Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#466 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 16 October 2011 - 21:03

παιδια παιζω και εγω LoL! το ονομα μου ειναι Manwe96 καντε με add οσοι παιζετε! αλλα να μου πειτε ποιοι ειστε να καταλαβω! btw ειμαι 15 lvl ενταξει ουτε ασχημα ουτε κι τελεια!

#467 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 16 October 2011 - 21:12

Btw όποιος θέλει ας κάνει και εμένα add αν και δεν πολυμπαίνω τώρα.
JorgKH

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#468 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 16 October 2011 - 21:53

and who the hell is matassos?:P

a god among men

Posted Image

@φανδομ απαξιω:8):

#469 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 posts

Posted 17 October 2011 - 14:38

Mono Leona giati mporw kai einai o omwrfoteros xarakthras sto LoL.
BelindaGR to nick mou in game, eimai EU Nordic & East.
Skopos mou einai na paw +30 tis nikes mou se sxesh me tis htes mou mono me Leona, c you inside.

#470 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 17 October 2011 - 14:59

Εγώ στας το έχω πει, Serperoth is my name, and AP-casting is my game.
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#471 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 17 October 2011 - 15:26

Χθες ήταν η μέρα των παραπληγικών σκορ:sigh2: Μεγάλη γκαντεμιά, noob όλο το team και οι όλοι οι αντίπαλοι γ@μ@τοι. Όλα τα παραπάνω οδήγησαν σε σκορ ξεφτύλας

8w32.jpg

#472 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 posts

Posted 17 October 2011 - 21:39

Νομιζα οτι θα παρει περισσοτερο αλλα τελικα τα καταφερα σημερα:

Posted Image

#473 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 17 October 2011 - 22:53

leona e? επαιξα αρκετες φορες μαζι της τωρα που ειναι ελευθερη! καλη παιχτρια αν και προτιμω πιο attacking champions! ενδεικτικο οτι ο αγαπημενος μου ειναι ο talon!!!

#474 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 posts

Posted 18 October 2011 - 12:57

Για να λεμε την αληθια δεν ειναι "καλη παιχτρια" ειναι απλα playable, εχει καποιο ρολο σαν ισως το χειροτερο suport εχει καποιο ρολο σαν ετσι και ετσι τανκ αλλα τα προβληματα της ειναι μεγαλα.
Πασχει απο μεγαλα cool downs και το χειροτερο της ειναι οτι δεν κανει dmg εαν παω για pure tank build, αλλα εγω την γουσταρω τερμα και ελπιζω σε κανενα patchaki που να μεγαλωνει λιγο το dmg της.

#475 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 18 October 2011 - 17:47

Αγαπάμε Talon!
Θέλω το Fifth Age skin, μόνο και μόνο για το lulz factor:) (σπάνια παίρνω μεν, αλλά γιατί όχι?:) )
Posted Image
Posted Image

#476 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 18 October 2011 - 18:07

Ποιος άλλος παίζει Dominion φανατικά? Εμένα μ' αρέσει αρκετά. Το σιχάθηκε η ψυχή μου το Summoner's Rift 2 χρόνια τώρα:kakaka:

#477 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 18 October 2011 - 19:52

Έπαιζα στην αρχή αλλά τώρα που έχω περιορίσει την επαφή μου με το παιχνίδι σε έναν αγώνα ανά ημέρα(μόνο και μόνο για το μπόνους της πρώτης νίκης δηλαδή) δεν ασχολούμαι.
Έχω παρατηρήσει πως η εκτεταμένη έκθεση στο παιχνίδι διαταράσσει την ηρεμία μου. Συμμετέχω και στο tribunal για να απαλλάξω την κοινότητα από τις αιτίες που με οδήγησαν σε αυτή τη στάση. Και κακά τα ψέμματα, το κάνω και για τους πόντους αν και αυτό είναι δευτερεύον.

#478 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 18 October 2011 - 20:27

Το Dominion πολύ γρήγορο για τα γούστα μου , δεν μου πολυαρέσει ... Όσο για το tribunal πατάω τα punish με το τσουβάλι (όπου χρειάζεται φυσικά).

#479 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 19 October 2011 - 15:18

Ωραίο patch. Άντε, είχα πήξει να μην βλέπω το Archangel's Staff μου σωστά!
Πολύ Clint Eastwood μου φαίνεται ο Graves. Τουλάχιστον θα φαρμάρουμε όλον τον κόσμο που θα δοκιμάζει:)
Posted Image
Posted Image

#480 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 19 October 2011 - 16:01

Το έχω πάρει απόφαση, ένας στους δέκα ήρωες που βγαίνουν είναι έστω και λίγο πρωτότυπος. Οι υπόλοιποι είναι ένα recycle των skills με πολύ μέτριο αποτέλεσμα.
Βάλε ένα παρόμοιο passive με τον πίθηκα, βάλε ένα q παρόμοιο με τον TF, βάλε ένα dash παρόμοιο με τη riven που αντί για ασπίδα δίνει as, βάλε ένα aoe disable μην και δεν έχει κάποιου είδους cc, βάλε ένα aoe dmg ulti που είναι skillshot για να ανεβεί και καλά η δυσκολία το ήρωα, βάλε και μισό κιλό φέτα και έτοιμος ο Graves.:sadist::borednn9: