Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#421 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2011 - 17:11

Α, νόμιζα ότι η nine tails θα ήταν το επόμενο project. Λάθος μου.
Πάντως ούτε εγώ βρίσκω καμιά ομοιότητα με gp πέρα από το όπλο και το μουστάκι. XD
Επίσης θα ήθελα να κάνουν μια φορά κάτι ασυνήθιστο με έναν καινoύριο champion, όπως να τον κάνουν με δύσκολο gameplay ή να τον βάλουν με λιγότερα IP (ή RP που αυτό και αν δε παίζει).
Άμα συνεχίσουν έτσι δηλαδή θα γεμίσουμε με 6300 medium difficulty champions.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#422 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2011 - 17:16

Ο οποίος φαίνεται ότι θα είναι λίγο op :P

Άντε πάλι.

#423 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2011 - 17:35

Άντε πάλι.

Ωραία, νομίζω ότι το έχουν ξαναφέρει και το έχεις ξανα-σχολιάσει νομίζω αλλά και;
Άφησέ το ασχολίαστο.

Πάντως εμένα αυτός που φαίνεται πολύ ενδιαφέρον στο gameplay του.
Ελπίζω να βγάλουνε τίποτα και για την nine tails στο άμεσο μέλλον.
Πάντως μου αρέσει, που συνεχίζουν να βγάζουν καινούριους χαρακτήρες αλλά η αλήθεια είναι ότι τα ip τους δεν βοηθάνε και πολύ.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zura: 10 Οκτώβριος 2011 - 17:42

#424 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2011 - 17:40

Συγγνώμη ρε monkey, τι κακό κάνουμε που υποθέτουμε και λέμε την άποψη μας για τους νέους χαρακτήρες; Δηλαδή αν απογερεύεται, να μη τους δείχνουν καθόλου και να τους βλέπουμε πρώτη φορά όταν βγαίνουνε.

PS: Τελικά δε το άφησα ασχολίαστο. :P

*waving intensifies*

#425 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2011 - 17:43

εγώ εντάξει noob είμαι 15 level τώρα τελευταία άρχισα να παίζω καθημερινά, ο ήρωας που με βολεύει πιο πολύ είναι ο dr. mundo, τώρα έχω 4500 IP ποιόν ή ποιούς προτείνετε να αγοράσω ;

#426 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2011 - 18:08

Mordekaiser μήπως; Αν δεν είσαι σίγουρος μπορείς να περιμένεις μέχρι να γίνει διαθέσιμος για δοκιμή.

#427 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2011 - 18:54

εγω λεω να παρω τη Riven με βολευει παρα πολυ και οσο ντυνεται θεριζει...

#428 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2011 - 19:02

Σχολιάζετε κάτι χωρίς να ξέρετε τίποτα. Απλά. Έχω δει 30+ champion releases και ούτε μία φορά δε έλειψαν τα ίδια άκυρα σχόλια που συνήθως πέφτουν έξω. 'Οπως και με τον Xerath. Όταν κυκλοφορεί ένας champion παίζετε μερικά παιχνίδια και αποφασίζετε τι είναι τότε. Όχι μια βδομάδα πριν κυκλοφορήσει.

#429 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2011 - 20:12

Μα αυτό είναι το θέμα. Δεν αποφασίσαμε. Υπόθεση κάναμε.
Όσον αφορά το σχόλιο μου στο xerath για το range, αυτό ήταν γεγονός και μετά ανέφερα κάτι που μπορεί να συμβεί. Δεν βάλαμε ταμπέλα σε κανέναν.
Ούτως ή άλλως για αυτό γίνονται γνωστοί οι champions πριν το release. Για να γίνεται συζήτηση γύρω από αυτούς (και για να τηγανίζει τους καμμένους gamers, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)

Επίσης flameking, όπως είπε και ο Νίκος πριν πάρεις ένα παίχτη καλύτερα να τον δοκιμάσεις (δε μιλώ μόνο για morde). Αύριο είναι το νέο rotation οπότε μπορεί να βρεις πιο πολλές επιλογές.

*waving intensifies*

#430 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2011 - 21:13

Παιδιά, η Riot έχει τσεκάρει τα balances. Σαν "αντάλλαγμα" για το range έχει ΣΙΧΑΜΕΝΟ AP scaling. Αντίθετα, ο Veigar πχ, έχει ΤΡΕΛΟ scaling, αλλά σχετικά μικρό range.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#431 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2011 - 21:30

Οι υποθέσεις πρέπει να βασίζονται σε κάτι συνήθως. Ξέρουμε για range/ratios/cooldowns/mana costs/base damages? Τίποτά απ' αυτά. Επομένως οι υποθέσεις είναι άκυρες για μένα. Κατά τ' άλλα τηγανιστείτε όσο θέλετε..

#432 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2011 - 22:15

Ρε μαϊμού τα παιδιά είπαν ότι φαίνεται op , διάβασαν την περιγραφή τους και έτσι τους φάνηκε . Τους φάνηκε , δεν είπαν ότι είναι σίγουρα op . Και οι υποθέσεις βασίζονται στο ότι δεν ξέρεις κάτι από πριν . Γιατί κολλάς σε αυτό το θέμα ?

#433 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2011 - 22:37

Ρε μαϊμού τα παιδιά είπαν ότι φαίνεται op , διάβασαν την περιγραφή τους και έτσι τους φάνηκε . Τους φάνηκε , δεν είπαν ότι είναι σίγουρα op . Και οι υποθέσεις βασίζονται στο ότι δεν ξέρεις κάτι από πριν . Γιατί κολλάς σε αυτό το θέμα ?

Όχι. Οι υποθέσεις βασίζονται σε κάτι που ξέρεις, απλά δεν είναι αρκετό για να πεις ότι έχεις ολοκληρωμένη άποψη. Αν δεν ήξερες τίποτα δε θα ήσουν και σε θέση να υποθέσεις.

Γιατί να μην κολλήσω? Μ' αρέσει να συζητάω, ειδικά όταν απεργούν τα πάντα και βρέχει έξω, lolz.:kakaka:

#434 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2011 - 22:51

Όχι. Οι υποθέσεις βασίζονται σε κάτι που ξέρεις, απλά δεν είναι αρκετό για να πεις ότι έχεις ολοκληρωμένη άποψη. Αν δεν ήξερες τίποτα δε θα ήσουν και σε θέση να υποθέσεις.

Γιατί να μην κολλήσω? Μ' αρέσει να συζητάω, ειδικά όταν απεργούν τα πάντα και βρέχει έξω, lolz.:kakaka:

Δηλαδή εσύ μου λες ότι κάνεις συζήτηση και δεν είσαι απόλυτος στις απόψεις σου χωρίς να προσπαθείς να επιβάλεις την δική σου γνώμη; Μιας και από εμένα άρχισε το θέμα και όχι από τους υπόλοιπους, όταν είδα την περιγραφή και τις abilities του μου φάνηκαν ότι μπορεί να αποτελέσουν χαρακτηριστικά για έναν op χαρακτήρα. Το αν θα αναιρεθεί η άποψή μου ή βασικά η υπόθεση στο μέλλον είναι άλλο θέμα. Δεν είπε κανείς απόλυτα και καθοριστικά ότι "Ναι, ο Graves θα είναι op" γι' αυτό όπως και τόνισε με bold ο Fandom υπάρχει το συγκεκριμένο ρήμα στην πρόταση. Μου φαίνεται. Εμένα προσωπικά. Δεν σε ανάγκασα να συμμεριστείς αυτό που πιστεύω. Η υπόθεσή μου βασίστηκε στις abilities, όταν δω και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του όταν βγει, θα μπορώ να έχω μια καλύτερη άποψη. Και όταν τον δοκιμάσω στο παιχνίδι μια ολοκληρωμένη. Κανείς δεν είναι ποτέ είναι αυτό είναι και τίποτα άλλο.

#435 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2011 - 23:06

Όπως εσύ έχεις δικαίωμα να πιστεύεις ότι ο Graves είναι OP άλλο τόσο έχω κι εγώ να πιστεύω η παρατήρηση αυτή είναι τελείως άκυρη. Μπορεί κανένας απ' τους δύο να επιβάλλει την άποψη του στον άλλο? Δε νομίζω. Οπότε chill and have a cookie...