Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#301 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 15:04

Όντως τα saplings είναι must. Συνήθως ξεκινούσα την επίθεση με root, έπειτα έριχνα το sapling και μετά wave. Πάντως ο Taric υστερεί αρκετά στον τομέα του νταηλικίου και τον είχα ως πρώτη επιλογή για tank μέχρι τώρα. Μου φαίνεται πρέπει να αναπροσαρμόσω τον τρόπο παιχνιδιού μου.

Ο ταρικ ειναι θεος :roar: Απλα ειναι και healer γι αυτο δεν ειναι τοσο επιθετικος.... I mean , he IS a paladin after all :< Το μονο κακο με τον ταρικ ειναι πως πρεπει να καθεσε να εξηγεις σε οποιον κανεις lane οτι εχεις stun Και να περιμένει αυτο πρωτα :borednn9:

Ιn other news , επιτελους επαιξα δυο παιχνιδια που δεν εκαναν surrender.... 60+ λεπτα και τα δυο!
Με Gangplank και στα δυο :
1. 13-14-34
2.12-13-21

Καθολου καλο Score , ανακαλυψα πως για καποιον λογο ολοι κανουν focus σε εμενα :emptyonexg1: ... Ωραια παιχνίδια παντως και τα δυο :riiight:

v4kFmx.png

#302 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 15:08

Πως τον φτιάχνεις τον GP; Θέλει πολύ survivability

#303 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 15:17

Εγω προσωπικα αρχιζω με mana crystal (δεν θυμαμαι πως λεγεται) Που σου δινει 200+mana και ενα Hp και ενα mana potion... απο κει παίρνω ενα sheen (βοηθαει και με το heal) και μετα Ninja tabi και avarice blade... crit + ap+ bonus λεφτα + dodge = cool για αρχικα. κανεις και αρκετο harassment και εισαι μια χαρα...
Απο κει και περα πας για full critical! Βγαζεις ενα infinity edge (τα Bonus λεφτα που λεγαμε?) trinity force και τελος ενα phantom dancer. Οκ ναι ειναι πολυ ακριβο Build αλλα καλο. Αμα εχεις και αλλα λεφτα και δεν εχουν παραδωθει ηδη οι αντιπαλοι , παρε ενα frozen mallet και εισαι κομπλε :P

v4kFmx.png

#304 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 15:19

Τελευταίο παιχνίδι με GP έφτιαξα Philosopher's, Avarice, Heart of Gold (πλούσιος!!!) και μετά Triforce, Infinity Edge, Atma's...

#305 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 15:24

Ήμουν middle lane με Nidalee και αντιμετώπιζα τη Katarina. Με διέλυσε και παραδοθήκαμε στο εικοσάλεπτο.

Δεν έχω παίξει με Katarina, αλλά αν την γεμίσεις με ap απλά δεν θα τη παλέψεις με την ulti.
In other news μου τη σπάει πολύ ο fiddlesticks. Δεν θέλει πολύ στρατιγική. Ulti-fear-drain και γ@μ@ς. ειδικά αν τον γεμίσεις και με καπέλα

Και bfl αν ξαναδιαβάσεις καλά αυτά που έγραψα δεν είπα τον yi op. :3

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#306 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 15:44

I know γενικα λεω :P Αμα ηταν ο Yi OP....

Τελευταίο παιχνίδι με GP έφτιαξα Philosopher's, Avarice, Heart of Gold (πλούσιος!!!) και μετά Triforce, Infinity Edge, Atma's...

Καλη ιδεα για να παρεις γρηγορα λεφτα :riiight: αλλα το θεμα ειναι πως με το sheen μπορεις μετ ανα φτιαξεις πιο γρηγορα το trin.force και επισης η passive του ειναι αρκετα καλη για τον GP (Parrrrrrrrrrrrrrrrrrrley και μετα πας και βαρας μια σε minion να το φας)

v4kFmx.png

#307 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 15:56

εμενα μου αρεσε πολυ ο skαrner που ηταν στους δοκιμαστικους την προηγουμενη βδομαδα. αν και σχετικα δυσκολο να περνεις kill αν τον ντυσεις καλα γινεται τρομερος...

#308 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 19:16

εγω παιζω πιο πολυ με Ashe αλλα δεν ειμαι ειδικος στο παιχνιδι τωρα το μαθαινω και εντυπωσιαζομαι!!!

#309 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2011 - 00:28

Ένας αντίπαλος σε ένα game που έπαιξα. Ναι. Αυτά είναι.

Posted Image

#310 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2011 - 02:00

τρολολολ ad fiddles!

p.s

o Taric δεν ειναι τανκ ειναι support ^^

#311 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2011 - 09:36

τρολολολ ad fiddles!

p.s

o Taric δεν ειναι τανκ ειναι support ^^

Yeah , no.
Ο ταρικ ειναι οτι τον θελεις να ειναι. Αμα θες να τον κανεις support παίρνεις ap παιρνεις και mana και ολα μια χαρα. Αμα θες να ειναι τανκ , παιρνεις armor/magic res. , παιρνεις και Health και μαθαίινεις να κανεις καλα stuns και να ξερεις ποτε να κανεις την Ulty του... Οταν εισαι σε teamfight και εισαι τανκ , δεν θα κανουν focus σε σενα , αμα ξερουν οι αντιπαλοι θα επιτιθονται στους αλλους... Αρα ανοιγεις Ultimate μονο και μονο για να παρουν attack damage οι συμπαικτες. Ή οταν εισαι μονος για να ριξεις ενα turret θα ανοιξεις Ultimate , εισαι δεν εισαι με full health για να παρεις εσυ attack dmg και να το ριξεις γρηγοροτερα. He can be tank , he can be:drink: support , he can be pusher. He is taric :drink:

v4kFmx.png

#312 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2011 - 10:40

Ένας αντίπαλος σε ένα game που έπαιξα. Ναι. Αυτά είναι.

Posted Image

Αυτό ήταν ωραίο να το είχες στην ομάδα σου να έβλεπες τα σχόλια. Όταν η Anivia ήταν free, κάποιος την πήρε και την έκανε ad. Δεν φαντάζεσαι τι άκουσε.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#313 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2011 - 12:46

Youtube Video

με την ανιβια μπορεις να τρολαρεις χωρις να την κανεις καν ad ^_^

#314 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2011 - 13:04

Yeah , no.
Ο ταρικ ειναι οτι τον θελεις να ειναι. Αμα θες να τον κανεις support παίρνεις ap παιρνεις και mana και ολα μια χαρα. Αμα θες να ειναι τανκ , παιρνεις armor/magic res. , παιρνεις και Health και μαθαίινεις να κανεις καλα stuns και να ξερεις ποτε να κανεις την Ulty του... Οταν εισαι σε teamfight και εισαι τανκ , δεν θα κανουν focus σε σενα , αμα ξερουν οι αντιπαλοι θα επιτιθονται στους αλλους... Αρα ανοιγεις Ultimate μονο και μονο για να παρουν attack damage οι συμπαικτες. Ή οταν εισαι μονος για να ριξεις ενα turret θα ανοιξεις Ultimate , εισαι δεν εισαι με full health για να παρεις εσυ attack dmg και να το ριξεις γρηγοροτερα. He can be tank , he can be:drink: support , he can be pusher. He is taric :drink:

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Τάρικ δεν είναι τανκ αν τον χτίσεις με αμυντικά items. Μπορεί να παίξει το ρόλο του τανκ υποτυπωδώς λόγω του stun αλλά κατά βάση είναι support (άλλωστε και τα τανκ είναι μια κατηγορία support). Κατά τ' άλλα μπορεί να παιχτεί και ως AP carry / Support τύπου Nidalee αλλά και ως melee dps. Γενικά τα αμυντικά items δε σε κάνουν τανκ ούτε ανήκουν μόνο στα τανκς:ureshii:

#315 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2011 - 14:01

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Τάρικ δεν είναι τανκ αν τον χτίσεις με αμυντικά items. Μπορεί να παίξει το ρόλο του τανκ υποτυπωδώς λόγω του stun αλλά κατά βάση είναι support (άλλωστε και τα τανκ είναι μια κατηγορία support). Κατά τ' άλλα μπορεί να παιχτεί και ως AP carry / Support τύπου Nidalee αλλά και ως melee dps. Γενικά τα αμυντικά items δε σε κάνουν τανκ ούτε ανήκουν μόνο στα τανκς:ureshii:

Τι να σου πω , εγω εχω δοκιμασει 2 builds και τανκ και support και πιστευω πως του ταιριάζει πιο πολυ το τανκ....

v4kFmx.png