Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

League of Legends (LoL)
Posted 26 July 2011 - 11:08
Και επίσης το staff του που το διαφήμισαν τοοοοσο πολυ για το οτι θα γινεται μακρυτερο , δεν το χρησιμοποιησαν καν.... Και αμα πατε στο champion spotlight που βγηκε , εχουν δικιο τα σχολια... Τον δειχνει τοσο OP , να σκαει τοσο μα τοσο damage αλλα ουσιαστικα στο βιντεο ειναι ο Wukong 17 εναντιον lvl 12....
Κριμα , και θα μπορουσε να γινει αρκετα καλος...
Posted 27 July 2011 - 02:02
Posted 03 August 2011 - 08:34
Και νααααααιιιι ρε! Master Yi sales!
Edited by BoredForLife, 03 August 2011 - 08:40.
Posted 04 August 2011 - 16:03
νέος χάρτης που θα φέρει και νέο game mode. Μένει να δούμε πότε θα γίνει διαθέσιμος.
Posted 04 August 2011 - 23:56

Posted 07 August 2011 - 19:05

Posted 09 August 2011 - 04:37

Posted 11 August 2011 - 09:09
In other news με πορωνειο τοσο αγρεια ο xin zhao αλλα δεν ξερω πως να παιζω μαζι του

Α και αυτο που ελεγα , ο wukong καλος ειναι αλλα δεν παρουσιαζει και κατι πολυ καινουριο. Οπως ειχα πει πρεπει να ειναι Monkey see monkey do , αφου ολα τα σκιλλς ειναι αντιγραφες αλλων.... Αλλα νταξει αφου τον διδαξε ο Master Yi το Wuju style , τον συμπαθω

Posted 11 August 2011 - 09:17
^εμενα μπηκε η αδερλφη μου σε πρωτο game και μπηκα μαζι της σε 3v3..... Και μπηκαμε με εναν olaf που δεν ηθελε να καταλαβει πως ηταν πρωτο της παιχνιδι..... Και το θεμα ηταν πως εκανε τον Uber pro αλλα εκανε χειροτερες βλακειες απο την αδελφη μου -.-''
In other news με πορωνειο τοσο αγρεια ο xin zhao αλλα δεν ξερω πως να παιζω μαζι του
Α και αυτο που ελεγα , ο wukong καλος ειναι αλλα δεν παρουσιαζει και κατι πολυ καινουριο. Οπως ειχα πει πρεπει να ειναι Monkey see monkey do , αφου ολα τα σκιλλς ειναι αντιγραφες αλλων.... Αλλα νταξει αφου τον διδαξε ο Master Yi το Wuju style , τον συμπαθω
Μόνο το illusion μ' άρεσε, είχε πλάκα. Σαν παίκτη δεν μπορώ να τον παίξω πάντως.
Καλά αυτοί οι δήθεν pros βρίθουν εκεί μέσα. Και όλο τους βλέπεις με olaf, tryndamere, brand ξέρω 'γω. παθέτικ.

Posted 11 August 2011 - 10:28

Οι παραπάνω δήθεν pros πέρνουν και Karthus. Με brand δεν έχω δει πολλούς να παίζουν, μόνο τώρα που είναι free. Επίσης xin zhao έχω δει πάρα πολλούς να πέρνουν. Σχεδόν σε κάθε game παίζω με έναν.
In other news, έπαιξα με Janna και μου άρεσε πολύ (ειδικά το q της το αγάπησα). Θα την αγοράσω το πιθανότερο.
btw ο καινούριος ο σκορπιός λέει τίποτα;
*waving intensifies*
Posted 11 August 2011 - 10:41
Στην αρχή ήταν ΤΕΡΜΑ σπαστικό το decoy του Wukong. Ευτυχώς τώρα το συνήθισα και ξέρω ότι κάθε φορά που σταματάει κάνει decoy.
Οι παραπάνω δήθεν pros πέρνουν και Karthus. Με brand δεν έχω δει πολλούς να παίζουν, μόνο τώρα που είναι free. Επίσης xin zhao έχω δει πάρα πολλούς να πέρνουν. Σχεδόν σε κάθε game παίζω με έναν.
In other news, έπαιξα με Janna και μου άρεσε πολύ (ειδικά το q της το αγάπησα). Θα την αγοράσω το πιθανότερο.
btw ο καινούριος ο σκορπιός λέει τίποτα;
Janna εχω αγορασειμ λεει άσχημα. ο σκορπιος σαν αντιπαλος ειναι σπαστικός πολυ.

Posted 11 August 2011 - 11:11
-xin zhao
-taric
ΜΑΜΑΝΕ και οι δυο!
edit: αλλα με τον xin zhao τον πινω,.... πρεπει να μαθω...
Posted 11 August 2011 - 11:28
Θα δοκιμάσω λίγο ακόμα Janna τώρα που είναι free να δω αν το έχω μαζί της.
*waving intensifies*
Posted 11 August 2011 - 11:34