Μια χαρά deployed είναι. Είπαν όμως ότι η season θα αρχίσει στις 21 Ιανουαρίου
Όταν έγραψε το post δεν είχε κάνει deploy.
Posted 16 January 2015 - 23:58
Μια χαρά deployed είναι. Είπαν όμως ότι η season θα αρχίσει στις 21 Ιανουαρίου
Posted 21 January 2015 - 17:14
Είχε μπει το patch από την προηγούμενη μέρα. Δε το έγραψα στην τύχη.
Όπως και να ΄χει, τώρα έγινε το reset στο rank, οπότε ορμάτε.
Edited by Zentsugi, 21 January 2015 - 17:15.
Posted 22 January 2015 - 17:23
Οι τιμες στους ρουνους μειωθηκαν γενικα η αυτη την περιοδο ειναι σε εκπτωση;
Posted 07 February 2015 - 02:04
Γαμω τη riot τελειωνω με 7-3 τα preliminaries και με βαζει bronze 2 ενω περσυ ημουν silver.Δεν μπορω να καταλαβω το λογο που με εβαζε να εχω στην ομαδα μου 2 bronze4-bronze5 σε καθε game και να τελειωνω με πανω απο 4-5 kda.
Posted 07 February 2015 - 03:55
Χαμηλό MMR και εγώ plat 4 ήμουν αλλά με πέταξε Gold 2
Posted 09 February 2015 - 22:46
Εμένα ευτυχώς τα provisional πήγαν κάτι παραπάνω από καλά. Τα παίξαμε όλα με έναν φίλο, τελειώσαμε 8-2 και μας πήγε Gold 5, εγώ από silver 2 και αυτός από 1.
Τα πρώτα 5 games ήταν εύκολα, αν όχι σε όλα στα περισσότερα νίκησε κάθε lane, τα υπόλοιπα ήταν σχετικά normal. Στα 7 είχα την ευκαιρία να πάρω mid και τα έπαιξα με Lissandra (χάνοντας 1 από αυτά) την οποία την έχω βολευτεί απίστευτα λόγω του πολύ CC που διαθέτει.
*waving intensifies*
Posted 09 February 2015 - 23:33
Άφήστε fizz αμπανάριστό και πάρτε Lissandra= νίκη.
Posted 09 February 2015 - 23:58
Noone is playing fizz anymore either way lol (τουλάχιστον εδώ που βρίσκομαι στο Gold I plat 3 MMR)
Posted 10 February 2015 - 02:15
Προς το παρών 5-0 στα provisional. Ο δρόμος για το platinum και πάλι ανοιχτός από τις πλάτες των υπολοίπων συμπαικτών μου.
Posted 10 February 2015 - 03:22
Eγώ 5-5 έβγαλα και με πήγε από gold V silver 2. Θα μπορούσε και χειρότερα.
Posted 10 February 2015 - 04:21
Εγώ το τελευταίο καιρό παλεύω με τα Plat promos μου Δύο φορές χαμένα και συνολικά 2 παιχνίδια πεταμένα από afk. Well όπως και να έχει, μόλις ξαναμπήκα και αυτή τη στιγμή σκοπεύω να ξαναπατήσω στα σαλόνια του Plat
Posted 10 February 2015 - 04:22
Μιας και μιλάμε για Fizz έπαιξα σήμερα με έναν challenger Fizz στο team μου ο οποιος πήγε AD fizz TOP εναντίον Rumble και τον κατέστρεψε. Του maxare το W και μετά το Q και έβγαλε πρώτο item Trinity και μετά blade. Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα ξανά δει και πέθανα στα γέλια :V
#fizzOP
Demon: Μην αρχίσω να γκρινιάζω για τα 6 χαμένα promos για diamond την προηγουμενη season και για το πως γαμιόταν όλο το σύμπαν κάθε φορα που έφτανα τις 2 νίκες θα πρέπει να γράψω βιβλίο. (I mad)
Edited by Cloudy-Sky, 10 February 2015 - 04:24.
Posted 10 February 2015 - 04:28
lol. Η αλήθεια είναι ότι το AD Fizz πλέον με το removal του DFG και τις αλλαγές στη ult του δουλεύει, είναι και contested pick στα LCS, αλλά θέλει τρελό support από το team για να είναι αποτελεσματικό, κάτι που κάτω από mid/high plat δε πρόκειται να δεις ποτέ. Σε νιώθω πάντως και ένα έχω να σου πω, τα λέμε Diamond.
Posted 12 April 2015 - 03:45
Είπα να παίξω για πρώτη φορά ranked games να δω πως είναι. Μπορούσα απο season 2 να το κάνω αλλά βαριόμουν.
7-3 στα 10 πρώτα games, silver 2 με πέταξε. Not bad in my opinion για κάποιον που δεν ξέρει καν τους μισούς champions, με το ζόρι ξέρει τα ονόματα 30 champions και διαβάζει στα περισσότερα games τα skills τους. Τα περισσότερα τα έπαιξα μόνος μου, τα υπόλοιπα duo με έναν bronze. Αρκετά εύκολα games αν και θα μπορούσα άνετα να κερδίσω 2 απο τα 3 που έχασα (solo και τα 3) και να πήγαινα 9-1 αν το έπαιρνα πιο σοβάρα το παιχνίδι και δεν επειχηρούσα να junglάρω με Lux.
Αυτό το duo μπορεί να κάνει τρελά unbalancαρίσματα στις ομάδες απ' ότι πρόσεξα στα 10 ranked games μου. Ειδικά άμα κάποιος boostάρει κάποιον φίλο του και έχουν μεγάλη διαφορά στα mmr.
Edited by Napster, 12 April 2015 - 03:46.