Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#256 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 26 July 2011 - 11:08

Πφφφ , μπορω να πω : "Κακη δουλεια με το πιθηκι"...... Πηραν ικανοτητες αλλων τσάμπιονς και τις έχωσαν σε αυτον....
Και επίσης το staff του που το διαφήμισαν τοοοοσο πολυ για το οτι θα γινεται μακρυτερο , δεν το χρησιμοποιησαν καν.... Και αμα πατε στο champion spotlight που βγηκε , εχουν δικιο τα σχολια... Τον δειχνει τοσο OP , να σκαει τοσο μα τοσο damage αλλα ουσιαστικα στο βιντεο ειναι ο Wukong 17 εναντιον lvl 12....

Κριμα , και θα μπορουσε να γινει αρκετα καλος...

v4kFmx.png

#257 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 27 July 2011 - 02:02

Κάνεις λάθος ο Monkey king ήταν solo lane γι αυτό ήταν τόσα λέβελ μπροστά. Θα μου πεις κι ο Veigar το ίδιο... ναι αλλά ο wukong έκανε συνέχεια harass τον veigar και έτσι έφευγε b o veigar. Μια χαρά είναι ο champ απλά θα φάει νέρφ.

#258 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 03 August 2011 - 08:34

Full Metal Pantheon..... See what they did there?

Και νααααααιιιι ρε! Master Yi sales!

Edited by BoredForLife, 03 August 2011 - 08:40.

v4kFmx.png

#259 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 04 August 2011 - 16:03

League of Legends Dominion preview: The squared circle

νέος χάρτης που θα φέρει και νέο game mode. Μένει να δούμε πότε θα γίνει διαθέσιμος.

#260 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 04 August 2011 - 23:56

περιπου την ιδια εποχη που εγινε διαθεσιμο και το magma chamber :P

#261 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 07 August 2011 - 19:05

Νομίζω αυτό το σετάκι ava + sig μου ανήκουν δικαιωματικά :canthelp:

#262 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 posts

Posted 09 August 2011 - 04:37

Παιδιά έπαιζα ένα game με wukong 2η φορά. Ήταν στο τεαμ μου ένα ζώο kassadin, μου την έκανε δεινόσαυρο. Όλο έβριζε όλους. Τους δικούς μας, τους αντιπάλους. Μόνο τα κρίπια δεν έβριζε. Έφαγε τέσσερα περιποιημένα reports, θα γλύφει και τα δάκτυλα του.
Posted Image

#263 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 11 August 2011 - 09:09

^εμενα μπηκε η αδερλφη μου σε πρωτο game και μπηκα μαζι της σε 3v3..... Και μπηκαμε με εναν olaf που δεν ηθελε να καταλαβει πως ηταν πρωτο της παιχνιδι..... Και το θεμα ηταν πως εκανε τον Uber pro αλλα εκανε χειροτερες βλακειες απο την αδελφη μου -.-''

In other news με πορωνειο τοσο αγρεια ο xin zhao αλλα δεν ξερω πως να παιζω μαζι του :(

Α και αυτο που ελεγα , ο wukong καλος ειναι αλλα δεν παρουσιαζει και κατι πολυ καινουριο. Οπως ειχα πει πρεπει να ειναι Monkey see monkey do , αφου ολα τα σκιλλς ειναι αντιγραφες αλλων.... Αλλα νταξει αφου τον διδαξε ο Master Yi το Wuju style , τον συμπαθω :P

v4kFmx.png

#264 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 posts

Posted 11 August 2011 - 09:17

^εμενα μπηκε η αδερλφη μου σε πρωτο game και μπηκα μαζι της σε 3v3..... Και μπηκαμε με εναν olaf που δεν ηθελε να καταλαβει πως ηταν πρωτο της παιχνιδι..... Και το θεμα ηταν πως εκανε τον Uber pro αλλα εκανε χειροτερες βλακειες απο την αδελφη μου -.-''

In other news με πορωνειο τοσο αγρεια ο xin zhao αλλα δεν ξερω πως να παιζω μαζι του :(

Α και αυτο που ελεγα , ο wukong καλος ειναι αλλα δεν παρουσιαζει και κατι πολυ καινουριο. Οπως ειχα πει πρεπει να ειναι Monkey see monkey do , αφου ολα τα σκιλλς ειναι αντιγραφες αλλων.... Αλλα νταξει αφου τον διδαξε ο Master Yi το Wuju style , τον συμπαθω :P

Μόνο το illusion μ' άρεσε, είχε πλάκα. Σαν παίκτη δεν μπορώ να τον παίξω πάντως.

Καλά αυτοί οι δήθεν pros βρίθουν εκεί μέσα. Και όλο τους βλέπεις με olaf, tryndamere, brand ξέρω 'γω. παθέτικ.
Posted Image

#265 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 11 August 2011 - 10:28

Στην αρχή ήταν ΤΕΡΜΑ σπαστικό το decoy του Wukong. Ευτυχώς τώρα το συνήθισα και ξέρω ότι κάθε φορά που σταματάει κάνει decoy. :P
Οι παραπάνω δήθεν pros πέρνουν και Karthus. Με brand δεν έχω δει πολλούς να παίζουν, μόνο τώρα που είναι free. Επίσης xin zhao έχω δει πάρα πολλούς να πέρνουν. Σχεδόν σε κάθε game παίζω με έναν.

In other news, έπαιξα με Janna και μου άρεσε πολύ (ειδικά το q της το αγάπησα). Θα την αγοράσω το πιθανότερο.
btw ο καινούριος ο σκορπιός λέει τίποτα;

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#266 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 posts

Posted 11 August 2011 - 10:41

Στην αρχή ήταν ΤΕΡΜΑ σπαστικό το decoy του Wukong. Ευτυχώς τώρα το συνήθισα και ξέρω ότι κάθε φορά που σταματάει κάνει decoy. :P
Οι παραπάνω δήθεν pros πέρνουν και Karthus. Με brand δεν έχω δει πολλούς να παίζουν, μόνο τώρα που είναι free. Επίσης xin zhao έχω δει πάρα πολλούς να πέρνουν. Σχεδόν σε κάθε game παίζω με έναν.

In other news, έπαιξα με Janna και μου άρεσε πολύ (ειδικά το q της το αγάπησα). Θα την αγοράσω το πιθανότερο.
btw ο καινούριος ο σκορπιός λέει τίποτα;

Janna εχω αγορασειμ λεει άσχημα. ο σκορπιος σαν αντιπαλος ειναι σπαστικός πολυ.
Posted Image

#267 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 11 August 2011 - 11:11

New champions i bought :
-xin zhao
-taric

ΜΑΜΑΝΕ και οι δυο!
edit: αλλα με τον xin zhao τον πινω,.... πρεπει να μαθω...

v4kFmx.png

#268 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 11 August 2011 - 11:28

Σκέφτομαι να μαζέψω και για Ezreal. Ήταν να τον πάρω, αλλά πήρα τελικά Lee sin.
Θα δοκιμάσω λίγο ακόμα Janna τώρα που είναι free να δω αν το έχω μαζί της.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#269 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 11 August 2011 - 11:32

By the way , τωρα που ειπε ο Jorgης για Ezreal , για οποιον δεν βλεπει το summoners spotlight τσεκαρετε αυτο

v4kFmx.png

#270 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 11 August 2011 - 11:34

Αν στηρίζεστε αποκλειστικά σε influence points για τις συναλλαγές σας, θα πρότεινα να ξεκλειδώσετε έναν champion από κάθε κατηγορία(tank, assassin, mage κτλ κτλ) και μετά να επενδύετε μόνο σε runes.