Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#436 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 11 October 2011 - 15:10

Guise
Guise.
Μιλάτε για ένα παιχνίδι στο οποίο υπάρχει χαρακτήρας με την εξής ability:
"Doesn't die if you activate it".
Και αντικείμενο που σε επαναφέρει στην ζωή αυτόματα.
Can we stfu nao plz?

(ναι, αντιπαθώ τον Trynda, why do you ask? Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται καθόλου skill για να παιχτεί ικανοποιητικά)

Πλάκα πλάκα Trynda με Guardian Angel... ΠΟΣΟ OP:P
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#437 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 11 October 2011 - 18:31

Oh no, you didn't... :P

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#438 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 11 October 2011 - 21:05

( Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται καθόλου skill για να παιχτεί ικανοποιητικά)

Μην το λες . Μην μου πεις ότι δεν έχεις δει Trynda να πατάει ulti με μισή ζωή και μετά να αναρωτιέται γιατί πέθανε .

#439 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 11 October 2011 - 22:20

Ε μόνο αν είσαι πολύ noob δεν μπορείς να τον παίξεις. Απλά δεν χρειάζονται πολύ στρατηγική τα skills του.

*waving intensifies*

#440 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 11 October 2011 - 23:14

Μην το λες . Μην μου πεις ότι δεν έχεις δει Trynda να πατάει ulti με μισή ζωή και μετά να αναρωτιέται γιατί πέθανε .

Μίλησα για skill όχι για εγκεφαλικά κύτταρα.
Να το θέσω αλλιώς.
Με τον Veig (πχ) για να μην θεωρείσαι "βάρος" στην ομάδα, θέλει αρκετά πράματα (timing με το Baleful, σωστά items, map awareness, κτλ.
Με τον Trynda, χρειάζεται να μην σου έχουν κάνει λοβοτομή.
Posted Image
Posted Image

#441 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 11 October 2011 - 23:21

Guise
Guise.
Μιλάτε για ένα παιχνίδι στο οποίο υπάρχει χαρακτήρας με την εξής ability:
"Doesn't die if you activate it".
Και αντικείμενο που σε επαναφέρει στην ζωή αυτόματα.
Can we stfu nao plz?

(ναι, αντιπαθώ τον Trynda, why do you ask? Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται καθόλου skill για να παιχτεί ικανοποιητικά)

Καθολου OP. Τετοιο focus που θα φαει μολις βγει, το πολυ ενα Hit να προλαβει.

Μίλησα για skill όχι για εγκεφαλικά κύτταρα.
Να το θέσω αλλιώς.
Με τον Veig (πχ) για να μην θεωρείσαι "βάρος" στην ομάδα, θέλει αρκετά πράματα (timing με το Baleful, σωστά items, map awareness, κτλ.
Με τον Trynda, χρειάζεται να μην σου έχουν κάνει λοβοτομή.

Χρειαζεται επισης και το αντιπαλο team να τους εχουν κανει λοβοτομη και να μην ξερουν τι ειναι το focus και τα crowd control skills.

#442 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 14 October 2011 - 09:23

Youtube Video

Youtube Video

:kakaka::kakaka:

#443 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 14 October 2011 - 13:35

Εκανα transfer τις προαλλες στον EU West και μπορω να πω πως δεν εχω δει τοσο μαπες παιχτες εδω κα καιρο. Τι rage quitters με 1500 wins ειδα, τι 3αδες lvl 30 που πηγαιναν 3 ατομα στο solo lane μας και τους επαιρνε double... Τι ψ*λη τρωω στα queues επειδη ολο ο summoner 1 βγαινει και παμε next για 4 φορες συνεχομενα (5 games εχω παιξει και στα 4 αυτο εγινε). Τι mordekaiser με Kennen mid και να τον πινει 0-7-0 ειδα..

Τι ρατσισμο προς ολους τους ανατολικους λαους ειδα... τι Sion jungler ειδα, τι Shaco με sorceror's, blasted wand και lantern ειδα.. σκετοι failers ειναι προς το παρων ολοι..

Στα 5 games, τα 2 τα εχασα γιατι εκαναν rage quit στο team μου, τα 2 τα νικησα γιατι εκαναν rage quit στο team τους, και το τελευταιο το νικησα γιατι εγινε το περιστατικο οπου irelia + yorick + skarner vs jax στο ιδιο lane χανανε (ο jax στο team μας).

Αν δεν ειχα friends στον West, θα προτιμουσα τους kurwa.. τουλαχιστον 1 στους 3 ηξερε να παιζει.. οχι 1 στους 5

#444 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 14 October 2011 - 15:50

Εκανα transfer τις προαλλες στον EU West και μπορω να πω πως δεν εχω δει τοσο μαπες παιχτες εδω κα καιρο. Τι rage quitters με 1500 wins ειδα, τι 3αδες lvl 30 που πηγαιναν 3 ατομα στο solo lane μας και τους επαιρνε double... Τι ψ*λη τρωω στα queues επειδη ολο ο summoner 1 βγαινει και παμε next για 4 φορες συνεχομενα (5 games εχω παιξει και στα 4 αυτο εγινε). Τι mordekaiser με Kennen mid και να τον πινει 0-7-0 ειδα..

Τι ρατσισμο προς ολους τους ανατολικους λαους ειδα... τι Sion jungler ειδα, τι Shaco με sorceror's, blasted wand και lantern ειδα.. σκετοι failers ειναι προς το παρων ολοι..

Στα 5 games, τα 2 τα εχασα γιατι εκαναν rage quit στο team μου, τα 2 τα νικησα γιατι εκαναν rage quit στο team τους, και το τελευταιο το νικησα γιατι εγινε το περιστατικο οπου irelia + yorick + skarner vs jax στο ιδιο lane χανανε (ο jax στο team μας).

Αν δεν ειχα friends στον West, θα προτιμουσα τους kurwa.. τουλαχιστον 1 στους 3 ηξερε να παιζει.. οχι 1 στους 5

Τhat....all... :sigh2: και ειδικα τα bold...

v4kFmx.png

#445 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 14 October 2011 - 16:56

και καπου εδω τι λεμε?

Spoiler:

:kakaka::kakaka:

#446 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 October 2011 - 17:31

Ξεκίνησα και εγώ χτες. I suck so much που θέλω να βάλω τα κλάμματα :D Τα keys δεν με βολεύουν καθόλου.Το καλό είναι ότι με κάθε παιχνίδι βελτιώνομαι. Να χειροτερεύω άλλωστε δεν θα μπορούσα. ΧD Δεν το βάζω κάτω όμως...

#447 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 14 October 2011 - 17:38

ωραια θα εχουμε σε κατι να δουλευουμε την ιρι :bleh: αντε πεισε και τη μονο :hypno:

α ξεχασα να αναφερω στα παιδακια που πηγαν west server οτι τις τελευταιες 3 μερες ενω παιζω χαλια, παντα πετυχενω ωραια games και ομαδες και γενικοτερα τον τελευταιο καιρο σπανια ξενερωνω (μονο οταν μπαινω με τον fandom games που πεφτουμε σε ζωαδια, καταταλα ολα μελι γαλα)

Edited by matassos, 14 October 2011 - 18:13.

#448 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 14 October 2011 - 18:46

Ξεκίνησα και εγώ χτες. I suck so much που θέλω να βάλω τα κλάμματα :D Τα keys δεν με βολεύουν καθόλου.Το καλό είναι ότι με κάθε παιχνίδι βελτιώνομαι. Να χειροτερεύω άλλωστε δεν θα μπορούσα. ΧD Δεν το βάζω κάτω όμως...

OMFG OMFG matassos βρήκαμε θύμα tank/healer :P

(μονο οταν μπαινω με τον fandom games που πεφτουμε σε ζωαδια, καταταλα ολα μελι γαλα)

Αφού είσαι μαύρη γάτα ρε ...

#449 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 14 October 2011 - 20:49

Μην τους ακους Iri! Θα σε παίζω εγώ:P
Επίσης, αν θες μπορείς να αλλάξεις τα key bindings...
Posted Image
Posted Image

#450 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 14 October 2011 - 21:14

Όλοι έτσι ήμασταν στην αρχή οπότε μην ανησυχείς. :P
Τώρα από τα keys δεν κατάλαβα τι ακριβώς δε σε βολεύει. XD Δεν μου φαίνεται να έχουν τίποτα περίεργο.

*waving intensifies*