είναι ιδέα μου ή έχει παρατήσει πολυς κόσμος το lol? αρχισα ξανα γιατι δεν κολαει το ιντερνετ και μπαινω με κατι φιλους που τωρα μαθένουν (μιας και η ντοτα ήταν στάσιμη πολυ καιρο χωρις πατς και είχε κουρασει). έχω τουλάχιστον 80 άτομα απο τα οποία παλια τα 10-15 ήταν μόνιμα online, τωρα βλέπω 3-5 μαξ
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

League of Legends (LoL)
Posted 30 April 2015 - 12:59
Είναι γεγονός. Μετά από μία ιδιαίτερα καυτή τριετία όπου καιγόταν κόσμος, από φέτος το έχουν παρατήσει πολλοί. Το ίδιο συμβαίνει και με μένα και τους περισσότερους γνωστούς μου.
Να τονίσω πως αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι δεν έχει πέραση στην Ελλάδα. Το κάθε άλλο, συνεχώς προστίθενται καινούργιοι. Αυτό που ισχύει, όπως συμπέρανα με την περίπτωση των παρεών μου, αφορά τον χρόνο ''κορεσμού'' της ικανοποίησης σου προς αυτό.
Στην τριετία αρκετός από τον παλιό κόσμο το εγκαταλείπει επειδή δεν διασκεδάζει πια ή απλά το βαρέθηκε.
Μείων του παιχνιδίου αποτελεί και το γεγονός ότι δεν σε κάνει να θες να επανέλθεις μετά από μήνες, όπως έχουν άλλα.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 30 April 2015 - 14:49
Το Heroes of the Storm επίσης του κάνει μεγάλη ζημιά στο population.Πολλά άτομα που ξέρω έφυγαν από το LoL για HotS την στιγμή που τους ήρθε το beta key.
Posted 30 April 2015 - 15:11
Το Heroes of the Storm επίσης του κάνει μεγάλη ζημιά στο population.Πολλά άτομα που ξέρω έφυγαν από το LoL για HotS την στιγμή που τους ήρθε το beta key.
Εγώ λέω ότι αυτό το κάνουν μόνο άτομα που δεν είναι επιλεκτικοί με τα moba τους. Αυτοί που ξέρω εγώ που το έκαναν αυτό δεν έπαιζαν μόνο lol, αλλά και Dota 2/ Heroes of Newerth δηλαδή moba να ΄ναι κι ό,τι να ΄ναι. Αυτό που μου αρέσει στο lol δεν μπορώ να το βρω στο Heroes of the Storm ή στην Dota. Παίζω βέβαια κατά καιρούς και τα άλλα 2 παιχνίδια όμως κυρίως με φίλους. Πέρασα φάσεις που δεν παίζω Lol τακτικά αλλά ποτέ δεν "έφυγα' τελείως.
Προσωπικά δεν μπορώ να δω το HotS ως ανταγωνιστή του lol. Μόνο αν έχεις χρόνο μόνο για ένα από τα δύο και οι φίλοι σου είναι στο HotS.
Posted 30 April 2015 - 17:58
Παίζω βέβαια κατά καιρούς και τα άλλα 2 παιχνίδια όμως κυρίως με φίλους.
Same here. Παίζω κυρίως Dota 2 αλλά οι περισσότεροι φίλοι μου παίζουν LoL και μερικές φορές μπαίνω για να παίξω μαζί τους, είτε για όταν ψάχνουν 5o παίχτη, είτε όταν ψάχνουν feeder.
Το Heroes of the Storm επίσης του κάνει μεγάλη ζημιά στο population..
Το παιχνίδι έπρεπε να λέγεται (UHotS) Unlock Heroes of the Storm.
Edited by Napster, 30 April 2015 - 17:59.
Posted 30 April 2015 - 19:02
Το παιχνίδι έπρεπε να λέγεται (UHotS) Unlock Heroes of the Storm.
Ο καλά είσαι.
Εγώ λέω ότι αυτό το κάνουν μόνο άτομα που δεν είναι επιλεκτικοί με τα moba τους. Αυτοί που ξέρω εγώ που το έκαναν αυτό δεν έπαιζαν μόνο lol, αλλά και Dota 2/ Heroes of Newerth δηλαδή moba να ΄ναι κι ό,τι να ΄ναι. Αυτό που μου αρέσει στο lol δεν μπορώ να το βρω στο Heroes of the Storm ή στην Dota. Παίζω βέβαια κατά καιρούς και τα άλλα 2 παιχνίδια όμως κυρίως με φίλους. Πέρασα φάσεις που δεν παίζω Lol τακτικά αλλά ποτέ δεν "έφυγα' τελείως.
Προσωπικά δεν μπορώ να δω το HotS ως ανταγωνιστή του lol.
Για την ακρίβεια βρήκαν μάλλον κάτι που τους άρεσε και δεν το είχε το LoL ή το Dota ή το ΗοΝ.Fact παραμένει ότι τράβηξε κόσμο από το LoL.Τώρα γιατί έφυγε ο καθένας από αυτους που έφυγαν οι λόγοι διαφέρουν.
Κατά την γνώμη μου το HotS ανταγωνίζεται το LoL και μάλιστα νικάει στο casual gaming κομμάτι(για τώρα τουλάχιστον).Γρήγορα maps χωρίς πολύ σκέψη και προετοίμασία.Tα spells τα έχεις έτοιμα, items yiok.Αντε να σκεφτείς λίγο τα talent που μετά από δύο games τα μαθαίνεις τα objectives στα map κάνουν pop up και αν δεν πάς να τα πάρεις θα χάσεις τόσο απλό. Αντίθετα ακόμα και στο Aram του LoL, χαμός αρχίσει με το που πατήσεις το πόδι σου στο lane.
Edited by zennith666, 30 April 2015 - 19:03.
Posted 30 April 2015 - 19:54
Posted 30 April 2015 - 22:51
Eίμαι ενας απο αυτούς.
Σε στιγμές μου έρχεται όρεξη να παίξω αλλά συνεχώς το αποφεύγω, it's a pretty bad addiction.
Το hots έχει πιο ήπιες επιδράσεις στη ζωή μου νομιζω.
Posted 11 May 2015 - 13:43
Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να είμαι 94 πόντους να πηγαίνω σε promotion να το χάνω με 2-1 και να πέφτω στους 67
Posted 11 May 2015 - 18:30
Posted 12 May 2015 - 02:05
Υπέροχο, πανέμορφο
Posted 19 October 2015 - 14:05
japanese voices SOUGOI!
Edited by macalex, 19 October 2015 - 14:05.
Posted 19 October 2015 - 19:04
Please tell me there is gonna be a patch for this
Please please pleeeeeeeaaaaasseeeee
Αν και δεν βγήκε ακόμα το jap voice pack