Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#286 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2011 - 17:47

Έπαιξα λίγο με Teemo τώρα που ήταν free και αποφάσισα να τον αγοράσω. Αναμφισβήτητα η πιο σίγουρη αγορά μου. Είναι ένας μικρός θεούλης. :3
Αγόρασα και Janna που το είχα άχτι and that's it for me. Από εδώ και εμπρός μόνο runes. (Ήθελα να αγοράσω Caitlyn, αλλά εκεί που μάζευα τα points βαρέθηκα). Παραέκανα πολλές αγορές (οι περισσότερες από τις οποίες είναι ανεπιτυχείς)

Όσο για προβλήματα, σήμερα που πήγα να το ανοίξω είχε αυτό το 33% stuck, αλλά μετά από λίγο ξεκόλλησε. Μέσα στο game μόλις ήμουν έτοιμος να κάνω respawn από death κολλούσε με αποτέλεσμα να κάνω restart το game, αλλά μετά έμαθα ότι ο αδερφός μου κατέβαζε, οπότε μάλλον ήταν από αυτό. :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jorg: 27 Αύγουστος 2011 - 17:56

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#287 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2011 - 20:35

Δεν μπορω να μπω στο store σημερα.. μαλλον θα εχει προβλημα ο server.

Also, gotta love the momment when Garren's ulti executes helpless yordles.

#288 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2011 - 21:38

Ξεκίνησα εδώ και 3 μέρες και με βλέπω να καταλήγω στον Garen ...μάλιστα στο τελευταίο game 3vs3 έκανα 13/0/1...ποια είναι οι αποψείς σας???

#289 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2011 - 23:19

Ξεκίνησα εδώ και 3 μέρες και με βλέπω να καταλήγω στον Garen ...μάλιστα στο τελευταίο game 3vs3 έκανα 13/0/1...ποια είναι οι αποψείς σας???

Καλός και ο garen αλλα δεν σε βλέπω να καταλήγεις κάπου. Θέλω να πώ οτι θα δείς οτι θα τους βαρίεσαι εύκολα τους champion. Εγώ θα σου πρότεινα τον Karthus που είναι τσάμπα αυτην την εβδομάδα. Διάβασε κανα guide απο εδώ και όρμα.
Normal game karthus 15 kills
Κακό game karthus 10 kills
Καλό game karthus 20/25 kills
Είναι λίγο κτήνος, μακράν η καλύτερη αγορά που έχω κάνει:riiight:

#290 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2011 - 23:22

ξέρει γενικά δε μπορώ τους ranged στο παιχνιδι (ασε που ο karthus έχει 6300) ακόμα μου άρεσε η Leora η οποία όταν πάρει lvl γίνεται κτηνάκι ...και είδα σε game το mordekaiser

#291 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2011 - 23:40

ξέρει γενικά δε μπορώ τους ranged στο παιχνιδι (ασε που ο karthus έχει 6300) ακόμα μου άρεσε η Leora η οποία όταν πάρει lvl γίνεται κτηνάκι ...και είδα σε game το mordekaiser

Το ξέρω οτι είναι ακριβώς για αυτο σου πρότεινα να τον πάρεις τώρα που είναι τζάμπα για μια εβδομάδα. Ο mordekaiser είναι γνωστός ψευταράς:)
Απο melee θα σου πρότεινα τον dr mundo. Φτηνός, πολύ ευχάριστος να τον παίζεις και κάνει και δουλειά.

#292 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2011 - 23:54

αν θες melee δοκιμασε επισης warwick τον εριξαν στα 1350 αρα ειναι φθηνος και γενικα ειναι ευκολος και δυνατος char

#293 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 04:32

Επισης πολυ καλο melee ειναι και ο Sion. Δοκιμασε τον οσο ειναι free.

#294 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 10:32

Θέλω να πώ οτι θα δείς οτι θα τους βαρίεσαι εύκολα τους champion.

That.

Καλοί και op melee είναι και οι Tryndamere και Xin Zhao, αλλά είναι too overused οπότε προσωπικά τους αποφεύγω.
Και φυσικά master yi.

*waving intensifies*

#295 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 11:28

That.

Καλοί και op melee είναι και οι Tryndamere και Xin Zhao, αλλά είναι too overused οπότε προσωπικά τους αποφεύγω.
Και φυσικά master yi.

OP και Tryndamere, Xin Zhao και Master Yi δεν πάνε μαζί στην ίδια πρόταση, sorry. Είναι απλά καλοί duelists και τίποτα άλλο, άσε που πεθαίνουν πολύ εύκολα... OP melee είναι πιο πολύ champions με κάποια συμβολή στην ομάδα όπως Gangplank, Rumble, Nocturne ή tanky dps τύπου Garen, Irelia, Jarvan αλλά και πάλι δε θα λεγα καvέναν απ' αυτούς OP. Παλέψτε απέναντι σε μια καλή Orianna κι αν δεν τραβάτε τα βυζιά σας γράφτε μου...

#296 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 13:55

OP και Tryndamere, Xin Zhao και Master Yi δεν πάνε μαζί στην ίδια πρόταση, sorry. Είναι απλά καλοί duelists και τίποτα άλλο, άσε που πεθαίνουν πολύ εύκολα... OP melee είναι πιο πολύ champions με κάποια συμβολή στην ομάδα όπως Gangplank, Rumble, Nocturne ή tanky dps τύπου Garen, Irelia, Jarvan αλλά και πάλι δε θα λεγα καvέναν απ' αυτούς OP. Παλέψτε απέναντι σε μια καλή Orianna κι αν δεν τραβάτε τα βυζιά σας γράφτε μου...

Ο Master yi δεν πήγαινε στους op...
Τώρα δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το "κάποια συμβουλή στην ομάδα" οπότε δεν μπορώ να απαντήσω. Απλά σε κάθε game είμαι τουλάχιστον με έναν tryndamere ή xin zhao και συνήθως κάνουν τα πιο πολλά kill.

*waving intensifies*

#297 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 14:07

Ο god , τι αλλο θα ακουσουμε..... o master yi op.... απλα ειναι καλος για τους καινουριους παιχτες γιατι δεν εχει τιποτα φοβερο να καταλαβεις... Hit-hit-hit-q to enemy-e-r-hithithithit...
Απο κει και περα θα συμφωνησω απόλυτα με το OP στον GP... Απλα αμα του βαλεις ενα ωραιο mana item στην αρχη , μετα κανεις harassing για τα επομενα 10 λεπτα χωρις να γυρισεις στην βαση (και χωρις Potion Κιολας , τσεκαρισμενο...για μενα αυτο ειναι αρκετα OP)... Και αμα θες τον πας και mid και κανει ακομα καλυτερο harassing... Why you ask? Επειδη η Q του ειναι φο-βε-ρη και η W ειναι 2 summoner spells μαζι : heal + cleanse... Οποιος δεν εχει δοκιμασει , θα ελεγα να το κανει την επομενη φορα που θα βγει free..... Aπλα θελει λιγο (πολυ βασικα) σκεψη στην ulti του γιατι κατα 70% θα failαρεις με αυτην!

v4kFmx.png

#298 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 14:24

Ήμουν middle lane με Nidalee και αντιμετώπιζα τη Katarina. Με διέλυσε και παραδοθήκαμε στο εικοσάλεπτο.

Δοκίμασα να παίξω με Zilean αλλά στο τρόπο παιχνιδιού μου θύμισε τη Karma και μάλλον δεν θα τον αποκτήσω.

Για το Mao Kai ποια είναι η άποψή σας; Δεν σας φαίνεται πολύ επιθετικογενής champion(για να χρησιμοποιήσω και έναν ποδοσφαιρικό όρο) για tank;

#299 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 14:49

Τα τανκ είναι κατ' εξοχήν επιθετικοί χαρακτήρες. Πρέπει να χουν την ψυχολογία του νταή. Ο Μάο είναι πολύ διασκεδαστικός και δυνατός champion, αρκεί να βάλεις πόντους στα saplings πρώτα.

#300 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 14:58

Όντως τα saplings είναι must. Συνήθως ξεκινούσα την επίθεση με root, έπειτα έριχνα το sapling και μετά wave. Πάντως ο Taric υστερεί αρκετά στον τομέα του νταηλικίου και τον είχα ως πρώτη επιλογή για tank μέχρι τώρα. Μου φαίνεται πρέπει να αναπροσαρμόσω τον τρόπο παιχνιδιού μου.