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 17 November 2011 - 00:04

Μεγάλη πρόοδος τα νέα δέντρα. Η σημαντικότερη αλλαγή κατά τη γνώμη μου είναι η ενσωμάτωση αρκετών summoner spells σε μεμονωμένα masteries(πχ ανεβάζεις ένα mastery και βελτιώνεις τέσσερα spells ταυτόχρονα).

Δοκίμασα και τον Brand. Εντάξει είναι θεριό ο τύπος. Ορμάς και τους παίρνει όλους ο διάολος. Έχω μερικές απορίες που αφορούν την ιστορία του. Είναι δαίμονας ο Brand που απλώς αλλάζει σώματα;

#649 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 17 November 2011 - 00:50

Ναι ο brand είναι πλάσμα της φωτιάς που μπορεί να αλλάζει σώματα, τον έχω αγοράσει κι εγώ ως flameking αλλά δεν τον παίζω, εντάξει είναι op ήρωας φαρμάρεις, φορτώνεις ap και στο teamfight είσαι άρχωντας απλά καις κάποιον ρίχνεις το ulti πάνω του και τους παίρνει όλους παραμάζωμα.

ωραία τα νέα masteries όντως.

Σημέρα επιτέλους ένα καλό ανταγωνιστικό summoners rift με ryze, όπου είχαμε έναν έλληνα anivia που μας έπρηξε να παραδοθούμε γιατί είχαν 5 kills παραπάνω και μας πήραν 1 inhibitor και έλεγε we cant win this και του λέω shut up idiot we can και η πλάκα είναι οτι τους φάγαμε όλους ενώ είχαν πάρει το barons, ε και μέτα ένα ντου απο mid και τέλος. Μετά αυτός είπε και sorry for this game.

#650 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 17 November 2011 - 09:44

Γ*μάτα τα καινούργια masteries :lovulovu:
Posted Image

#651 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 17 November 2011 - 12:04

Δοκίμασε κανείς το mastery expanded mind που δίνει energy στο ultility tree ? Έχει και σε άλλους bug ?

#652 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 17 November 2011 - 15:00

Μόλις έπαιξα ένα game με Garen στο οποίο παίζαμε ουσιαστικά 5vs2 διότι στο team μου είχα έναν maokai που βαρούσε μόνο τρίτες, έναν Brand που δεν ήξερε που παν τα τέσσερα και έναν Jax που stealαρε ασύστολα. Από την αρχή φάνηκε ότι θα χάναμε αλλά κατά τη μέση με ένα doublekill δικό μου και ένα του Vladimir τους το γυρίσαμε κάπως και pushάραμε στο mid. Αλλά κάποιος έκανε αίτημα για surrender και όλοι πάτησαν ''ναι'' εκτός από μένα που ήταν η πρώτη φορά που έπαιρνα μια Katarina απανωτά kill και έκανα ντου μόνος μου. Τελικά παραδωθήκαμε και τελικό σκορ 10-8-10

#653 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 17 November 2011 - 23:38

Ωραια τα νεα masteries.Τωρα δεν ειναι τελειως αχρηστα οπως ηταν πριν.

Αλλα η γκαντεμια μου συνεχιζεται,αν παιξω σε 5vs5 παντα εχουμε τουλαχιστον δυο feeders στο team μας και στο 3vs3 ο ενας ειναι παντα afk και ο αλλος noob.Εδω τρεις/τεσσερις μερες να παρω win(μαλον πρεπει να το γυρισω στο dominion)

#654 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 17 November 2011 - 23:55

O Fizz κι ο καρχαρίας του τα σπάνε in case no one mentioned it yet.

#655 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 18 November 2011 - 00:01

Όντως, μόλις έπαιξα ένα παιχνίδι που ήμουν στο ίδιο lane με έναν Fizz. Στην αρχή βέβαια είναι αρκετά εύθραυστος αν και μάλλον αυτό εξαρτάται από το build(στη προκειμένη περίπτωση έκανε ap build και του βγήκε).
Είχαμε και Cho'gath jungler που τα πήγε εξαιρετικά. Ισοπέδωσε τον αντίπαλο jungler(Udyr).

#656 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 18 November 2011 - 15:18

Καλός ο Fizz αλλά από τους (σχεδόν) νέους παίχτες θα προτιμήσω Shyvana δαγκωτό και Gangplank που είναι και πειρατής αλλά και κόβει άσχημα.

#657 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 18 November 2011 - 16:55

Δεν νομιζω να ειναι τοσο καινουριος ο Gangplank...Αρχισα πριν δυο μηνες περιπου,και τοτε ηταν ηδη στο παιχνιδι.

#658 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 18 November 2011 - 17:12

Ο GP ένα χρόνο τώρα (τουλάχιστον) εκεί είναι .

#659 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 18 November 2011 - 18:07

παιδια εχετε αυξημενο lag?

#660 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 18 November 2011 - 18:18

Δεν νομιζω να ειναι τοσο καινουριος ο Gangplank...Αρχισα πριν δυο μηνες περιπου,και τοτε ηταν ηδη στο παιχνιδι.

Εντάξει ρε παιδιά, είπα σχεδόν καινούργιους και εξάλλου παίζω λίγο καιρό.
Δάσκαλε, ουδέν πρόβλημα lag για μένα.
Posted Image